Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:35:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy vstopnine na igrišče ni. Na bazen pa. super da se vidimo To se pravi je srečanje v četrtek dopoldan na Gibigibu v Kranju (ura: ob 10 al kako vam paše?) Zaenkrat pridemo: Kolumbo Katjuša Majchy Tancy Urša ... Ojla, uuuu to ste se super spomnile, žal midva še ne smeva med predšolske otroke, ker še nisva bila cepljena sam naslednjič pa obvezno prideva k mana je to čist blizu. a je to tako strogo.... sej v bistvu se ne bodo igral pa za rokce prjemal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:36:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Kva mi je vroče... in te palačinke, se mi je tok moke usul, da sem mogla kih 50 palačink napečt... Ampak ste čveke..... IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kaj prej imete pa vikend zaseden? Ta vikend sta baje še Janko&Metka dol, pa vmes pa ne vem....si zmišljujeta.... Pol mam pa jaz z Evi torej 27. cepljenje...tako da lahko po cepljenju. Aja pa jaz mam še prenosno posteljico....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:36:29
|
|
|
|
Katjusa
|
grema mi2 po tv smo ge mel na servisu k je nekaj nagajal.... pa sma ga peljala raje prej k crkne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:38:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy ja smo bli tud že k je blo zrihtan in seveda je tud men n1 kamp Punce boste kr dvakrat uživale na morju ja sam k majchy si mormo vsaka svoj bazenček prnest k do morja je daleč al kako? tudi pri mlei je treba z avtomobilom 10 minut do plaže Sej si lahko na parceli pa nam golaž kuhaš.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:39:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mamo sam bike Ja pa eno ovco.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:40:36
|
|
|
|
Shuka
|
Pa lih hotla sem rečt, kolk velik mamic srečujem na sprehodih pa nikol ne vem, če je kera taprava Drgač, dober dan, moj falotek zdele pančka, je priden, lepo je zelenjavne kašice, sadje mu še ne gre, tud nogico si grize, če mu jo dam, ampak morm povedat da FT zelo pomaga, sam nas čaka še dolga pot, je pa iz dneva v dan večji, težji, bolj ljubek k se skoz sam smeje, k mu rečem mama se začne režat, al pa reče ata, tko da vem da me zaje**** mogoče bomo šli čez vikend na morje če bo vse posreč. Komi čakam mal odklopa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:41:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja prej nisem dokončala smo rezerviral družinsko sobo tako da mamo ful placa za slepe potnike Kake slepe... a ne vidiš da tipkajo ko nore....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:42:36
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy vstopnine na igrišče ni. Na bazen pa. super da se vidimo To se pravi je srečanje v četrtek dopoldan na Gibigibu v Kranju (ura: ob 10 al kako vam paše?) Zaenkrat pridemo: Kolumbo Katjuša Majchy Tancy Urša ... Ojla, uuuu to ste se super spomnile, žal midva še ne smeva med predšolske otroke, ker še nisva bila cepljena sam naslednjič pa obvezno prideva k mana je to čist blizu. a je to tako strogo.... sej v bistvu se ne bodo igral pa za rokce prjemal Ni strogo sam bo jutri 14 dni od zadnje operacije pa sploh proti ničemer še ni bil cepljen, tko da si ga ne upam izpostavljat čemurkoli, tud na obiske še ne hodimo, pa v štacune, pa v lokale, tam kjer je veliko ljudi ker je njegov imunski sistem še švoh. Pol k bo mel mal zaščite se bo pa mami že upala pridet.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:42:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej rešitev logističnih problemov...pa sej mihailo ma kamion kwa zdej bluzite z vozički pa marelami pa placom...not nas nabaše use uzad u cerado pa piči miško še dobr da mamo Tanci
