|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
21.8.2009 7:19:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image

user posted image

dons s, jz na vrst za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

sm misnla da bom prva pa nismuser posted image

MIHAILO IN ANA VSE NAJ NAJ ZA OBMESEČNICO
user posted image

dobro jutro in hvala za zajtrk

bb      nbgbv                                            gggfv j                 ;M;IIIILH9<č, u mghhhfcj. nhf b                                                    zzzzzzzz          u8v           ssssssse   
to vam tristan pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo in ana vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
21.8.2009 8:03:56   
Ajvy
Jutro...spet bo še en čist preveč vroč dan.....ne vem kam to pelje...

Tancy..dobr si to povedala....

Baki...kaj imaš velikokrat probleme s križem...

Črtica...hvala za zajtrkovje.....

KOlumbo...uf..to pa je bila čist nezavidljiva situacija..samo da ste bolje.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.8.2009 8:04:57   
Ajvy
Mihailo in ANa ....vse naj naj za obmesečnico

user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.8.2009 8:06:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

tudi od nas

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.8.2009 8:13:53   
Onasiss

Tudi od nas.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.8.2009 8:15:35   
Onasiss
Dobro jutro....

Ajvy.... zdaj okna odpret, preluftat in potem čez dan zapret, malo zatemnit in nič ven dokler se malce ne ohladi. To je najboljši recept proti vročini....user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.8.2009 8:21:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro....

Ajvy.... zdaj okna odpret, preluftat in potem čez dan zapret, malo zatemnit in nič ven dokler se malce ne ohladi. To je najboljši recept proti vročini....user posted image  

sej imam tako...pa še naša soba je najhladnejša....
Hvala vseeno za nasvet......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.8.2009 8:58:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tudi od nas

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.8.2009 9:00:08   
Katjusa
dobro jutro.... jst sem še čist zalimana.....

ka je res že petek?
..... jst sem včeraj misla da je sreda torej bi dons bil četrtek pa moj prav, da je petek.... če je res pol mam ful dela, da pripravim, vse za morje ker ju3 ne bo časauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.8.2009 9:04:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čer

ne sledim debati...

grem raj spat...

nočko

aja en ?

kolumbo-sem kupla nutelo 200g, pol sem pa na receptu vidla ta velka nutela...se prav je ta premejhna al kva, k pol piše pa 5 žli za vsak oblat....kaku zdej tu greuser posted image

Kolumbo je mislila ta srednjo, 400 gramsko..... Ker 5 žlic na oblat je kar....sicer pa lahko daš malo viška, da se fino razmaže po oblatu, Jaz si pomagam kar s čopičem za peko....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.8.2009 9:05:13   
Onasiss
Dobro jutro Katjusa....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.8.2009 9:13:37   
Katjusa

Dobro jutro Katjusa....

kak nej začnem migat?......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.8.2009 9:14:18   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čer

ne sledim debati...

grem raj spat...

nočko

aja en ?

kolumbo-sem kupla nutelo 200g, pol sem pa na receptu vidla ta velka nutela...se prav je ta premejhna al kva, k pol piše pa 5 žli za vsak oblat....kaku zdej tu greuser posted image

Kolumbo je mislila ta srednjo, 400 gramsko..... Ker 5 žlic na oblat je kar....sicer pa lahko daš malo viška, da se fino razmaže po oblatu, Jaz si pomagam kar s čopičem za peko....user posted image user posted image

kaj pa če misli kilsko?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.8.2009 9:17:01   
Onasiss
Katjusa....kaj kilsko?user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.8.2009 9:17:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dobro jutro Katjusa....

Najprej kofe popij....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.8.2009 9:18:08   
Čebel@
user posted image

