|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
21.8.2009 9:33:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst pa mislim, da mi je benjamin nazaj zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak dolgo me čaka, da zaspi... še jedu ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image
revček

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
21.8.2009 9:38:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jst pa mislim, da mi je benjamin nazaj zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak dolgo me čaka, da zaspi... še jedu ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image
revček

celo na hrbtu je zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sploh me še ni klical prej je malo jamral pa sem se vstala in ga šla mal pobožat in sem mu malo lučko pržgala in pol je blo vse tiho....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
21.8.2009 9:39:33   
Vesnozaver
dan!

o pisuka majci presneto sorodstvo.....pa saj ni vazno kaj so ji hotele dat, pa cetudi bi bilo jabolko, ce ti reces, da NE, je NEEEEEEE! pravilno, da je se tvoj povedal svoje, bravo ati!
mene je tudi zadnjic sodelavka pogrela, pride na obisk in hoce dat Aljaza na tla, pa pravim da ne, pa kr ja moji so bili na tleh....pa pravim, da si nima kaj za pocet zdaj na kuhinjskih tleh, da bo ze se cas, ko se bo plazil po celem stanovanju....pa ni bilo 5 minut pa jo vidim, ko ga hoce dat na tla....adijomarijo, pa sem ga kar vzela....user posted image

punce moje, danes pa gre aljazek prvic k babici na polni penzion:) midva pa zvecer malo na hladno na kaksno pijacko, potem domov razgrajat malo:), potem pa SPAAAAT.....da se enkrat posteno naspiva.

majci, katjusa vidve sta pa ze v nizkem startuuser posted image

ja, tale vrocina mene tud ubija, komaj cakam na jesen....zaradi mene bi lahko bila samo jesen in pomlad letna casa:)))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
21.8.2009 9:40:14   
Onasiss
Uh Majchy-user posted image tale tvoja švester...user posted image  A je sarejša al mlajša od tebe??? Sicer ti pa tako povem .....user posted image ne se dat motit, če te kaj moti jim povej, živi in delaj po svoje.... Najbolje je, da te njihoove opazke in dejanja MIRNO ignoriraš, pač jim poveš, da delajo narobe... Je pa popolnoma odveč, če se spuščaš na njihov nivo in se pregovarjaš z njimi.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, ti se kar skašlji.... je potem boljši filing...

Aja moja mat je zadnjič na RD ta mali papriko u usta tlačla.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
21.8.2009 9:40:33   
sunny24
Jutro! Hvala za zajtrk!
Gaja je po dolgem času spet spala do 9h...Ku je pasalo! user posted image   Moj dragi talent je pa ponoči opru klimo na full in na 16C in mene tko grlo boli, da bi ga najrajši fentala...user posted image user posted image user posted image

majchy, pa sorry, sam kaj je tvoji sestri da Hani tlači čokolado v usta??? user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
21.8.2009 9:41:44   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Včeri smo šli v Leclerc kupt tiste plastične škatle za shranjevanje in so prov fine.... Sem jih hotla v Ikeo it iskat pa ne vem kdaj bom sploh do nje prišla...
So pa fina zadeva, ker lahko not pospravim vse cunje od tamale, ker sem jih dobila in so do velikosti 5 let, pa sem jih imela v kartonskih škatlah in je smrdel po kartonu......user posted image user posted image user posted image user posted image
kok so pa velike te škatle?jaz jim moram za igrače kupit

Ene so 30 litrske, če imaš njihov katalog si poglej, imajo jih zdej v akciji...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
21.8.2009 9:41:48   
sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mihailo in ANa ....vse naj naj za obmesečnico

user posted image user posted image
tudi od nas

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jst!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
21.8.2009 9:45:55   
Onasiss
Aja Majchy-škatle so od Curverja....in se fino zapreo... Sem ugotovila, da jih bom morala še kar nekaj kupt... Včasih kar pozabim, da bo Evi potrebovala drugačne igrače in, da jih bo še več kot jih imamo sedaj.....user posted image  

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
21.8.2009 9:48:31   
Vesnozaver
prosim za pomoc, prijateljica isce taksno osebo:

1 oseba ki je v TUJINI - EU kupila pred enim mesecem do pred 6 meseci - tako pokvarjen, neprimerne kakovosti, sparan, strgan, nedeljujoč, smrdljiv izdelek - trajne dobrine (od igle do avtomobila) IN V ROKU 3 LET ŠE tako pokvarjen, neprimerne kakovosti, sparan, strgan, nedeljujoč, smrdljiv izdelek - PREHRAMBENI IZDELEK, KOZMETIKO, COTIKO, OBLEKCO, ČEVELJČEK, DA SO GA NESLI V ŠTACUNO NAZAJ IN REKLI, DA NAJ NEKAJ NARDIJO.

z osebo se naredi 45 minutni intervju,nagrada je 20 eur.

