Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:14:10
|
|
|
|
tanci29
|
kristi-
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:16:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea a se ti hecaš tvoj Vito je tak super priden otrok, pa tok prisrčen to pa res, kaj ti pa je zdej a pol se morm jest tud k je skor celo mizo zvrnu moj erik ...drgač se je pa men zdel učeri fuuuul priden
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 9:17:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:18:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE tudi od nas poljubčki tud od nas ampak ne pozabi samo pol te torte lahko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:19:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea a se ti hecaš tvoj Vito je tak super priden otrok, pa tok prisrčen to pa res, kaj ti pa je zdej a pol se morm jest tud k je skor celo mizo zvrnu moj erik ...drgač se je pa men zdel učeri fuuuul priden pa jst tud k ni prišel nič pozdravit ampak kuj na igrala..... vsi so bili pridni sončki naši
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.8.2009 9:20:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:21:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro...jst zadnje cajte full slabo spim....dons sta pa še tamaledva bla pokonc ob 7 30. Zdele najprej 3 deci kave d se mi oči odprejo, pol na en sprehod pol pa mal pucanja-jutr je praznik ajde dobro jutro ej zdej pa resno vprašanje okol krompirja kak krompir je to in se ga da dobit tud izven trgovine?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:29:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro...jst zadnje cajte full slabo spim....dons sta pa še tamaledva bla pokonc ob 7 30. Zdele najprej 3 deci kave d se mi oči odprejo, pol na en sprehod pol pa mal pucanja-jutr je praznik A te že mena daje? Al si pa noseča????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 9:30:59
|
|
|
|
birdy
|
Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:01:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE tudi od nas poljubčki tud od nas ampak ne pozabi samo pol te torte lahko poljubčki tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:06:12
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy......o groza.......full pik pok za vas a starši vama pa finančno ne morejo pomagati? katjuša.......dobila slikice kolumbo........čebelo in pajacke si videla?pa ne bodi preveč pridna čene imam jaz slabo vest malčki palčki.......včeraj so bili vsi full pridni no midve sva uštimali pri p.....ima 7340g in 64cm delala je test za finomotoriko in ga je super opravila zdravnica je pogvalila njene mišelinke na nogicah ko so jo pičili je samo zajamrala in se smejala naprej .......naslednjič imava novembra-pri 9m ko ji bojo vzeli tudi vodo in kri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:12:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy-bravo za mere in MIŠELINKE Prav luštne tabularčke ma....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:18:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-bravo za mere in MIŠELINKE Prav luštne tabularčke ma.... zato jo pa ni bolelo pri ceplenju k je zalita na bedrih so se ji pa tam vsi smejali k se je full guncala .....pa je sestra spraševala če se z nogicam kej odriva,pa sem rekla da če jo ne vidi(je kar skakala po meni)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:23:57
|
|
|
|
birdy
|
Majchy, si dons doma? bi mi pršli, ampak sam za pet minut da pogledamo, Kristi še ven iz avta ne bova dala Gremo k mam k ma roj. dan pa bi se usput oglasil. Sej bi kej dalj raj sam k je Kristi bolna... Finančno bolj težk pomagajo, majo vsak svoj puf Ma sej bo, mogoče bo pa tok ostal da bomo lohk jo cepl... Dons morva še inhalator kupt, sva se odločla da je bolj da ga mava, ker Kristi to ful pomaga
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:29:47
