Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:39:35
|
|
|
|
Katjusa
|
moja mami je danes skuhala kuhane murke in jih je benjamin pojedu za cel obrok sicer bi jih mogu samo poskusit sam so mu ble všeč pa sem mu dala kolikor je hotel.... zdej je pa zaspal k mali cukrček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:42:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:57:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja mami je danes skuhala kuhane murke in jih je benjamin pojedu za cel obrok sicer bi jih mogu samo poskusit sam so mu ble všeč pa sem mu dala kolikor je hotel.... zdej je pa zaspal k mali cukrček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:58:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne..... bi bilo super če bi šle res skupaj na morje za par dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:58:58
|
|
|
|
Katjusa
|
ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:59:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne..... bi bilo super če bi šle res skupaj na morje za par dni ja sam res bi blo fino....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:00:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:02:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:03:25
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:04:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:05:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:07:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 13:08:09 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:08:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija do nedelje sta še mojedva dol,potem pa kamot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:09:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:09:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija do nedelje sta še mojedva dol,potem pa kamot torej 18.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:10:20
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy kam se hodite pa pol kopat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:05
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da že pakirate za na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vidim da že pakirate za na morje ja jst ravno brisače sušim pol jih pa kr nazaj v potovalko stlačim in v avto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:31
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, glede uvajanja v vrtec se strinjam z Kolumbo. Jst sem Neli lansko leto en teden kasneje uvajala, pa je blo boljš kot če bi jo prec. So tud vzgojiteljce to rekle. Zdej bo spet menjala vrtec in jo bom spet en terden kasnej uvajala, zato ker smo 1.9. na morju.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv bazenčku al bazenu? ker bazenček imam doma... to pol ni to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:06
|
|
|
|
Urša08
|
Kok je šel men dopoldan hitr naokoli. Tale klepet s prjatelco se je prilegel . Otročka oba spita. Sem Žigu hotls kodilo dat, pa je bil preveč zaspan tako da sem ga spat nesla. Sedaj me čaka pa še kuhna da jo pospravim, pa en stroj morm zalavfat, pa že od jutra pozabljam .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj kaj pa je drugače k prikolca.... še teže kej not pride k je vse zaprto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv bazenčku al bazenu? ker bazenček imam doma... to pol ni to bazenčku.......morje je bilo premrzlo za Hano in zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?