|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
2.8.2009 12:30:34   
Urša08
Katjuša tudi v termah se boste luštno meli. user posted image Pa še malce pikic pokic da tvoja otročka ozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.8.2009 12:48:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sm dala en kup slik u album pa vidm d same bedne, morm prerihtat.

AJVY KAKO STE KEJ....a si kej zrihtala z vrtcem? A greste kej na morčita?

dobro hvala...ne vem kaj ji je bilo....

glede morja pa ne vem..najbrž nam ne bo uspelo, ker komaj pridemo čez mesec......
MOrda se mi uresniči želja, pa gremo za en vikend nekam..kle v Slo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.8.2009 13:19:25   
piskot
dan.

evo imam frej, martin gleda risanko, ana spi, moz kuha kosilo user posted image .

kolumbo, ursa WB!

barbara jaz sem spomnim kako sem pri martinu piuser posted image , ker je ze lepo jedel, pol je pa cist nehal. v 7 mesecu ni hotel niti ust odpret. tecen za znoret. no tisti mesec smo dobili 7 zob, tko da bo verjetno pri vas kaj podobnega.

ajvi upam da je tarja danes boljse volje. martin je.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.8.2009 14:05:02   
birdy
Hoj,
moji glih vsi spijo. Smo po starem, Neli kašlja precej, mene grlo boli, mojga pa hrbet (še vedno). Zdej moj hodi na protibolečinske injekcije, je pa menda tik pred operacijo tko da morA VELIK POČIVAT ČE HOČE DA BO VREDU. mENDA DA BI ŠE MAL PRETERU da bi mogu direkt na operacijo. Kristi zaenkrat še zdrava, ampak glede na to kok nam gre vse narobe verjetn ne bo dolg. Mal sva si ozimnice naredla, smo mel ful kumar, sva jih tople nardila za 10x, pa 4x tamale runde za Kristi, pa še 3x za naše. Res jih mamo fulllllll. Dons bova pa še čežano delala, je jabolk tud ful.
Dons sem prvič kosila, sem pomoje kako kilo lažja k mi je švic kr dol teku. Travnik majo kr velk, pa ga še nisem celga. Običajn to tašča dela, ker pa so zdej na morju, pa ker moj ne more, sem pa jst. DA JIMA ne bo takoj k bosta iz morja pršla še kosit treba. Matr sem dobra a ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj pred bajto je pa včer moj fotr pokosu. Sam je treba še več k pol travnika, pa še za bajto, ajmeuser posted image user posted image
Prevrala sem vse za nazajpa se (kot vedno) nič ne spomnem.
Katjuša, da se ti tamaledva čim hitrej pozdravta pa da boste užival zdej k greste. Pr nas se pa zna zgodit da bomo šli v kamp, sam v mobilne kučice. Če bo dnar, kar pa verjetno ne bo.
Ajvy, jah, vem kako je to z razbijanjem skupin. Neli bo šla pa tko al tko v Smlednik (prej je bla v Medvodah) pa mi je kr mal hudo. Skupina ful super, pa vzgojiteljici pa vse. Mah nimaš kej, nam bo pa lažje.
To se spomnm, lep vikend vam želimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.8.2009 14:20:00   
Ajvy
Kolumbo...krasne slikice...sploh ta prva je direkt za v okvir

KAtjuša,,moja mati je vedno govorila....vsaka stvar je za nekaj dobra..tako da sem prepričana, da se boste imeli krasno...

Urša...welcome back...me zelo zelo veseli,da ste tako fino uživali,......superca....

Barbara...hvala za skrb..smo ok..ne vem kaj je to bilo.....jutri, če bo vse po sreči bo šla v vrtec....

Sunny...tudi tebi lepo nedeljo....

witto....definitivno samo v senčki....

piškot..hvala za lepo misel..je boljše volje...me zelo veseli ,da je MArtin tut user posted image

Birdy....pridna si s košenjem......
Joj...dejte se no pozdravit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.8.2009 15:02:47   
simonakr
Dan klepetulje!

