|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 13:53:53   
baby blue
Jst sem mojemu rekla da bova od zdej kar navaden bel papir kupovala... user posted image user posted image Imam pa tudi jst povečan izcedek... Včasih se kar ornk ulije... Je pa tak prozorno belo rumen

tulpek držim pesti da bo kaj user posted image user posted image gooooooooo tulpek

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.8.2009 14:00:42   
altaja
Sem govorila z mami po tel in sem malce "pojamrala" da ni še nič in da tudi ne kaže da bo kmalu kaj. Pa je rekla da je bilo pri njej isto, potem pa te iz nenada nekaj špikne, pa te malo kasneje še enkrat špikne in tako čedalje bolj pogosto, čez nekaj ur pa maš dete v naročju.

Torej...čakam da me špikne user posted image

Pa še ena super novica. Dans zjutraj sem po dooooolgem času vidla svoje gležnje user posted image Jih ni več, ampak vidla sem pa jih user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.8.2009 14:06:15   
baby blue
Potem pa kar potrpežljivo... Boš videla ko boš najmanj pričakovala pa bo... Stiskam pesti user posted image

Hi hi pa super za gležnje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.8.2009 14:09:44   
vn1983
No, še par klikov od mene...
Tut jst še 2v1, kot nekatere imam kar nekaj sluzi, trebuh kar otrdeva, a jaz se z vsakim dnevom bolš počutim, sam spanje, to je pa mal bl tko user posted image ....

Vso srečo tistim ki greste v P, in čestitke mamicam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.8.2009 14:44:49   
Casiopea
Eltea čestitke !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem imela danes prvič CTG - pokazal ni nič, le nekaj "lažnih" popadkov. Drugače mi trebuh močno otrdeva.
Skratka odprta sem 1 cm ... ali to pomeni, da bo kmalu ??? Prosim za komentarje tiste, ki imate izkušnje.
V ponedeljek imam ponovno CTG. Mali se mi je zelo umiril ! Strah me je !

torej naslednji CTG 31.8. kg skupaj +10

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.8.2009 15:14:44   
altaja
Punce, ne se smejat ampak jst moram vprašat...

Ko odteče voda, je ful vode kot da če bi ti med nogami počil vodni balonček, ne? A je možno da ne odteče na enkrat ampak po presledkih? Meni je namreč v eni uri že 2x zmočilo spodnje hlačke in jeans hlače ter navadne hlače. Pa ni bil mejhen flekec, je blo kar za eno pest veliko. Najprej sem pomislila na izcedek, zdaj, ko se je zgodilo drugič pa sem pomislila tudi na plodovnico...hm user posted image

Mislim da ste to že najmanj enkrat spraševale, pa sem pozabila...

Drugač pa splošno počutje uredu, dete brca, brez posebnosti.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.8.2009 15:18:19   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea

Skratka odprta sem 1 cm ... ali to pomeni, da bo kmalu ??? Prosim za komentarje tiste, ki imate izkušnje.

dve moji prijateljici sta bili še cel mesec od pregleda odprti le za 1 cm. lahko pa da se začne kaj prej. upam da se ti bo čimprej začelo oz. tako kot si sama želiš.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.8.2009 15:21:11   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ko odteče voda, je ful vode kot da če bi ti med nogami počil vodni balonček, ne? A je možno da ne odteče na enkrat ampak po presledkih? Meni je namreč v eni uri že 2x zmočilo spodnje hlačke in jeans hlače ter navadne hlače. Pa ni bil mejhen flekec, je blo kar za eno pest veliko. Najprej sem pomislila na izcedek, zdaj, ko se je zgodilo drugič pa sem pomislila tudi na plodovnico...hm user posted image

to sem jaz včeraj svojo G vprašala, če je možno da ti odteče po presledkih...pa je rekla, da če bi se to dogajalo, bi imela konstantno mokre hlačke, ko stojiš oz. se gibaš, ne pa tudi v ležečem stanju. najlažje da ti to ugotovi je pa pregled - no in meni je včeraj zagotovila, da mi ne odteka plodovnica. upam da sem ti kej pomagala. user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.8.2009 15:31:10   
altaja
Sontschica, hvala. Bom počakala do petka ko mam pregled pa bo vse jasno. Če se bo slučajno orng ulilo pa via porodnišnica. 

