|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
2.8.2009 23:23:28   
Onasiss
Grem spat.... Onasis potrebuje računalnik... Pravi, da gre avto naprej iskat med oglasi.... vsaj upam...user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ punce......

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.8.2009 23:23:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

birdy si čist preveč pridna, pusti posodo pa se pejt spočit. 

Mah, sem navajena pozn it spat. Pa če jo pustim se mi že zjutri dan zaserje k me najprej čaka kup posode. Moja delovna storilnost je ob takih urah na vrhuncu (če me ne premami RR)user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.8.2009 23:24:51   
Urša08
mlea lahko nočko

birdy potem ti pa samo želim, da ti obe princeski jutri pustita čim dlje spati

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.8.2009 23:25:23   
birdy

mlea leži najbrž že lahko na hrbtu ampak sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tkouser posted image  Se ponujam pa nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.8.2009 23:25:27   
Onasiss

mlea leži najbrž že lahko na hrbtu ampak sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah dej no....sej samo leži. Tista zadeva itak sama pokonc stoji...vse ostalo pa birdy lahko naredi sama (oprosti...) user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.8.2009 23:27:02   
birdy

mlea lahko nočko

birdy potem ti pa samo želim, da ti obe princeski jutri pustita čim dlje spati

Si tud jst želim, ampak jutr ne bo šlouser posted image  Morm it z mojim v Medvode po šponto v rituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.8.2009 23:28:25   
Urša08
mlea ti kr prepust računalnik Onasisu da najde en avto, da boš potem ves dan mobilna user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.8.2009 23:28:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ah dej no....sej samo leži. Tista zadeva itak sama pokonc stoji...vse ostalo pa birdy lahko naredi sama (oprosti...) user posted image user posted image user posted image user posted image

Preveč rukauser posted image  V avtu gremo k penzionerji, čez vsako luknco gremo čist počaaaaassssss (to morš tud čist počas prebrat)user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.8.2009 23:29:51   
Urša08
birdy si ne predstavlam kok morš bit zmatrana k si za vse samauser posted image naj se tvoj čim prej pozdravi, da ti bo mal v pomoč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.8.2009 23:31:06   
Onasiss

mlea ti kr prepust računalnik Onasisu da najde en avto, da boš potem ves dan mobilna user posted image

MAš prov, sem začela že neumnosti kvast...se vid da sem preutrujena. V treh dneh sem spala vsega skupaj cca 16 ur. user posted image  Ker mi primankuje lepotnega spanca se mi pozna tudi pri ostalih stvareh. Ah, saj bo. Urša-ko dobim avto, te pridem pogledat??? Če vabilo še velja???

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.8.2009 23:31:29   
vandame

vandame upam, da se stvari, ki te težijo rešijo user posted image

hvala Urša. ma sej lahk preebereš na dipu pod vaše mnenje ma ne vem mal čudn sm tm napisala. Zarad mamičinga brata ne slišim na 1 uho, in sem zej zvedla da se mi laže v glavo (mami) pa skrivaj se dobivajo pa tko dalje. njej zgleda več pomen brat kot hči. Pa sej me to še neb tko zjezal sam k veš pa ti v glavo laže da to ni tko. ma bo že bolje in zej sem vse jz kriva pa onidve s sestro se nimata kej več zgovarjat z mano pa tko dalje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.8.2009 23:31:58   
Urša08
mlea bom vesela obiska, ti kr prlet user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej jaz grem tud spat

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.8.2009 23:33:23   
birdy

birdy si ne predstavlam kok morš bit zmatrana k si za vse samauser posted image naj se tvoj čim prej pozdravi, da ti bo mal v pomoč

Ma sej sem navajena. Prej je tud tko delu da mi kej dost ni mogu pomagat. Je pa res da zjutri pa pred mano vstane in ma Neli (ona itak vse sama zrihta k je carka), jst pa Kristi pa spive tja do ene devetih. Jst sem nočne sorte, zjutri sem pa ko zombi. preden dobim kavo me noben ne sme drmatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.8.2009 23:33:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Preveč rukauser posted image  V avtu gremo k penzionerji, čez vsako luknco gremo čist počaaaaassssss (to morš tud čist počas prebrat)user posted image user posted image user posted image

Upa, da se kmalu porihta... Do takrat pa.... pust posodo, travo in cunje in počivaj. Si še premlada, da bi se zgarala.user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.8.2009 23:34:48   
Urša08
vandame si tud predstavljati ne morem kako se počutiš ob vsem tem user posted image user posted image user posted image user posted image opri se na svojega moža in otročka, naj ti bosta v oporo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.8.2009 23:35:14   
Onasiss

mlea bom vesela obiska, ti kr prlet user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej jaz grem tud spat

Se bom kar pripeljala, jaz kupujem avto---tanci ima kulikopter...user posted image user posted image user posted image
Lahko noč....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.8.2009 23:35:46   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Upa, da se kmalu porihta... Do takrat pa.... pust posodo, travo in cunje in počivaj. Si še premlada, da bi se zgarala.user posted image

Nč bat, glih pretegent se pa ne nameravam. Vidm pr mojmu kakšen lohk ratašuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.8.2009 23:36:15   
Urša08
mlea no ti se prpel, tanci bo pa prletela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.8.2009 23:37:14   
Urša08
zdej pa šibam k ne vem kdo bo jutri zjutrej vstal user posted image sem jaz na vrsti da vstanem s tamalima in bom k zombi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:38:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
2.8.2009 23:38:56   
Balonchy
Hey čvekulje...
Men se ne da nazaj brat... A je kej nowga???

Mi smo doma! user posted image user posted image user posted image

Še mal pa gremo nazaj... Sam ma Matic v sredo oftalmologa zarad tega njegovga rdečga učka... Bomo vidli kako bo...
Prilagam mal foto dokumentacije...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.8.2009 23:39:01   
birdy

zdej pa šibam k ne vem kdo bo jutri zjutrej vstal user posted image sem jaz na vrsti da vstanem s tamalima in bom k zombi user posted image user posted image user posted image

Nočko, nej ti vstaneta šele okol desetihuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.8.2009 23:42:04   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Kvaj zdej soseda...še na kavo ne mormo, ker so nas odcepil in sesul most....mi bomo nabil spet ene kilometrine ker se vozimo okol rit u varžetuser posted image ...smo šli zanč mal u kontrolo...če bo tole do septembra fertik sm jst psuser posted image ....evo smo mal slikal:

evo iz naše strani
user posted image

iz vaše strani pa total dizastruser posted image
user posted image

Ti, pa dej če se okol vozte, dej prid na en kafe en dan nooo. Matr, čaakam pa ne dočakamuser posted image
Sva šla tud midva kake tri tedne nazaj gledat kako zgleda most, in ne boš verjela, glih tko k zdej je zgledal. Tole do novga leta ne bo fertikuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.8.2009 23:43:23   
birdy
Balonchy, kok je Matic lep. Res ma lep obrazek. Je pa precej teb podoben, a se jst tebe mal narobe spomnem?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:44:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?