|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
2.8.2009 23:46:59   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Kvaj zdej soseda...še na kavo ne mormo, ker so nas odcepil in sesul most....mi bomo nabil spet ene kilometrine ker se vozimo okol rit u varžetuser posted image ...smo šli zanč mal u kontrolo...če bo tole do septembra fertik sm jst psuser posted image ....evo smo mal slikal:

evo iz naše strani
user posted image

iz vaše strani pa total dizastruser posted image
user posted image

Wawww kaj ste dobri...
Lepa posadka!!! user posted image user posted image user posted image

In slikice iz morja.... ZAKON!!!
Dobr da je Šime nowga fotkiča nabavu... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 602
2.8.2009 23:49:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Balonchy, kok je Matic lep. Res ma lep obrazek. Je pa precej teb podoben, a se jst tebe mal narobe spomnem?

sam je res ful luškan in tako pametno gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.8.2009 23:49:09   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Balonchy, kok je Matic lep. Res ma lep obrazek. Je pa precej teb podoben, a se jst tebe mal narobe spomnem?

user posted image user posted image user posted image ... hvala na komplimentu!

Ja, pravjo, da je moja fotokopija user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.8.2009 23:50:15   
Katjusa
kolumbo pa je le zapp prišu mal v uporabo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš flori se pa noče vozt v vozičku nobenem razn včasih tle doma mal not zleze in reče da je benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.8.2009 23:51:10   
Katjusa
kolumbo kerga fotiča ste kupli?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.8.2009 23:55:13   
tanci29
balonchy-ful dobre slikice...sem mislila da bom kje tud tebe vidla....me prav firbec matra kaka siuser posted image ...

kolumbo-se prav vespera se bolj splača...ker je pa bolj spodaj...vespera la aurora...ma men ta wellnes nč ne pomen k nisem tip za te stvari

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:57:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
2.8.2009 23:59:24   
Balonchy

Baloncy lepe slikce...na tazadnji vidm, d ste tut vi izropali OMV črpalke s potovalkamiuser posted image ....mi smo bli k eni tenisači, mamo vse duplouser posted image

A potovalko misliš??? Je od kolegice k je k nam prišla na mini RD od Matica user posted image
Jaz mam pa nahrbtnik... Sam mi ni glih neki za prehvalit... No, ma za tist dnar je prva liga! user posted image user posted image user posted image

No pa na tazadni slikci sm Matica kopala kr na barki v čebričku... In, ko je moja mami to vidla je mogla hitr pofotkat... pol ga pa vn dam, ona se pa prek čebrička spotakne (polije vso vodo po "dnevni") in pade kolkr je dolga in široka... Ne vprašte me kam... Direkt na blazino (tisto za plavat) in je počla... Tolk je ruknlo in zagrmelo, da je pol pomola sosedov prlaufalo pogledat kaj dogaja, če slučajn ni kake jeklenke u luft vrglo!!! user posted image user posted image user posted image
In seveda, ko so bli vsi na kupu, je šel moj predragi po nekaj pločevink in buteljk - razvil se je vsesplošni žur na našem pomolu... Zjutraj, ko sem vstala me je pa kmal kap! Moj predragi, ljubljeni možek je spal na pomolu, na vozičku za prtljago s slamikom na obrazu in japonkami v roki!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 0:00:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 610
3.8.2009 0:00:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy-ful dobre slikice...sem mislila da bom kje tud tebe vidla....me prav firbec matra kaka siuser posted image ...

kolumbo-se prav vespera se bolj splača...ker je pa bolj spodaj...vespera la aurora...ma men ta wellnes nč ne pomen k nisem tip za te stvari

Kje si pa bla??????????????????

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.8.2009 0:02:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Baloncy lepe slikce...na tazadnji vidm, d ste tut vi izropali OMV črpalke s potovalkamiuser posted image ....mi smo bli k eni tenisači, mamo vse duplouser posted image

A potovalko misliš??? Je od kolegice k je k nam prišla na mini RD od Matica user posted image
Jaz mam pa nahrbtnik... Sam mi ni glih neki za prehvalit... No, ma za tist dnar je prva liga! user posted image user posted image user posted image

