|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 8:00:24   
tažana
eno vprašanje:

A je katera in na kakšen način zaščitila vzmetnico, če ji slučajno odteče voda?
Midva imava nov jogi pa mi je kar malo škoda, da bi ga pustila. sedaj sem pod rjuho dala PVC vrečko za smeti ampak to tako šumi user posted image . A bi mi ta vreča sploh preprečila, da bi bila vzmetnica mokra?

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.8.2009 8:02:10   
tažana
tudi jaz še pijem magnezij. še ene dobre 14 dni potem neham. user posted image
mi zelo pomaga, če me kaj stiska user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.8.2009 8:02:19   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kepica, jaz imam za magnezij navodilo do dopolnjenega 37 tedna, lahko malo čez. Jaz ga bom pila do 38 tedna, ker prej nočem rodit user posted image

Aha, meni G ni nič omenila, naj ga neham pit. Potem bom pa jaz kar zaključila s pitjem.Hvala za infouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.8.2009 8:18:32   
eva Ana
tažana jaz mam spodaj tisto gumo, ki jo imajo otroci, pa nič ne šumi user posted image

Tako zdaj pa šibam na CTG! Poročam........

Uživajte so trpinkeuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.8.2009 8:25:59   
baby blue
Dobro jutro

Evo mene še vedno v enem kosu... Včeraj me je prav fajn špikalo na vrhu maternice kot neki krči ki so se potem občasno kot elektrika spustili do križa in nazaj... No po dobri uri in pol se je umirilo... Tako da je bila potem noč mirna brez obiskov wc-ja sem pa mela otrdel trebušček skoraj celo noč... Danes sem pa kot nova... user posted image user posted image

eltea333 čestitke za izaka user posted image user posted image user posted image Se mi je sanjalo da si rodila... Joj super je prebirat takšne novičke zjutraj za lepši dan... In kot opomin da bom sama kmalu na vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.8.2009 8:27:03   
barika
Jutro

ELTEA, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana,
nimam nič zaščite,,,, rabim nov jogi user posted image user posted image user posted image (če mi prvič ni uselo, mi bo mogoče drugičuser posted image )

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.8.2009 8:30:04   
barni80
Eltea čestitke!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.8.2009 8:30:05   
sontschica
dobro jutro

to so pa res najlepše novičke navsezgodajuser posted image

eltea čestitke za korenjaka Izakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.8.2009 8:39:05   
BBP
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Eltea, Izak in ati! Čestitke za malega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mano je mirna noč. V primerjavi z včerajšnjim dnem pa se mi zdi, da imam danes občutno manj energije za karkoli. Potem ko sem včeraj končno dala v red par stvari in zlikala en kup perila (en velik me še čaka), bom rabila danes zgleda več motivacije, da bom kaj naredila. user posted image  Bo že.

Zdaj me že ene tri dni bolijo sklepi na prstih. Prsti na rokah mi rahlo zatečejo, potem se pojavi pa še ta smotana bolečina. Kr neki.

Strije sem pa tudi jaz zdaj čisto na koncu fasala. In to točno tam pri popku kamor naše dete vztrajno tišči svojo glavo. user posted image  Sem se prezgodaj veselila, da bom lišo prišla čez.

Počasi se moram zrihtat in odpeketat v laboratorij, pa še v trgovino. Upam, da bom kmalu lahko prebrala še kakšne lepe novičke.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.8.2009 8:39:22   
sontschica
meni so se tudi naredile strije na boku - sicer ne velike, ampak so vseeno opazne. kaj čmo. spominčki na user posted image

magnezija tudi sama ne pijem več, ker mi je tako G rekla, pa tudi prej ga nisem redno, ker mi ni nič pomagal.

zaščite za jogi
nimam, sem pa že enkrat razmišljala, kaj bi lahko dala na jogi, da ne bi premočilo.

tudi sama bi imela najraje tak scenarij, da mi odteče voda in nato v P, kot pa da bi imela popadke na 5 minut. sploh ne vem, zakaj bi mi blo tako ljubše.user posted image no pa sej bomo kmalu videli, kakšen scenarij bo ubral najin user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.8.2009 8:41:44   
baby blue
Zaščite za jogi jst ne uporabljam... No oziroma je nimam... 

Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.8.2009 8:42:02   
Bety11
Polari...user posted image  bety11 ne bo še...V 35.tednu sem šele.....

Preveč je teh simptomov, dihanja, bolečin o katerih pišete...da bom vsak dan manj na tem forumu, ker to ni nič dobrega za brati....Do poroda je treba normalno živeti in ne misliti in čakati vsak popadek in špikanje....Mogoče zato jaz nimam težav z otrdevanjem trebuha in podobnimi rečmi....user posted image user posted image .Misli imam pri lepših stvareh....Sonček, rožice, robide...pa priprave na šolo in nakupi novih torb pa zvezkov.....

Otrok in porod itak prideta in ubežat ne moreš.....Pa to je nekaj lepega in čarobnega...Ne pa trpljenjeuser posted image

Pričakovala sem več govora o enkratnem občutku otročička v sebi....Premikanje njegovih nog, guzenje, žgečkanje, božanje......In o tem ni govora, nažalost..user posted image ...Samo eni predčasni strahovi in napetost, kot da bomo šle na Mars......

