Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 11:15:03
|
|
|
|
Miška2006
|
brigita, štekam...mi je vse jasno kako to gre glede FB detelja, , tudi name si se spomnila (ritice ) sonček, prosim
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 11:19:23
|
|
|
|
Miška2006
|
eno razkužilo je še kar naravno ... čaki ti napišem kako se kliče ... je v spraju, v srebrno roza embalaži, ga imaš za 200 pihov, je prav pocket varianta..."no-germs"..brez alkohola... razkužilo na bazi organskega limoninega soka...distributer ars pharme, Ljubljana...proizvajalca ne vidim, ker se mi je nalepka strgala...sem ga pa kupila v lekarni v novi gorici ni pa glih poceni...stane 10€
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 24.9.2009 11:23:21 >
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 11:21:56
|
|
|
|
kpmk
|
miška2006- a to razkužilo lahko potem pride v stik z usti,...... a se uporablja za rokice al igračke no sej vse pride potem v usta.. HVALA
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 11:26:08
|
|
|
|
Miška2006
|
Piše, da je za splošno uporabo...raba kjerkoli brez brisač...ne izsušuje kože, naravno navlaži brez ostankov in občutka lepljivosti...se posuši v 15 sekundah...tako piše na delu nalepke, kjer še lahko kaj preberem . Mini je OK. Rabim ga za tavečjega in tamalo. Ti napišem ZS
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 11:30:36
|
|
|
|
kpmk
|
miška2006-HVALA!!!!!!!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 13:00:55
|
|
|
|
nmagk
|
čestitke za obmesečnice vsem Sonček kok sta luškana,slika je kar za kako revijo. Men je dons tud skor raznesl zize Karolinca je spala 11,5 ur skupaj,sem jo zjutraj kar gledala če še diha. Žalostne zgodbe ja res jih je težko brat,vendar smo tu zato,da se bodrimo med seboj in Miklarom to sedaj močno potrebuje,seveda na njeni temi,žalostno,pa naj bi bili v Lj.ful strokovnjaki,me prav zanima kateri dr.je bil tak kreten. Lepo je bilo pogledati pomočnike po dolgem cajtu . Lepo se imejte in uživajte v teh lepih sončnih dneh. Za srečanje sem tudi jaz za,Lj. in okolica.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:22:05
|
|
|
|
štorkljica
|
Dan! Sonček tudi z moje strani, res žalostne stvari...upam, da bo z očetom vse vredu zanj, prebrala sem tudi zgodbo tvoje prijateljice in sem začela prav jokat zraven...pa jaz res redko jočem...nimam besed no... Pa bravo za Aleksove prevale in 5 meswecev. pomočniki un je res smešen...Hello Kitty kpmk sto let za leseno žlico kje jih pobiraš , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni. Brigitka verjetno rabi ponoči malo več cartanja...bo tudi to minilo, če ne prej potem takrat ko se bosta nehala dojit veronikab za Jakobovo in tvojo prespano noč! Samo tako naprej Jakob klavdik tudi tebi za 2 prespani noči...samo tako naprej tudi vi zanchy sem se malce nasmejala tvojemu postu, kako Sebastjančka moti njegov buši pri vsakdanjih dojenčkovih raziskovalnih opravilih, potem pa sem šla pogledat na seznamček koliko je težek in so mi prav oči ven stopile....tvoj pa res rad papa mami mu ugaja OK kar sem videla sem pokomentirala...ostale samo omenjam... Meni se Sofija še tudi ne preobrača ne na trebuh in ne na hrbet, ampak midve pa vsak dan pridno vadive - počasi bo. Ko jo dvigujem iz ležečega položaja jo vedno dvignem tako, da jo najprej posedem za 1-2 sekundi in jo pol primem pod pajske in dvignem. Včeraj začela z GH...tamala vse izpljuvala , danes sem ji zato dala na pokušino krhelj jabolke, ki sem jo glih mazala pred njo...pa je nekaj z jezičkom opletala okoli in okoli in se zraven kislo držala . Jutri bom kuhala jabolko in ji potem malo dala po žlički taki gosti sok, bomo videli kaj bo. Včeraj srečala deteljo in njeno Majo v trgovini,,,,kak lušna bejba je tale Maja (pa mami seveda tudi ) in tako pridno sedi v voziču pa zvedavo opazuje po trgovini verjetno že tuhta kaj vse bi mela OK zdaj pa šibam po tavečjo v vrtec
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:22:11
|
|
|
|
sonček85
|
kpmk.jaz za razkuževanje uporabljam tisto razkužilo ki ga imajo v bolnici ,se ga kupi v lekarni,hrbet mu pa mažem z materino dušico.Pa kaj ti v lekarni včas prav pretiravajo,kaj vse ni pa se uporablja.Mama sama ve kaj je in kaj ni dobro,no včasih majo pa res prav da ne bom tko negativno rekla. pa hvala zlata si http://www.arspharmae.com/articles.php?lng=si&pg=110 - O TEM JE PA MIŠKA GOVORILA nmagk:joj hvala za tko lepo pohvalo.No ko si pa že glih omenila ,moja porodna zgodba bo drugi mesec v reviji Mama na katero sem naročena,se pravi 28.10 Danes smno jedli za kosilo špinačo in krompri in je pojedel malo več kot 5 žlic
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:24:13
|
|
|
|
sonček85
|
t men je pa en tikerček zginu
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:33:15
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica kpmk sto let za leseno žlico kje jih pobiraš , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni. he he ta izraz je od Brigite23 pa lahko potem rokice v usta "nese"?????
