|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
25.8.2009 22:59:38   
klaja
Eltea333 sedaj pa gre zares, držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Eva Ana jaz pa bi raje, da me obdržijo, ko bom šla na kak pregled in da bi se takrat začeli kaki popadki. Mi bo lažje se ločit od moji dveh hčerkic! Drugače se bom cmerla celo pot do porodnišnice user posted image

Anya22 nisem najbolj sigurna, ampak se mi zdi, da ti delovna doba vseeno teče, če si na porodniški, saj ti CSD plačuje vse prispevke. Te stvari boš urejala potem, ko ti bo potekla porodniška in se boš prijavila na Zavodu za zaposlovanje. Ne me sicer držat za besedo, upam, da ti bo katera znala kaj bolj natančno napisat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.8.2009 23:00:58   
polari
Škorpijončica, vso srečo, če bo treba it!  user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.8.2009 23:06:30   
aromaja
Zdravo punce!
Pri nas nič novega. 2.9. imam naslednji pregled. Vse mirno. Seksam, se vozim, dvigujem stvari, se sklanjam, stegujem ;) pa nič, nič se ne premakne! Naši punci je luštno v gnezdecu in basta! V bistvu sem pa prišla sem zdajle, da delim eno pozitivno izkušnjo s poprodajno službo Baby Centra. Ljudje zmeri tko hitro in zlahka vse pošimfamo, pohvalimo pa bolj redko, zato opisujem svojo izkušnjo:
Že aprila sva kupila adapter za BebeConfortovo CreatisFix lupinico-60 evrov vredno. Imela sva dve lupinici in en adapter za v avto-taka zadeva, ki je skoz v avtu, ti pol sam lupinco klikaš ven in not. Enivej, midva to aprila kupiva, prepričana, da imava dve identični lupinici (kupljeno second hand vse). Kupiva, se že pred BC znebiva škatle, odpeljeva to k mojim in do včeraj je to bilo tam-nedotaknjeno. Včeri sva se pa lotila teh lupinic, da vidiva kako to gre, da dava vsako v en avto...in z grozo (ajd, pretiravam) ugotoviva, da druga sploh ne paše na adapter, da je ena druga lupinica, ki nima veze s tem adapterjem. Začuda sem doma izkopala račun, ampak vseeno-od nakupa je minilo skor 5 mesecev, pa še škatle nisva več imela. In sem danes zjutraj vseeno napisala poprodajni službi BC eno ponižno pisemce in jih milo prosila, če bi oni to vzeli nazaj in mi dali dobropis, magari malo manjši na račun škatle in preteklega časa.
In so mi. Vzeli nazaj in mi dali darilne bone za 60 evrov! Respect! Res, ful sem bila presenečena in vesela!!! jih moram res javno pohvalit:
Baby Center je ful faca!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.8.2009 23:09:15   
Lubenička
eltea...SREČNO!!! Držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem zdaj iz pod tuša in sem opazila, da sem dobila strije...kar nekaj. Že dva dni me je pekla koža in nisem vedla zakaj...no, zdaj vidim. user posted image Zdaj na koncu mi je mali pustil nekaj za spominček user posted image
Aja...pa malo me skrbi... Danes sem ga samo zjutraj čutila (se je malo premikal), čez cel dan mi je otrdevu trebuh in tiščal me je na medenico...drugače ga pa nič nisem čutila, pol čez dan...me naj skrbi user posted image Nisem še štela gibov, ker mi jih ni bilo treba. Zdaj pa...
Naj počakam do jutra? Naj naredim paniko in ko pride moj user posted image iz službe (čez 3 urce), če ne bo nič novega grem v P? user posted image
Upam, da se bo kej oglasu...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.8.2009 23:12:01   
Lubenička
aromaja...to je pa lepo slišat user posted image

škorpijončica...tudi zate bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.8.2009 23:47:18   
baby blue
Mene pa zgoraj na vrhu maternice nekaj ščiplje al kako bi se temu reklo... Bomo videli kaj bo čez noč... Pa stalno me na WC tišči čeprav se potem komaj kaj polulam ampak ko mala brcne tam spodaj me pošlje na WC user posted image

Bomo videli kaj bo... Lepo spite

Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.8.2009 1:21:45   
Lubenička
vidim, da že vse spite. jaz pa čakam user posted image , da pride domov.
sem se odločila, da ne grem v P, ker se je fantič malo premaknil...to pomeni, da je vse vredu. jutri pa bom štela gibe in jih bolj pozorno spremljala.

lahko noč...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.8.2009 6:11:47   
vila MaLiNa
Dobro jutro, dober dan...

kaj pa... spet ne morem spat. Bomo pol, ko bo malo deralo na svetuuser posted image user posted image
Kje so zdej kakšne nove nosečke?user posted image Največ dogajanja je zgleda prav ob večerihuser posted image Eltea držim pesti, da svojo malo štruco že držiš v rokah.user posted image
Lubenička tudi jaz sem dobila isti spominčekuser posted image
Anya : dan pred nastopom porodniške moraš biti zaposlena - to ti boš. Ker se ti pogodba prekine z dnem nastopa porodniške, te bodo vodili pod evidneco CSD-ja, delovna dobe ti NE bo tekla, tekla pa bo pokojninska, tudi osnovno zdravstveno zavarovanje boš imela urejeno preko njih. Upam, da sem ti pomagala.

