|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 9:43:26   
SONČEK LARA
Jutro

najprej čestitke Eltei333user posted image

Vse pijete tale magnezij? Men je tako ogaben da sem sam eno tabletko spila mislim da.

Bety11...fajn je bit tako pozitivno nastrojen kot ti in brez dlake na jeziku, samo mislim da nas je kar nekaj punc tukaj ki nas bodo samo izkušnje in leta pripeljala do tega kar sama pišeš, pa še sicer ljudje smo si različni, hvalabogu.

Danes pa mene grozno boli želodec, nimam pojma zakaj. Pojedla nisem nič takega. Bo že minilo, še vse je.

Skuhala sem že, sem pridna kajuser posted image user posted image . Sedaj pa grem (če mi bo želodec dopuščal) na en dolg sprehod, ker sem potrebna svežega zraka.

Aja glede strij...tok sem bila pametna, evo pa jih imam, sicer zelo malo, samo ker imam še mesec dni do konca, lahko popoka še čist cel trebuh. Imam jih pa čist spodaj, pod popkom. 

No pa grem počas...uživajte 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.8.2009 9:55:13   
baby blue
Sarchi še enkrat čestitke in super da ste že doma... user posted image user posted image Zdaj pa imate še več veselja pri hiši user posted image user posted image Maks je pa čudovit fantek nam je tvoj user posted image pokazal slikici... Pravi lepotec... Glavno da ste vsi OK sedaj pa se na veliko cartajte... Vam želim veliko polulanih pleničk user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa ravno s sprehoda je prav pasalo... Ampak na soncu je pa že kar malo vroče...

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.8.2009 10:05:50   
sontschica
sarchi super, da ste že doma in da uživate skupne trenutke z Maksomuser posted image user posted image res je pravi cukerček. veliko cartanja vam želim pa javi se še kaj.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.8.2009 10:11:22   
jasmina in tadej

Hej čvekaste user posted image !!!!

Jst sem še kar tu!!!! 2v1!!!

Včeri sem celi dan spala, hrane sploh videt nisem moglauser posted image !!!

Wc-e je pa itak moj naj naj naj prijatelj!!!!!!user posted image user posted image

Eltea333 user posted image user posted image user posted image !!!!!

(Sam ni pa fer ker sma mele na isti dan rok!)

Ona pa je rodila na moj novi rok!!!

Naš mali lumpi pa zgleda da bo kar čez rok! (Tolko o tem kao da bomo prejt rodili po besedah G bi mogla že rodit 1. al pa 2. teden v avgustu!!!)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.8.2009 10:23:41   
_melody_
Čestitke Eltei in atiju za novopečeno štručkouser posted image !

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.8.2009 10:26:44   
baby blue
jasmina Sarchi je tudi imela rok takrat ko jst pa je že rodila in se že lepo crkljajo... user posted image user posted image Me bomo pa še malo počakale do našega dneva... user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.8.2009 10:37:45   
_melody_
Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci...

A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.8.2009 10:46:18   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej?

sta se obe do zadnjega normalno pretegovale

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.8.2009 10:47:52   
altaja
Septembrke že s popadki, špikanjem, uglavnem z dogajanjem, avgustovke ki se švercamo pa še vedno v enem kosu user posted image . Čakam, čakam da se kaj zgodi, zgodi se pa nič! Rok imam pa čez 2 dni!!!!! Očitno mi preostaneta samo še 2 stvari - seks in trampolin user posted image . Zgleda da je to res kazen za čvekanje pri septembrkah user posted image

A je Tulpek še vedno brez neta? Mogoče je šla pa v P....

Uglavnem..moje počutje je super. Včeraj sem bla sicer grozno utrujena, dans sem pa spet kot roža. Me tolažijo da se to lahko hitro spremeni in da se lahko prične vsak trenutek. Aha, I wish...

Sarchi, lepo da si se oglasila. Ja, tvoj možek je bil priden in nas je lepo obveščal da si nismo v negotovosti vseh nohtov pogrizle. Lepo se mejte in uživajte z malim Maksem.

Eltea333: izkrene čestitke.

Fantki močno vodijo za enkrat, a ne?

Punce moje....a sem lahko jst naslednja????? Prosiiiiiimmmmmmmmm user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.8.2009 10:50:48   
baby blue
altaja izvoli jst ti dam prednost mam tako ali tako še čas... Tvojemu dojenčku sporočam... Pridi hitro na svet mamica te že nestrpno pričakuje user posted image user posted image

Rok imam čez cca 2 tedna in se moja bebica še veselo preteguje in miga... Saj pomojem tako ni rečeno da se pred porodom umiri pomojem kakor pri kateri

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.8.2009 10:52:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jutro

super počutje, ampak danes je tak lep datum za rodit it, a ne Tulpekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se mi ni izšlo, čeprav sem se pošteno trudila. Naslednji res lep mi je 30.8. Čeprav 28 bi tudi bil OK. Je pa po preverjenih informacijah fulll gužva trenutno v CE P. Upam, da se do konca meseca malo spremeni stanje. Danes ponoči jih je baje več rodilo, so imeli pestro, sobe so pa kar fajn zasedene.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.8.2009 10:52:26   
sontschica

meni se tudi zdi, da se je user posted image fejst umiril, samo včasih se še mal pretegne, včasih je tudi po cel dan divji, ampak večinoma časa je kar pri miru...kar pa je baje čist normalno. pri nekaterih se umirijo, pri drugih so pa aktivni dokler ne pridejo na svetuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
26.8.2009 10:52:51   
altaja

Še vedno so zelo pogosti in intenzivni gibi...telovadi in ropota na veliko. Najbolj občutim ko me oplazi s kolenom ali stopalom..ne vem kaj je to, je pa nekaj špičastega. 10 gibov naštejem za šalo.