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.8.2009 15:32:08   
_melody_
Evo mene s pregleda. Dobila napotnico za v P, naslednji pregled 9.9. ter +12kg. V glavnem vse je OK, če bi pa kaj blo pa direkt v porodnišnico.

Men ni nič gledal če sem kaj odprtauser posted image , samo UZ sva naredila.

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.8.2009 15:35:24   
vn1983

Moje mnenje....
Če ti plodovnica odteče naenkrat in večja količina boš že vedela, ker je kar nekaj vode...
Lahko pa odteka počasi, tudi v kapljicah, konstantno,...kar se lahko dogaja tebi. Na tvojem mestu bi poklicala v P, tam ti bodo svetovali, te kasneje pogledali in šele tako ugotovili v čem je stvar.
Po moje te bodo kr obdržal....pa srečno...ker tvoj dan D je blizu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.8.2009 16:10:42   
tulpek

Pojdi v P na kontrolo. Lahko po kapljicah, lahko deci po deci ali pa liter... ali več. Verjetno te bodo zadržali čez noč na opazovanju. Pa pošlji kak sms kepici, da bomo na tekočem. Držim pesti za akcijo.

Dodano: pa js bi na tvojem mestu vseeno šla. Saj mogoče res ni panike, ampak nikoli ne veš, gre za preveč pomembno stvar (za user posted image ), da bi čakala.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.8.2009 16:13:16 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.8.2009 16:15:35   
jullie
...eltea čestitkeuser posted image ...
.......................................................

..meni je malo odtekla pa nisem bila prepričana, če je to to..čez kakih 10 min mi je spet malo odteklo (mogoče pol deci;težko je to natančno rečt)..no in sem začela pakirat za P.. v avtu sem vesčas ležala pa mi je še parkrat malo odtekla, ko sem pa prišla pred vhod P se mi je pa tako vlilo, da sem v hipu imela cele hlače mokre...kot, da bi me kdo polil.. al pa tak kot si ti rekla za balonček user posted image
..jaz bi še na tvojem mestu malo počakala.. če bo še kaj več, pa pot pod noge in v P user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.8.2009 16:19:04   
baby blue
To se meni tudi dogaja... Danes sem imela prav mokre hlačke pa vem da ni bil urin ker če ne bi bil rahlo rumen... Ta je pa brez vonja... No ja upam da nič ni drugače imam pa jutri tako pregled v P in jih bom prašala pa bodo že oni povedali... 

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.8.2009 16:54:17   
indy0024
dannnuser posted image evo me iz pregleda oz sm ze prej koncala,sam sem z mojimuser posted image sla ene papirje ustimat.Tako sledi CTG,zaznau je popadke ampak se nic nisem odprta,bo treba v akcijo it.hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image drugace me pa uspikne pa zvija v trebuhu vsake tok casa,samo bolj pogosti morajo bit.ALTAJA na tvojem mestu bi jaz odsla v P,ker nikoli ne ves,lahko plodovnica odteka tudi po curkih,tako mi je tudi ginekologinja omenila.NASLEDNJA KONTROLA;03.09.CE BOM DO TAKRAT ZDRZALA!!!!!LP

Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.8.2009 17:01:49   
indy0024
CASIOPEA za te;odgovor;moja prijateljica je ze ceu mesec odprta za dva centimetra ampak popadkov pa nima,tako da mora pocakati do roka,lahko se pa na hitro odpres,odvisno,pa ima rok konec avgusta!!!!!ni nujno da imas popadke,vazno je,da se odpiras!!!!!"

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.8.2009 17:27:43   
baby blue
Super vsem za fajne preglede... Jst mojega jutri komaj čakam... Vam kar malo zavidam ko vam je CTG že zaznal popadke user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.8.2009 17:30:38   
altaja
Punce hvala za odgovore. Sem se odločila da bom do večera na strogem samoopazovanju in če se stvar ponovi šibam. Trenutno pa so hlačke suhe.
Če bo kaj novega vas obvestim.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.8.2009 17:32:51   
vila MaLiNa

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

Hvala, da podatke pišete krepko ali pa v barvah user posted image .