Še malo punce... pa bo september tu...user posted image

Jz pa Larilu pogrešam....

Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.8.2009 6:32:00   
indy0024
jutrooouser posted image pa sem se vsaj mal naspala,user posted image skuhala kavico sebi in svojmuuser posted image in se odlocila,da ne grem nazaj spat,ker bom zaspala!!!!user posted image user posted image ob 09.00 mam pa ctg,da vidimo ce se ze kaj pripravlja!!!!user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.8.2009 6:33:39   
indy0024
vila malina,ko bo malo deralo na svetu,bos se manj spala!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.8.2009 6:47:39   
veselka
jutro,

si bom kar dovolila objavit (Kepica ne zamert):

Eltea333 sporoča:

"Mama Tea, tata Luka in sin IZAK so zdravi in veseli."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 26.8.2009 6:49:23 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.8.2009 6:53:42   
indy0024
eltea333 iskrene cestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.8.2009 6:58:38   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

Eltea333 sporoča:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiii ČESTITKE tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.8.2009 7:08:19   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

Eltea333 sporoča:

Pa je še en nov "septemberček"user posted image user posted image Čestitke in veliko uživanjauser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.8.2009 7:09:45   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

vila malina,ko bo malo deralo na svetu,bos se manj spala!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ufff... a res?user posted image user posted image

Mogoče bo pa pridna po mamici in očijuuser posted image Komaj čakam, da jo vidimuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.8.2009 7:13:21   
indy0024
ja pri meni nic ne kaze,da bo ponocki ajala,je bolj nocna ptica!!!!!!user posted image user posted image user posted image vila malina se mal!!!!!user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.8.2009 7:22:40   
indy0024
nic babe zabe user posted image grem jz mejte se,pa lep dan zelim!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.8.2009 7:24:52   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Vidim, da me je že veselka prehitela. Pa bom vseeno objavila še elteino sporočilo:

26.8. ob 1:13 se je rodil Izak. 3500g in 50 cm.

Čestitke elteauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.8.2009 7:25:43   
eva Ana
eltea, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.8.2009 7:26:23   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Danes sem se pa tudijaz naspala, ker sem šla ob 22h v posteljo (sva imela z našim kratek stik user posted image ) in spala do 6h v kosu user posted image  pol pa še malo na obroke in zdaj že kofetkam. Frčafela se tudi že oglaša, tako da moram bolj na brzinico ruknit tole kavico user posted image

Eltea čestitke za malega korenjaka in veliko lepih trenutkov vam želim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.8.2009 7:30:14   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

26.8. ob 1:13 se je rodil Izak. 3500g in 50 cm.

Čestitke elteauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.8.2009 7:49:22   
tažana
DOBRO JUTRO!

user posted image user posted image user posted image altea in izak. user posted image user posted image
čestitike user posted image .

Kako lepo je zjutraj prebrat lepe novičke user posted image .

Danes sem kar dobro spala, tako da računam da bo tudi dan bolj produktiven user posted image . Moram mal Katarinine igrače pospravit, da bo mal reda.

Ob 11h grem spet po železo (postala sem pravi odvisnik) vsa sem prešpikana in izgledam kot narkoman user posted image .

Drugače pa tudi mene kakšen dan precej matra kakšno špikanje in zvijanje. Upam da zdržim vsaj še 14 dni.
šibam...

< Sporočilo je popravil tažana -- 26.8.2009 7:50:02 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.8.2009 7:51:43   
JaLuca
V mojem avatarju je nova slika bušija, 2 tedna pred PDP

Nam pa že postavljajo hiško, no že včeraj so začeli.

Danes sem nekam utrujena, pa bi morala si še paradižnik in papriko malo dati v zmrzovalnik, pa se mi ne daaaaaaauser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.8.2009 7:57:45   
kepica
Jaz sem pa danes še kar dobro spala, brez obiska wc-jauser posted image   Sem imela pa celo noč trd trebuhuser posted image

Punce, ve še pijete magnezij? Jaz ga še pijem, pa ne vem, če ni bila enkrat debata, naj bi ga proti koncu nosečnosti nehale pituser posted image Imam prav ali sem kaj zamešala?

JaLuca lepega bušija mašuser posted image user posted image

baby blue si še med nami? Včeraj te je nekaj zvijalo, pa te malo pogrešam...ponavadi si bolj zgodna, danes pa te kar ni. Ne prehitevatuser posted image Počakaj, da greva skupajuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.8.2009 8:00:17   
dolenjka
Kepica, jaz imam za magnezij navodilo do dopolnjenega 37 tedna, lahko malo čez. Jaz ga bom pila do 38 tedna, ker prej nočem rodit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.