Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:46:59
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kvaj zdej soseda...še na kavo ne mormo, ker so nas odcepil in sesul most....mi bomo nabil spet ene kilometrine ker se vozimo okol rit u varžet ...smo šli zanč mal u kontrolo...če bo tole do septembra fertik sm jst ps ....evo smo mal slikal: evo iz naše strani iz vaše strani pa total dizastr Wawww kaj ste dobri... Lepa posadka!!! In slikice iz morja.... ZAKON!!! Dobr da je Šime nowga fotkiča nabavu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2009 23:47:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:49:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Balonchy, kok je Matic lep. Res ma lep obrazek. Je pa precej teb podoben, a se jst tebe mal narobe spomnem? sam je res ful luškan in tako pametno gleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:49:09
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Balonchy, kok je Matic lep. Res ma lep obrazek. Je pa precej teb podoben, a se jst tebe mal narobe spomnem? ... hvala na komplimentu! Ja, pravjo, da je moja fotokopija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:50:15
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo pa je le zapp prišu mal v uporabo.... naš flori se pa noče vozt v vozičku nobenem razn včasih tle doma mal not zleze in reče da je benjamin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:51:10
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo kerga fotiča ste kupli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:55:13
|
|
|
|
tanci29
|
balonchy-ful dobre slikice...sem mislila da bom kje tud tebe vidla....me prav firbec matra kaka si ... kolumbo-se prav vespera se bolj splača...ker je pa bolj spodaj...vespera la aurora...ma men ta wellnes nč ne pomen k nisem tip za te stvari
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2009 23:57:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:59:24
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy lepe slikce...na tazadnji vidm, d ste tut vi izropali OMV črpalke s potovalkami ....mi smo bli k eni tenisači, mamo vse duplo A potovalko misliš??? Je od kolegice k je k nam prišla na mini RD od Matica Jaz mam pa nahrbtnik... Sam mi ni glih neki za prehvalit... No, ma za tist dnar je prva liga! No pa na tazadni slikci sm Matica kopala kr na barki v čebričku... In, ko je moja mami to vidla je mogla hitr pofotkat... pol ga pa vn dam, ona se pa prek čebrička spotakne (polije vso vodo po "dnevni") in pade kolkr je dolga in široka... Ne vprašte me kam... Direkt na blazino (tisto za plavat) in je počla... Tolk je ruknlo in zagrmelo, da je pol pomola sosedov prlaufalo pogledat kaj dogaja, če slučajn ni kake jeklenke u luft vrglo!!! In seveda, ko so bli vsi na kupu, je šel moj predragi po nekaj pločevink in buteljk - razvil se je vsesplošni žur na našem pomolu... Zjutraj, ko sem vstala me je pa kmal kap! Moj predragi, ljubljeni možek je spal na pomolu, na vozičku za prtljago s slamikom na obrazu in japonkami v roki!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2009 0:00:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:00:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 balonchy-ful dobre slikice...sem mislila da bom kje tud tebe vidla....me prav firbec matra kaka si ... kolumbo-se prav vespera se bolj splača...ker je pa bolj spodaj...vespera la aurora...ma men ta wellnes nč ne pomen k nisem tip za te stvari Kje si pa bla??????????????????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:02:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy lepe slikce...na tazadnji vidm, d ste tut vi izropali OMV črpalke s potovalkami ....mi smo bli k eni tenisači, mamo vse duplo A potovalko misliš??? Je od kolegice k je k nam prišla na mini RD od Matica Jaz mam pa nahrbtnik... Sam mi ni glih neki za prehvalit... No, ma za tist dnar je prva liga! No pa na tazadni slikci sm Matica kopala kr na barki v čebričku... In, ko je moja mami to vidla je mogla hitr pofotkat... pol ga pa vn dam, ona se pa prek čebrička spotakne (polije vso vodo po "dnevni") in pade kolkr je dolga in široka... Ne vprašte me kam... Direkt na blazino (tisto za plavat) in je počla... Tolk je ruknlo in zagrmelo, da je pol pomola sosedov prlaufalo pogledat kaj dogaja, če slučajn ni kake jeklenke u luft vrglo!!! In seveda, ko so bli vsi na kupu, je šel moj predragi po nekaj pločevink in buteljk - razvil se je vsesplošni žur na našem pomolu... Zjutraj, ko sem vstala me je pa kmal kap! Moj predragi, ljubljeni možek je spal na pomolu, na vozičku za prtljago s slamikom na obrazu in japonkami v roki!!! sam, da je fotič ostal cel (dober da se mami ni nič nardilo) si vprašala možeka s kom je spal me prav zanima kaj si je ponoči predstavljal za slamnik in kaj za japonke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2009 0:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:06:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy lepe slikce...na tazadnji vidm, d ste tut vi