No pa na tazadni slikci sm Matica kopala kr na barki v čebričku... In, ko je moja mami to vidla je mogla hitr pofotkat... pol ga pa vn dam, ona se pa prek čebrička spotakne (polije vso vodo po "dnevni") in pade kolkr je dolga in široka... Ne vprašte me kam... Direkt na blazino (tisto za plavat) in je počla... Tolk je ruknlo in zagrmelo, da je pol pomola sosedov prlaufalo pogledat kaj dogaja, če slučajn ni kake jeklenke u luft vrglo!!! user posted image user posted image user posted image
In seveda, ko so bli vsi na kupu, je šel moj predragi po nekaj pločevink in buteljk - razvil se je vsesplošni žur na našem pomolu... Zjutraj, ko sem vstala me je pa kmal kap! Moj predragi, ljubljeni možek je spal na pomolu, na vozičku za prtljago s slamikom na obrazu in japonkami v roki!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

sam, da je fotič ostal celuser posted image user posted image user posted image (dober da se mami ni nič nardilo)
si vprašala možeka s kom je spal me prav zanima kaj si je ponoči predstavljal za slamnik in kaj za japonkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 0:03:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
3.8.2009 0:06:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sam, da je fotič ostal celuser posted image user posted image user posted image (dober da se mami ni nič nardilo)
si vprašala možeka s kom je spal me prav zanima kaj si je ponoči predstavljal za slamnik in kaj za japonkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je ostala cela HB... user posted image
Sam tale moj bubar je bil pa na tistem vozičku... Ma nimam besed... Da o tistih, ki so zraven "spali" ne govorim...
Sej fotke tut obstajajo, sam me lahk še ker toži user posted image user posted image user posted image ... Moj me pa fenta, če se na netu najde v tisti pozi! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.8.2009 0:07:04   
tanci29

Kje si pa bla??????????????????

na kaki slikici mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.8.2009 0:08:18   
tanci29

Ej vidve. Tancy in Baloncy...a nista švercale tisga stola iz IKEE a l kako, a se še niste vidl.....mal sm uzadi

ja sva ja...sam sem mela priložnost spoznat samo njenega predragega možeka

Neposredna povezava do sporočila: 616
3.8.2009 0:08:28   
Balonchy

Ej vidve. Tancy in Baloncy...a nista švercale tisga stola iz IKEE a l kako, a se še niste vidl.....mal sm uzadi

Šverc je uspel, ja... user posted image  Dokumentirano na fotkah...

Sam sm mojga ujahala k je šou u LJ nej gre še k Tanci po stolček, tko d se midve (na žalost) nive vidle...
Tolk na kratko, da te spravim naprej... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
3.8.2009 0:11:04   
Balonchy
Matr kolk je ura...

Sam dve so:

user posted image  - al grem spat
user posted image  - al grem pa po pir in s kulikopterjem en giro

TO JE ZDEJ KUEŠČN???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.8.2009 0:11:22   
tanci29
kolumbo-sam še neki pol pa neham težit...na sončku so mi dal ponudbo za dvopsteljno sobo, pa družinsko sobo...to je vse al še kej druzga obstaja...družinska je spalnica pa dnevna...dvoposteljna je pa pač ena soba in to je to...user posted image ...aja kuharček sem misla kar eno električno ploščo it kupit...a bi tam kej kompliciral zarad tega kwa pravš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.8.2009 0:12:41   
Balonchy
Babe smotane...
A ste me samo pustile????

No plow, zdej pa u jok in............................................................

.......................................................................................................

......................................................................................................

------------------------------------------------------------------------------------------------

po pir + na čik na balkon!!!

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.8.2009 0:13:26   
tanci29

Matr kolk je ura...

Sam dve so:

TO JE ZDEJ KUEŠČN???

user posted image user posted image user posted image  
men neki rolete dol vlečejo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.8.2009 0:14:38   
Balonchy

Matr kolk je ura...

Sam dve so:

TO JE ZDEJ KUEŠČN???

user posted image user posted image user posted image  
men neki rolete dol vlečejo

Peesdarija tanči...
Ti neki štrajkaš zadne cajte...

A se staraš slučajn al kwa???

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.8.2009 0:15:24   
tanci29
babe lahko nočko...balonchy pa da nauš na dimniku čakala...kulikopter dons ne vzletiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 0:17:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
3.8.2009 0:18:19   
Balonchy

babe lahko nočko...balonchy pa da nauš na dimniku čakala...kulikopter dons ne vzletiuser posted image

Eh klinc... Pol grem pa še jst...

A mi pošleš vozni red plissssssssssss...
K ste me že ene parkrat zaštrajkale s tem kulikopterjem!!!
Sej zdej poleti ni panike, če čakam udzuni... sam pol bo mraz in mi ni neki za stat na strehi!!!

NOČKO BEJBE!!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?