Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:38:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Mihailo in ANa ....vse naj naj za obmesečnico tudi od nas tudi od nas vse naj naj Tudi jst!!! cmok cmok cmok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:41:53
|
|
|
|
Čebel@
|
rabim pomoč: Hana ima rdeče in zgubano splovilo-mislim da je zaradi plenic.........pa ena pikica se ji je naredila pod splovilom........help!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:51:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim pomoč: Hana ima rdeče in zgubano splovilo-mislim da je zaradi plenic.........pa ena pikica se ji je naredila pod splovilom........help!!!!!!! Ne vem, ampak po moje so glivice. CANASTEN!!!! Če imaš praško pasto z njo namaži....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:52:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim pomoč: Hana ima rdeče in zgubano splovilo-mislim da je zaradi plenic.........pa ena pikica se ji je naredila pod splovilom........help!!!!!!! mogoče je bila pa predolgo v eni planici...malo jo luftaj na zraku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:53:29
|
|
|
|
tanci29
|
grem šetat roko gore dole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 11:53:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...Hvala za cestitke...ze pol leta-ne morem verjeti kako cas bezi...jaz sem danes se pospravljala ,malo smo bili zunaj...danes namrec dobimo obiske...lepo se imejte in se potem v pon. oglasim...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:05:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 grem šetat roko gore dole
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:47:01
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 grem šetat roko gore dole sem se našetala....hana se pa tud že oglaša...tako da konc vesela jaja tud razočarane gospodinje ne bi ble razočarane če bi lohk tkole šetale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:47:16
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci,mlea.....hvala za odgovor......gremo pol v millerja po druge plenice(sedaj imava 2 dni sparkija).....verjetno res zaradi tega ker je dalj časa v plenički-ne vpijejo dovolj in ima tamalo kar zgubano ......bova luftali pa še praško pasto bom šla kupit-upam da ji bo nucalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:47:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy pa kaj so res tok smotane mi imamo že florjana in so stvari pri moji mami dokaj sveže pa me za benjamina vedno vpraša če mu lahko dam mal jabolke..... ne razumem, da so tok nerodni.... pa kaj nečaku je dajala pr 6 mesecih čokolado? jst sem tud sicer poskusla dat benjaminu čokolado ampak res tolk k je umazanega za nohtom in to zjutraj..... ampak drgač pa čokolada mislim, da po 8 mesecu..... majchy no zdej ti pa še jst pamet solim.... k tak al tak ti najbolj veš kako je prav..... ti dam pa prav, da si hano vzela in jo dala tvojmu čokolada sama mi ni tok problem kot to,da je bilo pozno in da hana do večera še ni kakala.........sej pravim,ko je samo mami,me upošteva,koker pride sestra je konec in delata po svoje sestra gor al pa dol...jst bi tolk ven padla...da bi se ji še sanjalo o men...in kaj če bi Hana dobila alergijo ponoč na tisti košček čokolade....nikakor ne bi več tja hodila na obisk....in niti ne bi dajala Hane v naročje...... Alergijske reakcije so tako hude....Majchy...res te nečem strašit...ampak moja soseda ..ne vem kako naj ti to povem.....ona se vsak dan zahvaljuje ,da so uspel pravočasno prispet na urgenco....drgač bi njen sine umrčkov.....pa ni bil daleč..... TO niso stvari za hecat se......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:48:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy pa kaj so res tok smotane mi imamo že florjana in so stvari pri moji mami dokaj sveže pa me za benjamina vedno vpraša če mu lahko dam mal jabolke..... ne razumem, da so tok nerodni.... pa kaj nečaku je dajala pr 6 mesecih čokolado? jst sem tud sicer poskusla dat benjaminu čokolado ampak res tolk k je umazanega za nohtom in to zjutraj..... ampak drgač pa čokolada mislim, da po 8 mesecu..... majchy no zdej ti pa še jst pamet solim.... k tak al tak ti najbolj veš kako je prav..... ti dam pa prav, da si hano vzela in jo dala tvojmu čokolada sama mi ni tok problem kot to,da je bilo pozno in da hana do večera še ni kakala.........sej pravim,ko je samo mami,me upošteva,koker pride sestra je konec in delata po svoje sestra gor al pa dol...jst bi tolk ven padla...da bi se ji še sanjalo o men...in kaj če bi Hana dobila alergijo ponoč na tisti košček čokolade....nikakor ne bi več tja hodila na obisk....in niti ne bi dajala Hane v naročje...... Alergijske reakcije so tako hude....Majchy...res te nečem strašit...ampak moja soseda ..ne vem kako naj ti to povem.....ona se vsak dan zahvaljuje ,da so uspel pravočasno prispet na urgenco....drgač bi njen sine umrčkov.....pa ni bil daleč..... TO niso stvari za hecat se...... joj kar kocine mi grejo po konci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:08
