Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 9:43:26
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
Jutro najprej čestitke Eltei333 Vse pijete tale magnezij? Men je tako ogaben da sem sam eno tabletko spila mislim da. Bety11...fajn je bit tako pozitivno nastrojen kot ti in brez dlake na jeziku, samo mislim da nas je kar nekaj punc tukaj ki nas bodo samo izkušnje in leta pripeljala do tega kar sama pišeš, pa še sicer ljudje smo si različni, hvalabogu. Danes pa mene grozno boli želodec, nimam pojma zakaj. Pojedla nisem nič takega. Bo že minilo, še vse je. Skuhala sem že, sem pridna kaj . Sedaj pa grem (če mi bo želodec dopuščal) na en dolg sprehod, ker sem potrebna svežega zraka. Aja glede strij...tok sem bila pametna, evo pa jih imam, sicer zelo malo, samo ker imam še mesec dni do konca, lahko popoka še čist cel trebuh. Imam jih pa čist spodaj, pod popkom. No pa grem počas...uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 9:55:13
|
|
|
|
baby blue
|
Sarchi še enkrat čestitke in super da ste že doma... Zdaj pa imate še več veselja pri hiši Maks je pa čudovit fantek nam je tvoj pokazal slikici... Pravi lepotec... Glavno da ste vsi OK sedaj pa se na veliko cartajte... Vam želim veliko polulanih pleničk Jst pa ravno s sprehoda je prav pasalo... Ampak na soncu je pa že kar malo vroče...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:05:50
|
|
|
|
sontschica
|
sarchi super, da ste že doma in da uživate skupne trenutke z Maksom res je pravi cukerček. veliko cartanja vam želim pa javi se še kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:11:22
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Hej čvekaste !!!! Jst sem še kar tu!!!! 2v1!!! Včeri sem celi dan spala, hrane sploh videt nisem mogla !!! Wc-e je pa itak moj naj naj naj prijatelj!!!!!! Eltea333 !!!!! (Sam ni pa fer ker sma mele na isti dan rok!) Ona pa je rodila na moj novi rok!!! Naš mali lumpi pa zgleda da bo kar čez rok! (Tolko o tem kao da bomo prejt rodili po besedah G bi mogla že rodit 1. al pa 2. teden v avgustu!!!)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:23:41
|
|
|
|
_melody_
|
Čestitke Eltei in atiju za novopečeno štručko !
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:26:44
|
|
|
|
baby blue
|
jasmina Sarchi je tudi imela rok takrat ko jst pa je že rodila in se že lepo crkljajo... Me bomo pa še malo počakale do našega dneva...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:37:45
|
|
|
|
_melody_
|
Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej?
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:46:18
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? sta se obe do zadnjega normalno pretegovale
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:47:52
|
|
|
|
altaja
|
Septembrke že s popadki, špikanjem, uglavnem z dogajanjem, avgustovke ki se švercamo pa še vedno v enem kosu . Čakam, čakam da se kaj zgodi, zgodi se pa nič! Rok imam pa čez 2 dni!!!!! Očitno mi preostaneta samo še 2 stvari - seks in trampolin . Zgleda da je to res kazen za čvekanje pri septembrkah A je Tulpek še vedno brez neta? Mogoče je šla pa v P.... Uglavnem..moje počutje je super. Včeraj sem bla sicer grozno utrujena, dans sem pa spet kot roža. Me tolažijo da se to lahko hitro spremeni in da se lahko prične vsak trenutek. Aha, I wish... Sarchi, lepo da si se oglasila. Ja, tvoj možek je bil priden in nas je lepo obveščal da si nismo v negotovosti vseh nohtov pogrizle. Lepo se mejte in uživajte z malim Maksem. Eltea333: izkrene čestitke. Fantki močno vodijo za enkrat, a ne? Punce moje....a sem lahko jst naslednja????? Prosiiiiiimmmmmmmmm
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:50:48
|
|
|
|
baby blue
|
altaja izvoli jst ti dam prednost mam tako ali tako še čas... Tvojemu dojenčku sporočam... Pridi hitro na svet mamica te že nestrpno pričakuje Rok imam čez cca 2 tedna in se moja bebica še veselo preteguje in miga... Saj pomojem tako ni rečeno da se pred porodom umiri pomojem kakor pri kateri
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:52:05
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika jutro super počutje, ampak danes je tak lep datum za rodit it, a ne Tulpek se mi ni izšlo, čeprav sem se pošteno trudila. Naslednji res lep mi je 30.8. Čeprav 28 bi tudi bil OK. Je pa po preverjenih informacijah fulll gužva trenutno v CE P. Upam, da se do konca meseca malo spremeni stanje. Danes ponoči jih je baje več rodilo, so imeli pestro, sobe so pa kar fajn zasedene.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:52:26
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? meni se tudi zdi, da se je fejst umiril, samo včasih se še mal pretegne, včasih je tudi po cel dan divji, ampak večinoma časa je kar pri miru...kar pa je baje čist normalno. pri nekaterih se umirijo, pri drugih so pa aktivni dokler ne pridejo na svet
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:52:51
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? Še vedno so zelo pogosti in intenzivni gibi...telovadi in ropota na veliko. Najbolj občutim ko me oplazi s kolenom ali stopalom..ne vem kaj je to, je pa nekaj špičastega. 10 gibov naštejem za šalo. Mamo zgleda energično bitje...no sej, drugačen že ne more bit
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:54:19
|
|
|
|
sontschica
|