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce jst sem zdej poslala vsem kar sem vas našla (pač kar imam vaše maile) mail, da mi pošljete slikico, katera maila ne bo dobila prosim, da mi slikico pošlje na bpkatja2@gmail.com majchy super za opravljan pregled in mere po merah je ravno prava za benjamina hehe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:32:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, si dons doma? bi mi pršli, ampak sam za pet minut da pogledamo, Kristi še ven iz avta ne bova dala Gremo k mam k ma roj. dan pa bi se usput oglasil. Sej bi kej dalj raj sam k je Kristi bolna... Finančno bolj težk pomagajo, majo vsak svoj puf Ma sej bo, mogoče bo pa tok ostal da bomo lohk jo cepl... Dons morva še inhalator kupt, sva se odločla da je bolj da ga mava, ker Kristi to ful pomaga sem doma ja.....samo prej mi povej uro kdaj bi prišla da ne bom letela dol s hano in njej v ustih mela flašo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:37:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce jst sem zdej poslala vsem kar sem vas našla (pač kar imam vaše maile) mail, da mi pošljete slikico, katera maila ne bo dobila prosim, da mi slikico pošlje na bpkatja2@gmail.com majchy super za opravljan pregled in mere po merah je ravno prava za benjamina hehe po čem pa to sklepaš? benjamin je 1,5kg težji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:43:20
|
|
|
|
Onasiss
|
birdy-kak inhalator??? Ej saj mogoče se pa lahko zmeniš s p, da jo zastonj glede na to da ima BRONHIOLITIS IN DA JE TOLIKO BOLANA -joj sory črke Evi tolčepo rač..)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:45:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Maychy-Moja je mela pri 5,5 iste mere, pa tvoja zgleda bolj "okrogla"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:53:51
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super za pregled birdy joj naj se vaše finančno stanje izboljša Kako je pa s tvojim? Pa s službo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 10:59:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-kak inhalator??? Ej saj mogoče se pa lahko zmeniš s p, da jo zastonj glede na to da ima BRONHIOLITIS IN DA JE TOLIKO BOLANA -joj sory črke Evi tolčepo rač..) Ta inhalator k ma recimo fiziološko pol daš pa masko na obrazek pa vdihava. K pol "piha" tita fiziološka ven. Sej mal sem študirala da bi vprašala ja... Sam ne vem če bo p za to.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:01:30
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, si dons doma? bi mi pršli, ampak sam za pet minut da pogledamo, Kristi še ven iz avta ne bova dala Gremo k mam k ma roj. dan pa bi se usput oglasil. Sej bi kej dalj raj sam k je Kristi bolna... Finančno bolj težk pomagajo, majo vsak svoj puf Ma sej bo, mogoče bo pa tok ostal da bomo lohk jo cepl... Dons morva še inhalator kupt, sva se odločla da je bolj da ga mava, ker Kristi to ful pomaga sem doma ja.....samo prej mi povej uro kdaj bi prišla da ne bom letela dol s hano in njej v ustih mela flašo Okol štirih bomo v domžalah. Pol bomo pa do ene osmih tam. A bi ti blo okol štirih kul? Če ne pa kasnej, ni blema
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:04:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Maychy-Moja je mela pri 5,5 iste mere, pa tvoja zgleda bolj "okrogla" ja je kar okrogla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:05:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super za pregled birdy joj naj se vaše finančno stanje izboljša Kako je pa s tvojim? Pa s službo? Moj je že bolj. Ma pa neki z diski tko da nikol ne bo čist vredu. Službo pa iščemo. Upam da jo čimhitrej dobi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:06:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, si dons doma? bi mi pršli, ampak sam za pet minut da pogledamo, Kristi še ven iz avta ne bova dala Gremo k mam k ma roj. dan pa bi se usput oglasil. Sej bi kej dalj raj sam k je Kristi bolna... Finančno bolj težk pomagajo, majo vsak svoj puf Ma sej bo, mogoče bo pa tok ostal da bomo lohk jo cepl... Dons morva še inhalator kupt, sva se odločla da je bolj da ga mava, ker Kristi to ful pomaga sem doma ja.....samo prej mi povej uro kdaj bi prišla da ne bom letela dol s hano in njej v ustih mela flašo Okol štirih bomo v domžalah. Pol bomo pa do ene osmih tam. A bi ti blo okol štirih kul? Če ne pa kasnej, ni blema ni panike......itak ne vem kdaj bo Hana jedla ker je prejle samo dol padla in jo bom pustila spati......itak pa ne bo dolgo-vprašam pa ker ob 14.00 pride hruška z betonom in bojo plato zalili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 11:07:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-kak inhalator??? Ej saj mogoče se pa lahko zmeniš s p, da jo zastonj glede na to da ima BRONHIOLITIS IN DA JE TOLIKO BOLANA -joj sory črke Evi tolčepo rač..) Ta inhalator k ma recimo fiziološko pol daš pa masko na obrazek pa vdihava. K pol "piha" tita fiziološka ven. Sej mal sem študirala da bi vprašala ja... Sam ne vem če bo p za to. vprašat ni greh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?