izropali OMV črpalke s potovalkami ....mi smo bli k eni tenisači, mamo vse duplo A potovalko misliš??? Je od kolegice k je k nam prišla na mini RD od Matica Jaz mam pa nahrbtnik... Sam mi ni glih neki za prehvalit... No, ma za tist dnar je prva liga! No pa na tazadni slikci sm Matica kopala kr na barki v čebričku... In, ko je moja mami to vidla je mogla hitr pofotkat... pol ga pa vn dam, ona se pa prek čebrička spotakne (polije vso vodo po "dnevni") in pade kolkr je dolga in široka... Ne vprašte me kam... Direkt na blazino (tisto za plavat) in je počla... Tolk je ruknlo in zagrmelo, da je pol pomola sosedov prlaufalo pogledat kaj dogaja, če slučajn ni kake jeklenke u luft vrglo!!! In seveda, ko so bli vsi na kupu, je šel moj predragi po nekaj pločevink in buteljk - razvil se je vsesplošni žur na našem pomolu... Zjutraj, ko sem vstala me je pa kmal kap! Moj predragi, ljubljeni možek je spal na pomolu, na vozičku za prtljago s slamikom na obrazu in japonkami v roki!!! sam, da je fotič ostal cel (dober da se mami ni nič nardilo) si vprašala možeka s kom je spal me prav zanima kaj si je ponoči predstavljal za slamnik in kaj za japonke Mama je ostala cela HB... Sam tale moj bubar je bil pa na tistem vozičku... Ma nimam besed... Da o tistih, ki so zraven "spali" ne govorim... Sej fotke tut obstajajo, sam me lahk še ker toži ... Moj me pa fenta, če se na netu najde v tisti pozi!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:07:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 balonchy-ful dobre slikice...sem mislila da bom kje tud tebe vidla....me prav firbec matra kaka si ... kolumbo-se prav vespera se bolj splača...ker je pa bolj spodaj...vespera la aurora...ma men ta wellnes nč ne pomen k nisem tip za te stvari Kje si pa bla?????????????????? na kaki slikici mislim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:08:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej vidve. Tancy in Baloncy...a nista švercale tisga stola iz IKEE a l kako, a se še niste vidl.....mal sm uzadi ja sva ja...sam sem mela priložnost spoznat samo njenega predragega možeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:08:28
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej vidve. Tancy in Baloncy...a nista švercale tisga stola iz IKEE a l kako, a se še niste vidl.....mal sm uzadi Šverc je uspel, ja... Dokumentirano na fotkah... Sam sm mojga ujahala k je šou u LJ nej gre še k Tanci po stolček, tko d se midve (na žalost) nive vidle... Tolk na kratko, da te spravim naprej...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:11:04
|
|
|
|
Balonchy
|
Matr kolk je ura... Sam dve so: - al grem spat - al grem pa po pir in s kulikopterjem en giro TO JE ZDEJ KUEŠČN???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:11:22
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-sam še neki pol pa neham težit...na sončku so mi dal ponudbo za dvopsteljno sobo, pa družinsko sobo...to je vse al še kej druzga obstaja...družinska je spalnica pa dnevna...dvoposteljna je pa pač ena soba in to je to... ...aja kuharček sem misla kar eno električno ploščo it kupit...a bi tam kej kompliciral zarad tega kwa pravš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:12:41
|
|
|
|
Balonchy
|
Babe smotane... A ste me samo pustile???? No plow, zdej pa u jok in............................................................ ....................................................................................................... ...................................................................................................... ------------------------------------------------------------------------------------------------ po pir + na čik na balkon!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:13:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Matr kolk je ura... Sam dve so: - al grem spat - al grem pa po pir in s kulikopterjem en giro TO JE ZDEJ KUEŠČN??? men neki rolete dol vlečejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:14:38
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Matr kolk je ura... Sam dve so: - al grem spat - al grem pa po pir in s kulikopterjem en giro TO JE ZDEJ KUEŠČN??? men neki rolete dol vlečejo Peesdarija tanči... Ti neki štrajkaš zadne cajte... A se staraš slučajn al kwa???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:15:24
|
|
|
|
tanci29
|
babe lahko nočko...balonchy pa da nauš na dimniku čakala...kulikopter dons ne vzleti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2009 0:17:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 3.8.2009 0:18:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 babe lahko nočko...balonchy pa da nauš na dimniku čakala...kulikopter dons ne vzleti Eh klinc... Pol grem pa še jst... A mi pošleš vozni red plissssssssssss... K ste me že ene parkrat zaštrajkale s tem kulikopterjem!!! Sej zdej poleti ni panike, če čakam udzuni... sam pol bo mraz in mi ni neki za stat na strehi!!! NOČKO BEJBE!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?