|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 0:24:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 0:28:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
3.8.2009 0:44:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vidm d se sama s sabo pogovarjam...grem spat.....tastar ma še 3 dni očetovskega.....krompir so pobirali prejšnji teden, tko d majo ta teden prostouser posted image .....tastr je upal d bo šel mal na njivo, ker je že čist živčen od NE dela.....d ne govorim d je šel dons ob 7h zutri okna u dnevni pa kuhni pomivatuser posted image ...je reku : Ženi za 12 let.......no ja....mamica ga je lepo naučilauser posted image ....sam učas res pretirava z glancanjem.

Isti k moj, sam da moj uzuni kej najde. Dons me je skoz gledu k sem kosila, matr, mi je blo kr neroden. Skor joku je k ni mogu sam kosituser posted image
Ni vajen Nedela...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 628
3.8.2009 6:46:36   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.8.2009 6:49:50   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.8.2009 8:05:31   
TAMIKA3
JUTRO.
mlea hvala za kavico, se prav prileže user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.8.2009 8:17:08   
TAMIKA3
a še vse spite user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.8.2009 8:21:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

user posted image user posted image user posted image he he ,..ta je dobra....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.8.2009 8:31:22   
Ajvy
jutro...topim se....ura ni niti devet...pa je že vroče za znoret.....uf....

Vandame....želim da se čimprej stvari zrihtajo ....da ne boš več tolk žalostna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo....dobra si...

BAlonchy....vi ste pa čist pohajkovalni......vav
iiiiiiiiiiiiiii..krasen je MAtic...
KAj je narobe z njegovim učkom...nisem razumela?
KAko pa kej hranjenje...je bolje?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem se nasmejala....to pa je moral biti prizor....

KAtjuša..TArja se tudi neče več vozit kej dost v vozičku...sej prav..sej je že velika punca....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.8.2009 9:15:53   
claud
Gooood morning!user posted image

How are you today?

Nama je bl na hot, ampak ok....
Me ni blo nč na javljanju k smo bl leteči.....dons mamo še cepljenje....
...pol pa še 5x spat pa dopustovat v bohinj....user posted image

Dons me je zjutri pokonc en smrad vrgu....se gremo previt.....ŠE HUJŠ!!user posted image user posted image user posted image user posted image prvič od kar se navajamo na ghuser posted image

No še jst povem eno prigodo:user posted image
Učer je moj dragi sam zrihtu Larisso za spanje.....in med previjanjem se itak prekucne na trebuh-obvezno... pa jo oči začne lubčkat pa žgečkat, pa mu lepo povedano prdne direkt u facouser posted image user posted image user posted image user posted image .... žal takrat nism bla zraven, no pol pa le pridem in mi potoži....:A veš zdj pa njeni prdci že kr smrdijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.8.2009 9:24:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Gooood morning!user posted image

How are you today?

Nama je bl na hot, ampak ok....
Me ni blo nč na javljanju k smo bl leteči.....dons mamo še cepljenje....
...pol pa še 5x spat pa dopustovat v bohinj....user posted image

Dons me je zjutri pokonc en smrad vrgu....se gremo previt.....ŠE HUJŠ!!user posted image user posted image user posted image user posted image prvič od kar se navajamo na ghuser posted image

No še jst povem eno prigodo:user posted image
Učer je moj dragi sam zrihtu Larisso za spanje.....in med previjanjem se itak prekucne na trebuh-obvezno... pa jo oči začne lubčkat pa žgečkat, pa mu lepo povedano prdne direkt u facouser posted image user posted image user posted image user posted image .... žal takrat nism bla zraven, no pol pa le pridem in mi potoži....:A veš zdj pa njeni prdci že kr smrdijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.8.2009 9:49:43   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
BAlonchy....vi ste pa čist pohajkovalni......vav
iiiiiiiiiiiiiii..krasen je MAtic...
KAj je narobe z njegovim učkom...nisem razumela? Rdeče ima že več kot mesec dni. Vneto NI... Bodo v sredo povedal...
KAko pa kej hranjenje...je bolje? Hranjenje je OK... Sej ga vidš na slikah kak buhtl je user posted image

Kako ste pa vi z zdravjem?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.8.2009 10:03:41   
Balonchy
Predlagam naslednje...
Vsaka v svojem postu dejte napisat mal podatkov za primerjavo... Sem vidla pri januarčicah in mi je všeč user posted image

Eko napišem jaz za Matica:

Št obrokov na dan: 4-5. od tega eden popoln GH... (mleko cca. 220 ml/obrok)
Spanje podnevi: 2x po 1-2h
Spanje ponoči: ob 9-ih ali 9:30 gre spat, . Zbudi se med 7 in 8 uro. Vmes (okrog 3 ure) se zbudi in na pol živ rukne eno flašo mleka.
Gibanje: sedi še ne fiksno, razen v mojem naročju. Kotali se in rotira.
Oglašanje: uuuuuaaaaa, gggggg, ooooo, neko čudno grgranje, ...
Št zob: eden

Dejte še kej dodat...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.8.2009 10:04:12 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.8.2009 10:18:09   
claud
Hm...:Pri 6. mesecih:

Pojma nimam kok obrokov točno ma na dan....ko ji zapaše me zagrab za jošk....user posted image
Spanje podnevi: 2x po 1.5ure do 2 uri...
Spanje ponoči: od 21h do 7h ali 8h....okol 1h rabi še eno dozo mleka..ali samo crkljanjeuser posted image
Gibanja: Sedi ob opori, se prevrača s hrbta na trebuh.
Oglašanje: aaabuuuu, aataa, aaagg, medtem ko jem mi kr naprej govori kok je mmmmmmmmmm dobruser posted image , pa še kj bi se našlo...
Zob še nimamo.
Zna: pomahati (papa), iztegne roke da jo dvignem, ko ji nakažem če gre k meni, sama prime žlico ko je-z mojo pomočjo. Se nasmeji ko vidi fotoaparat.....ah, ti naši digitalni otroci digitalne dobeuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 11:05:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
3.8.2009 11:30:43   
BarbaraGS
dobro jutro
danes je bila blekhhhhhhhhhhhh noc...tako kot vse noci zadnje dneve. Po mojem so zobki, ker kaka full pogosto in jo prav bolijo dlesni. Se jest ne more user posted image . Sej bo

št. obrokov: 6-7, zvecer mlecna kasica in podoj
spanje podnevi: 2-3x po pol ure do 1 ura
spanje ponoci: 21h-6h, vmes 1x zbudi (zadnje case zbuja na 2 uri in ob 4h noce vec spat - zobki)
gibanje: obracanje s hrbta na trebuh in rotiranje, zuljenje nogic v ustih
oglasanje: attiii, ataaaaaaa, blablabla (smo jo naucili mi), aghhhhh, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, aghaaaaa, akaaaaaaaaa, elizabetinscina
št. zob: 2
zna: osvajat srca ;) stegne rokice za dvignit v narocje, prijet zlico in dat v usta, umiva si zobke z zobno scetko, mece stvari naokrog, puli mamici lase, dela zvoke, da bi se mi smejali

upam, da nisem cesa pozabila, ker sem se zelooooooooooo zaspana

punce: katere stolcke imate za hranjenje?

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 3.8.2009 11:31:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 641
3.8.2009 11:51:45   
tanci29
dan

balonchy-jaja emšo me nekaj daje, drugače se pa zadnje čase nekaj zelo slabo počutim, mi je kar slabo pa glava me neki boli ...sem šla kar test nardit pa je hvalabogu bil minusek...uah sem se oddahnila

ajvy-ja pa je res vroče, čeprav je pri nas neki že deževalo za ene dve minuti pol pa sonček...smo šli že u štacuno z vozičkom kengurujem in nahrbtnikom za robouser posted image

piškot-ti maš pouncha-kako daš ano notr še celo al da ji sam rito podpreš...pomoje se ga bom lotila uporabljat sam morm še mal naumit kako bi bilo lažje

kolumbo-joj teli vrtci čez poletje so pa res groza...upam da se majkl hitro uklopi...

claud-a takole ste na off...sej je prav...še petkrat spat jupiiii

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.8.2009 11:54:27   
tanci29
irdy-joj ti pa maš pestro...bogi tvoj dec k bi rad delal pa ne more...ponavadi je pa glih kontra, preveč dela pa si želiš da bi bil u brezdeljuuser posted image ...upam da se hitro pocajtate vsi skupaj

barbara-mi mamo ležalniček zaenkrat...drugače mam pa še trip trap od stokke pa antilop iz ikee...nekje bo že sedela not pa jedla...sicer pa ponavadi nakonc pristanemo u naročju in papcamo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.8.2009 11:59:48   
tanci29
št. obrokov: po potrebi zizanje+2x gosti obrok
spanje podnevi:2x na dan...1x cca 1 ura 1x cca. pol ure
spanje ponoči:med 9 in 10 do osmih zjutraj...vmes okoli šestih ziza
zobki:pomoje vsi naenkrat ven rinejo, zunaj pa še nobenega
oglašanje. abaa, abuu, baba, pihanje...pa še en kup zvokov
gibanje:obračanje na trebuh in nazaj....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.8.2009 12:44:20   
Vesnozaver
juhu,

claud kam greste v bohinj?mislim kje boste spali? midva razmisljava, da bi sli enkrat septembra tja, tam okrog 20. ko je kravji baluser posted image