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:38:47
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk.jaz za razkuževanje uporabljam tisto razkužilo ki ga imajo v bolnici ,se ga kupi v lekarni sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s tem ,hrbet mu pa mažem z materino dušico.Pa kaj ti v lekarni včas prav pretiravajo,kaj vse ni pa se uporablja.Mama sama ve kaj je in kaj ni dobro,no včasih majo pa res prav da ne bom tko negativno rekla. pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... pa hvala zlata si http://www.arspharmae.com/articles.php?lng=si&pg=110 - O TEM JE PA MIŠKA GOVORILA a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčke sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo. nmagk:joj hvala za tko lepo pohvalo.No ko si pa že glih omenila ,moja porodna zgodba bo drugi mesec v reviji Mama na katero sem naročena,se pravi 28.10 iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo Danes smno jedli za kosilo špinačo in krompri in je pojedel malo več kot 5 žlic Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radi
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 14:41:51
|
|
|
|
veronikab
|
Eh, jaz ne pretiravam glede umivanja rok in igrač, saj če tako gledate, bodo naši sončki prej ali slej začeli 'čistiti' naša stanovanja. Se spomnim, ko je bil nečak od mojega enkrat pri nama, je najprej po vseh 4-ih prelazil celo stanovanje in balkon, seveda je v eni rokici imel pol žemlice, ki jo je nadrobil, ko je pa delal drugi krog, je pa vse kar je nadrobil pobral in pojedel.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 15:10:27
|
|
|
|
sonček85
|
sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s tem Jaz s tem razkužim in potem mu nekaj časa ne pustim v usta.Igrače pa itak umijem še potem pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... Ma daj včas res pretiravajo.Prav da si razkurjena a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčke sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo.ja kar daj,pa boš videla iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo Ja naročena sem nanjo in sem rekla za foro bom poslala in če me bojo izbrali bojo čene pa ne in so mi 2t nazaj pisali da bo objavljeno 28.10 Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radi saj je dobra sam men je blek ker je čist brez okusa
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 15:25:10
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s tem Jaz s tem razkužim in potem mu nekaj časa ne pustim v usta.Igrače pa itak umijem še potem pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... Ma daj včas res pretiravajo.Prav da si razkurjena mi bi to imeli samo za na pot...... no sej bom vidla a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčke sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo.ja kar daj,pa boš videla iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo Ja naročena sem nanjo in sem rekla za foro bom poslala in če me bojo izbrali bojo čene pa ne in so mi 2t nazaj pisali da bo objavljeno 28.10 iiii iiii iii superca Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radi saj je dobra sam men je blek ker je čist brez okusa jst sem bla 100% da je ne bo hotu ker je res blek.... pa jo ima hb full rad (trkam)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 15:29:06
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica kpmk sto let za leseno žlico kje jih pobiraš , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni. he he ta izraz je od Brigite23 pa lahko potem rokice v usta "nese"????? Lahko, saj je gor označeno, da še učke lahko z njimi brišeš - pol sluznici v ustih nima kaj bit. aja, pol pa sori Brigitka, da sem takle kul izraz prisodila drugi...sem ga danes 1x že uporabla
< Sporočilo je popravil štorkljica -- 24.9.2009 15:32:17 >
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 15:33:25
|
|
|
|
štorkljica
|
Sonček zaporodno zgodbo, jo bom prebrala!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 15:35:40
