Joj me že zelo dolgo ni bilo na javljanje
, ma enostavno ni časa preberem vas še pol se pa kaj naredi da ne morem napisat.
Ma skratka mi smo se imeli na morju fantastično, mladički so uživali mi2 pa tudi, edino voda je bila proti koncu malo bolj hladna ampak ni panike.
No tako pa smo tudi mi začel z gosto hrano že malo pred morjem te mlečne zadevice na morju pa tudi korenček in malo sadja, zdej doma smo pa na polno zašibal, mali je čist zadovoljen mami pa tut da tako lepo papa, dojiva se še vedno 3krat do 4krat na dan, ponoči pa kakor je včasih enkrat včasih dvakrat včasih pa nkrat.
No pridelali smo tudi prvi zobek skoraj brez problemov razen mogoče malce tete sitnobe ampak ni bilo krize.
Zadnič sem ga tehtala ker se mi je zdelo da je na morju zrastel, in nagec je tehtal 7.3 kg, jap in potem ugotovim še po ostalih dveh da bo treba v nabavo za čevlji in novimi hlačami, zgleda da morski zrak dobro vpliva na rast mojih otrok
Aha še rr dolžnost, vsem ki ste praznovale RD in vsem malčkom Obesečnicam vse naj naj. Mi smo tudi že 5 mesečniki.
Pri nas se po novem vozimo z vozičkom tako da gledamo v smeri vožnje in ne mamico ker če smo jo gledal smo jokal in tečkal, pač me ne more skos gledat, prou ima
, tako da sva voziček obrnila okoli in sedaj je super
.
Kar se tiče piknika jast sem za sam zmenite se za čas in datum pa priletiva da vas spoznam, bi mi bilo zelo v veselje.
No tako to bi blo od mene za enkrat vse, upam da se vam zdaj prej oglasim
.
Aha pa še to vsem ki ste imele krst čestitke za lep dogodek.
No lepo se imejte in veliko se smejte
, in naj bodo vaši otročki čim bolj zdravi tisti ki pa so na žalost bolančki naj se pa hitro pozdravijo.
LP L & L