Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:08:10
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Majchy, Kristi pri šestih mesecih: 7950g in 66cm Velka pa močna baba Ne, sej ni tok. Tvoja je pa tud zalita, luškana punčka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:08:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super za pregled birdy joj naj se vaše finančno stanje izboljša Kako je pa s tvojim? Pa s službo? Moj je že bolj. Ma pa neki z diski tko da nikol ne bo čist vredu. Službo pa iščemo. Upam da jo čimhitrej dobi če poveš katero izobrazbo ima in kaj bi delal,ti lahko pomagamo iskat-če hočeš seveda ........aja:spomni me da ti dam pleničke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 11:12:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:24:58
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......dobra roba se sama hvali ....bom jaz tudi naslednjič kupila vaš krompir danes bo pa tašča za kosilo naredila ribje palčke in krompir in sem ji rekla da je to zame prepusto za jesti in bom nama z možem zraven naredila gobovo omako in me je prosila če lahko še zanjo(je res dobra)-sem ji rekla da če res že tko lepo prosi,da naj ji bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:31:15
|
|
|
|
Urša08
|
majchy dobra si da kr direkt tašči rečeš, da bo prepusto kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:44:28
|
|
|
|
Urša08
|
Uf tole pokanje mi je pa vsako leto manj všeč . No sej cune mam že v potovalkah, pa postelnino, brisače in vodne pripomočke Samo stanovanje je pa k bomba, pa še v trgovino po hrano je treba.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:49:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce jst sem zdej poslala vsem kar sem vas našla (pač kar imam vaše maile) mail, da mi pošljete slikico, katera maila ne bo dobila prosim, da mi slikico pošlje na bpkatja2@gmail.com majchy super za opravljan pregled in mere po merah je ravno prava za benjamina hehe po čem pa to sklepaš? benjamin je 1,5kg težji ma tko punce so ponavad mal lažje in mal manjše..... mal pa heca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:55:23
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Kako kaj! Punce faj mere mate ni kej! Birdy - , za vse vas! Katjuša še teb za Florjana! Jest sm mogla mal zapravlat it - sej veste da nism zdrava če ne grem mal zapravlat! No sej pop pa mogoče dobim nov leptop - mi ga bo dragi nabavu Upejmo! Pa v BC morm it tud mal pogledat - si je nečak zeželu telebajska pa je dnar za njega prišparu in zdej ga more it teta kupit! No grem mal našo miss matrat pol se bom pa Kolumbo pridružila pri pospravlanju - ker je jutr praznik pa da ne bomo nič delal, v Nedeljo ima pa ta drug nečak krst tko da bo spet žurka! No se zvečer tipkamo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:55:25
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy držim pesti, da dobite inhalator če ne drugega vsaj ceneje kolumbo.... mi imamo tud radi rumenega mi je bolj sladek sem misla,da bo dobila manj premetanga mi gre na živce to v trgovinah kupovat k se tok meče sej se ne gre za ceno tolk...... sicer mamica pravi, da bi ga kupla tam k lani na eni kmetiji..... no mi zase ga tak ne bomo več k ene 60kg kupli mamo dost bom pa poskusla vsaj kak je 10 kg svežega bo takoj zmanjkalo majchy ta tvoja tašča mene name spominja sam da jst mamo fehtarim za kejs kuhat ona pa tebe.... jst že nebi.... sploh k sem vidla kako vroče imate v stanovanju in da ji dol strežeš ne hvala res si dobra.... mislim, da bi te vsaka rada za "tamlado"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:55:43
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce kako ste kaj :) nisem nic brala, ker imam polne roke dela. Upam, da ste se imele super na srecanju. Sem se pa spomnila kaj sem htela vprasat in sem vedno pozabila: - ce se vedno podirate kupcke? Moja ga mora vedno, ce ne bruha al pa se zbudi - kaj vzamete s sabo od igrack na letovanje, ker ce gremo na djerbo z letalom jaz nimam pojma kaj vzet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:56:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobra si da kr direkt tašči rečeš, da bo prepusto kosilo rečem v hecu,ampak ve da mislim resno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:57:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:58:28
|
|
|
|
simonakr
|
No zdej pa res letim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:00:26
|
|
|
|
Katjusa
|
jst tud pospravljam in perem sem že 3 stroje oprala pa vse sem posesala, še florjan mi je pomagal.... se danes ful boljše počuti, tak da sem vsela, da smo včeraj že šli k zdravniku..... takole se pa zdej moja sončka mal igrata:) sem tok vesela, ko ju vidim takole skupaj in ko lahko pospravljam in mi ni treba nostop gledat.... res lahko florjanu zaupam sicer je samo otrok ampak vseeno če mu rečem da katere igračke benjamin ne sme dobit jo vedno daje tak da je on ne doseže
