Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:29:01
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Birdy lani je bil leto in pol star (no dobro leto in pol ) in smo šli na Krk. Straško je pa res vsako leto bolj zrihtan, ma ni da ni zato pa planiram drugo leto. Letos smo mel namen it pa so prikolico premaknili v Pulo in nam je odpadlo , drugo leto pa zagotovo. Je bil pa svakec dva tedna nazaj tam in ko sem slike gledala mi je take lušte nardil da sva se z mojmu zmenila za drugo leto. A vi ste velikokrat tja šli?
Ja, s starši ene 3x, pol pa še sama z mojim enkrat. Ko smo s tastarimi hodil ni blo še nč prenovljen, so ble še čučalice, k sva šla pa z mojim me je pa skor kap kok je blo zrihtan, tko da od takrat mi je pa to res kamp številka 1. Kokrat ste bli pa vi? A ste bli kdaj v lepem obdobju čučalic
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:29:25
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
Birdy super, tale morje vam bo pa koristil
sam ne povedat kam in točno kdaj da ne dobite kakega obiska a ne majchy
Če je obisk sam za en dan mi je prov fajn Več pa ne k je to edin čas k bomo zares sami Ja, jst sem taka, na morju nečem vidt ta starih, nobene žlahte pa nč. Edin kako kolegico za kak danb, več je pa že tu mač Kva sem zaj.ebana
ja sej te razumem sma jst nisem kolegica, nisem žlahnca me boš že ene 2 dni prenašala majchy pa tud
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:30:14
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
Birdy super, tale morje vam bo pa koristil
sam ne povedat kam in točno kdaj da ne dobite kakega obiska a ne majchy
Če je obisk sam za en dan mi je prov fajn Več pa ne k je to edin čas k bomo zares sami Ja, jst sem taka, na morju nečem vidt ta starih, nobene žlahte pa nč. Edin kako kolegico za kak danb, več je pa že tu mač Kva sem zaj.ebana
vi kar uživajte,mene lahklo kadar koli prideš pogledat
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:30:52
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
utavite konje.....stop igra!!!!!!!
NA MORJE GREMO IN K MAYCY IN K MLEI!!!!!!
NAREDIMO PAMETEN PLAN PA PIKA.....KOLUMBO PO.P.IZ.Z.LA
KATJUŠA JST TI UKAZUJEM D NE UVAJAŠ PRVI TEDEN - BIRDY SE STRINJA Z MANO .....reč d mate dopust in da pridete 10tega septembra....kaj k. vam bojo težil.....
TOREJ K MAJCY DRUK TEDEN, POL SMO EN TEDEN DOMA IN POL K MLEI