Pa tudi, ko berem o tem na temi ćvekanje o naših otrocih, kako so nekatere prfuknjene in si zapisujejo vsak gib dojenčka, pa obračanje z leve ali desne strani, s trebuha na hrbet ali obratno ....in cele panične vozijo tega otroka po posvetovalnicah.....user posted image ....že zdaj vem, da ne bom del tega čvekanja, ker je to skrajnje bolano......

Življenje je zelo lepo in polno prelepih trenutkov.....Bolečine, trpljenje, skrbi...pa so le majhen del tega, ki je zanemarljiv in ga z nasmeškom spremljam......

No, to so moje misli te dni....user posted image

Eltea čestitke user posted image user posted image user posted image

Če voda odteka v postelji.....Zraven postelje pripravi še veliko brisačo, ki jo boš dala med noge, če začutiš, da voda odteka...Pa po tistem ne smeš preveč hoditi...Če se le da, obleči se in takoj v avto do P....
Če ste odprte in vam voda odteka, ko hodiš lahko brez napora in nečutno otrok prileze ven....

Srečno!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.8.2009 8:56:04   
polari
Eltea333, čestitkeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super novička! Kak bo lušno, ko bomo vse imele v rokah svoje user posted image !!!

Dobro opravite na pregledih, če jih imate...jaz ga imam spet v ponedeljek! Komaj čakam......user posted image

Moj mali user posted image se spet guzi user posted image user posted image user posted image na desno stran trebuha....včasih sem ko alien....user posted image user posted image user posted image

Zvečer sem, koza (!!!), ob osmih pojedla 3 kose kruha s pašteto in kislimi kumaricami....lahko si mislite, kaj mi je potem delalo v želodcu ponoči......mislila sem, da bom umrla, tak me je kislina mantrala......proti jutru me je spustilo......user posted image

O strijah pa ne bom nič komentirala...zdaj sem se sprijaznila....trebuh mam pa grdi kot.....user posted image

Zdaj grem na zajtrk, potem pa malo v shopping v interšpar, nimamo doma nič za jest, pa v BC bom še malo zavila...user posted image user posted image user posted image

Gremo dalje!!! Katera je zdaj na vrsti?user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.8.2009 8:58:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

veselka, tulpek, jaz aaaauser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.8.2009 8:59:18   
klaja
Eltea iskrene čestitke za sina Izaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.8.2009 9:03:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Ja, ampak šele spetembra če sem jaz prav na seznamu videla user posted image

veselka, tulpek, jaz aaaauser posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.8.2009 9:04:37   
dolenjka
Ujoj, kaj sem pa zdaj ustvarila user posted image  No v glavnem sem mislila pokomentirat samo to, da ste res na vrsti, samo ne prej kot čez 5 dni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.8.2009 9:05:02   
barika
sej september je že naslednji teden, ne vem kaj avgustovke tulk čakajo user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.8.2009 9:08:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

sej september je že naslednji teden, ne vem kaj avgustovke tulk čakajo user posted image user posted image

no pol pa počakte še 1 teden da nam ostalim ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.8.2009 9:09:49   
polari
Kak čas hitro gre.......v torek je 1., ne? jupiiiiiii, zdaj že jaz komaj čakam!!!!

Oooo, mi pa imamo aerobikooooooooooo!!!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.8.2009 9:15:42   
polari
Jaz pa sem se odločla, da bom šla na strokovnega na drugi rok, nekje maja.....pa zakaj bi se morala ravno zdaj sekirat še za to????? Takintak mam zdaj bolj pametnega dela dovolj - beri nisem še spucala kopalnice user posted image - in se lahko bolj posvetim pripravam na user posted image , kot pa na pisanje...jaz mislim, da bo user posted image vseeno tolko vlki, da bo šlo lažje skozi kot pa zdaj novembra....kdaj bi se te učila??? Ob dojeju? Eh brezveze...

No, in zdaj sem prav dobre volje, ker mi to ne visi več nad glavo...in .....sem zdaj zadovoljna. Tak. Samo da nekomu povem pač.....user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.8.2009 9:16:38   
cukr07
Eltea333 čestitke za Izaka! user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.8.2009 9:21:22   
barika
Polari, si se kr fajn odločla, jaz sem tudi pisala diplomo, ko je bil mali star ene pol leta ... joj kak blažen mir, od osmih zvečer naprejuser posted image
Tak, zdej grem pa po burek k sosednji pekarniuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.8.2009 9:30:07   
Tanik
Dobro jutro,

eltea čestitke user posted image

tažana,jaz nimam nič zaščitene vzmetnice,kar bo pa bo.itak rabim novi jogi user posted image

jaz Mg nisem pila, pijem pa še zmeraj kalcij.

barika avgustovke čakajo september, k čvekajo pr nas septemberkah user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.8.2009 9:38:16   
Sarchi
Dan čveke....

mi smo drugi dan z Maksom doma. pestro, zanimivo in predvsem čudovito. Boste vidle kolk je to krasnih čustev in jooj sej sploh ne znam opisat.
Kolkr sm vidla vas je moj user posted image pridno obveščal, tako da ste ble na tekočem. super je!

ISKRENO HVALA ZA VSE ČESTITKE!

Jaz še nisem čist 100%, ker me šivi  še kar "cukajo", tako da mi moj user posted image res ful pomaga.

Držim pesti za vse ki vas prvo srečanje z srčki ki jih nosite v trebuščkih še čaka in hkrati čestitam mamicam, katerih štručke so pohitele na svet tako kot naš Maks in se že pridno crtajo.

Se še kaj oglasim, pridno predihavajte popadke in počivajte.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 26.8.2009 9:40:13 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!