Kolumbo - super slikce

Birdy - kolk si pridna s košnjo, pa user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

Mi smo glih kar nazaj iz Atlantisa smo se mal namakal pa cofotal. In srecal smo Majchy, pa Hano pa njenega user posted image . mamo fotodokumentacijo - na njenem fotoaparatu!

zdej grem pa malo uspavat dons je do zdele spala vsega skup sam 1 uro

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.8.2009 16:03:57   
Katjusa

Hvala vsem za lepe želje, glede term in mojih bolančkov.....   če nebi bla taka k sta bi najbrž bili doma tak sta pa že ful boljša in si lahko privoščimo..... nas bo prišlo pa za 6 polpenzionov 420€ kar se mi zdi poceniuser posted image .... ampak kst bi vseen šla še kak dan na morje tak, da sem že mojga vprašala, če bomo šli vsaj kak vikend in je reku, da jauser posted image user posted image user posted image ne vem celo žiuvljenje sem hodla na morje s šotorom no vsaj zadnjih 13 let in mi je to res nekaj prijetnega in sproščenega ko dejansko lahko daš vse na OFF (razn otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in vem, da mi bo manjkalo..... če ne drugače bom šla sama za nekaj dni (z otrokoma), kupla sma nov šotorček pa ga sploh še nismo testiraluser posted image sej sem čudna moj mi nudi apartmaje pa hotele jst pa sanjam o šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy
se vidi da nisem nič za nazaj brala..... bogi tvoj bom šla čekirat nazaj, da ne boš še enkrat pisala ampak mu želim, da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy
držim pesti, da vam rata kej na morčka skočit

zdej pa šibam perilo zlahat sem se potepala smo bli pr moji ksrtni botrci pa imajo bazen in se je florči mal kopaluser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa mal čvekal pa jedluser posted image user posted image user posted image user posted image moj je bil pa doma in mi je stanovanje pospravu zdej pa sam perilo zložim in ga dam v potovalke in sem konec s pakiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 532
2.8.2009 21:08:15   
Ajvy
helou....

nazaj iz sprehoda..paše it takole malo sam s kužkom

Simonakr...super za čofotanjee.....a je gužva?

KAtjuša...lepo se imejte.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 533
2.8.2009 21:18:45   
Čebel@
fotoreportaža današnjega dne:

srečanje z simono in lariso-kje se srečamouser posted image user posted image user posted image
user posted image

mami se je po 100tih letih spet spravila na toboganuser posted image
user posted image

takole sedim in se guncam naprej in nazajuser posted image user posted image user posted image
user posted image

švrk v šlaufuser posted image
user posted image

najbolj fajn itak brez vsega,pri mamiciuser posted image
user posted image
user posted image

10 minut pavziceuser posted image
user posted image

ati namontira novo pleničkouser posted image
user posted image

malo poziranja za rr-jeve teteuser posted image
user posted image

ati in Hana sama uživata v vodiciuser posted image
user posted image

čas za odhod domov,zato sem atiju pomagala spustit flavfkauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 534
2.8.2009 21:21:20   
simonakr
Čer

Ajvy - men se ni zdela gužva no sam je pa res da smo mi bili že ob 9.30 tam in smo se že ob 13.00 od tam spokal. Aja pa še bolj not smo bli, zunej je pa bla kr gužva.

Grem spančkat! Nočko

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.8.2009 21:21:40   
Čebel@
čer!

no kot ste vidile smo danes čofotali.......Hana je full uživala....v celem dnevu je spala samo 1 uro,ker se je preveč dogajalo tako da je samo padla doluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 536
2.8.2009 21:28:30   
simonakr
Majchy - ful hude slikce!

A mi pošlješ še na mejl uno k smo vse 4 gor? A maš mejl?

