|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
10.8.2009 18:10:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst sm še tleuser posted image .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pikauser posted image ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakamuser posted image

Greš lahko tudi u mobilno hišico. Sa fenomenalne in temu primerne so tudi cene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.8.2009 18:24:44   
Onasiss
Evo seminarsko sem oddala. Hvala vsem za odgovore, ko vas profesor pokličeuser posted image , me morte sam hvalt....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAJCHY-Tile tvoji tastari.....user posted image user posted image  Sem mislila, da so moji najbolj grozni. No sej so, sam na drugačen način.

KOLUMBO- Tole s čuvanjem brata.....user posted image user posted image user posted image

Med mano in mojo sestro je 11 let razlike. Mislim, da sta mojedva prav uživala ob drugem otroku, ker sem vse jaz pedenala.user posted image Je bla tudi v isti sobi kot jaz (vse dokler se nisem odselila-pri 24-ih)user posted image
in sem jo ponoči pedenala in podobno. Ko sta se ločevala sta čist pozabla na njo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem v imenu OBEH hodila na sestanke v šolo, ji kuhala, se učila z njo... še na dopuste sem jo s sabo vozila...user posted image Danes pa so čist bogi ko gre za moje otroke... No sej mat bi še, sam ji ne zaupam, ker se ga preveč nacuza.
Sva ga pa prvič in zadnjič pri moji mat pustila za cel vikend, ke je bil star 2 leti. Se spomnim ko sem ravno zamenjala službo je Vito zbolu in se je mat ponudila, da ga bo dva dni imela... Ma še dons poslušam ta malo k prav kok je bla bogauser posted image user posted image user posted image , ker je morala bolanega otroka merkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.8.2009 18:26:10   
Onasiss
Joj, nam rine nov paket zob ven in jo tako boli....tako kriči kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, kako bi jo potolažila.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.8.2009 18:33:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

MAJCHY-Tile tvoji tastari.....user posted image user posted image  Sem mislila, da so moji najbolj grozni. No sej so, sam na drugačen način.

sem brez besed za moje in tvoje tastareuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.8.2009 18:34:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Joj, nam rine nov paket zob ven in jo tako boli....tako kriči kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, kako bi jo potolažila.
pri nas bo zgleda tudi nekaj.......je toookkkkk sitna že 2 dni,pa danes je samo 2x jedlauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.8.2009 18:36:55   
Onasiss
Moja pa fulll je...user posted image  Pa še na dvojki smo....baje naj bi bil ta mlek bolj hranljiv.user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.8.2009 19:45:19   
piskot
cer.
cakam moza da me pride zamenjat, pol pa skocim za 2 urce ven s prijateljicami. pa jutri grem spet user posted image .

pri nas prihaja drugi zob. ana se po mojem sploh ne bo naucila puzat, ker je skoz po rokah. jaz se moram pa pocas na masazo spravit.

ursa kul, ce greste konec junija ali zacetek septembra, vas povabimo na kofe. mi imamo ze apartma rezerviran za drugo leto.

kolumbo a tvoj ima kar 2 sluzbi? zdaj mi je pa jasno zakaj ti lahko skoz zapravljas user posted image .

berem mal vase druzinske zgodbe, pa vidim da mi sploh ni hudega, ko mi mati vsake toliko mal pamet soli in se mesa v vzgojo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.8.2009 20:21:08   
Pikica_82
Sva prestala 3. cepljenje, brez joka :icon_biggrin: Težek je 7220g, velik 67cm (pri 6m). Dala sva tudi kri (spet nič jokal) in urin, nama je kr sestra tam namontirala vrečkico gor.
Glede trebuščka nama je predlagala, da poskusiva še ostalo hrano, skutke, piščančje meso, polento, testenine. Če ga bo tud po tem zvijalo, morava nazaj. Ne kaže pa nobenih znakov alergije, teža napreduje idealno, ne poliva, ne bruha... Pretipala mu je trebušček, pogledala za kilo... Vizualnega ni nič v glavnem. Tak da bova poskusila sedaj še ostale vrste hrane, pa bomo vidli. Če ne bo boljše, greva na nadaljne preiskave.
Naslednji pregled 9.11.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.8.2009 21:23:04   
rebeka84
cao!

