Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:01:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupili kakšen pa je? nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krst http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/style-fotoaparati/438227-olympus-mjutough6000-blue pocenil so ga:) luštkan ni kej upam, da dela dobre slike... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:04:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka... majchy-važno da ga hane u red spravljajo kompliciramo zarad mene, ker mi ni kul da razen izbrane druzbe (to ste vi, da ne bo pomote) ves svet ve kaj pocnem. Na FB pac slike vidijo tisti, ki jih imamo za prijatelje, tukaj pa kdor hoce. sej je vseeno sam na FB jih vidijo tud moji prijetelji al ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:04:46
|
|
|
|
Katjusa
|
sicer pa mi je lažje tja noložt slike k pa tle vsako posebi.... hvala vsem za pike poke
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.8.2009 22:05:04 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 22:10:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:10:38
|
|
|
|
milči
|
Ojla! Vidim, da ste imele srečanje, super. Saj sem vas spremljala in tudi vem, da oddaljenost ni razlog, ampak sem menda res najdlje stran doma od krajev vaših srečanj, sami mi pa tudi ni za iti tako daleč iz Krškega. Upam, da boste tudi kdaj zajadrale kaj bolj v našo smer, na Dolenjsko Če bi lahko in če ve dovolite, bi tudi jaz rada videla slikice, da vidim, kako ste uživale
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:10:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea katjusa----- za tvojega florija in enga za srečo.... jaz ti bom slike na mail poslala pa jih daj potem skupaj na piccaso super kr dej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:11:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer! FLORČI ...pa še ena pesmica .... Na okno tok tok, je dežek potrkal, pri oknu pa Florjan je jezno posmrkal. Naj lije z neba, na ceste in strehe, saj nisem s testa, to dobro že veste. Po lužah cmok, cmok, in kar brez dežnika, vse moker se Florjan, že ves dan potika. Zdaj fant je bolnik, ga kuha vročina, mu reče zdravnik: "Florjan, to je ANGINA!" Da čim prej mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej sem pa k pipika tle ful ful lepo res hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:13:00
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo a mi boš ti tud slikice poslala, da še tiste dodam pa so pol vs ena kupu in samo razpošljem katera bo hotla videt
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 22:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:15:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea katjusa----- za tvojega florija in enga za srečo.... jaz ti bom slike na mail poslala pa jih daj potem skupaj na piccaso super kr dej zDAj jih moraš prejemat............. PA FULL SO LUŠTNE, ena od Urse je za v okvir!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 22:16:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:18:56
|
|
|
|
Onasiss
|
A men pa nobenih za ukraden moped oz za Onasisa? Je še vedno vidno šokiran, predvsem ker ne ve kako tastu sporočit to novico.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:19:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo čak grem po fotiča, bom takoj....aja NAŠ JE TUT ZA PO VODO PA ŠE DATUM MA , PA PANORAMSKE SLIKE http://www.slo-foto.net/novice/2008/05/26/pentax-optio-w60 sej to ma vse naš tud sma na sliki pol ni datuma....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 22:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:25:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ej, mam še en videoposnetek, a bo to šlo po mejlu, sm bl zelena pri pošiljanju filmčkov ja če ni prevelik gre....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:26:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A men pa nobenih za ukraden moped oz za Onasisa? Je še vedno vidno šokiran, predvsem ker ne ve kako tastu sporočit to novico. sorry upam, da ga najdete in dobite nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:27:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ej, mam še en videoposnetek, a bo to šlo po mejlu, sm bl zelena pri pošiljanju filmčkov Če ne daš na shrani. si in potem link prepošlješ Kajusi po mailu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:29:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ej, mam še en videoposnetek, a bo to šlo po mejlu, sm bl zelena pri pošiljanju filmčkov Če ne daš na shrani. si in potem link prepošlješ Kajusi po mailu. tudi tako gre.... lahko pa ti dam geslo pa upor. ime pa ti sama naložiš na mojo picaso..... (ma k jst teb zaupam)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 22:29:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:30:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ej, mam še en videoposnetek, a bo to šlo po mejlu, sm bl zelena pri pošiljanju filmčkov Če ne daš na shrani. si in potem link prepošlješ Kajusi po mailu. tudi tako gre.... lahko pa ti dam geslo pa upor. ime pa ti sama naložiš na mojo picaso..... (ma k jst teb zaupam) A desca tud???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:32:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ej, mam še en videoposnetek, a bo to šlo po mejlu, sm bl zelena pri pošiljanju filmčkov Če ne daš na shrani. si in potem link prepošlješ Kajusi po mailu. tudi tako gre.... lahko pa ti dam geslo pa upor. ime pa ti sama naložiš na mojo picaso..... (ma k jst teb zaupam) A desca tud??? ja zakaj pa ne mogoče pa mu kej novega nauči pa bo men všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:32:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MOTOV VRNI SEEEEE Hvala, ga že išče po Ljubljani. Tako potrtga ga še nisem vidla. Pa ne vem zakaj, a zato ker mu ga je tast dal, a ker bo mogu u Lj z busom hodt... Po moje mu še za mano ne bi bilo tako hudo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:33:30
|
|
|
|
Katjusa
|
mlea jst sem mojga povabla 1. vikend v septembru na tvoj vikend sem rekla, da lahko gre z nami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:34:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MOTOV VRNI SEEEEE Hvala, ga že išče po Ljubljani. Tako potrtga ga še nisem vidla. Pa ne vem zakaj, a zato ker mu ga je tast dal, a ker bo mogu u Lj z busom hodt... Po moje mu še za mano ne bi bilo tako hudo..... kak moped ste pa to imeli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:35:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea jst sem mojga povabla 1. vikend v septembru na tvoj vikend sem rekla, da lahko gre z nami Bo otroke merku ko bomo šle u Byblas žurat ( to je bivši INTERNATIONAL KLUB U ZELENILAGUNI)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?