|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
12.8.2009 20:06:04   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

katjusa OMG, mi gorenjci smo pa res ena cudna vrsta. niti pomislila nisem na to. demet, zdej pa nc pr bajti, razen jajc. lohk vam jajca ocvrem, ce bo kera ful lacna.

mlea meni mati skoz te buce daje, pa nimam pojma kaj naj z njimi. zdaj sem glih eno naribala za v skrinjo za bucne polpete delat. a pol pravis da strudl ni okej? da se ne bom slucajno za brez veze lotevala tega projekta.

ma maš do 10 zjutri čas ziher se ofne kaka trgovina okol 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa jajce pa mal moke in palačinke spečeš, če nimaš mleka so tud z vodo dobre.....  če ni marmelade bo sladkor dober..... dej pokaž, da si drugačna k gorenciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sam ne mi zamert k se hecam) sam sej veš v vsakem hecu je nakaj resniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom skratila: ne da se mi user posted image .

zdejle grem po knjigo, pa noge v luft.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
12.8.2009 20:07:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Čak, da avto kupm...BOM KR PRLETELA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam glejta, da me bo hladen pir čaku, ker drgač se ne grem....user posted image user posted image

brez skrbi 2 če češ.... sam, da pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image to bi blo fino.... upam, da naju presenetite in se prpelete s kakšnim kombijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ali pa helikopterjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
12.8.2009 20:08:43   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO...user posted image user posted image NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA....user posted image user posted image
boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko prideta nazaj naju bosta iskali.. Se bomo preimenovale.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ve kr sej boste ve naju iskale še posebej majchy k vam noben več ne bo seznamov delaluser posted image user posted image user posted image user posted image , mane pa ziher zaradi slovničnih napakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar lepo biti pridne in pofarbat mere da jih bom najdla oz. videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katjuša-sej ne greva za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
12.8.2009 20:10:45   
Čebel@
user posted image  hano porihtat za spanje,potem pa stiskat na kavč z možemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se vidimo jutri.............ČAOOOOOOOOOOO

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
12.8.2009 20:15:23   
Urša08
ojla

Kako ste? Sem prebrala da gre Piskot na kavč pa noge v luft user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj

Midva še Žiga spat dava potem gremo pa tašči čestitat za roj. dan.

Ajvy super si da se ti da red držat. Kaj pa med vikendi ko maš moža doma a ste tud dopoldan skoz notri al greste kam?

šibam

se jutri vidimo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
12.8.2009 20:15:55   
Urša08
majchy ti se kr lepo stiskej da te bo spustil na morje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
12.8.2009 20:16:21   
Urša08
A jutri smo zmenjene ob 10h?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
12.8.2009 20:23:08   
Onasiss
ŠTRUDL JE ČIST DOBR ZA TISTGA K JE NAVAJEN JEST TAKEGA. PRI NAS PALI SAMO JABOLČNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ga mojmu dala, pa je najprej vse spackal, sem ga vprašala kva dela pa je reku da jabka išče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
12.8.2009 20:35:21   
Katjusa

ŠTRUDL JE ČIST DOBR ZA TISTGA K JE NAVAJEN JEST TAKEGA. PRI NAS PALI SAMO JABOLČNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ga mojmu dala, pa je najprej vse spackal, sem ga vprašala kva dela pa je reku da jabka išče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
12.8.2009 20:40:48   
simonakr
Čer! Kako se mate?

Majchy, Katjuša vidm da mata kar velke načrte glede na to da sta tloris šotora naredle! user posted image Aja pa Valkanela je zakon - majo kolegi dol prikolco pa sva bla že ene parkrat dol pa je fajn!

Piškot a ni bazen na desni strani če prideš iz avtoceste? Vsaj nazadnje je bil user posted image user posted image

Za jutr bom jest s sabo eno banano vzela pa mal riževe kašce pa vodo. Pa bomo kar to papal!

