brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dober večer babuške ! Na hitrco, ker sva se z dragim odločila, da greva ta teden spat ob 21h, ker sva oba kar nekam utrujena . Mi smo danes prešli na športni voziček, jupi! Čeprav nam je nazadnje na razvojni rekla, da še ne, sva si sedaj, ko je Ela že stara 5 mesecev, drznila jo prestaviti v naslednjo prestavo . Ful je uživala na sprehodu, pa še mami je zraven kar tekla, se mi zdi, da je voziček veliko lažje vodljiv. Vprašanje glede GH: Mi smo včeraj poskusili korenček in je danes zjutraj v blatu imela še čisto nepredelan korenček. Se je vam to tudi dogajalo? Ali to pomeni, da še nekaj časa ostanemo le na riževi in proseni kašici ter še malo počakamo na zelenjavo in sadje? Ne zdi se mi, da bi prehitro začeli z GH, saj je kazala izjemno zanimanja za hrano, ko sva jedla, kar sliniti se je začela. Pa vsakič, ko jeva kašico, tako gode zraven od užitka, da že mora biti ok. Toda sedaj sem pa malo zmedena zaradi kakanja. Še vedno tudi kakamo po 3-4 krat na dan, čeprav smo prej pred GH le enkrat. Vem, da je v začetku to normalno, toda sedaj že kakšnih 10 dni jemo GH, pa še vedno tako pogosto kakamo. Hvala za vse nasvete! Vas grem še prebrat in na hitrco pokomentirat ... nenči to je čist normalno, tudi naš ima po korenčku takšno blato in sem prebrala da je to čisto normalno, ko ji boš dala brokoli ali cvetačo bo blato bolj svetlo, ko bo jedla banano bodo v blatu zelene nitke itd. Kupi paparico notri vse piše je res super knijga, tako da drugače pa nič bat vi kr papajte kotenček . Sej boš videla ko boš začela sadne čežanice kuhat bo imel kakec še čisto po jabolkih vonj , tako pać je. Pa super za športni del, mi ga že tudi imamo .