Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:22:38
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver u tebe pa že dolgo nisem zasledila. Super za uvajanje Kako dieta? Katjuša super da je tvoj še doma Bi mogl bit na morju v kampu ne pa doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:23:37
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sedaj vas pa malo zapuščam. Pride prjatelca na kofetka da mal počvekavi k res že dolg nisva - od včerej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:24:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kolk časa se pa vozte do plaže in kako je potem s parkiranjem in plažo? KATJUSA JE SEM ČIST LESENA IN NE ZNAM MAPCE NARISAT NA GOOGLE DA BI VIDLE KJE SMO.... Na plažo se vozmo cca 10 minut. Imaš več opcij kam greš, mi hodmo ponavadi v Zeleno laguno, parkiraš pa lahko kjerkoli, ker ne pobirajo parkrnine.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:24:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vesnozaver u tebe pa že dolgo nisem zasledila. Super za uvajanje Kako dieta? Katjuša super da je tvoj še doma Bi mogl bit na morju v kampu ne pa doma bi bli če nebi mogu ju3 v službo v nedeljo smo pa prišli iz dopusta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:25:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kolk časa se pa vozte do plaže in kako je potem s parkiranjem in plažo? KATJUSA JE SEM ČIST LESENA IN NE ZNAM MAPCE NARISAT NA GOOGLE DA BI VIDLE KJE SMO.... Na plažo se vozmo cca 10 minut. Imaš več opcij kam greš, mi hodmo ponavadi v Zeleno laguno, parkiraš pa lahko kjerkoli, ker ne pobirajo parkrnine. lahko pa v slikarje preneseš mapo in pol označiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:30:07
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ursa ja selitev je ze ja, ampak nikakor ne najdem casa cist do konca uredit vse :) nam mala pobere vso energijo hehehe. Pa sej bo :) katjusa tista na sliki s katero se benjamin igra pri babici in dedku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:33:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kaj je pa bilo glede seznama?neke podatke si zbirala?nisem vse uspela prebrati če si poročena-pa datum poroke,pa kakšen hišni ljubljenček ,ime in RD
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:35:37
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......tole z marelo bi šlo samo če je mlea brez avta ni potem nič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:37:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:37:33
|
|
|
|
Ajvy
|
čist naspidirane tkole zjutraj....vav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:42:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS katjusa tista na sliki s katero se benjamin igra pri babici in dedku to je florjan dobil od ene prjatlce in njenega sinka za 1. rd je rekla, da gre njej že neživce k tamali skos špila...... florjan ima ful rad in zgleda da bo benjaminu tud všeč.... pač skos neki igra karkoli prtisneš je zvok mislim, da je mlea tud rekla, da imajo to ti bo vedela mogoče kej več povedat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:42:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:43:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Glede mnenja moje P o GH. Ona zagovarja, da otroci do 9m (ko mava naslednjo posvetovalnico) začnejo jesti vso hrano, postopoma seveda (brez KM in oreščkov). Nama je predlagala skutke (navadna skuta, ne one sadne narejene), gris in polento ter piščančje meso pri Aleksu že zdaj zato, da vidimo, al mu samo sadje in zelenjava povzročata težave, al vsa hrana (o nekih vlakninah in kislinah je govorila). Ni rekla, da naj že jutri kr vse začne jest. Čeprav je glede na občasno dvigovanje kisline predlagala čimveč gostih obrokov na dan. Danes mu bom dala polento, pa bomo vidli. Da vsak drugače reče, mi je jasno in mi že pošteno preseda po pravici povedano. Če bo Aleksovemu trebuščku nekaj ustrezalo bo pač to jedel, zgleda je itak tak občutljiv, da bo hitro alarm, če kaj ne bo ok. Tak da se bomo zdaj šli uvajanja novih živil na 3 dni in izločali tiste, ki mu bodo probleme delali.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:43:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......tole z marelo bi šlo samo če je mlea brez avta ni potem nič te mormo še eno dobit da gre zraven in da njo pele KOLUMBO?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 10:43:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čist naspidirane tkole zjutraj....vav greš še ti z nami na morje? ja.... gremo kr vse:) in nardimo eno ornk srečanje
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 10:49:58 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 11:07:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kaj je pa bilo glede seznama?neke podatke si zbirala?nisem vse uspela prebrati če si poročena-pa datum poroke,pa kakšen hišni ljubljenček ,ime in RD Porocena 16.09.2006...rojstni dan 18.04. hisnih ljubljenckov nimam...ce se kaj rabis,sporoci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 11:08:55
|
|
|
|
Onasiss
|
4. definitivno ne bo šlo-ŽAL. iMAVE Z eVI 27. pregled in cepljenje. Lahko pa gremo magar 30,31 in 1. pa Katjuša ti začneš kak dan kasnej z uvajanjem.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 11:09:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 11:41:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo pot do naše parcele TUKAJ
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 11:42:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo pot do naše parcele TUKAJ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 11:43:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo pot do naše parcele TUKAJ mi je končno uspelo... matr sem zašvicala...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 11:50:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:00:29
|
|
|
|
piskot
|
dan. svakinja ima otroka, jaz sem sla pa domov mal pospravit. in sem ze fertig, pa jih se ni . mah evo jih ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 12:11:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 12:33:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Vidm d sm zamudila jutranji "hepi aur" .....ujela sm samo HANI VSE NAJLEPŠE ZA POL TORTICE POLENTA...na vrečki polente od Zlato polje(zlata vrečka) piše evo citiram: PREHRANSKA VREDNOST SE LAHKO SPREMINJA GLEDE NA KAKOVOST LETINE. LAHKO VSEBUJE SLEDI GLUTENA KATJUŠA UVAJANJE....V VRTEC GA UVAJAŠ KADAR HOČEŠ TI, IN NE KADAR TI UNE REČEJO!!!!!!!!!! če se ti gre ful na morje bo šel Florči pač en teden kasnej, kar je za moje pojme še boljše, ker prvi teden v septembru je vedno tooootalen kaos med vsemi skupinami.....veliko otrok zamenja igralnice in se iščejo en druzga še uni ta veliki.....tko d kr lepo na izi (vpraš mene k sm 15 let delala not ) MORJE jst vas pridem pogledat za kakšen dan. Ful so nam zabičal, da mormo otroke 1 teden uvajat in da nej ne zamujamo.... da ima otrok do tega pravico in bla bla.... da pač 1. septembra, da se držimo sem pač nova na tem področju in ne vem kako in kej.... čeprav jst mislim, da s florčijem ne bo težav je le 3 leta star..... to bo luštno, če se bomo le uspele zment a se da krompir kupit mimo trgovine?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?