Hana še spi,jaz pa kofico pijemuser posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer smo šli k moji mami na obisk(sem šla po voziček za na morje) in je prišla še sestra s familijo.......ozračje je bilo nenormalno napetouser posted image ......no pa ker smo mi prišli pred sestro,je mami imela Hano v naročju pa je bilo vse okuser posted image ......ko smo bilo ene 10 minut sami,pride še sestra,mali in njen dedec in rata štala v trenutkuuser posted image .....sestra vzame mami Hano iz rok in jo posede med povštre-tiste ki ste bile na srečanju ste videle da se Hana v sede gunca in rit dviguje-no in ker Hana ne sedi lepo ko je prislonjena se prekucneuser posted image ......jaz vam povem da mi je vroče ratalo ko sem vidla da je padla skorej pod mizo(HB jo je sestra taprav čas ujela-jaz sem bila predaleč)user posted image user posted image user posted image .......pa takoj povem tamali,da če misle imeti Hano da jo naj ima v naročju ali jo da pa meni.......ok,pa si jo da nazaj v naročje......preteče par minut,ko dobi moj nečak od moje mami kinder jajček.....ga mali luštno gloda(pa kuža futra) in moja mami prinese(sta bila z malim v drugi sobi) moji sestri košček kinder jajčka da ga naj da Hani(ura je bila okoli 18.30)user posted image ......pa ji ga tamala hoče dat,pa sem lepo rekla da ne,ker še ni kakalauser posted image .....pa me ne upošteva in ji vseeno rine v usta čokolado-takrat mi je pa počilo!user posted image user posted image .....sem se zadrla nanjo če je gluha in da Hana ne sme čokolade,sploh pa ne zvečer pred spanjemuser posted image ......pa da sestra tist kos čokolade sebi v  usta in vpraša če sem zdaj srečana?user posted image user posted image ......WTF????user posted image user posted image user posted image .......uglavnem:ko sem se mogla pregovarjat za tist košček čokolade,je še moj skočil v zrak in tamalo malo nahruliluser posted image user posted image user posted image .......komentar moje mami:joj kok se bojita za tega otroka!kdaj pride kaj na počitnice k meni?user posted image user posted image user posted image ........in je moj rekel da dokler se bo tkole dogajalo,da Hana ne pride v varstvouser posted image ........Hano sem nato vzela sestri iz naročja in jo dala mojmu in je do konca obiska sedela pri mojmu na kolenihuser posted image user posted image user posted image user posted image .......po moje če bi bili 10 minut dalj tam,da bi pa zavrelouser posted image .........je pa dejstvo:ko smo samo mi na obisku je vse ok,ko pride pa še sestra ji pa vedno nekaj tiščita v usta in posedatauser posted image .......bom začela hodit tja na obisk,ko tamale ne bo zraven.......joj k me to pogrejeuser posted image user posted image user posted image .......najrajši bi tamalo kar na gobec mahnilauser posted image user posted image user posted image

se vam opravičujem(zelo),da sem se razpisala ampak ti je enostavno moglo iti ven iz mene

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.8.2009 9:21:16   
Katjusa

Dobro jutro Katjusa....

Najprej kofe popij....

ne pijem kaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.8.2009 9:21:32   
Onasiss
Včeri smo šli v Leclerc kupt tiste plastične škatle za shranjevanje in so prov fine.... Sem jih hotla v Ikeo it iskat pa ne vem kdaj bom sploh do nje prišla...
So pa fina zadeva, ker lahko not pospravim vse cunje od tamale, ker sem jih dobila in so do velikosti 5 let, pa sem jih imela v kartonskih škatlah in je smrdel po kartonu......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.8.2009 9:22:14   
Onasiss

Dobro jutro Katjusa....

Najprej kofe popij....

ne pijem kaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa mrzu tuš al pa user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.8.2009 9:23:07   
Onasiss
Majchy-dobro jutro... joj si se razpisala, čak si grem po kavo user posted image in brat kaj bo dobrega pri vas....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.8.2009 9:25:00   
Čebel@

Majchy-dobro jutro... joj si se razpisala, čak si grem po kavo user posted image in brat kaj bo dobrega pri vas....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaš namesto časopisa..........moje življenje je kot ena mehiška limonadauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.8.2009 9:25:12   
Katjusa
majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj so res tok smotaneuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi imamo že florjana in so stvari pri moji mami dokaj sveže pa me za benjamina vedno vpraša če mu lahko dam mal jabolke..... ne razumem, da so tok nerodni....
pa kaj nečaku je dajala pr 6 mesecih čokolado? jst sem tud sicer poskusla dat benjaminu čokolado ampak res tolk k je umazanega za nohtom in to zjutraj..... ampak drgač pa čokolada mislim, da po 8 mesecu.....

majchy no zdej ti pa še jst pamet solim.... k tak al tak ti najbolj veš kako je prav..... ti dam pa prav, da si hano vzela in jo dala tvojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.8.2009 9:25:55   
Čebel@

Včeri smo šli v Leclerc kupt tiste plastične škatle za shranjevanje in so prov fine.... Sem jih hotla v Ikeo it iskat pa ne vem kdaj bom sploh do nje prišla...
So pa fina zadeva, ker lahko not pospravim vse cunje od tamale, ker sem jih dobila in so do velikosti 5 let, pa sem jih imela v kartonskih škatlah in je smrdel po kartonu......user posted image user posted image user posted image user posted image
kok so pa velike te škatle?jaz jim moram za igrače kupit

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.8.2009 9:28:08   
Čebel@

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj so res tok smotaneuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi imamo že florjana in so stvari pri moji mami dokaj sveže pa me za benjamina vedno vpraša če mu lahko dam mal jabolke..... ne razumem, da so tok nerodni....
pa kaj nečaku je dajala pr 6 mesecih čokolado? jst sem tud sicer poskusla dat benjaminu čokolado ampak res tolk k je umazanega za nohtom in to zjutraj..... ampak drgač pa čokolada mislim, da po 8 mesecu.....

majchy no zdej ti pa še jst pamet solim.... k tak al tak ti najbolj veš kako je prav..... ti dam pa prav, da si hano vzela in jo dala tvojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čokolada sama mi ni tok problem kot to,da je bilo pozno in da hana do večera še ni kakala.........sej pravim,ko je samo mami,me upošteva,koker pride sestra je konec in delata po svojeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.8.2009 9:32:23   
Katjusa
jst pa mislim, da mi je benjamin nazaj zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak dolgo me čaka, da zaspi... še jedu ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?