Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:10:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm še tle .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pika ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakam Greš lahko tudi u mobilno hišico. Sa fenomenalne in temu primerne so tudi cene.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:24:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo seminarsko sem oddala. Hvala vsem za odgovore, ko vas profesor pokliče , me morte sam hvalt.... MAJCHY-Tile tvoji tastari..... Sem mislila, da so moji najbolj grozni. No sej so, sam na drugačen način. KOLUMBO- Tole s čuvanjem brata..... Med mano in mojo sestro je 11 let razlike. Mislim, da sta mojedva prav uživala ob drugem otroku, ker sem vse jaz pedenala. Je bla tudi v isti sobi kot jaz (vse dokler se nisem odselila-pri 24-ih) in sem jo ponoči pedenala in podobno. Ko sta se ločevala sta čist pozabla na njo. Sem v imenu OBEH hodila na sestanke v šolo, ji kuhala, se učila z njo... še na dopuste sem jo s sabo vozila... Danes pa so čist bogi ko gre za moje otroke... No sej mat bi še, sam ji ne zaupam, ker se ga preveč nacuza. Sva ga pa prvič in zadnjič pri moji mat pustila za cel vikend, ke je bil star 2 leti. Se spomnim ko sem ravno zamenjala službo je Vito zbolu in se je mat ponudila, da ga bo dva dni imela... Ma še dons poslušam ta malo k prav kok je bla boga , ker je morala bolanega otroka merkat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:26:10
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj, nam rine nov paket zob ven in jo tako boli....tako kriči kot nora . Sploh ne vem, kako bi jo potolažila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:33:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY-Tile tvoji tastari..... Sem mislila, da so moji najbolj grozni. No sej so, sam na drugačen način. sem brez besed za moje in tvoje tastare
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:34:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj, nam rine nov paket zob ven in jo tako boli....tako kriči kot nora . Sploh ne vem, kako bi jo potolažila. pri nas bo zgleda tudi nekaj.......je toookkkkk sitna že 2 dni,pa danes je samo 2x jedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 18:36:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Moja pa fulll je... Pa še na dvojki smo....baje naj bi bil ta mlek bolj hranljiv.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 19:45:19
|
|
|
|
piskot
|
cer. cakam moza da me pride zamenjat, pol pa skocim za 2 urce ven s prijateljicami. pa jutri grem spet . pri nas prihaja drugi zob. ana se po mojem sploh ne bo naucila puzat, ker je skoz po rokah. jaz se moram pa pocas na masazo spravit. ursa kul, ce greste konec junija ali zacetek septembra, vas povabimo na kofe. mi imamo ze apartma rezerviran za drugo leto. kolumbo a tvoj ima kar 2 sluzbi? zdaj mi je pa jasno zakaj ti lahko skoz zapravljas . berem mal vase druzinske zgodbe, pa vidim da mi sploh ni hudega, ko mi mati vsake toliko mal pamet soli in se mesa v vzgojo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 20:21:08
|
|
|
|
Pikica_82
|
Sva prestala 3. cepljenje, brez joka :icon_biggrin: Težek je 7220g, velik 67cm (pri 6m). Dala sva tudi kri (spet nič jokal) in urin, nama je kr sestra tam namontirala vrečkico gor. Glede trebuščka nama je predlagala, da poskusiva še ostalo hrano, skutke, piščančje meso, polento, testenine. Če ga bo tud po tem zvijalo, morava nazaj. Ne kaže pa nobenih znakov alergije, teža napreduje idealno, ne poliva, ne bruha... Pretipala mu je trebušček, pogledala za kilo... Vizualnega ni nič v glavnem. Tak da bova poskusila sedaj še ostale vrste hrane, pa bomo vidli. Če ne bo boljše, greva na nadaljne preiskave. Naslednji pregled 9.11.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 21:23:04
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! mi smo se kar v Bosni, se ne vem kdaj se vracamo. Uros je vsaki dan bolj zanimiv, najvecje norije vzganja ko je treba it spat. cel cas se hoce nosit in stati na svojih nogicah. pri miru ni sekunde, razen ko spi. slikic ne morem pokazat ker ne morem v bosni uporabljat shrani.si.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 21:30:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša drugo leto gremo sigurno na Pag v Straškota - men je tam noro Straško- moje sanje. Če bo denar pade naslednje leto Straško, sam v mobilne kučice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 21:49:07
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Mala je končno v postelji, sploh ni hotla zaspat Majchy - , Te čist razumem da si pop... Sej bo bolš ampak nikol dobr! Jest mam sestro k je 13 let mlajša od mene pa sm bla tud jest tista k sm jo največ pedenala pa merkala! Grem spat sm rahlo utrujena!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:07:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Otroci spijo, Onasis večerja.... Pikica-kakšne skutice ti to misliš?????? A pa kar že makarone? A ne vsebujeja glutena, le-ta pa je priporočljiv šele po 7 mesecu????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:08:13
|
|
|
|
Katjusa
|