altaja in tulpek jaz vama dam tut prednost, ampak pol v naslednjem tednu bi šla pa že jaz kej počasi v Rim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:57:51
|
|
|
|
altaja
|
Tulpeeeeeek, sem te vesela , sem misla da si mi že ušla Jst tud pravim, da če ni blo včeraj, naj bo v petek ali v nedeljo.... Pa sem se tud jst trudila da bi blo 25. ampak ni šlo.... baby blue: hvala, zlata si
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 10:59:00
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? Še vedno so zelo pogosti in intenzivni gibi...telovadi in ropota na veliko. Najbolj občutim ko me oplazi s kolenom ali stopalom..ne vem kaj je to, je pa nekaj špičastega. 10 gibov naštejem za šalo. Mamo zgleda energično bitje...no sej, drugačen že ne more bit Moj se je pa full umiril!!! 10gibov: Kolko je to!!!!????? Ne naštejem jih!!!!!! Ni šanc!!!! Sem prejšni četrtek povedla G da jih ne naštejem mi je rek da se naj bol potrudim!!!!!! Halo!!!! Kaj naj mu kamen na riti stolčem!!!! Majo finte!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:00:27
|
|
|
|
chebelica21
|
Oj punce. Danes pa sem spala do 9-ih kako je to bilo fino,... Čestitke Eltea za sinčka,... Mene skoz špika, pa ima takšne akrobacije v meni, da me je včasih strah da mi trebuh poči,... Prav fino je, ampak ko nebi občasno bolelo,... Poroda in popadkov me pa prav nič ni strah,... Tako pač je to moramo skoz dat in nič ne moremo druga naredit. Jaz vedno pravim, da ni nič tako hudo kot zgleda na prvi pogled,... Moja mami pa vedno reče, da ko vidiš svojo malo štručko pozabiš na vse bolečine prej,.... Tako, da punce nič se bat,...
< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 26.8.2009 11:01:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:01:26
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? Še vedno so zelo pogosti in intenzivni gibi...telovadi in ropota na veliko. Najbolj občutim ko me oplazi s kolenom ali stopalom..ne vem kaj je to, je pa nekaj špičastega. 10 gibov naštejem za šalo. Mamo zgleda energično bitje...no sej, drugačen že ne more bit Moj se je pa full umiril!!! 10gibov: Kolko je to!!!!????? Ne naštejem jih!!!!!! Ni šanc!!!! Sem prejšni četrtek povedla G da jih ne naštejem mi je rek da se naj bol potrudim!!!!!! Halo!!!! Kaj naj mu kamen na riti stolčem!!!! Majo finte!!!! pa te kaj skrbi? jaz bi bila vsak dan v P. mislim tile G imajo pa včasih prav bistre izjave
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:02:18
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere DOber dan še od mene....Tulpek še nič ne carta na FB ima napisan, da ji siol ne dela. Erdbeere, hvala da posreduješ informacije naprej . Nisem mogla na net, prenose na mobiju pa hranim za v P... sem računala, da bo katera napisala tukaj gor. Sicer sem pa po starem, nič od nič, en ogromno velik nič. Po moje bom še 14 dni v enem kosu. Sem pa danes govorila z eno, ki ji je G še v soboto zatrdil, da je popolnoma zaprta in da se nič ne pripravlja, tudi ni ničesar čutila, v nedeljo popoldne pa akcija in tako je dobila svojega . Upam na kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:18:11
|
|
|
|
baby blue
|
tulpek in altaja držim pesti za vaju da bosta kmalu odpeketali v Rim Saj čez kak teden ali 14 dni pa jst tudi že šla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:19:52
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Vprašanje za tiste, ki so že rodile oziroma, ki so tik pred zdajci... A so se vaše bebike kaj umirile in jih niste več čutile oz jih ne čutite tako intenzivno kot prej? naš Maks se je v zadnjem tednu mal umiril, bilo je počasno pretekovanje in iztegovanje. predvsem je bil pa fuuuuul trd trebuh non stop.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:21:09
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica pa te kaj skrbi? jaz bi bila vsak dan v P. mislim tile G imajo pa včasih prav bistre izjave Glej če greš na pregled te itak sam na CTG prklopijo glih tolko da vidijo če so popadki in če se srček sliši in dela pravilno!!!! Srčka lahko doma poslušam z angelsaundom! Sem zadnič v četrtek rekla da naj mi vsaj pregleda če ma dovolj plodovne vode! In je reko da on nima časa za to da naj pogledam ven kakšno gužvo ma!!! Upam samo da bo ju3 kakšen bol pametn G na CTG!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:21:27
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue jasmina Sarchi je tudi imela rok takrat ko jst pa je že rodila in se že lepo crkljajo... Me bomo pa še malo počakale do našega dneva... baby blue ....tud ti boš hmal pestvala svojo srčico.....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:22:11
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: polari Gremo dalje!!! Katera je zdaj na vrsti? veselka, tulpek, jaz aaaa Barika A imaš kje kaj vez, da bi bilo to tudi res ?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 26.8.2009 11:23:23
|
|
|
|
barika
|
evo, midva sma iz dolgega sprehoda, sem šla k stari mami po brata ..peš z malim otrokom...je bil kar podvig, ker bi gospod kar sredi ceste obsedel in se igral s kamenčki, papirčki ... Tulpek, tvoj mali/mala, pa čaka da se gužva malo zreducira
|
|
|
pirhiLelly28 RRna kakšen način barvate pirhe?z kupljenimi barvami (
31%)
z naravnimi rastlinami (
69%)
ne praznujemo velike noči (
0%)
kupimo že pobarvane v trgovini (
0%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!