Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 8:44:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea....midve sva pa res na isti valovni Ampak tokrat sm jaz tebe prehitela.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 8:46:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro punce...kako ste kaj...jaz bom danes mihailu naredila kasico z brokolijem in krompirckom,sem se odlocla da ne bom posebej ,ker mu ni ukusno in pljuva...sej kasice iz trgoovine so tudi ze zmesane z vecimi stvarmi...a se katera tko dela ,al vse eno po eno res strogo uvajate???http://sites.google.com/site/babyjantar/ a pozna katera to...jaz sem za to v bosni cula,baje ,da full pomaga...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 8:46:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea....midve sva pa res na isti valovni Ampak tokrat sm jaz tebe prehitela..... ja za 0,010 sekunde
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 9:23:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 9:25:48
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! babike uzivajte danes na cveku, pa ne prevec dezeka nardit mihailo jaz sem mu na zacetku dala posebej, npr. en dan krompir, drugi dan korencek, tretji dan krompir +korencek.....zdaj pa mu mesam tudi 3 stvari, npr. cvetaco, krompir, korencek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 9:47:30
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr V Kranju v Gigi gib ob 10.00. Če maš šanso prid okrog pogledat! joj in kako nj vs najdem,.... bom pršla še s ta velkmu vrjetn,...sam dominik še spi tako da bom zamujala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 14:00:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. a ste vse na čveku da se malo javimo mi imamo pri 6 mesecih 10630 g in 73 cm . dobil je tretjo dozo cepiva, pa še kri s prstka so mu vzeli za kontrolo - pa sploh vedel ni se beremo še kaj grem nal pred tv
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 14:36:18
|
|
|
|
Ajvy
|
he he ...kako se vid, da ste vse na srečanju-.-.... dejte narest malo dežeka....prosim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 14:36:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. a ste vse na čveku da se malo javimo mi imamo pri 6 mesecih 10630 g in 73 cm . dobil je tretjo dozo cepiva, pa še kri s prstka so mu vzeli za kontrolo - pa sploh vedel ni se beremo še kaj grem nal pred tv 10 kil....vav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 15:13:08
|
|
|
|
tanci29
|
čao evo mi smo doma.... erika smo najprej kar pod tuš dali ker je bil od glave do pete usran bilo je luštno ajde pridem še kaj zvečer...oba se jočeta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 15:32:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA lepe mere A ste ze nazaj z srecanja?kako je bilo?slikice cakamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 16:48:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Tamika---- Srečanje..... nepozabno, moj Vito je full uživu. Mi je žal ker sem tako kmalu šla. Sem telefon pozabla v avtu in ko smo prišli do avta je bilo gor 5 neodgovorjenih klicev- valda Onasis in je bil čist paničen, ker so mu izpred firme, kjer je imel sestanek, ukradli moped. Gor je bil en kovček in v njem kluči od stanovanja. Tako, da je mogu čakat pred vrati, da smo domov prišli. Je reku, da prva stvar n katero je pomislu, k ni bilo motorja je bila KAJ BOM JAZ REKLA???? Najhujše pri vsem pa je to pravi Onasis, da mu ga je tast dal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 16:49:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Slike- a jih bomo tukaj objavile ali kako??????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 16:52:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa- a boš še zbirala slike za kolaž????? Do kdaj???? Res mi je bilo lepo na srečanju in upam, da kmalu ponovimo. Vsi naši otroci so lepi. Aja piskot-sem se ti pozabila zahvalit za kavo in sladoled .... Sem čisto pozabla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 17:16:06
|
|
|
|
črticaa
|
ful je blo super na srtečanju,...kje boste slike objavle je men vseeno,..sam povejte mi,.... dominik je sitka,..največje,.. gremo vn,upam da bo kej bol,..... ja upam da bo res v kratkem novo srečaNJE,aja kaj je pa z družinskim dvobojem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 18:26:20
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo....... to je ta čebela: pajacki iz HM: Rok ima pa zgleda konkurenco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 18:28:36
|
|
|
|
Čebel@
|
se strinjam da je bilo srečanje super moramo ponoviti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 18:32:22
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 19:52:54
|
|
|
|
piskot
|
cer. lepo vas je bilo videti, pa skoda ker ni prisla se katera. mlea ni problema, sem ze morala vsaj to ce ze nisem potice spekla . majci, katjusa pa ne ze tako zgodaj no ! ajvi smo se ful trudile, sam dezja pa zgleda da ne bo. fotke rajsi vidim da jih daste na FB, tam jih ne vidi cisto vsak, ce se strinjate. tanci sem pa videla da moras biti ti se bolj hobotnica kot jaz. kapo dol. katjusa ti imas pa tako pridnega otroka tavelikega, da ga po mojem sploh nisem nic videla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:16:04
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeeeeer ... mamice... Upam, da vam ni prevroče... :) Imam eno vprašanje, kaj svetujete mojemu Žigatu, se je malo vnelo pod eno pazduho, ali lahko s čem namažem da ublažim in da se mu ne poveča? Kakšen nasvet? PROSIM.... :) Hvala še pokomentiram kasneje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:19:53
|
|
|
|
Čebel@
|
piškot......kmal je treba začet slikice......meni jih prosim pošlite po mail-u,ker nisem na FB Florjan je dobil angino tko da punce držite pestke,da se hitro pocajta katjuša.....tale je od nas:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:20:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čeeeeeeeeeeeeer ... mamice... Upam, da vam ni prevroče... :) Imam eno vprašanje, kaj svetujete mojemu Žigatu, se je malo vnelo pod eno pazduho, ali lahko s čem namažem da ublažim in da se mu ne poveča? Kakšen nasvet? PROSIM.... :) Hvala še pokomentiram kasneje mogoče bepanten
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:23:23
|
|
|
|
tanci29
|
helo kje pa ste ve čvekice...sem mislila kwa bom mela dela zdele pa nč... ja ne srečanju je bilo superički...pa plac je res fajn tamle mi smo se mogl pol še en krog pelat k sta oba začorila v avtu KJE SO SLIKE piškot sej ni panike...pa dones je bil neverjetno priden...oziroma oba...pomoje maste en zrak tam tak da paše mojim otrokom ajvy-dons sem bla na tvojem koncu popoldne, sva šla z erikom mal s kolesom na all around...sem se tam pr zelenavarju ustavla pa je mel same gnile melone majchy-luštne slikice...sta si všeč tamladedva urša-kako si prispela do doma...a je nejc še dolgo spal...faca da kar takole zaspi mlea-tvoj vito je pa tak cukr da je kar joj.... katjuša-tvojga florčita pa še vidla dobro nisem....se je čist zaigral...kok je priden res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:25:43
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Srečanje je blo super! Slikce men je vseen kam jih date, nimam nč za skrit - razen ene par kil Boma - jest mojo namažem al z hladilnim mazilom al pa kar z mlekom za telo pa je kmal bolš. Pa bepanten tud pomaga. Mislm Benjamin je pa pravi osvajalec grem mal mojga objemat! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:25:50
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeeeer.... pa ne mi rečt, da ste imele spet srečanje... sam jaz pa nisem vedela nisem bla dolg na rr.. pa drugič
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?