evo z mojmu sma šla prej v trgovino v bistvo po pleničke in sma prnesla cel nkup stvari med drugim tud tole za Florija..... včeraj sem računala, če se mi bo izšlo še za eno kratko kampiranje dons pa kupim tole .... aja pa skoraj mi je jakuzzi kupu če bi ga še ene 2x lepo pogledala bi se zdle namakala namesto da se tle hvalim takole se je pa benjamin pr babiki in dediju v dnevni igral med tem k smo mi lubenico jedl.... sam ni trajalo dolgo, ko nas je klical in sem ga nesla v kuhinjo pa mi je skoraj lubenico na tla vrgu no pol sem mu pa dala in je tak lepo jedu.... sem bla ful presenečena, ker pred 14 dnevi se je na čist mičkanem koščku davu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:10:18
|
|
|
|
Katjusa
|
ooo birdy kako je s tvojim je kej boljši? nisem pozabla nate danes sem v trgovini vidla eno malo škatlo, da ti zapakiram sej vem dolgo rabim sam bo pa ziher aja kengurujček je pa zakon.... benjamin ful uživa v njem tak, da hvala še enkrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:17:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa- za nakup tobogana.... Mi imamo tudi tak "sintesajzer" pa ne vem kdo je bolj navdušen ta velik al ta mala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:46:40
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super tobogan Kampirat boste pa ziher še šli Birdy drugo leto se pa v Straškotu dobimo Jaz kr neki bluzim namesto da bi spala Do zdele sem en film gledala in se mal nasmejala, sedaj pa grem počasi spat, sem že čist zmatrana. lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:48:18
|
|
|
|
Katjusa
|
ja sej sem že rekla mojmu, da če ne bo šel nej pove, da grem sama urša lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:48:38
|
|
|
|
Urša08
|
mlea glede uvajanja hrane sem pa jaz že čisz zmešana. Pri Nejcu mi je bilo rečeno gluten po 9 mesecu, skutke tud tam enkrat, pa sej ne vem a to skoz spreminjajo al vsak drugače pove
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:50:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lahko noč Piskot če bomo isti termin na morju pridemo na kavico V kakšne apartmaje pa hodite, a to kje v bližini kampa, blizu morja,..? Sem firbec, a ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 22:57:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea glede uvajanja hrane sem pa jaz že čisz zmešana. Pri Nejcu mi je bilo rečeno gluten po 9 mesecu, skutke tud tam enkrat, pa sej ne vem a to skoz spreminjajo al vsak drugače pove Iz leta v leto se stvari spreminjajo... Ne vem, pri Vitu je bilo rudi vse drugače. Ne vem res za tele skutice, kakšne je mislila, sadne otroške??? Ker mi je čist čudn, ker so iz kravjega mleka in se mi zdi prezgodaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 23:08:21
|
|
|
|
tanci29
|
HALLLLOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! kje ste bejbe...evo mane končno...jao jao mami ma nov bicikl ...zdej pa še os tastarga spedenčkamo pol pa čakamo na drugo leto ta pru lep vreme da se bomo vsi štirje lohk fural okol...joj sem čist happy no takole na hitrco mi smo tud ful jokavi že dva dni...upam da so zobki...sem učeri fasala in dons sem se u mlaki krvi zbudila....ej tok lije k pr norcih...čist adijo majchy-joj bejbi...upam da tole čimprej poštimate...pa upam da bojo tud dojel da se nimajo kej dost utikat kako boš ti z hano ravnala...ok če vprašaš za kakšen nasvet ampak pamet solit to pa brrr ...jest mam to srečo da se mi kej tazga ne dogaja no razen moja stara mami bi ji že vse po vrsti dala za jest in za pit, začela bi pr vinčku končla pa pr pečenem krompirju ...ampak jo hitr ustavim....drgač pa kar štekajo kako in kaj, sploh še toliko bolj odkar je erik iz bolnice se mi zdi...ker prej sem bla čist zategnena k sem skos težila za roke umivat pri novorojenčku zdej pa tud to štekajo...no sej zdej ne kompliciram več glede tega...jao čist sem iz teme...uglavnem ti jim kar povej ta svoje, pa mislim da bo tvoja mami tud če bo užaljena in mulasta mal premislila ampak mogoče bo pa čez čas tud mal zaštekala da pač je hana njena vnukinja in ne njen otrok...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 23:09:53
|
|
|
|
tanci29
|
kart se tiče skut in tega stafa...men je rekla pediatrinja da lahko hani začnem uvajat sojine takrat ko bi drugače skutke in jogurte se pravi okol sedmega meseca..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 23:12:30
|
|
|
|
tanci29
|
urša-halo nisva se že dolga tipkale ....superca da ste uživčkali ...kar se tiče gh mi mamo kosilo in večerjo...sem hotla zdej enkrat začet še sadje sam zdele kar neki štrakamo s hrano tko da ne vem kaj nej...drugače pa jaz ne bom tako dve žlički pa to...kokr bo pojedla bo dve žlici pet, deset al pa cel obrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 23:15:11
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša---uau toboganček....erik je nor nanjih...fajn da ste tud vi užival na dopusteku...slikice so krasne ajvy-ojoj ti maš pa kar nočne more...kaj te pa matra če smem vprašat piškot-joj mensetzdi da naša hana tud ne bo nč hitr napredovala ker je skos po rokah...kokr jo odložiš je jok in stak...norooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 23:16:06
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... :) Evo malo časa za naše ptičke in čebelice,,, :) Kako ste kaj punce.,... :) Vidim da ste kr uredu spet na čvekale... kr tako naprej... majchy.... k bi jaz to napisala o meni.. :( ŽAl na žalost je vedno tako, da je eden vse drug pa nič..Vi se imejte radi in ne dajte se da vas to vrže iz tira...držim pesti za boljše... Katjuša... vidim, da si se vrnila... za tobogan... :) Aja jaz sem nekaj kritizirala na e-mailu dm pa že en mesec ni dogovora... :( KAm si ti tist takrat poslala? hval.a.. :)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?