Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:14:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kok je šel men dopoldan hitr naokoli. Tale klepet s prjatelco se je prilegel . Otročka oba spita. Sem Žigu hotls kodilo dat, pa je bil preveč zaspan tako da sem ga spat nesla. Sedaj me čaka pa še kuhna da jo pospravim, pa en stroj morm zalavfat, pa že od jutra pozabljam . upam da nista dežja naredili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:14:39
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj O, mene pa za šotor prov nč ne skrbi Kristi. Me pa skrbi Neli, bi jo po celmu kampu lovila, Kristi je pa itak sam pr mer, ni problema. No, pa sej si tud ne predstavljam kako v avto vse stlačt če bi šli kampirat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:14:41
|
|
|
|
Urša08
|
birdy kam pa vi šibate na morje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:16:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj, pa zdej boste pa šle kar same.... A tisto kar sem predlagala pa ne bi šlo?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:16:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj kaj pa je drugače k prikolca.... še teže kej not pride k je vse zaprto kaj pa vem-prikolica se mi zdi bolj na komot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:17:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj, pa zdej boste pa šle kar same.... A tisto kar sem predlagala pa ne bi šlo????? sej pravim da sem jaz za,samo če ti nimaš avtomobila...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:17:18
|
|
|
|
Urša08
|
majchy mislim da ga nisve Birdy mene je tud Nejc skrbel kako se bo obneslo, da ga ne bom po celmu kampu lovila ampak je bil ful priden Lani sva ga pa ves čas okol lovila, ma 5 minut ni bil pr mir
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:17:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj kaj pa je drugače k prikolca.... še teže kej not pride k je vse zaprto kaj pa vem-prikolica se mi zdi bolj na komot ti razvajenka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:18:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 birdy kam pa vi šibate na morje? Na Lošinj. Komi čakam, da mal vse skup odklopm, še dobra dva tedna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:18:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy mislim da ga nisve še dobro da so otroci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:18:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj, pa zdej boste pa šle kar same.... A tisto kar sem predlagala pa ne bi šlo????? smo ugotovil, da nimaš avta in ker ste trije vas je težko kam sklačt pa ker se bojimo, da bo vse v vodo padlo iščemo rezervo pa se ne mormo zment
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:19:11
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz tud prikolco izberem če mam izbiro sem mal razvajena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:19:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj O, mene pa za šotor prov nč ne skrbi Kristi. Me pa skrbi Neli, bi jo po celmu kampu lovila, Kristi je pa itak sam pr mer, ni problema. No, pa sej si tud ne predstavljam kako v avto vse stlačt če bi šli kampirat jst s florjanom nisme imela nikol težav pa že od 3 meseca kampiramo z njim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:19:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj kaj pa je drugače k prikolca.... še teže kej not pride k je vse zaprto kaj pa vem-prikolica se mi zdi bolj na komot ti razvajenka -ne okoli govorit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:20:06
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy super, tale morje vam bo pa koristil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:21:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy super, tale morje vam bo pa koristil sam ne povedat kam in točno kdaj da ne dobite kakega obiska a ne majchy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:21:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy jaz tud prikolco izberem če mam izbiro sem mal razvajena ......sej ko sem bila mlajša smo hodili s šotorom,ampak sedaj sem se razvadila s hoteli in prikolico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:21:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy mislim da ga nisve Birdy mene je tud Nejc skrbel kako se bo obneslo, da ga ne bom po celmu kampu lovila ampak je bil ful priden Lani sva ga pa ves čas okol lovila, ma 5 minut ni bil pr mir A mam prov v spominu, lan je bil glih okol dve leti star verjetn? Ker Neli je glih dve let stara, pa se mi zdi da je to glih ena starost k še niti ne ve da se lohk kej zgodi pa kr bezlja okol... A to ste bli v Straškem lani? Kakšen pa je zdej kej dol, menda je še bolj prenovljen...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:21:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a pa vse stlačte v en avto ? Ker nam letos ne bi zneslo niti pod razno. Ta velk voziček tok zaleže, pa dva avtosedeža, pa cel kup stvari,...ma ni šans mamo premejhen avto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:22:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy super, tale morje vam bo pa koristil sam ne povedat kam in točno kdaj da ne dobite kakega obiska a ne majchy se povabiva na kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:24:02
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci....a helikoptek kurblaš za na morje pejt še ti zraven+otroci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:24:33
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy lani je bil leto in pol star (no dobro leto in pol ) in smo šli na Krk. Straško je pa res vsako leto bolj zrihtan, ma ni da ni zato pa planiram drugo leto. Letos smo mel namen it pa so prikolico premaknili v Pulo in nam je odpadlo , drugo leto pa zagotovo. Je bil pa svakec dva tedna nazaj tam in ko sem slike gledala mi je take lušte nardil da sva se z mojmu zmenila za drugo leto. A vi ste velikokrat tja šli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:24:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy super, tale morje vam bo pa koristil sam ne povedat kam in točno kdaj da ne dobite kakega obiska a ne majchy Če je obisk sam za en dan mi je prov fajn Več pa ne k je to edin čas k bomo zares sami Ja, jst sem taka, na morju nečem vidt ta starih, nobene žlahte pa nč. Edin kako kolegico za kak danb, več je pa že tu mač Kva sem zaj.ebana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:25:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Ve kar pejtre na morje brez mene, jaz grem palačinke pečt....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:27:41
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a vi ne živite sami? da mate dost tastarih joj men je pa tok pasal k smo šli k mojim za 3 dni, je bil čisti dopust, all inclusive še varstvo otrok je pa res da se z mojimi super razumemo in smo radi skup
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?