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver punce moje, danes pa gre aljazek prvic k babici na polni penzion:) midva pa zvecer malo na hladno na kaksno pijacko, potem domov razgrajat malo:), potem pa SPAAAAT.....da se enkrat posteno naspiva.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Hvala za zajtrk! Gaja je po dolgem času spet spala do 9h...Ku je pasalo! Moj dragi talent je pa ponoči opru klimo na full in na 16C in mene tko grlo boli, da bi ga najrajši fentala... uf..to pa ni dobro..upam,da se pocajtaš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči čist te zastopm,...sam a ni zanimiv pr nm ga pa moj brt še ni mel v naročju,...sploh ga noče vzet, jz mu ga pa tud nam ponujala, sj mu bo dominiku zameru, če bo hotu,... Kaj mu ima pa Dominik za zamerit... Je še premajhen, da bi razumel taka čustva.... eni se pač bojijo dojenčkov..to ni nič za zamerit,....če bodo kasneje kakšna čudna trenja...kolkr nepogovarjanje, odrivanje...takrat začni razmišljat o tako močnih čustvih....zaenkrat pa se mi zdijo pretirana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Mi gremo na Šobec, upam d je tam vsaj 5 stopinj manj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Zoji v slovo draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami. res mi ni jasno kako hudo mora biti tole...rubin je neverjetno močna oseba in jo občudujem da ima sploh toliko moči da vse to tako prenaša. tako mi je hudo za njih se strinjam..... ne morem verjet,,,res ne....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:53:54
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sorry sem pobegnila v trgovino..... je mami rekla da morem bit ob pol 1 doma ker sta šla oba z atijem k zdravniku.... (mami ima vse narobe ime spet preveč kalija in hodi na kontrole )pa sem šla hitro, da sem pravčas prišla ker sem ji oba otročka pustila pustila.... ju je nahranla je rekla da je dala beniju mal krompirčka (sme se zmenle, da ga bo nahranla) in de je tok jedu k da še ni nič dobil kar si napisala na Gmail velja sam birdy je še treba povedat pa je to to.......
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.8.2009 12:54:33 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:54:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim pomoč: Hana ima rdeče in zgubano splovilo-mislim da je zaradi plenic.........pa ena pikica se ji je naredila pod splovilom........help!!!!!!! Ne vem, ampak po moje so glivice. CANASTEN!!!! Če imaš praško pasto z njo namaži.... s Canestenom raj malo počakaj...praška pasta al pa sudocrem....slednji je nam full pomagal...pa je mela že ful ožgano.... al pa puder....puder zdej tut fenomenalno pride v tej vročini
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.8.2009 12:55:25 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:56:46
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......se mi je zdelo da si kam šibala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:57:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rabim pomoč: Hana ima rdeče in zgubano splovilo-mislim da je zaradi plenic.........pa ena pikica se ji je naredila pod splovilom........help!!!!!!! Ne vem, ampak po moje so glivice. CANASTEN!!!! Če imaš praško pasto z njo namaži.... s Canestenom raj malo počakaj...praška pasta al pa sudocrem....slednji je nam full pomagal...pa je mela že ful ožgano.... al pa puder....puder zdej tut fenomenalno pride v tej vročini hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 12:59:05
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy prideš še mal na gmail za 5 minutk?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 13:00:44
|
|
|
|
Katjusa
|
jst tud priporočam puder mi smo mel kr od nivea ko ni nič pomagalo puder je pomagal sam pr fantkih je verjetno drugače
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 13:11:05
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči čist te zastopm,...sam a ni zanimiv pr nm ga pa moj brt še ni mel v naročju,...sploh ga noče vzet, jz mu ga pa tud nam ponujala, sj mu bo dominiku zameru, če bo hotu,... Kaj mu ima pa Dominik za zamerit... Je še premajhen, da bi razumel taka čustva.... moj brat tud ni florjana držal zdej ga pa ima tako rad in tako se razumeta tud benjamina ne carta pa vem, da bosta čez kako leto dobra prjatla sj to je blo mišlen če bo tko tud v naqprej ko bo večji ajvy koko se lahko boji otrok če ma 2,... majči moj je učer jedu čokoladni sladoled ob 7ih,..pa je 5minut za tem zaspal k top,...sm misnla da se splohnav zbudu za jest,... je že imun na cukr, k sm ga jz tok v nosečnosti pojedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 13:13:02
|
|
|
|
Čebel@
|
črticaa.........sej sem jaz tudi veliko čokolade pojedla v nosečnosti,ampak pri takih malih je pa nevarnost na alergijo,zato jaz kompliciram.......na nove stvari jaz dajem dopoldne da se do večera prebavi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 13:27:08
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči čist te zastopm,...sam a ni zanimiv pr nm ga pa moj brt še ni mel v naročju,...sploh ga noče vzet, jz mu ga pa tud nam ponujala, sj mu bo dominiku zameru, če bo hotu,... Kaj mu ima pa Dominik za zamerit... Je še premajhen, da bi razumel taka čustva.... moj brat tud ni florjana držal zdej ga pa ima tako rad in tako se razumeta tud benjamina ne carta pa vem, da bosta čez kako leto dobra prjatla sj to je blo mišlen če bo tko tud v naqprej ko bo večji ajvy koko se lahko boji otrok če ma 2,... svoje in drugi otroci...to ni isto....verjami...svoje veš...druge pa nisi navajen..pa še vsi te gledajo kako bo otrok sprejel tvoje naročje..... Kar sem želela povedat ,da vsak potrebuje svoj čas....lahko pa ga kulturno povprašaš...zakaj je situacija takšna kot je...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?