Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:05:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......itak da nima nobene veze če si v nosečnosti jedel čokolado......jaz itak delam po svoji pameti ampak glih vsako stvar pa ne pustim da se ji tlači v usta majchy-če ji kdo lahko tlači v usta čokolado si to ti in ti boš rekla kdaj ja in kdaj ne pa kaj ja in kaj ne....mislm mala je stara 6 mesecev in ne 6 let da bi lohk use po spisku jedla....grrrrrr so me razpištolle tele tvoje babnce... se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:06:56
|
|
|
|
tanci29
|
dejte mi neki povedat ve vsevednice....mal se odločava da bi kupla neko zemlo za hiško...a mislte da so večinoma vse ponudbe na internetu al je fajn it še kam na kakšno agencijo pogledat al kam drgam...jest sem bolj zelena pa bi pomoje kar ta prvo kupla k jo vidm sam da grem čimprej ven iz kle...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:07:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-dela nikol ne zmanjka...itak... itak... sploh če si za vse sam u r unbelivible .....dobra si da ti znese
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:08:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dejte mi neki povedat ve vsevednice....mal se odločava da bi kupla neko zemlo za hiško...a mislte da so večinoma vse ponudbe na internetu al je fajn it še kam na kakšno agencijo pogledat al kam drgam...jest sem bolj zelena pa bi pomoje kar ta prvo kupla k jo vidm sam da grem čimprej ven iz kle... po mojem se ti splača povsod mau prečekerat...sam se mi skor zdi ,da bi se dalo na internetu več najdit.... ne vem..... bODO Druge povedale najbrž kaj več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:10:22
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj Hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:11:44
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol Ste me nasmejale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:15:41
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dejte mi neki povedat ve vsevednice....mal se odločava da bi kupla neko zemlo za hiško...a mislte da so večinoma vse ponudbe na internetu al je fajn it še kam na kakšno agencijo pogledat al kam drgam...jest sem bolj zelena pa bi pomoje kar ta prvo kupla k jo vidm sam da grem čimprej ven iz kle... Moja prijatelja sta pred kratkim kupila stanovanje v Šiški in sta šla na agencijo ter rekla, da želite 3 sobno stanovanje za takšno in takšno ceno... in da naj jima najdejo nekaj primernega - če že služijo, pa naj se malo potrudijo:) Ko so jima našli primerno stanovanje, pa sta se z lastniki dogovorila, da so jima še malo znižali ceno. Barantat je treba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:15:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol Ste me nasmejale za to pa so prijatelji
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:18:24
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutta DOBRODOŠLA....... pa lepo čvekanje z nami ti želim..... Punce jst vam povem Jutta je čakala, da se nam oglasi en dan pred RD sam zato, da nas povabi na torto.... (recept je pa tak od kolumbo kopirala) sam juter ne morem lahko pa v nedeljo zgodi zjutri prletim.... z rokavčki, masko, plavutkami pa majchy pod pasko že vidim, da bo sam sranje tle k nas ne bo (birdy, majchy in mene) ne vem če ne bo treba računalnik s sabo vzet da se ne bomo s telefoni matrale aja pa še sunny ne bo..... birdy kdaj se slišmo, da ti povem, da se dobimo v nedeljo zjutri ob 6 pr majchy in se bomo skupi peljal.... aja pa mi2 greme same z otroci so deci prpe stisnal in ne grejo pomagat šotora postavt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:19:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol Ste me nasmejale za to pa so prijatelji glede na to, da je vsak porod hitrejši bom zadnje dneve moje 3. nosečnosti (ki upam, da bo kmal) kr pr teb
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:20:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 .TUKILE SO PA ENI RES EKSPRESNI ups...ampak vsi bojo vse znali kmalu JA, itak.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:21:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dejte mi neki povedat ve vsevednice....mal se odločava da bi kupla neko zemlo za hiško...a mislte da so večinoma vse ponudbe na internetu al je fajn it še kam na kakšno agencijo pogledat al kam drgam...jest sem bolj zelena pa bi pomoje kar ta prvo kupla k jo vidm sam da grem čimprej ven iz kle... Moja prijatelja sta pred kratkim kupila stanovanje v Šiški in sta šla na agencijo ter rekla, da želite 3 sobno stanovanje za takšno in takšno ceno... in da naj jima najdejo nekaj primernega - če že služijo, pa naj se malo potrudijo:) Ko so jima našli primerno stanovanje, pa sta se z lastniki dogovorila, da so jima še malo znižali ceno. Barantat je treba tanci vzami ene 30 sobno stanovanje da bomo mele vse kako sobo pa vi vseeno dost placa al pa hiško z ful placa za bezen in šotore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:22:44
|
|
|
|
Katjusa
|
jutta na bpkatja2@gmail.com mi pošlji slikco tvojega korenjaka pri 5 mesecih pa pripiši svoj nick in njegovo ime (sorry sam sem že ime pozabla)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:22:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Živjo jutta....