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Por. Kg Objava

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )      28.08.  user posted image   LJ +13,5    S, A

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    ??  user posted image   MB   +12

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image     ??     user posted image     CE   +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )   28.08.   user posted image   CE +12,  S, A

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )    31.08.   user posted image   PO +20,5
eva Ana (28)           (1.user posted image , 0. user posted image )     02.09.  user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     ??   user posted image   KR  +12

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +15
vila MaLiNa (27)     (1. user posted image , 0. user posted image )    31.08.  user posted image  LJ +20

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     01.09.  user posted image CE +13
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image IZOLA +10,  S

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    24.08.  user posted image   ŠEMPETER +10,  S
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )      ??  user posted image   MB +17,  S

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   +15
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   28.08   user posted image   LJ  +10
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   PT  +19
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   CE  +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )   02.09.   user posted image   PO  +10

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     26.08.  user posted image   LJ  +12 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   28.08   user posted image    NM  +10
JaLuca (33)              (3.user posted image , 2.user posted image )    28.08.   user posted image    PT +12,9,  S
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     07.09.   user posted image    JE   +11
Lubenička (20)        (1. user posted image , 0.user posted image   03.09.   user posted image    LJ  +14
mož*(44)                 (4. user posted image , 3.user posted image   24.08.   user posted image     LJ   +9
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    01.09.  user posted image  TRB +10,5
zadovoljnalana (  ) 
(2.user posted image , 1. user posted image )     ??       user posted image

10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image   PO  +11

11.09.
jpnincy (26)               (1.user posted image , 0.user posted image )      24.08.  user posted image   SG +11
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    31.08.  user posted image    MB +12,4

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??  user posted image  SG  +18
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    04.09.  user posted image   JE +8, S
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   03.09user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ??          user posted image +5      
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )   ??         user posted image   MB +12

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    25.08.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   31.08.  user posted image   PT  +10,  S

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 25.08.  user posted image KR  +13
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.       user posted image MB +8,5
nussy  (28)                  
(2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image  +12

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )  31.08.    user posted image   +10
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     ??         user posted image   LJ +11
Nepoznana (27)          (1. user posted image , 0. user posted image )    01.09.  user posted image   BREŽICE  +4,  S
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )    25.08.   user posted image   +1

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image   ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)             (1. user posted image , 0.user posted image )   09.09.   user posted image BREŽICE +12
klaja (28)                     (3.user posted image , 2. user posted image )    03.09.   user posted image   MB  +10

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )     27.08.   user posted image    +7

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    02.09.   user posted image   Šempeter +7,5 
chebelica21 (22)         ( 1. user posted image , 0. user posted image )  02.09.   user posted image   MB   +19
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image??          user posted image   +10
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    ??          user posted image   KR  +14 
Picabo (29)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?      user posted image   LJ +6

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.08. user posted image  + 4,5
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )      02.09  user posted image MS +7
tažana (26)                 (2.user posted image , 1. user posted image )      04.09.  KR +12

27.09. 
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )   01.09. user posted image   PT +4  S
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )    27.08. user posted image CE +15
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )    07.09. user posted image  LJ +8  S
sonchek ( ? )                 
(3. user posted image , 1. user posted image )      ??    PO

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )    06.09.  user posted image   PO +17,5
dreja79 (30)                (2.user posted image , 1. user posted image )      07.09.  user posted image   KR  +10 
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )      07.09.  user posted image   LJ +15,  S

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        09.09.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       01.09.  user posted image   LJ +13, S

Skupaj: 69

Fantki :  27

Punčke : 22
Presenečenje : 20

Objava;
kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme II.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik
Dihanje - Bety - klik

user posted image   user posted image   

Rodile:

Datum               mamica                      otroček

19.6.                Rubin                       Gaja in Zojauser posted image
21.7.                Planinc1978                Julija
16.8.                Dulsineya                     Lili
18.8.                Sarchi                         Maks
23.8.                Tamika                        Jure            
23.8.                Koss                         Gal Aleksej
26.8.                Eltea333                     Izak

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.8.2009 17:39:20   
vila MaLiNa
No moje stanje danes je tudi superuser posted image . Moja mala zagaga je nagajala sestriuser posted image , da ji ni mogla srčka najdit, tako da sem se pomatrala in odležala na hrbtu, pol smo se pa vse smejale, ko je take akrobacije delala...

No ginekolog pa nad mojo zateklostjo ni bil navdušen, še manj nad pritiskom, tako da moram jutri zoper opraviti ene krvne presikava. Pogledal je če sem odprta... se še nič ne dogaja (tamali je zgleda luštno tu kje jeuser posted image ) in predpisal vaginalete. Se pa zopet vidimo v ponedeljek...