mi smo se kar v Bosni, se ne vem kdaj se vracamo. Uros je vsaki dan bolj zanimiv, najvecje norije vzganja ko je treba it spat. cel cas se hoce nosit in stati na svojih nogicah. pri miru ni sekunde, razen ko spi.

slikic ne morem pokazat ker ne morem v bosni uporabljat shrani.si.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.8.2009 21:30:18   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša drugo leto gremo sigurno na Pag v Straškota - men je tam norouser posted image user posted image user posted image user posted image

Straško- moje sanje. Če bo denar pade naslednje leto Straško, sam v mobilne kučiceuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.8.2009 21:49:07   
simonakr
Čer! Mala je končno v postelji, sploh ni hotla zaspat

Majchy - user posted image user posted image , Te čist razumem da si pop... Sej bo bolš ampak nikol dobr! user posted image user posted image

Jest mam sestro k je 13 let mlajša od mene pa sm bla tud jest tista k sm jo največ pedenala pa merkala! user posted image

Grem spat sm rahlo utrujena!user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.8.2009 22:07:05   
Onasiss
Otroci spijo, Onasis večerja....

Pikica-kakšne skutice ti to misliš?????? A pa kar že makarone? A ne vsebujeja glutena, le-ta pa je priporočljiv šele po 7 mesecu????

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.8.2009 22:08:13   
Katjusa
evo z mojmu sma šla prej v trgovino v bistvo po pleničke in sma prnesla cel nkup stvari med drugim tud tole za Florija..... včeraj sem računala, če se mi bo izšlo še za eno kratko kampiranje dons pa kupim toleuser posted image .... aja pa skoraj mi je jakuzzi kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi ga še ene 2x lepo pogledala bi se zdle namakala namesto da se tle hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
takole se je pa benjamin pr babiki in dediju v dnevni igral med tem k smo mi lubenico jedl.... sam ni trajalo dolgo, ko nas je klical in sem ga nesla v kuhinjo pa mi je skoraj lubenico na tla vrguuser posted image user posted image user posted image user posted image no pol sem mu pa dala in je tak lepo jedu.... sem bla ful presenečena, ker pred 14 dnevi se je na čist mičkanem koščku davu
user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.8.2009 22:10:18   
Katjusa
ooo birdy kako je s tvojim je kej boljši?

nisem pozabla nate danes sem v trgovini vidla eno malo škatlo, da ti zapakiramuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem dolgo rabim sam bo pa ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image
aja kengurujček je pa zakon.... benjamin ful uživa v njemuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da hvala še enkrat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.8.2009 22:17:07   
Onasiss
Katjusa-user posted image user posted image user posted image user posted image  za nakup tobogana.... Mi imamo tudi tak "sintesajzer" pa ne vem kdo je bolj navdušen ta velik al ta mala...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.8.2009 22:46:40   
Urša08
Katjuša super tobogan user posted image user posted image user posted image Kampirat boste pa ziher še šli user posted image

Birdy drugo leto se pa v Straškotu dobimo user posted image

Jaz kr neki bluzim namesto da bi spala user posted image Do zdele sem en film gledala in se mal nasmejala, sedaj pa grem počasi spat, sem že čist zmatrana.

lahko nočko

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.8.2009 22:48:18   
Katjusa
ja sej sem že rekla mojmu, da če ne bo šel nej pove, da grem samauser posted image user posted image user posted image

urša lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.8.2009 22:48:38   
Urša08
mlea glede uvajanja hrane sem pa jaz že čisz zmešana. Pri Nejcu mi je bilo rečeno gluten po 9 mesecu, skutke tud tam enkrat, pa sej ne vem a to skoz spreminjajo al vsak drugače pove user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.8.2009 22:50:42   
Urša08
Katjuša lahko noč

