Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:26:16
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi smo doma..... Florjana smo mogl peljat k dežurnemu ima angino ko smo se paljali mi je reku, da ga boli grlo sam sem misla, da je to zato k bi rat kako rikolo dobil.... no potem pa je to večkrat ponavljal in pri majchy sem začela sumit, da je neki narobe potem ni jedu no in na koncu je zdej še vročino dobil v glavnem imamo antibijotik in do morja bomo zdravi jst bom slike naložla na picaso ker na FB jih vidi še več ljudi, če mene kdo kej vpraša.... jih bom pa zaklenla, da ne bodo vidne in katera bi jih rada vidla mi nej piše na bpkatja2@gmail.com in ji pošljem link KOLAŽ.... mesec je na okoli in moje lenobe je konec....:))) tak da vas prosim, da mi slikice za kolaž (5 mesecev stari) pošljete na bpkatja2@gmail.com NE POZABITE NA NICK IN IME OTROČKA SLIKICE ZBIRAM DO SREDE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:26:51
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupili kakšen pa je? nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krst
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:29:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-luštne slikice...sta si všeč tamladedva tvoja ga v jok spravlja,moja pa tolaži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:30:05
|
|
|
|
tanci29
|
boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:30:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-tvojga florčita pa še vidla dobro nisem....se je čist zaigral...kok je priden res Igrala so zanj zakon..... zdej k ma doma tobogan sploh ne vem, da ga imam cele dneve se vozi.... zadnjič ga je mel na sončku pa je reku da je vroč in pol sem mu ga prestavla v senčko in zdej ga dol ne dobimo res se tak zamoti, da sploh ne veš zanj.... tle je blo vredu k je samo 1 izhod, drgač bi mogla bolj pazit k me je strah da mi ga kdo kam odpele .... tak da sem za to da je anslednje srečanje na istem mestu ampak bi drugič lahko šli na travco z majchy sme imele obe dekice zraven pa se beni in hana nista mogla nič pocartat (sta pol nadoknadla v spalnici hehe) slikce sledijo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:31:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga če je frišno jst napudram z niveinim pudrom, če ni frišno Ognjičevo mazilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:32:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupili kakšen pa je? nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krst kupili bomo takega kot ima katjuša-olympus mju Tmtgh 6000-->se lahko slika v vodi in na kopnem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:35:15
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka... majchy-važno da ga hane u red spravljajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:38:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-važno da ga hane u red spravljajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:40:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka... majchy-važno da ga hane u red spravljajo ja eni jih ne stijo tle objavljat men se jih ne da na FB dat kdo jih hoče dobi link sma da se dokonca naloži:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:40:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-važno da ga hane u red spravljajo pazte se vi2 benjamina tašče:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:41:06
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:42:53
|
|
|
|
Katjusa
|
a slike kjer ni piskot gor dovolite objavit?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:44:53
|
|
|
|
tanci29
|
mene nobene ne motjo...al sem gor al pa ne....uglavnem jest bi slike vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:45:44
|
|
|
|
Čebel@
|
moje kamot objavite ...samo se pa strinjam za link in jih samo me vidimo-katjuša,meni kar pošli link
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:46:55
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-važno da ga hane u red spravljajo pazte se vi2 benjamina tašče:) pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:48:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-važno da ga hane u red spravljajo pazte se vi2 benjamina tašče:) pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc... ja da se bo lažje odloču katera mu bo bolje stregla.... sicer pa kr tiho tvoja hana se je prej poljubljala s dominokom.... pa kaj če je beni mal hano od majchy mal za rito prjel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:51:17
|
|
|
|
Onasiss
|
katjusa----- za tvojega florija in enga za srečo.... jaz ti bom slike na mail poslala pa jih daj potem skupaj na piccaso
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:57:20
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer Mi smo tud doma. Na srečanju je blo ful luštno Mormo še ponovit tanci ja Nejc je skor do Ljubljane spal, čeprav se mi je mal zbudu k sm ga v avto prestavila, no na koncu sta oba spala Igrala so ga čist zmatrala, no sej je prav.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 21:58:32
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a Florjan je pa angino pokasiral revček, naj se čim prej pozdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:00:01
|
|
|
|
Urša08
|
Nč šibam spat ker nimam čist nč energije več. Pa tok planov kok bom že za morje pripravila sem mela. Očitno bo jutri turbo dan nočka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:00:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy, Katjusa- vedve se kar hvalte. Bi moj TYSON oba zbrci, skukal in podobno. Sicer pa jo Žiga bolj zanima, ona jo vsaj pobruhu ni.... pa še dudo bi ji odstopu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:01:00
|
|
|
|
boma2
|
punce.... full ste face hvala za odgovore... :) V glavnem katjuša... tvojemu sinčku pa čimprejšnje okrevanje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:01:35
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka... majchy-važno da ga hane u red spravljajo kompliciramo zarad mene, ker mi ni kul da razen izbrane druzbe (to ste vi, da ne bo pomote) ves svet ve kaj pocnem. Na FB pac slike vidijo tisti, ki jih imamo za prijatelje, tukaj pa kdor hoce.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.