zanchy
|
da vam povem, kaj se pa pri nas dogaja..... včeraj sva s Sebastjanom šla na kontrolo k svojemu zdravniku, ker v petek ni delal in sva bila pri šolski, pa mu razložim kaj se je dogajalo, ko njega ni bilo in kakšno dozo ventolina mu je predpisala zdravnica, on pa reče da je to za otroka "konjska doza", da se tolk še odraslemu ne predpiše, pol si je pa na listek napisal, da bo poklical tisto zdravnico pa,da ji bo povedal, da se to ne dela... ko sem ga pa vprašala, če je lahko zdaj kaj narobe, mi pa ni nč konkretnega odgovoril, samo je rekel, da je to isto kot, če bi si jaz skuhala eno šalčko kave, pa bi dala not pet žlic kave , pol si pa nej razlagam....... vglavnem zdaj imava 1 vpih ventolina na 12 ur, prej sva imela pa 3 vpihe na 6-8 ur se pa stanje malo izboljšuje, samo nosek je še fejt bogi, pa tud to bomo rešil... klavdyk da ste že bolš, kar se pa pospravljanja tiče, jaz bi tud rabla eno al pa kar enih deset da bi mi pomagal pospravlat , generalke ni blo že odkar se je Sebastjan rodil- že celih 5 mesecev matcar- super za spalnico , kak je fajn, ko maš neki novga, ni res? mi smo pa včeri dobil nova garažna vrata , sm tud tolk vesela pa za mere in pikico nenalena- glede kakanja- to je res čist normalno, vi le pridno papcajte zelenjavico, pri nas je isto, ko jemo korenček je v plenici korenček , ko jemo špinačo, je tud kakec glih tak kot špinačka , glede pogostega kakanja, pa vidim da je tudi pri nas tako, prej je kakal 1x-2x, zdaj pa 3x do 4x pa tudi kakec je bolj gosti, pa hvala za res upam, da se kmalu pozdravimo L&L za zobek, pri nas smo tud morali skoraj vso garderobo zamenjat zdaj v jeseni, tavelkima dvema ni nč več nč prav, je bil pa to kar dober finančni zalogaj.... brigita23- mi že več dva meseca uporabljamo pleničke od 7-18 , ker so nam bile od 4-9kg kmalu pretesne sonček- za teto pri nas pa še kar nič, pa bi tako rad vidla, da se kaj oglasi , rada bi si dala mireno, pa moraš počakat do prve M pa super za lulčija , naš je še čist skrit- glavca, nimam jst to moči za dol vlečt, čeprav vem, da moram, vedno samo tko narahlo probam, pol pa odneham, ko vidim da ne gre nmagk za krst, pa za Gregija, da bo z očko vse uredu tako zdaj sem pa pokomentirala
|