Piskot če bomo isti termin na morju pridemo na kavico user posted image V kakšne apartmaje pa hodite, a to kje v bližini kampa, blizu morja,..? Sem firbec, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.8.2009 22:57:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea glede uvajanja hrane sem pa jaz že čisz zmešana. Pri Nejcu mi je bilo rečeno gluten po 9 mesecu, skutke tud tam enkrat, pa sej ne vem a to skoz spreminjajo al vsak drugače pove user posted image

Iz leta v leto se stvari spreminjajo... Ne vem, pri Vitu je bilo rudi vse drugače. Ne vem res za tele skutice, kakšne je mislila, sadne otroške??? Ker mi je čist čudn, ker so iz kravjega mleka in se mi zdi prezgodaj.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.8.2009 23:08:21   
tanci29
HALLLLOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

kje ste bejbe...evo mane končno...jao jao

mami ma nov bicikluser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej pa še os tastarga spedenčkamo pol pa čakamo na drugo leto ta pru lep vreme da se bomo vsi štirje lohk fural okol...joj sem čist happy

no takole na hitrco

mi smo tud ful jokavi že dva dni...upam da so zobki...sem učeri fasalauser posted image  in dons sem se u mlaki krvi zbudila....ej tok lije k pr norcih...čist adijo

majchy-joj bejbi...upam da tole čimprej poštimate...pa upam da bojo tud dojel da se nimajo kej dost utikat kako boš ti z hano ravnala...ok če vprašaš za kakšen nasvet ampak pamet solit to pa brrruser posted image user posted image ...jest mam to srečo da se mi kej tazga ne dogaja no razen moja stara mami bi ji že vse po vrsti dala za jest in za pit, začela bi pr vinčku končla pa pr pečenem krompirjuuser posted image user posted image ...ampak jo hitr ustavim....drgač pa kar štekajo kako in kaj, sploh še toliko bolj odkar je erik iz bolnice se mi zdi...ker prej sem bla čist zategnena k sem skos težila za roke umivat pri novorojenčku zdej pa tud to štekajo...no sej zdej ne kompliciram več glede tega...jao čist sem iz teme...uglavnem ti jim kar povej ta svoje, pa mislim da bo tvoja mami tud če bo užaljena in mulasta mal premislila ampak mogoče bo pa čez čas tud mal zaštekala da pač je hana njena vnukinja in ne njen otrok...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.8.2009 23:09:53   
tanci29
kart se tiče skut in tega stafa...men je rekla pediatrinja da lahko hani začnem uvajat sojine takrat ko bi drugače skutke in jogurte se pravi okol sedmega meseca..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.8.2009 23:12:30   
tanci29
urša-halo nisva se že dolga tipkaleuser posted image ....superca da ste uživčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kar se tiče gh mi mamo kosilo in večerjo...sem hotla zdej enkrat začet še sadje sam zdele kar neki štrakamo s hrano tko da ne vem kaj nej...drugače pa jaz ne bom tako dve žlički pa to...kokr bo pojedla bo dve žlici pet, deset al pa cel obrok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.8.2009 23:15:11   
tanci29
katjuša---uau toboganček....erik je nor nanjih...fajn da ste tud vi užival na dopusteku...slikice so krasne

ajvy-ojoj ti maš pa kar nočne more...kaj te pa matra če smem vprašat

piškot-joj mensetzdi da naša hana tud ne bo nč hitr napredovala ker je skos po rokah...kokr jo odložiš je jok in stak...norooo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.8.2009 23:16:06   
boma2
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... :)user posted image

Evo malo časa za naše ptičke in čebelice,,, :)

Kako ste kaj punce.,... :) Vidim da ste kr uredu spet na čvekale... user posted image user posted image user posted image user posted image kr tako naprej...

majchy....user posted image k bi jaz to napisala o meni.. :( ŽAl na žalost je vedno tako, da je eden vse drug pa nič..Vi se imejte radi in ne dajte se da vas to vrže iz tira...držim pesti user posted image user posted image user posted image za boljše...

Katjuša... vidim, da si se vrnila... user posted image user posted image user posted image za tobogan... :) Aja jaz sem nekaj kritizirala na e-mailu dm pa že en mesec ni dogovora... :( KAm si ti tist takrat poslala? hval.a.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?