< Sporočilo je popravil simonakr -- 2.8.2009 21:29:40 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.8.2009 21:29:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Majchy - ful hude slikce!
sva imele dobre frizureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naslednjič se lahko slišimo in se dobimo na eni pijački in čofanju v atlantisuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.8.2009 21:36:10   
Čebel@
simona......na zs mi napiši mail,pa ti bom jo poslalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 539
2.8.2009 21:43:45   
Katjusa
prave ste vse 4 se vidi da ste februarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy tam k ste s hano k ti tok lepo v naročju aja se mi zdiš ti ful bolj utrujena k pa hanauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da ste užival.... mate pa tak šlavf k mi. Benjamin ga ima rad seveda pa je tako k Hana najreje brez vsega, da lahko mamico špricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem tok utrujena, da komi čakam spanje sam zdej gremo še ne lubenico.... prej ob ene 7 sem spila kozarec piva in se mi je tok vrtelo k da bi bla na ringlšpilu moj se mi je pa smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.8.2009 21:47:11   
Čebel@
milči.....super za zobekuser posted image user posted image user posted image ......ni panike,sej sem te pustila na seznamuuser posted image ....dej se večkrat oglasi da vemo da ste okuser posted image
kolumbo......dobrodošli doma.....hude fotkeuser posted image user posted image user posted image
sunny.....je izlet uspel?slikice?user posted image
barbara.....čestitke tvoji pupi za obmesečnicouser posted image user posted image
urša.....super da ste uživali na morčituuser posted image user posted image user posted image
katjuša......škoda za kampiranje in super za termeuser posted image
ajvy.....upam da vam uspe za kakšen dan iti na morjeuser posted image

to so na hitrcouser posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.8.2009 21:49:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

prave ste vse 4 se vidi da ste februarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy tam k ste s hano k ti tok lepo v naročju aja se mi zdiš ti ful bolj utrujena k pa hanauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da ste užival.... mate pa tak šlavf k mi. Benjamin ga ima rad seveda pa je tako k Hana najreje brez vsega, da lahko mamico špricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem tok utrujena, da komi čakam spanje sam zdej gremo še ne lubenico.... prej ob ene 7 sem spila kozarec piva in se mi je tok vrtelo k da bi bla na ringlšpilu moj se mi je pa smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanči full lepo sedi v tem šlavfuuser posted image user posted image .....itak je pa najboljš brez vsegauser posted image user posted image user posted image .....sej sem bila utrujena.....sem včeraj cel dan pospravljala pa sem in tja šibala,pol smo bila pa na bazenu od 11.00-18.00 in me je zmatralouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.8.2009 21:57:08   
Čebel@
no imam samogovore tko da grem kar spatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 543
2.8.2009 22:39:23   
Onasiss
Dober večer.... danes nam je full dogajalo. Najprej smo imeli eno user posted image  no.. Po moje ji spet neki zobki nagajajo. Dopoldne smo šli na avtosejem malo za avti oprezat. Kupujemo še en avto, da bom lahko popoldne hodila na kako rekreacijo al pa s katero na kufe....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 544
2.8.2009 22:42:48   
Onasiss
VSE NAJ NAJ ELIZABETI ZA OBMESEČJE
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 545
2.8.2009 22:43:57   
Onasiss
Kolumbo-welcome back....
Lepe slike, ni kej... doma imaš 3 osvajalceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 546
2.8.2009 22:53:53   
Onasiss
Ursa- lepo, da ste uživali.... Kam ste to šli? Saj vem, da si povedala, pa daj še enkrat? Pa da ne boš ta teden pretiravala z likanjem, ker bo pol res zgledal, kot, da samo ti likaš...user posted image user posted image user posted image

Katjusa-je pametno, da boste imeli polpenzion, ker drugače, ni to noben dopust. Matr, še doma sem manj delala kot na dopustu... Tuki imal pomivalca in mi ni bilo treba posode pomivat, na dopustu pa se mi zdi da non stop....user posted image user posted image user posted image  Pa še kuhat ti ne bo treba. Skratka uživaj.

birdy-ampak tole zdravje pri vas, non stop je kaj. Upam inželim vam, da  vse hudo mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...bravo za košnjo in kumare.... A boste imeli potem čas kislih kumaric???user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 547
2.8.2009 22:58:36   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

takole sedim in se guncam naprej in nazajuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

MAJCHY-NOGE BI SI PA LAHKO OBRILA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe slikice.....

Danes sem bila spet na vašem koncu, pred Mercatorjem u Domžalah...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 548
2.8.2009 23:00:51   
Onasiss
tanci----kod hodiš????????????????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 549
2.8.2009 23:03:12   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci----kod hodiš????????????????

helo

evo mene...tukaj se naslajam nad slikicami...vse so enkratne

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?