|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
14.8.2009 11:08:10   
birdy
Aja, Majchy, Kristi pri šestih mesecih: 7950g in 66cm
Velka pa močna babauser posted image  Ne, sej ni tok. Tvoja je pa tud zalita, luškana punčkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.8.2009 11:08:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super za pregled user posted image user posted image user posted image

birdy joj naj se vaše finančno stanje izboljšauser posted image Kako je pa s tvojim? Pa s službo?

Moj je že bolj. Ma pa neki z diski tko da nikol ne bo čist vredu. Službo pa iščemo. Upam da jo čimhitrej dobiuser posted image
če poveš katero izobrazbo ima in kaj bi delal,ti lahko pomagamo iskat-če hočeš sevedauser posted image ........aja:spomni me da ti dam pleničkeuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 11:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.8.2009 11:24:58   
Čebel@
kolumbo.......dobra roba se sama hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom jaz tudi naslednjič kupila vaš krompiruser posted image

danes bo pa tašča za kosilo naredila ribje palčke in krompir in sem ji rekla da je to zame prepusto za jesti in bom nama z možem zraven naredila gobovo omako in me je prosila če lahko še zanjo(je res dobra)-sem ji rekla da če res že tko lepo prosi,da naj ji bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.8.2009 11:31:15   
Urša08
majchy dobra si da kr direkt tašči rečeš, da bo prepusto kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.8.2009 11:44:28   
Urša08
Uf tole pokanje mi je pa vsako leto manj všečuser posted image . No sej cune mam že v potovalkah, pa postelnino, brisače in vodne pripomočke user posted image Samo stanovanje je pa k bomba, pa še v trgovino po hrano je treba. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.8.2009 11:49:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce jst sem zdej poslala vsem kar sem vas našla (pač kar imam vaše maile) mail, da mi pošljete slikico, katera maila ne bo dobila prosim, da mi slikico pošlje na bpkatja2@gmail.com

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za opravljan pregled in mereuser posted image user posted image user posted image po merah je ravno prava za benjamina heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po čem pa to sklepaš?user posted image user posted image user posted image benjamin je 1,5kg težjiuser posted image

ma tko punce so ponavad mal lažje in mal manjše..... mal pa hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.8.2009 11:55:23   
simonakr
Oj! Kako kaj!

Punce faj mere mate ni kej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse vas!

Katjuša še teb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florjana!

Jest sm mogla mal zapravlat it - sej veste da nism zdrava če ne grem mal zapravlat! user posted image No sej pop pa mogoče dobim nov leptop - mi ga bo dragi nabavu Upejmo! Pa v BC morm it tud mal pogledat - si je nečak zeželu telebajska pa je dnar za njega prišparu in zdej ga more it teta kupit! user posted image

No grem mal našo miss matrat pol se bom pa Kolumbo pridružila pri pospravlanju - ker je jutr praznik pa da ne bomo nič delal, v Nedeljo ima pa ta drug nečak krst tko da bo spet žurka!

No se zvečer tipkamo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.8.2009 11:55:25   
Katjusa
birdy držim pesti, da dobite inhalator če ne drugega vsaj cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.... mi imamo tud radi rumenega mi je bolj sladekuser posted image user posted image user posted image user posted image sem misla,da bo dobila manj premetanga mi gre na živce to v trgovinah kupovat k se tok mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se ne gre za ceno tolk...... sicer mamica pravi, da bi ga kupla tam k lani na eni kmetiji..... no mi zase ga tak ne bomo več k ene 60kg kupli mamo dostuser posted image user posted image user posted image user posted image
bom pa poskusla vsaj kak je 10 kg svežega bo takoj zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy ta tvoja tašča mene name spominja sam da jst mamo fehtarim za kejs kuhat ona pa tebe.... jst že nebi.... sploh k sem vidla kako vroče imate v stanovanju in da ji dol strežeš ne hvalauser posted image res si dobra.... mislim, da bi te vsaka rada za "tamlado"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.8.2009 11:55:43   
BarbaraGS
punce kako ste kaj :) nisem nic brala, ker imam polne roke dela. Upam, da ste se imele super na srecanju. Sem se pa spomnila kaj sem htela vprasat in sem vedno pozabila:
- ce se vedno podirate kupcke? Moja ga mora vedno, ce ne bruha al pa se zbudi
- kaj vzamete s sabo od igrack na letovanje, ker ce gremo na djerbo z letalom jaz nimam pojma kaj vzet
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.8.2009 11:56:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy dobra si da kr direkt tašči rečeš, da bo prepusto kosilouser posted image user posted image user posted image
rečem v hecu,ampak ve da mislim resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.8.2009 11:57:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE

user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.8.2009 11:58:28   
simonakr
No zdej pa res letim!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.8.2009 12:00:26   
Katjusa
jst tud pospravljam in perem sem že 3 stroje opralauser posted image user posted image user posted image user posted image pa vse sem posesala, še florjan mi je pomagal.... se danes ful boljše počuti, tak da sem vsela, da smo včeraj že šli k zdravniku.....

