Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:06:04
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. katjusa OMG, mi gorenjci smo pa res ena cudna vrsta. niti pomislila nisem na to. demet, zdej pa nc pr bajti, razen jajc. lohk vam jajca ocvrem, ce bo kera ful lacna. mlea meni mati skoz te buce daje, pa nimam pojma kaj naj z njimi. zdaj sem glih eno naribala za v skrinjo za bucne polpete delat. a pol pravis da strudl ni okej? da se ne bom slucajno za brez veze lotevala tega projekta. ma maš do 10 zjutri čas ziher se ofne kaka trgovina okol 8 lahko pa jajce pa mal moke in palačinke spečeš, če nimaš mleka so tud z vodo dobre..... če ni marmelade bo sladkor dober..... dej pokaž, da si drugačna k gorenci (sam ne mi zamert k se hecam) sam sej veš v vsakem hecu je nakaj resnice bom skratila: ne da se mi . zdejle grem po knjigo, pa noge v luft.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:07:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Čak, da avto kupm...BOM KR PRLETELA.... Sam glejta, da me bo hladen pir čaku, ker drgač se ne grem.... brez skrbi 2 če češ.... sam, da prideš to bi blo fino.... upam, da naju presenetite in se prpelete s kakšnim kombijem ali pa helikopterjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:08:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA.... boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazaj Ko prideta nazaj naju bosta iskali.. Se bomo preimenovale..... ve kr sej boste ve naju iskale še posebej majchy k vam noben več ne bo seznamov delal , mane pa ziher zaradi slovničnih napak ....kar lepo biti pridne in pofarbat mere da jih bom najdla oz. videla katjuša-sej ne greva za 1 mesec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:10:45
|
|
|
|
Čebel@
|
hano porihtat za spanje,potem pa stiskat na kavč z možem se vidimo jutri.............ČAOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:15:23
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Kako ste? Sem prebrala da gre Piskot na kavč pa noge v luft uživaj Midva še Žiga spat dava potem gremo pa tašči čestitat za roj. dan. Ajvy super si da se ti da red držat. Kaj pa med vikendi ko maš moža doma a ste tud dopoldan skoz notri al greste kam? šibam se jutri vidimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:15:55
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ti se kr lepo stiskej da te bo spustil na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:16:21
|
|
|
|
Urša08
|
A jutri smo zmenjene ob 10h?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:23:08
|
|
|
|
Onasiss
|
ŠTRUDL JE ČIST DOBR ZA TISTGA K JE NAVAJEN JEST TAKEGA. PRI NAS PALI SAMO JABOLČNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem ga mojmu dala, pa je najprej vse spackal, sem ga vprašala kva dela pa je reku da jabka išče.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:35:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ŠTRUDL JE ČIST DOBR ZA TISTGA K JE NAVAJEN JEST TAKEGA. PRI NAS PALI SAMO JABOLČNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem ga mojmu dala, pa je najprej vse spackal, sem ga vprašala kva dela pa je reku da jabka išče.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 20:40:48
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Kako se mate? Majchy, Katjuša vidm da mata kar velke načrte glede na to da sta tloris šotora naredle! Aja pa Valkanela je zakon - majo kolegi dol prikolco pa sva bla že ene parkrat dol pa je fajn! Piškot a ni bazen na desni strani če prideš iz avtoceste? Vsaj nazadnje je bil Za jutr bom jest s sabo eno banano vzela pa mal riževe kašce pa vodo. Pa bomo kar to papal! Pa pa grem noge gor dat tko ko Piškot! Se vidmo jutr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 21:30:26
|
|
|
|
črticaa
|
evo spet k mene ni ste se vi spet zmenle da se dobite kr nekiii men res ni usojen aja pa res hvala k mi je kera odgovorila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 21:38:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa evo spet k mene ni ste se vi spet zmenle da se dobite kr nekiii men res ni usojen aja pa res hvala k mi je kera odgovorila včaraj smo se zmenle na hitrco.... sicer si pa lepo vabljena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 21:59:37