st. obrokov: 5-6 (se nismo na celem obroku gh, zaenkrat ima najrajsi krompircek s korenckom, poskusil je tudi cvetaco, od sadja pa banano, marelico, jabolko) najprej bom uvedla popoldanski obrok, torej jeva zelenjavo okrog 14, sem se odlocila, da bom sadje kot dopoldanski obrok uvedla kot drugi obrok)

spanje cez dan: nima nekih dolocenih ur, po dveh urah bedenja gre spat za kaksno urco. Pazim da od pete ure dalje ne spi, ker ga zvecer dam spat ob osmih (kopanje, flasa, ajat)
zdaj se je ze spet zacel zbujat dvakrat ponoci, zato sem mu vceraj dala kasico koruza-riz...no torej bi lahko zgoraj napisala, da uvajamo 2 obroka gh?! no, kakorkoli, zvecer bomo dali kasico, ce bo kaj dlje spal) Zbudi se nekje med 7-8.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.8.2009 13:23:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhu,

claud kam greste v bohinj?mislim kje boste spali? midva razmisljava, da bi sli enkrat septembra tja, tam okrog 20. ko je kravji baluser posted image

st. obrokov: 5-6 (se nismo na celem obroku gh, zaenkrat ima najrajsi krompircek s korenckom, poskusil je tudi cvetaco, od sadja pa banano, marelico, jabolko) najprej bom uvedla popoldanski obrok, torej jeva zelenjavo okrog 14, sem se odlocila, da bom sadje kot dopoldanski obrok uvedla kot drugi obrok)

spanje cez dan: nima nekih dolocenih ur, po dveh urah bedenja gre spat za kaksno urco. Pazim da od pete ure dalje ne spi, ker ga zvecer dam spat ob osmih (kopanje, flasa, ajat)
zdaj se je ze spet zacel zbujat dvakrat ponoci, zato sem mu vceraj dala kasico koruza-riz...no torej bi lahko zgoraj napisala, da uvajamo 2 obroka gh?! no, kakorkoli, zvecer bomo dali kasico, ce bo kaj dlje spal) Zbudi se nekje med 7-8.

Dejte mal odebelit parametre noooooooooo... al pa z drugo barvo pofarbajte user posted image
...da bo bolj pregledno...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.8.2009 13:49:11   
tanci29
mlea a si šla na bazen

kolumbo-mi nimamo take sreče da bi nam kej podaril tko da se ne upam 2+1 pomoje bomo kar družinsko, dej povej a je u spalnici dost placa za dve postelci

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.8.2009 13:55:06   
Čebel@

Št obrokov na dan: 10.00-180 ml AM,13.00-sadje/zelenjava+mleko,16.30-180 ml AM,20.00-kašica+mleko
Spanje podnevi:4x po 1 uro 
Spanje ponoči: 21.00-10.00
Gibanje:iz hrbta na buši,iz bušija na hrbet,delanje krogov na hrbtu,sedi v naročju in se gunca naprej in nazaj
Oglašanje: glasno smejanje,cviljenje,enkrat je bilo slišati agiiiii,cmoka ko da lupčka
Št zob: 2 sta v niskem štartu in samo čakamo na veliki finale-zaenkrat smo pa še brezzobi
posebnosti:pokaže da je velika,ko je zaspana se vleče za ušeska,ko me priganja tolče z levo nogico,če jo ogovarjaš se skriva,oponaša cmokanje

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.8.2009 14:02:09 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.8.2009 13:57:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

takole sedim in se guncam naprej in nazajuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

MAJCHY-NOGE BI SI PA LAHKO OBRILA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe slikice.....

Danes sem bila spet na vašem koncu, pred Mercatorjem u Domžalah...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ste šli rolati pred mercator?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.8.2009 13:59:23   
Deja
Ojla dekleta berem vas... za kometiranje pa mi zmanjka časa.... pakiramo za na morje, pa ni časa....

št. obrokov: 6-7, dopoldne sadna malica
spanje podnevi: 3krat po 1ura, včasih 1,5ure
spanje ponoci: 22.30-6h, vmes se včasih 1x zbudi - okoli 3h, včasih pa spi celo noč
gibanje: obračanje se s hrbta na trebuh in obratno, 
oglasanje: aaaaaa,aatatata, atiiiiii, maaaaooo, ej ej ej, eh,
št. zob: 0
zna: stegnit rokice za dvignit v narocje, mece stvari naokrog, ščipa, cukat za lase, piti iz magičnega lončka, si dati dudo v usta
rad ima (pesmice, hrano...): obožuje pesmico Gugalnica, se smeji in vriska ko mu jo pojem...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?