Pa pa grem noge gor dat tko ko Piškot! Se vidmo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
12.8.2009 21:30:26   
črticaa
evo spet k mene ni ste se vi spet zmenle da se dobiteuser posted image user posted image
kr nekiiiuser posted image
men res ni usojen

aja pa res hvala k mi je kera odgovorilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
12.8.2009 21:38:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

evo spet k mene ni ste se vi spet zmenle da se dobiteuser posted image user posted image
kr nekiiiuser posted image
men res ni usojen

aja pa res hvala k mi je kera odgovorilauser posted image user posted image user posted image

včaraj smo se zmenle na hitrco.... sicer si pa lepo vabljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
12.8.2009 21:59:37   
črticaa
kam pa ,...če se mi ne da nazaj iskt,..kje stge zmenjene

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
12.8.2009 22:02:45   
simonakr
V Kranju v Gigi gib ob 10.00. Če maš šanso prid okrog pogledat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
12.8.2009 22:05:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

kam pa ,...če se mi ne da nazaj iskt,..kje stge zmenjene

v kranju na igralih gibigib al neki takega

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
12.8.2009 22:13:23   
Katjusa
sem vidla, da sem zamudila z odgovoromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kje ste vse... jst tud grem ajat oz. pod tuš pa pred tvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in se vidmo ju3user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
12.8.2009 22:56:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy super si da se ti da red držat. Kaj pa med vikendi ko maš moža doma a ste tud dopoldan skoz notri al greste kam?

Dodpoldan onadva s Tarjo pohajkujeta.....popoldan se pa vsi potepamo...al pa sprehajamo po naselju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.8.2009 22:56:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja ajvi ful lepo ta si tudi pri tisi tako striktna. jaz sem bila pri martinu. ana je pa en velik revez in se mora vedno prilagajat zeljam velikega brata, ko gremo kam na izlet na primer.

hvala za pohvalo...to mi veliko pomeni....
MI se kar en druggmu prilagajamo.......pa gre....vsak malo popusti...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
13.8.2009 0:14:10   
tanci29
čao

evo mene

jutri pridemo trije-jaz hana in erikuser posted image ...sam ne vem če bomo točni ob 10h k najprej mormo iz stanvanja do avta pridt in to zna trajat..juhuhu dolgo ker se je treba pr vsakem predpražniku ustavt pa pr vsakem avtu pa če mamo srečo še u vsakem štuku z liftom, če sem slučajno prepočasna in pol erik use prtisne, če nisem prepočasna se pa deremo do garaže

ja jest bom očitno tud letala okol sam nimamo druge varjante...no vsaj vidla vas bom....

spanje-men hana spi kjerkoli pač smo če zaspi če ne pa ne...se mora revica čist prilagajat zdaj ponavadi spi kar v ponchu ko gremo na sprehod, ker če ne bi bla lohk cel dan doma in notr, če čakam da se oba naspita pa najesta

no ostalo pa jutri če bo cajtuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
13.8.2009 7:30:10   
Urša08
Dobro jutro

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
13.8.2009 7:32:31   
Urša08
Kako ste? Naša nočka ni ravnno za prehvalit ampak od pol enih naprej je blo super user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
13.8.2009 7:40:26   
Čebel@
jutro!
nočka prespanauser posted image user posted image user posted image user posted image zbudil me je sosedov user posted image  ki mi je lajal direktno pod oknomuser posted image user posted image ......sem že skoraj 2 uri budna in malo čikeram po netuuser posted image

upam da nas ne bo danes dež napral?!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
13.8.2009 7:42:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kako ste? Naša nočka ni ravnno za prehvalit ampak od pol enih naprej je blo super user posted image

jutro...

v redu, hvala...

naša tudi ne....Tarja je ponoči nekaj kašljala....pa sem ji potem kar inhalator pod pojsteljo naštimala...pa je šlo...

Se je pa včeraj v mezinčka kar orenk udarla....si je posnela kožo , kar orenk.....pa še kamen ji je padel nanj...tak da mam občutek, da jo je zelo bolelo ponoči.....sem ji poveila, namazala s kremico....da se to čimprej poceli.....revčka moaj...ima čevapčič namesto prsta.....

Tisa je pa lepo spala.....no, enkrat sem jo po pomoti pokrila...samo čez nogice....pa se je že zbunila,da to ni to...in tolk časa brcala ,da je vse dol zbrcala.....he he

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
13.8.2009 7:47:31   
Čebel@
ajvy......nočem strašiti ampak imej na uču Tarjin nohtek-meni je moja stara mama stopila na roko ko sem kobacala in so ni mogli noht dol vlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ....samo takrat se je meni kar dvignil noht,tko da če je otečen prst lahko da ni nič in je "samo"oteklina......upam da čimprej izgineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
13.8.2009 7:51:20   
Urša08
Ajvy upam da se prstek čim prej zrihta.

majchy pri nas se že sonček kaže user posted image ne skrbi boš vidla da bo lepo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?