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:01:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce kako ste kaj :) nisem nic brala, ker imam polne roke dela. Upam, da ste se imele super na srecanju. Sem se pa spomnila kaj sem htela vprasat in sem vedno pozabila: - ce se vedno podirate kupcke? Moja ga mora vedno, ce ne bruha al pa se zbudi - kaj vzamete s sabo od igrack na letovanje, ker ce gremo na djerbo z letalom jaz nimam pojma kaj vzet najljubšo ropotuljico in nekaj za v voziček kar uporabmo potem in na plaži in v vozičku pač kjerkoli mi podiramo kupčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:09:16
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sem zdle vidla, da sem benjaminu danes spet prej nataknla kr vaše zoknčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:16:00
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy..... sem včeraj pokazala kaj je benjamin dobil pa sem rekla da mu je lubica dala ključe in je dedi vprašal, če od stanovanja sem rekla ja pa še en od avta in vikenda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:20:06
|
|
|
|
Urša08
|
barbarags mi ne podiramo več kupčkov. Na letalo mu pa vzemi kako ropotuljico, najljubšo igračko, knjigico, kako grizalo - jaz sem vse to kr v ruzak za na avion vzela. Kdaj pa greste na Djerbo? Joj jaz mam tak luštne spomine k smo šli k je bil Nejc dojenček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:21:53
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super da se tkole igrata Saj Nejc tud kaže traktorje, pa bagre,.. sam jih ne upam samih pustit, sem skoz blizu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:31:23
|
|
|
|
piskot
|
dan. evo, brezmlecna dieta do 1 leta. se dobro da gremo spet na morje, da se bom dol najedla pizze s paskim sirom . hvala za cestitke! birdy, katjusa, cim prej pozdravita otroke!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:34:24
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa gremo na last minute konc septembra, pa tasco in tasta probamo nazicat da gresta z nami, da bova imela kaksen vecer zase. Sam mal me skrbi, ker bo takrat ze na GH-ju in bom verjetno morala kar kupljene kasice vzet s sabo, pa kaj vzet na letalo me skrbi. Ipak je omejena kilaza. Kaj pa ste vi vzeli takrat vse s sabo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:41:45
|
|
|
|
Urša08
|
Barbara Nejc je mel takrat že tri obroke goste hrane (star 9,5 mesecev) in sem vzela sadne frtuke, pa zelenjavne frutke, pa mlečno kašico, adaptirano mleko, joj vsega je bilo ful ampak sem vse not stlačla (v kufer). Aha pa kupla sem še skutke in jih dala v tako mehko hladilno torbo kr v kufer, frutke sem pa vsakega posebej zavila v kako brisačo, majco, body (prej sem pa še vsakega posebej zavila v plastično vrečko, če se slučajno razbije). Imela sva dva kovčka in mislim da sva malce prekoračila težo ampak niso nč težili. V sobi imaš hladilnik, pa postelco otroško ti pripravijo. Vse je bilo super Nč skrbet vi samo šibajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:43:25
|
|
|
|
Urša08
|
Aha sabo sem mela grelc stekleničk (jaz takrat nisem več dojila Nejca), pa zelenjavno kašico sem lahko pogrela. Drugače majo pa v restavracijah tudi mikrovalovne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:46:21
|
|
|
|
črticaa
|
evo nism si velik zapomnila sam vem da vm morm poslt enj kup in to kr vsem povprek ja katjuša mail sm ti že poslala, sam povej če si dobila,..... lp vsem,..moj dominik je trenutno saj je med oblaki adrian je pa dons mal zgleda da se je ponoč polulal,..in namest da bi mi zjutrej povedal, da bi jz kuj rjuho dol dala, pa kobtr sušit je bil tih,....in ker nism mela časa sm šele prej ob 12 opazila,,...tko da upam da nav treba pojstle stran vržt,....upam da se ni vse že not zažrl,....sploh ne vem kaj naj naredim dragi je šel pa na šiht,..u lj samo zato da gre lahko s sodelovci na pjačko,...pismo je smotan to sam zato da mi lahko vrne ker grem jz dons u lj u kino in na pijanico,..............jej in to s prejšnimi sodelovci,..no ja sej so tud zdejšni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 12:55:15
|
|
|
|
Katjusa
|
črtica ne bo treba postelje stran vrečt.... ase to večkrat dogaja.... potem bi blo smiselno razmislt o kaki zaščiti.... kr potrpi zdej malo z obema pol boš pa uživala pa fino se imej jst pa šibam zdej na filano papriko... otroka mi spita jst sem pa k babiki povebljena
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?