Joj ampak tele desci so pa še bolj neučakani kot me... kliče prijatelj, kliče svak... pa vsi razočarani, ko sem še domauser posted image  Moj dragi tudi skos kliče, če je treba že kam pelatuser posted image . Si mislim, če ne bodo kmalu nehali, da ja - ampak mojo tečnobouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.8.2009 17:39:31   
Lubenička
Čestitke, vsem za dobro opravljene preglede!! user posted image user posted image user posted image

altaja...povohaj...urin ima vonj, poldovnica pa baje ne...boš takoj vedela...
Jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala, če ne že šibala se pokazat...bolš preventiva. Te ni nč strah? user posted image Vsaj pokliči v P.

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.8.2009 17:43:44   
vila MaLiNa

Sem govorila z mami po tel in sem malce "pojamrala" da ni še nič in da tudi ne kaže da bo kmalu kaj. Pa je rekla da je bilo pri njej isto, potem pa te iz nenada nekaj špikne, pa te malo kasneje še enkrat špikne in tako čedalje bolj pogosto, čez nekaj ur pa maš dete v naročju.

Torej...čakam da me špikne user posted image

Pa še ena super novica. Dans zjutraj sem po dooooolgem času vidla svoje gležnje user posted image Jih ni več, ampak vidla sem pa jih user posted image

Sem govorila jaz s svojo mami, pa je rekla: pri tebi popadki, pri srednji sestri je pritisk preveč narasel (zgleda da je zaradi tega tak živcuser posted image ), pri tanajmlajši je pa voda odtekla.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Hmmm--- zdej pa nevem kaj naj čakamuser posted image

Gležnji?!? Kaj so že to?user posted image

Aja... pa glede odtekanja plodovnice- morda, da se prepričaš, če tvoj ginekolog ne dela več, pokliči res v porodnišnico!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.8.2009 17:56:54   
vn1983
Te lahko nekaj vprašam vila MaLiNa?
A si mela kakšne težave, da si dobila vaginalete? Ko jaz mam tut kar nekaj te sluzi, čeprav ni nč posebnega, sam me pa mal moti, pa sej veš, sam vprašam....res bi rada bla ziher....JOJ kaj delajo hormoni!

Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.8.2009 18:36:27   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

altaja...povohaj...urin ima vonj, poldovnica pa baje ne...boš takoj vedela...
Jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala, če ne že šibala se pokazat...bolš preventiva. Te ni nč strah? user posted image Vsaj pokliči v P.

Fleka ni vidt, vonja pa tud nima, tko da...dete pa fuuul nizko brca... Čisto spodaj čutim neke čudne premike.

Jp, zdej me je pa malo zaskrbelo. Če se ne bom šla pokazat bom pa klicala. Baje je kr šmorn če je plodovnica pa če čakaš predolgo... Tega pa ne bi rada..

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.8.2009 18:45:14   
Mož*
Najprej Eltei čestitke za sina Izaka!
Sicer pa je naš mali pravi nogometaš, akrobat in še kaj zraven. Ponoči se vrti tudi 3 ure skupaj, potem spet med 8. in 11.00, če bi štela gibe, bi jih naštela 1000 in več. Ritka, nogice, podplatki, pa spet ritka...
Imela sem še zadnji pregled v porodnišnici; ocenjena teža 3300, cca 2 cm odprta, maternični vrat izginil. CTG-ja sploh nismo snemali, ker se je dete tako in tako ves čas premikalo. Dogovorila sem se, če se v tednu do 2.9. otroček ne rodi sam, sprožimo porod. Torej naslednjega pregleda ne bo. Telesna teža ostaja: + slabih 9 kg.

Sicer pa plodovnica lahko odteka "po kapljicah", ali pa se vlije. Če je otrok zelo zelo nizko v porodnem kanalu, se lahko zgodi, da z glavico praktičnno "zatamponira" medenično dno in takrat vsaj nekaj časa plodovnica odteka po kapljicah. Koliko dejansko pomeni 1/2 ali 1 dcl, lahko preskusite s kozarcem. Plodovnica je (vsaj če ni patološka) brez barve, vonja.

Glede strij: pomembna je skoraj izključno kvaliteta kože. V nobeni izmed nosečnosti se nisem mazala s kremo, nimam nobene strije.

Držite se!

LP!

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!