Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:39:35
Katjusa
moja mami je danes skuhala kuhane murke in jih je benjamin pojedu za cel obrok sicer bi jih mogu samo poskusit sam so mu ble všeč pa sem mu dala kolikor je hotel.... zdej je pa zaspal k mali cukrček
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:42:31
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne.....
_____________________________ Beauty Comes With Dark Thoughts
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:57:51
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja mami je danes skuhala kuhane murke in jih je benjamin pojedu za cel obrok sicer bi jih mogu samo poskusit sam so mu ble všeč pa sem mu dala kolikor je hotel.... zdej je pa zaspal k mali cukrček
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:58:38
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne..... bi bilo super če bi šle res skupaj na morje za par dni
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:58:58
Katjusa
ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:59:35
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? sej vam ne bom mogla sledit revca...he he po mojem vas pridem obiskat za kak dan...kej več pa na žalost ne..... bi bilo super če bi šle res skupaj na morje za par dni ja sam res bi blo fino....
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:00:42
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:02:16
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:03:25
Katjusa
majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:04:27
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:05:37
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:07:37
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 13:08:09 >
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:08:44
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija do nedelje sta še mojedva dol,potem pa kamot
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:09:03
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela)
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:09:28
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej za vsak slučaj lahko gremo pa prej že v vašo prikolico kamot kdaj? jst mam ju3 in 17 zdravnika za benija in florija do nedelje sta še mojedva dol,potem pa kamot torej 18.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:10:20
Katjusa
majchy kam se hodite pa pol kopat?
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:05
Urša08
Vidim da že pakirate za na morje
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:35
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:11:42
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vidim da že pakirate za na morje ja jst ravno brisače sušim pol jih pa kr nazaj v potovalko stlačim in v avto
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:31
birdy
Katjuša, glede uvajanja v vrtec se strinjam z Kolumbo. Jst sem Neli lansko leto en teden kasneje uvajala, pa je blo boljš kot če bi jo prec. So tud vzgojiteljce to rekle. Zdej bo spet menjala vrtec in jo bom spet en terden kasnej uvajala, zato ker smo 1.9. na morju.
_____________________________ Moji otroci - moja sreča Neli- 4.8.2007 Kristi- 8.2.2009 Lev- 3.12.2010
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:33
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv bazenčku al bazenu? ker bazenček imam doma... to pol ni to
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:12:33
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:06
Urša08
Kok je šel men dopoldan hitr naokoli. Tale klepet s prjatelco se je prilegel . Otročka oba spita. Sem Žigu hotls kodilo dat, pa je bil preveč zaspan tako da sem ga spat nesla. Sedaj me čaka pa še kuhna da jo pospravim, pa en stroj morm zalavfat, pa že od jutra pozabljam .
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:07
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka zdej kje ste a vse pakirate za morje? js bi šla že dons pa vas dol počakam po moje bo vse v vodo padlo jaz sem pa skuhala puranje zrezke v zelenjavni omaki+krompir s čebulco in je bilo božansko kaj si tak črnogleda..... zakaj bi padlo v vodo..... ne no.... k drgač morem dobit eno k bi šla z mano v šotor mlea je še brez avtomobila,potem je pa že september .......lahko postaviš šotor zraven naše prikolice če grem v šotor grem ob obalo verjetno vrsar (valkanela) jaz ne upam s hano v šotor sicer ne vem zakaj kaj pa je drugače k prikolca.... še teže kej not pride k je vse zaprto
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 13:13:41
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kam se hodite pa pol kopat? midva se nisva nikamor hodila smo se namakali v bazenčku,drugače pa ankaran ali pa simonov zaliv bazenčku al bazenu? ker bazenček imam doma... to pol ni to bazenčku.......morje je bilo premrzlo za Hano in zame
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša pomladna otroška imena Prihaja pomlad in če ste v veselem pričakovanju, smo prav za vas pripravili seznam najlepših pomladnih imen za dekleta i...
Dojenček ponoči ne spi Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?пеперутка16 Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: