|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
13.8.2009 21:26:16   
Katjusa
evo mi smo doma.....
Florjana smo mogl peljat k dežurnemu ima anginouser posted image user posted image user posted image user posted image ko smo se paljali mi je reku, da ga boli grlo sam sem misla, da je to zato k bi rat kako rikolo dobil.... no potem pa je to večkrat ponavljal in pri majchy sem začela sumit, da je neki narobe potem ni jedu no in na koncu je zdej še vročino dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem imamo antibijotik in do morja bomo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bom slike naložla na picaso ker na FB jih vidi še več ljudi, če mene kdo kej vpraša.... jih bom pa zaklenla, da ne bodo vidne in katera bi jih rada vidla mi nej piše na bpkatja2@gmail.com in ji pošljem link

KOLAŽ.... mesec je na okoli in moje lenobe je konec....:))) tak da vas prosim, da mi slikice za kolaž (5 mesecev stari) pošljete na bpkatja2@gmail.com NE POZABITE NA NICK IN IME OTROČKA SLIKICE ZBIRAM DO SREDEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.8.2009 21:26:51   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen pa je?
nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krstuser posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.8.2009 21:29:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-luštne slikice...sta si všeč tamladedva

tvoja ga v jok spravlja,moja pa tolažiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.8.2009 21:30:05   
tanci29
boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.8.2009 21:30:17   
Katjusa

katjuša-tvojga florčita pa še vidla dobro nisem....se je čist zaigral...kok je priden res

Igrala so zanj zakon..... zdej k ma doma tobogan sploh ne vem, da ga imam cele dneve se vozi.... zadnjič ga je mel na sončku pa je reku da je vroč in pol sem mu ga prestavla v senčko in zdej ga dol ne dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res se tak zamoti, da sploh ne veš zanj.... tle je blo vredu k je samo 1 izhod, drgač bi mogla bolj pazit k me je strah da mi ga kdo kam odpeleuser posted image user posted image user posted image user posted image .... tak da sem za to da je anslednje srečanje na istem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak bi drugič lahko šli na travco z majchy sme imele obe dekice zraven pa se beni in hana nista mogla nič pocartatuser posted image (sta pol nadoknadla v spalnici hehe) slikce sledijo....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.8.2009 21:31:26   
Katjusa

boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga

če je frišno jst napudram z niveinim pudrom, če ni frišno Ognjičevo mazilo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.8.2009 21:32:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen pa je?
nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krstuser posted image

kupili bomo takega kot ima katjuša-olympus mju Tmtgh 6000-->se lahko slika v vodi in na kopnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.8.2009 21:33:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

kakšen pa je?

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/style-fotoaparati/438227-olympus-mjutough6000-blue
pocenil so ga:)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.8.2009 21:35:15   
tanci29
katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka...

majchy-važno da ga hane u red spravljajouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.8.2009 21:38:51   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.8.2009 21:40:02   
Katjusa

katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka...

ja eni jih ne stijo tle objavljat men se jih ne da na FB dat kdo jih hoče dobi link sma da se dokonca naloži:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.8.2009 21:40:26   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pazte se vi2 benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image tašče:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.8.2009 21:41:06   
Katjusa
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.8.2009 21:42:53   
Katjusa
a slike kjer ni piskot gor dovolite objavit?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.8.2009 21:44:53   
tanci29
mene nobene ne motjo...al sem gor al pa ne....uglavnem jest bi slike vidlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.8.2009 21:45:44   
Čebel@
moje kamot objaviteuser posted image ...samo se pa strinjam za link in jih samo me vidimo-katjuša,meni kar pošli link

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.8.2009 21:46:55   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pazte se vi2 benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image tašče:)

user posted image user posted image user posted image  pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.8.2009 21:48:40   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image  pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc...user posted image user posted image user posted image

ja da se bo lažje odloču katera mu bo bolje stregla.... sicer pa kr tiho tvoja hana se je prej poljubljala s dominokom.... pa kaj če je beni mal hano od majchy mal za rito prjel

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.8.2009 21:51:17   
Onasiss
katjusa-----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega florija in enga user posted image  za srečo....

jaz ti bom slike na mail poslala pa jih daj potem skupaj na piccaso

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.8.2009 21:57:20   
Urša08
dober večer

Mi smo tud doma. Na srečanju je blo ful luštnouser posted image user posted image user posted image Mormo še ponovituser posted image

tanci ja Nejc je skor do Ljubljane spal, čeprav se mi je mal zbudu k sm ga v avto prestavila, no na koncu sta oba spalauser posted image Igrala so ga čist zmatrala, no sej je prav.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.8.2009 21:58:32   
Urša08
Katjuša a Florjan je pa angino pokasiraluser posted image revček, naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.8.2009 22:00:01   
Urša08
Nč šibam spat ker nimam čist nč energije več. Pa tok planov kok bom že za morje pripravila sem mela. Očitno bo jutri turbo danuser posted image

nočka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.8.2009 22:00:48   
Onasiss
Majchy, Katjusa- vedve se kar hvalte. Bi moj TYSON oba zbrci, skukal in podobno. Sicer pa jo Žiga bolj zanima, ona jo vsaj pobruhu ni....user posted image  pa še dudo bi ji odstopu....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.8.2009 22:01:00   
boma2

punce.... user posted image user posted image user posted image full ste face hvala za odgovore... :)

V glavnem katjuša... tvojemu sinčku pa čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.8.2009 22:01:35   
piskot

kompliciramo zarad mene, ker mi ni kul da razen izbrane druzbe (to ste vi, da ne bo pomote) ves svet ve kaj pocnem. Na FB pac slike vidijo tisti, ki jih imamo za prijatelje, tukaj pa kdor hoce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.