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 15:42:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:42:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa lih hotla sem rečt, kolk velik mamic srečujem na sprehodih pa nikol ne vem, če je kera taprava Drgač, dober dan, moj falotek zdele pančka, je priden, lepo je zelenjavne kašice, sadje mu še ne gre, tud nogico si grize, če mu jo dam, ampak morm povedat da FT zelo pomaga, sam nas čaka še dolga pot, je pa iz dneva v dan večji, težji, bolj ljubek k se skoz sam smeje, k mu rečem mama se začne režat, al pa reče ata, tko da vem da me zaje**** mogoče bomo šli čez vikend na morje če bo vse posreč. Komi čakam mal odklopa. kako lepo je to prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:43:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gonzaa Pozdravljene mamice! V fužinah smo odprli novo trgovino, ki se imenuje SRČEK. Nudimo vam marsikaj, imamo veliko stvari za vaše malčke in to iz ekološko predelanega bombaža imamo pajacke, nogavičke sete za v avto darila igračke za dojenčka copatke in še marsikaj se najde seveda. Imamo pa tudi nekaj za vas mlade mamice naravno kozmetiko se pravi kreme, olja, masažna olja, masla za telo in še in še. pridite pogledat trgovinica deluje tudi preko spleta http://www.srcek.si/si lp hvala za ogled. smo že vidl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:43:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej rešitev logističnih problemov...pa sej mihailo ma kamion kwa zdej bluzite z vozički pa marelami pa placom...not nas nabaše use uzad u cerado pa piči miško še dobr da mamo Tanci ja sam kolkr sem vidla se je mihailo kasneje samo nasmejala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:44:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa lih hotla sem rečt, kolk velik mamic srečujem na sprehodih pa nikol ne vem, če je kera taprava Drgač, dober dan, moj falotek zdele pančka, je priden, lepo je zelenjavne kašice, sadje mu še ne gre, tud nogico si grize, če mu jo dam, ampak morm povedat da FT zelo pomaga, sam nas čaka še dolga pot, je pa iz dneva v dan večji, težji, bolj ljubek k se skoz sam smeje, k mu rečem mama se začne režat, al pa reče ata, tko da vem da me zaje**** mogoče bomo šli čez vikend na morje če bo vse posreč. Komi čakam mal odklopa. kako lepo je to prebrat Hvala Katja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:44:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy vstopnine na igrišče ni. Na bazen pa. super da se vidimo To se pravi je srečanje v četrtek dopoldan na Gibigibu v Kranju (ura: ob 10 al kako vam paše?) Zaenkrat pridemo: Kolumbo Katjuša Majchy Tancy Urša ... Ojla, uuuu to ste se super spomnile, žal midva še ne smeva med predšolske otroke, ker še nisva bila cepljena sam naslednjič pa obvezno prideva k mana je to čist blizu. a je to tako strogo.... sej v bistvu se ne bodo igral pa za rokce prjemal Ni strogo sam bo jutri 14 dni od zadnje operacije pa sploh proti ničemer še ni bil cepljen, tko da si ga ne upam izpostavljat čemurkoli, tud na obiske še ne hodimo, pa v štacune, pa v lokale, tam kjer je veliko ljudi ker je njegov imunski sistem še švoh. Pol k bo mel mal zaščite se bo pa mami že upala pridet. aha no pol pa se le mal pazite.... vas pa z veseljem pričakujemo takoj ko boste lahko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:45:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy vstopnine na igrišče ni. Na bazen pa. super da se vidimo To se pravi je srečanje v četrtek dopoldan na Gibigibu v Kranju (ura: ob 10 al kako vam paše?) Zaenkrat pridemo: Kolumbo Katjuša Majchy Tancy Urša ... mlea
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:46:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gonzaa Pozdravljene mamice! V fužinah smo odprli novo trgovino, ki se imenuje SRČEK. Nudimo vam marsikaj, imamo veliko stvari za vaše malčke in to iz ekološko predelanega bombaža imamo pajacke, nogavičke sete za v avto darila igračke za dojenčka copatke in še marsikaj se najde seveda. Imamo pa tudi nekaj za vas mlade mamice naravno kozmetiko se pravi kreme, olja, masažna olja, masla za telo in še in še. pridite pogledat trgovinica deluje tudi preko spleta http://www.srcek.si/si lp hvala za ogled. Uuuu kolk je lepo, ampak tud drago, zanč sem dobila 6 bodijev za 7€ v Müllerju, tle mate pa 3/21€. No ja glede na to kolk hitr prerastejo bojo tud uni za 7€ dobri, celo zelo dobri so. Se vid da sem gorenjska, škrta k pes