< Sporočilo je popravil mlea -- 21.8.2009 15:23:17 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:23:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jutta DOBRODOŠLA....... pa lepo čvekanje z nami ti želim..... Punce jst vam povem Jutta je čakala, da se nam oglasi en dan pred RD sam zato, da nas povabi na torto.... (recept je pa tak od kolumbo kopirala) sam juter ne morem lahko pa v nedeljo zgodi zjutri prletim.... z rokavčki, masko, plavutkami pa majchy pod pasko že vidim, da bo sam sranje tle k nas ne bo (birdy, majchy in mene) ne vem če ne bo treba računalnik s sabo vzet da se ne bomo s telefoni matrale aja pa še sunny ne bo..... birdy kdaj se slišmo, da ti povem, da se dobimo v nedeljo zjutri ob 6 pr majchy in se bomo skupi peljal.... aja pa mi2 greme same z otroci so deci prpe stisnal in ne grejo pomagat šotora postavt katjuša-jest jo bom jutr delala torto...točno tole od kolumbo da mal spremenim moj temni gozdiček k so ga že vsi navajeni a dej da nausta še vsaka svojga laptopa sabo vlekle...pol bosta pa vsaka na svojem stolu sedele in se tipkale prek rr....katjuša a bi kavo....ja mayjhy pa tortico tud...a gremo plavat...ne ti kr pejt jest mam del na rr
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:24:21
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa naprej pakirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:24:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a dej da nausta še vsaka svojga laptopa sabo vlekle...pol bosta pa vsaka na svojem stolu sedele in se tipkale prek rr....katjuša a bi kavo....ja mayjhy pa tortico tud...a gremo plavat...ne ti kr pejt jest mam del na rr
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:25:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 .TUKILE SO PA ENI RES EKSPRESNI ups...ampak vsi bojo vse znali kmalu JA, itak..... ja, ja a že hodite
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:25:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol Ste me nasmejale za to pa so prijatelji glede na to, da je vsak porod hitrejši bom zadnje dneve moje 3. nosečnosti (ki upam, da bo kmal) kr pr teb katjuša jest mam pet minut z avtom do porodnišnice pa sem komaj do tja prišla, tko da ti predlagam da kr tole kamp opremo uzameš in se pred uhod postaviš pa čakaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:25:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jutta DOBRODOŠLA....... pa lepo čvekanje z nami ti želim..... Punce jst vam povem Jutta je čakala, da se nam oglasi en dan pred RD sam zato, da nas povabi na torto.... (recept je pa tak od kolumbo kopirala) sam juter ne morem lahko pa v nedeljo zgodi zjutri prletim.... z rokavčki, masko, plavutkami pa majchy pod pasko že vidim, da bo sam sranje tle k nas ne bo (birdy, majchy in mene) ne vem če ne bo treba računalnik s sabo vzet da se ne bomo s telefoni matrale aja pa še sunny ne bo..... birdy kdaj se slišmo, da ti povem, da se dobimo v nedeljo zjutri ob 6 pr majchy in se bomo skupi peljal.... aja pa mi2 greme same z otroci so deci prpe stisnal in ne grejo pomagat šotora postavt katjuša-jest jo bom jutr delala torto...točno tole od kolumbo da mal spremenim moj temni gozdiček k so ga že vsi navajeni a dej da nausta še vsaka svojga laptopa sabo vlekle...pol bosta pa vsaka na svojem stolu sedele in se tipkale prek rr....katjuša a bi kavo....ja mayjhy pa tortico tud...a gremo plavat...ne ti kr pejt jest mam del na rr to bi mi preveč domotožja vzbujal k to z možem počnema a si ti mal pokvarjena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:25:52
|
|
|
|
Balonchy
|
O babe... En kueščn na hitro... Kolk ste zadovoljne kej z DM plenicami??? Učiri sm jih za foro kupla in se mi zdijo fenomenalne - do zdej sm jih u Muellerju kupvala (Pamperske). Tut ptičeva rit je za 1x zadovoljna! JUTTA - dobrodošla med trebuščkarce Katjuša, Majchy, Birdy - uživite na morju!!! Tanci - tlele pr nas na periferiji (pa smo sam pol ure od LJ) so špica cene parcel in bajt. U našmu selu se je v roku dveh let preselilo zihr ene 20 mladih LJ družin!!! In so full zadovolni. Majo pol ure do šihta (LJ), pol ure do morja, pol ure... ma povsod rabš SAM pol ure... HAHAHA Dobr... zdej se mal zajeb..., sam res je špica... MOj se tut vsak dan vozi v LJ na šiht, pa ni nobene panike
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.8.2009 15:29:18 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:25:53
|
|
|
|
Onasiss
|
jutta-jaz sem tudi Ljubljančanka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:26:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a dej da nausta še vsaka svojga laptopa sabo vlekle...pol bosta pa vsaka na svojem stolu sedele in se tipkale prek rr....katjuša a bi kavo....ja mayjhy pa tortico tud...a gremo plavat...ne ti kr pejt jest mam del na rr FACE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:26:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol Ste me nasmejale za to pa so prijatelji glede na to, da je vsak porod hitrejši bom zadnje dneve moje 3. nosečnosti (ki upam, da bo kmal) kr pr teb katjuša jest mam pet minut z avtom do porodnišnice pa sem komaj do tja prišla, tko da ti predlagam da kr tole kamp opremo uzameš in se pred uhod postaviš pa čakaš se bom z morja grede kr pr eni že ustavla kaj pa vem mogoče sem pa že in boljše preventiva....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:27:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy O babe... En kueščn na hitro... Kolk ste zadovoljne kej z DM plenicami??? Učiri sm jih za foro kupla in se mi zdijo fenomenalne - do zdej sm jih u Muellerju kupvala (Pamperske). Tut pričeva rit je za 1x zadovoljna! JUTTA - dobrodošla med trebuščkarce Katjuša, Majchy, Birdy - uživite na morju!!! Tanci - tlele pr nas na periferiji (pa smo sam pol ure od LJ) so špica cene parcel in bajt. U našmu selu se je v roku dveh let preselilo zihr ene 20 mladih LJ družin!!! In so full zadovolni. Majo pol ure do šihta (LJ), pol ure do morja, pol ure... ma povsod rabš SAM pol ure... HAHAHA Dobr... zdej se mal zajeb..., sam res je špica... MOj se tut vsak dan vozi v LJ na šiht, pa ni nobene panike Hit povej če veš da kdo prodaja.... Mi se tud selmo.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?