timy
|
Pozdravček, sem vas brala včeraj ves dan in še danes zjutraj V spominu pa so mi najbolj ostale tortice, Kolumbo sem si tudi jaz shranila tvoj recept za nutelino torto, tak se mi je lušta, da jo bom verjetno kmalu pripravila kayica groza, sploh nisem mogla verjeti, da se je Marineli tole zgodilo Sem kar zamrznila, naša tudi tako čudno spi in se kar nekaj obrača ... Sem pa vesela, da Marinela nima več vročine birdy čestitke za moževo službo Vidiš, po vsakem dežju enkrat spet posije sonček Katjuša in Majcy upam, da bosta spravili vse v avto. Kjer je volja, je tudi moč. Sem pa danes polna enih pregovorov Ajvy sem prebrala, da Tarja odhaja k babici na počitnice. Verjamem, da jo boš pogrešala, vendar misli samo na to, da se ima Tarja čudovito in da zelo uživa . Pa hvala za kompliment , septembra bom 30. Simonakr glej, da ne boš česa pozabila jaz ponavadi pozabim stvari, ki so samoumevne in potem ne morem verjeti, kako sem lahko pozabila Drugače pa uživaj in se naužij morja in sonca Včeraj je bila Eva tretjič cepljena, do sedaj ni nikoli imela nobene reakcije, malo ji je narasla temperatura, vendar pod 38. Včeraj pa kakšne 4 ure po cepljenju tak jok, da me je zmrazilo Temperature ni imela, sem jo nosila po rokah, pa ji to tudi ni pasalo. Če sem se pa dotaknila nogice, na katero je bila cepljena, je pa kričala Potem sem jo božala v posteljici in ji pela. Nato je zaspala za kakšni dve urci, potem pa kot da ne bi bilo nič. Ali mislite, da je bila takšna zaradi cepljenja? Jedla ni nič takšnega, kar že prej ne bi?
|