|
|
|
|
črticaa
|
kam pa ,...če se mi ne da nazaj iskt,..kje stge zmenjene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 22:02:45
|
|
|
|
simonakr
|
V Kranju v Gigi gib ob 10.00. Če maš šanso prid okrog pogledat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 22:05:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa kam pa ,...če se mi ne da nazaj iskt,..kje stge zmenjene v kranju na igralih gibigib al neki takega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 22:13:23
|
|
|
|
Katjusa
|
sem vidla, da sem zamudila z odgovorom pa kje ste vse... jst tud grem ajat oz. pod tuš pa pred tv lahko noč in se vidmo ju3
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 22:56:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy super si da se ti da red držat. Kaj pa med vikendi ko maš moža doma a ste tud dopoldan skoz notri al greste kam? Dodpoldan onadva s Tarjo pohajkujeta.....popoldan se pa vsi potepamo...al pa sprehajamo po naselju.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 22:56:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot aja ajvi ful lepo ta si tudi pri tisi tako striktna. jaz sem bila pri martinu. ana je pa en velik revez in se mora vedno prilagajat zeljam velikega brata, ko gremo kam na izlet na primer. hvala za pohvalo...to mi veliko pomeni.... MI se kar en druggmu prilagajamo.......pa gre....vsak malo popusti...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 0:14:10
|
|
|
|
tanci29
|
čao evo mene jutri pridemo trije-jaz hana in erik ...sam ne vem če bomo točni ob 10h k najprej mormo iz stanvanja do avta pridt in to zna trajat..juhuhu dolgo ker se je treba pr vsakem predpražniku ustavt pa pr vsakem avtu pa če mamo srečo še u vsakem štuku z liftom, če sem slučajno prepočasna in pol erik use prtisne, če nisem prepočasna se pa deremo do garaže ja jest bom očitno tud letala okol sam nimamo druge varjante...no vsaj vidla vas bom.... spanje-men hana spi kjerkoli pač smo če zaspi če ne pa ne...se mora revica čist prilagajat zdaj ponavadi spi kar v ponchu ko gremo na sprehod, ker če ne bi bla lohk cel dan doma in notr, če čakam da se oba naspita pa najesta no ostalo pa jutri če bo cajt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:30:10
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:32:31
|
|
|
|
Urša08
|
Kako ste? Naša nočka ni ravnno za prehvalit ampak od pol enih naprej je blo super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:40:26
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! nočka prespana zbudil me je sosedov ki mi je lajal direktno pod oknom ......sem že skoraj 2 uri budna in malo čikeram po netu upam da nas ne bo danes dež napral?!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:42:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kako ste? Naša nočka ni ravnno za prehvalit ampak od pol enih naprej je blo super jutro... v redu, hvala... naša tudi ne....Tarja je ponoči nekaj kašljala....pa sem ji potem kar inhalator pod pojsteljo naštimala...pa je šlo... Se je pa včeraj v mezinčka kar orenk udarla....si je posnela kožo , kar orenk.....pa še kamen ji je padel nanj...tak da mam občutek, da jo je zelo bolelo ponoči.....sem ji poveila, namazala s kremico....da se to čimprej poceli.....revčka moaj...ima čevapčič namesto prsta..... Tisa je pa lepo spala.....no, enkrat sem jo po pomoti pokrila...samo čez nogice....pa se je že zbunila,da to ni to...in tolk časa brcala ,da je vse dol zbrcala.....he he
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:47:31
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......nočem strašiti ampak imej na uču Tarjin nohtek-meni je moja stara mama stopila na roko ko sem kobacala in so ni mogli noht dol vlečt ....samo takrat se je meni kar dvignil noht,tko da če je otečen prst lahko da ni nič in je "samo"oteklina......upam da čimprej izgine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 7:51:20
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy upam da se prstek čim prej zrihta. majchy pri nas se že sonček kaže ne skrbi boš vidla da bo lepo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?