takole se pa zdej moja sončka mal igrata:) sem tok vesela, ko ju vidim takole skupaj in ko lahko pospravljam in mi ni treba nostop gledat.... res lahko florjanu zaupam sicer je samo otrok ampak vseeno če mu rečem da katere igračke benjamin ne sme dobit jo vedno daje tak da je on ne dosežeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.8.2009 12:01:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

punce kako ste kaj :) nisem nic brala, ker imam polne roke dela. Upam, da ste se imele super na srecanju. Sem se pa spomnila kaj sem htela vprasat in sem vedno pozabila:
- ce se vedno podirate kupcke? Moja ga mora vedno, ce ne bruha al pa se zbudi
- kaj vzamete s sabo od igrack na letovanje, ker ce gremo na djerbo z letalom jaz nimam pojma kaj vzet
user posted image

najljubšo ropotuljico in nekaj za v voziček kar uporabmo potem in na plaži in v vozičku pač kjerkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi podiramo kupčke

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.8.2009 12:09:16   
Katjusa
majchy sem zdle vidla, da sem benjaminu danes spet prej nataknla kr vaše zoknčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.8.2009 12:16:00   
Katjusa
majchy..... sem včeraj pokazala kaj je benjamin dobil pa sem rekla da mu je lubica dala ključe in je dedi vprašal, če od stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla ja pa še en od avta in vikendauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.8.2009 12:20:06   
Urša08
barbarags mi ne podiramo več kupčkov. Na letalo mu pa vzemi kako ropotuljico, najljubšo igračko, knjigico, kako grizalo - jaz sem vse to kr v ruzak za na avion vzela. Kdaj pa greste na Djerbo? Joj jaz mam tak luštne spomine k smo šli k je bil Nejc dojenčekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.8.2009 12:21:53   
Urša08
Katjuša super da se tkole igrata user posted image user posted image user posted image Saj Nejc tud kaže traktorje, pa bagre,.. sam jih ne upam samih pustit, sem skoz blizu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.8.2009 12:31:23   
piskot
dan.

evo, brezmlecna dieta do 1 leta. se dobro da gremo spet na morje, da se bom dol najedla pizze s paskim sirom user posted image .

hvala za cestitke!

birdy, katjusa, cim prej pozdravita otroke!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.8.2009 12:34:24   
BarbaraGS
Ursa gremo na last minute konc septembra, pa tasco in tasta probamo nazicat da gresta z nami, da bova imela kaksen vecer zase. Sam mal me skrbi, ker bo takrat ze na GH-ju in bom verjetno morala kar kupljene kasice vzet s sabo, pa kaj vzet na letalo me skrbi. Ipak je omejena kilaza. Kaj pa ste vi vzeli takrat vse s sabo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.8.2009 12:41:45   
Urša08
Barbara Nejc je mel takrat že tri obroke goste hrane (star 9,5 mesecev) in sem vzela sadne frtuke, pa zelenjavne frutke, pa mlečno kašico, adaptirano mleko, joj vsega je bilo ful ampak sem vse not stlačla (v kufer). Aha pa kupla sem še skutke in jih dala v tako mehko hladilno torbo kr v kufer, frutke sem pa vsakega posebej zavila v kako brisačo, majco, body (prej sem pa še vsakega posebej zavila v plastično vrečko, če se slučajno razbije). Imela sva dva kovčka in mislim da sva malce prekoračila težo ampak niso nč težili. V sobi imaš hladilnik, pa postelco otroško ti pripravijo. Vse je bilo super user posted image Nč skrbet vi samo šibajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.8.2009 12:43:25   
Urša08
Aha sabo sem mela grelc stekleničk (jaz takrat nisem več dojila Nejca), pa zelenjavno kašico sem lahko pogrela. Drugače majo pa v restavracijah tudi mikrovalovne. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.8.2009 12:46:21   
črticaa
evo nism si velik zapomnila

sam vem da vm morm poslt enj kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to kr vsem povprekuser posted image user posted image

ja katjuša mail sm ti že poslala, sam povej če si dobila,.....

lp vsem,..moj dominik je trenutnouser posted image user posted image user posted image saj je med oblaki
adrian je pa dons maluser posted image user posted image user posted image  zgleda da se je ponoč polulal,..in namest da bi mi zjutrej povedal, da bi jz kuj rjuho dol dala, pa kobtr sušit je bil tih,....in ker nism mela časa sm šele prej ob 12 opazila,,...tko da upam da nav treba pojstle stran vržt,....upam da se ni vse že not zažrl,....sploh ne vem kaj naj naredim
dragi je šel pa na šiht,..u lj samo zato da gre lahko s sodelovci na pjačko,...pismo je smotan to sam zato da mi lahko vrne ker grem jz dons u lj u kino in na pijanico,..............jej in to s prejšnimi sodelovci,..no ja sej so tud zdejšni

Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.8.2009 12:55:15   
Katjusa
črtica ne bo treba postelje stran vrečt.... ase to večkrat dogaja.... potem bi blo smiselno razmislt o kaki zaščiti....

kr potrpi zdej malo z obema pol boš pa uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa fino se imejuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa šibam zdej na filano papriko... otroka mi spita jst sem pa k babiki povebljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?