če katera spada v to kategorijo, prosim za pomoc.....hvala....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.8.2009 9:49:06   
Onasiss
SUnny-16 stopinj....a te ni nič zeblo...???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.8.2009 9:51:26   
črticaa
bejbe
vsrstvo je zaključeno, na srečo so vsi otroci živi in zdravi,... sam vem da je to v zadnje da sem merkala melanijo,..in da si nikoli več ničesar ne sposodim od primoža in mojce,..pa če kuj zarad tega ne morm jit na morje,....se ne bom več ponižala za njiju,....

majči čist te zastopm,...sam a ni zanimiv pr nm ga pa moj brt še ni mel v naročju,...sploh ga noče vzet, jz mu ga pa tud nam ponujala, sj mu bo dominiku zameru, če bo hotu,...

evo dominik že spi,...joj k bi bil skos tak anglček,...

lep dan,..pa da bi bil res lep

aja dons delamuser posted image user posted image user posted image res se mi ne da, k bi mogla jit z mojmu vn, na en sračanje,...res zajeb***

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.8.2009 9:52:13   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

prosim za pomoc, prijateljica isce taksno osebo:

1 oseba ki je v TUJINI - EU kupila pred enim mesecem do pred 6 meseci - tako pokvarjen, neprimerne kakovosti, sparan, strgan, nedeljujoč, smrdljiv izdelek - trajne dobrine (od igle do avtomobila) IN V ROKU 3 LET ŠE tako pokvarjen, neprimerne kakovosti, sparan, strgan, nedeljujoč, smrdljiv izdelek - PREHRAMBENI IZDELEK, KOZMETIKO, COTIKO, OBLEKCO, ČEVELJČEK, DA SO GA NESLI V ŠTACUNO NAZAJ IN REKLI, DA NAJ NEKAJ NARDIJO.

z osebo se naredi 45 minutni intervju,nagrada je 20 eur.

če katera spada v to kategorijo, prosim za pomoc.....hvala....

Sorry... sprašuješ, če smo reklamirali kak izdelek????

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.8.2009 9:55:58   
Vesnozaver
mlea ja, isce tako osebo, ki je izdelek nesla nazaj v trgovino.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.8.2009 9:56:05   
Čebel@
katjuša.......pol je bil pa Beni res zmatran da je na hrbtu zaspaluser posted image
vesnozaver.......ja midve s katjušo v nedeljo štartavauser posted image user posted image user posted image user posted image ........en folk zgleda ne zastopi in kar delajo po svojeuser posted image
mlea......sestra bo 30.8. stara 22 let(je mlajša od mene) in ima manj pameti kot od mojga nečak pri 10 letihuser posted image user posted image ........nečak je eno leto stareši od Hane(8.2.) in bi lahko vvedela kako se dela z otrokom......mi je pa zadnjič prbila da naj jo dam v hojco da ga je ona dala že pri 6 muser posted image user posted image user posted image ......hvala za odgovor glede škatle-bom šla verjetno jih danes kupituser posted image user posted image user posted image pri nas ima že sedaj ful igrač,joj koliko jih še bouser posted image
sunny......nimam pojma kaj ji jeuser posted image .........joj klime so pasje-upam da bo kmalu grlo boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.8.2009 10:07:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

bejbe
vsrstvo je zaključeno, na srečo so vsi otroci živi in zdravi,... sam vem da je to v zadnje da sem merkala melanijo,..in da si nikoli več ničesar ne sposodim od primoža in mojce,..pa če kuj zarad tega ne morm jit na morje,....se ne bom več ponižala za njiju,....

majči čist te zastopm,...sam a ni zanimiv pr nm ga pa moj brt še ni mel v naročju,...sploh ga noče vzet, jz mu ga pa tud nam ponujala, sj mu bo dominiku zameru, če bo hotu,...

evo dominik že spi,...joj k bi bil skos tak anglček,...

lep dan,..pa da bi bil res lep

aja dons delamuser posted image user posted image user posted image res se mi ne da, k bi mogla jit z mojmu vn, na en sračanje,...res zajeb***

ne štekam, kajs ta to primož in mojca kaka prjatla vaša in si pazla njuno tamalo.... in zakaj si se ponižala?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.8.2009 10:08:22   
Katjusa
majchy kje maš ti telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že včeraj sem te klicala no pa donsuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.8.2009 10:16:00   
Onasiss

Kaj mu ima pa  Dominik za zamerit... Je še premajhen, da bi razumel taka čustva....

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.8.2009 10:18:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Kaj mu ima pa  Dominik za zamerit... Je še premajhen, da bi razumel taka čustva....

moj brat tud ni florjana držal zdej ga pa ima tako rad in tako se razumetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud benjamina ne carta pa vem, da bosta čez kako leto dobra prjatlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.8.2009 10:36:36   
Čebel@

majchy kje maš ti telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že včeraj sem te klicala no pa donsuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem na gmail-uuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.8.2009 11:12:30   
kayica24
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Zoji v slovo

draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami. 

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.8.2009 11:15:11   
kayica24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
21.8.2009 11:35:19   
tanci29
DAN

sva se našopingirale...sem šla u citypark po pladen za torto pa po še eno nutelouser posted image ...nč manj kalorično klaj je zdej to, kar nej bo bomba...jest je itak nom smela jest...

sem še u h&m par cot za erika kupila k revček nima nč

majchy-mislm teli tvoji so pa čist adijo...najbl na živce mi gre pa to da pol še reče kdaj bo pršla hana na počitnice, ja halo a misl da ji bo pol kr use po vrst u usta tlačlauser posted image ...jest te čist štekam sploh pa niti približno nebi pustila da ji čokolado tišijo u ustauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.8.2009 11:37:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Zoji v slovo

draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami. 

res mi ni jasno kako hudo mora biti tole...rubin je neverjetno močna oseba in jo občudujem da ima sploh toliko moči da vse to tako prenaša. tako mi je hudo za njihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
21.8.2009 11:38:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Mi gremo na Šobec, upam d je tam vsaj 5 stopinj manj....

Nutela TANCY BO UREDU ......POL JO DAJ NA EN OBLAT PA POL NA TA DRUG....BO MALO MANJ KALORIČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajteeeeeee

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?