Mamo zgleda energično bitje...no sej, drugačen že ne more bit user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
26.8.2009 10:54:19   
sontschica
altaja in tulpek jaz vama dam tut prednost, ampak pol v naslednjem tednu bi šla pa že jaz kej počasi v Rimuser posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
26.8.2009 10:57:51   
altaja
Tulpeeeeeek, sem te vesela user posted image  user posted image  user posted image , sem misla da si mi že ušla user posted image

Jst tud pravim, da če ni blo včeraj, naj bo v petek ali v nedeljo....

Pa sem se tud jst trudila da bi blo 25. ampak ni šlo....user posted image

baby blue: hvala, zlata si user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
26.8.2009 10:59:00   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Še vedno so zelo pogosti in intenzivni gibi...telovadi in ropota na veliko. Najbolj občutim ko me oplazi s kolenom ali stopalom..ne vem kaj je to, je pa nekaj špičastega. 10 gibov naštejem za šalo.

Moj user posted image se je pa full umiril!!!

10gibov: Kolko je to!!!!?????user posted image

Ne naštejem jih!!!!!! Ni šanc!!!! Sem prejšni četrtek povedla G da jih ne naštejem mi je rek da se naj bol potrudim!!!!!!
Halo!!!! Kaj naj mu kamen na riti stolčem!!!! Majo finte!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
26.8.2009 11:00:27   
chebelica21
Oj punce.

Danes pa sem spala do 9-ih kako je to bilo fino,... user posted image user posted image
Čestitke Eltea za sinčka,...
Mene skoz špika, user posted image pa ima takšne akrobacije v meni, da me je včasih strah da mi trebuh poči,... Prav fino je, ampak ko nebi občasno bolelo,...
Poroda in popadkov me pa prav nič ni strah,... Tako pač je to moramo skoz dat in nič ne moremo druga naredit. user posted image
Jaz vedno pravim, da ni nič tako hudo kot zgleda na prvi pogled,... user posted image Moja mami pa vedno reče, da ko vidiš svojo malo štručko pozabiš na vse bolečine prej,....
Tako, da punce nič se bat,... user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 26.8.2009 11:01:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2842
26.8.2009 11:01:26   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Moj user posted image se je pa full umiril!!!

10gibov: Kolko je to!!!!?????user posted image

Ne naštejem jih!!!!!! Ni šanc!!!! Sem prejšni četrtek povedla G da jih ne naštejem mi je rek da se naj bol potrudim!!!!!!
Halo!!!! Kaj naj mu kamen na riti stolčem!!!! Majo finte!!!!user posted image user posted image

pa te kaj skrbi? jaz bi bila vsak dan v P. mislim tile G imajo pa včasih prav bistre izjaveuser posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
26.8.2009 11:02:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

DOber dan še od mene....Tulpek še nič ne carta na FB ima napisan, da ji siol ne dela.

Erdbeere
, hvala da posreduješ informacije naprej user posted image . Nisem mogla na net, prenose na mobiju pa hranim za v P... sem računala, da bo katera napisala tukaj gor.

Sicer sem pa po starem, nič od nič, en ogromno velik nič. Po moje bom še 14 dni v enem kosu. Sem pa danes govorila z eno, ki ji je G še v soboto zatrdil, da je popolnoma zaprta in da se nič ne pripravlja, tudi ni ničesar čutila, v nedeljo popoldne pa akcija in tako je dobila svojega user posted image . Upam na kaj podobnega.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
26.8.2009 11:18:11   
baby blue
tulpek in altaja držim pesti za vaju da bosta kmalu odpeketali v Rim user posted image user posted image

Saj čez kak teden ali 14 dni pa jst tudi že šla user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
26.8.2009 11:19:52   
Sarchi

naš Maks se je v zadnjem tednu mal umiril, bilo je počasno pretekovanje in iztegovanje. predvsem je bil pa fuuuuul trd trebuh non stop.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
26.8.2009 11:21:09   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

pa te kaj skrbi? jaz bi bila vsak dan v P. mislim tile G imajo pa včasih prav bistre izjaveuser posted image

Glej če greš na pregled te itak sam na CTG prklopijo glih tolko da vidijo če so popadki in če se srček sliši in dela pravilno!!!!
Srčka lahko doma poslušam z angelsaundom!

Sem zadnič v četrtek rekla da naj mi vsaj pregleda če ma dovolj plodovne vode! In je reko da on nima časa za to da naj pogledam ven kakšno gužvo ma!!!

Upam samo da bo ju3 kakšen bol pametn G na CTG!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2847
26.8.2009 11:21:27   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

jasmina Sarchi je tudi imela rok takrat ko jst pa je že rodila in se že lepo crkljajo... user posted image user posted image Me bomo pa še malo počakale do našega dneva... user posted image user posted image

baby blue user posted image ....tud ti boš hmal pestvala svojo srčico.....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 2848
26.8.2009 11:22:11   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Gremo dalje!!! Katera je zdaj na vrsti?user posted image

veselka, tulpek, jaz aaaauser posted image

Barika user posted image user posted image user posted image
A imaš kje kaj vez, da bi bilo to tudi res user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
26.8.2009 11:23:23   
barika
evo, midva sma iz dolgega sprehoda, sem šla k stari mami po brata ..peš z malim otrokom...je bil kar podvig, ker bi gospod kar sredi ceste obsedel in se igral s kamenčki, papirčki ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulpek, tvoj mali/mala, pa čaka da se gužva malo zreducirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

pirhi
Lelly28 RR

na kakšen način barvate pirhe?

z kupljenimi barvami (31%)

z naravnimi rastlinami (69%)

ne praznujemo velike noči (0%)

kupimo že pobarvane v trgovini (0%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!