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:48:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 lohk tud jest kej pelem... mihailo-ne sej nimamo še treh obrokov-počasi pa bomo začeli tretjega uvajat...no danes sva poskusile...ampak sej pri nas je isto včasih malo več včasih malo manj poje....bo že... katjuša sem te že prej hotla vprašat-kaj so to murke kumarce Kaj pa potem v tisti pesmi od Avsenika k poje: Tam kjer ptički pojo tam kjer murke cveto v lepi Dragi???? A pol govori o kumarah....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:51:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa lih hotla sem rečt, kolk velik mamic srečujem na sprehodih pa nikol ne vem, če je kera taprava Drgač, dober dan, moj falotek zdele pančka, je priden, lepo je zelenjavne kašice, sadje mu še ne gre, tud nogico si grize, če mu jo dam, ampak morm povedat da FT zelo pomaga, sam nas čaka še dolga pot, je pa iz dneva v dan večji, težji, bolj ljubek k se skoz sam smeje, k mu rečem mama se začne režat, al pa reče ata, tko da vem da me zaje**** mogoče bomo šli čez vikend na morje če bo vse posreč. Komi čakam mal odklopa. Ojla... lepo te je brati in da tvoj pikec lepo napreduje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:53:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 lohk tud jest kej pelem... mihailo-ne sej nimamo še treh obrokov-počasi pa bomo začeli tretjega uvajat...no danes sva poskusile...ampak sej pri nas je isto včasih malo več včasih malo manj poje....bo že... katjuša sem te že prej hotla vprašat-kaj so to murke kumarce Kaj pa potem v tisti pesmi od Avsenika k poje: Tam kjer ptički pojo tam kjer murke cveto v lepi Dragi???? A pol govori o kumarah.... to ne vem sam mi rečemo murke kumarcam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 15:56:00
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 JURETU,MAJU,MIHI in ŠPELI-->vse najlepše za včerejšnjo obmesečnico majči ti si svetovna, da se vse spomniš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 16:01:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 JURETU,MAJU,MIHI in ŠPELI-->vse najlepše za včerejšnjo obmesečnico majči ti si svetovna, da se vse spomniš full fajn da fizioterapija pomaga in da je mali tak srček ......škoda da se ne bomo videle,ampak naslednjič pa ma da prideta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 16:08:08
|
|
|
|
Čebel@
|
a zdej ste mi pa vse ušle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 16:09:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz sem pa Mihailu probala dat korencka pa je mu je bil fuj vse je spluval...tko da sem mu pol dala kr sadno kasico in je popapal...jabko tudi ni hotel te iz trgovine kasice pa lumpek je...mah sej bo,je se dost casa vazno da saj nekaj papa.pol k bo ornk jedel mu bo itak mami delala in bo jedel...sej bo se vedno probavala,ce ne druga mogoc m bo vsec v kombinsciji s krompirckom...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 16:11:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa Mihailu probala dat korencka pa je mu je bil fuj vse je spluval...tko da sem mu pol dala kr sadno kasico in je popapal...jabko tudi ni hotel te iz trgovine kasice pa lumpek je...mah sej bo,je se dost casa vazno da saj nekaj papa.pol k bo ornk jedel mu bo itak mami delala in bo jedel...sej bo se vedno probavala,ce ne druga mogoc m bo vsec v kombinsciji s krompirckom... pri Hani je tudi samo korenček fuj,če ga dam pa z jabolkom je pa super duper dober
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?