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica kpmk sto let za leseno žlico kje jih pobiraš , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni. he he ta izraz je od Brigite23 pa lahko potem rokice v usta "nese"????? Lahko, saj je gor označeno, da še učke lahko z njimi brišeš - pol sluznici v ustih nima kaj bit. aja, pol pa sori Brigitka, da sem takle kul izraz prisodila drugi...sem ga danes 1x že uporabla O štorklica hvala ... grem še danes ponj. HVALA
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 19:25:13
|
|
|
|
2soncek2
|
Pozdravljene mamice! Naj vas malo pozdravim. Moja princeska bo cez 2 dni ze 7 mesecev stara! Pridno rastemo in se redimo. Mesec dni pa jemo ze tudi druge dobrote, ne samo maminega mlekeca.Zacela sem s korenckom, nadaljevala z blitvo in bucko, jabolko, hrusko...Ponudite svojim malckom sladki krompir, ker zaziga. Moja je danes pojedla celo skledelico spasiranega krompirja z bucko . Imamo tudi ze 2 spodnja zobka in se smejemo kot kak zajcek .Spimo pa bolj tako, a upamo, da bomo 1x le doziveli ter prespali vecji del noci. Imamo tudi problem s slabokrvnostjo, dobili smo sirup, ki pa je "bljak" pravi nase dete, vse kar ji dam v usta, izpljuva...tako sem se odlocila, da grem v Avstrijo kupit tabletke, ki so baje zelo v redu...poskusala bom tudi s prehrano in bomo videli... Ah ja, zanima me, koliko se spijo vasi malcki cez dan ...moja spi 3x-zjutraj nekej ob 10., potem opoldan pa se popoldan, vsakic nekje od 30 min pa tudi do 1,5 ure. Soncek 85 zate in tvojo prijateljico, srce se mi je trgalo, ko sem prebrala njeno zgodbo...nimam besed, kar solze me oblijejo, ko pomislim nanjo. Pozdravcek.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 19:47:49
|
|
|
|
Nalini
|
mene pa na tej temi noben ne pogreša ..... po doooooooolgem času se vam javljam ..... Aleksej ima dva zobeka - dobil v roku treh dni .... skoraj brez joka sta prilezla na plan ..... zdaj se morata samo z Majo dogovorit kdaj bosta dobila ta tretjega (sta dobila zobke v istem času ) bili smo na morju (histrion v Portorožu) - bilo je lepo, mali je užival v vodici, veliko smo se sprehajali, cartali .... in posledično iz morja prišli zellooooo razvajeni in s porušenim ritmom ..... v tem času smo imeli tudi posvetovalnico - pri skoraj šsetih mescih (5 mescov 3 tedne) Aleksej tehta 7250 g in je velik 68 cm ---- dobil je tudi tretjo pikico in v laboratoriju smo dali kri ---- vse prestali brez joka spanje je še pri nas vedno katastrofa .... .. budimo se na 2 - 2,5 uri ..... in nočemo dude ampak mamino zizo .... pokomentirat vas še pridem, grem še zdaj malo fejsbukat .... sem pa ful prehlajena - včeraj zvečer me je nekaj zagrabilo .... .... z nosa mi ful tečččččeeeee ..... sem si skuhala čaj in se nafilala z vitamini
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 19:51:08
|
|
|
|
veronikab
|
2soncek2 - glede dnevnega spanja - naš spi podobno kot vaša princeska: vstane tam okrog 7h, je približno 2 h pokonci pol ima 1. rundo dop. spanca, naslednja sledi okrog 12h in pol še enkrt pop. Dop. in pop. spanec trajata od 20min pa do 1 h, opoldanski spanec pa potegne od 2-4 h.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 19:52:45
|
|
|
|
veronikab
|
Dobrodošla nazaj Nalini!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 20:03:33
|
|
|
|
Nalini
|
sonček ... za srečo in .... Aleks je lep fant, z zeloooo lepimi očkami .... pridno rastita in se cartajta ..... pa pri krstu je bil tudi tak fejst štorkljica .... tudi Aleksej se noče obračat (čeprav z hrbta na trebušček ve - obratno še ne) - pa kravic noče pasti .... se takoj začne pritoževat ,,,,, jaz ga ne silim ..... se pa čisto ok razvija .... detelja ... žal jutri odpade zaradi mojega prehlada veronika ... a ti maš facebook in super za spanje spanje čez dan ... 3-4 x po 30 minut al pa 40 .... popoldanski spanec občasno tudi uro pa pol ali pa dve .... razkuževanje .... ne pretiravam .... obmesečnice .... lepo rastite piknik .... meni je vseeno kje, če bomo lahko bomo prišli ..... a še kera prekmurka misli iti
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 20:19:22
|
|
|
|
detelja
|
spanje moja majči zelo različno spi...sam dopoldan je katastrofa...dopoldan gre 3-4 x spat za 10-15 min..no danes je celo eno uro skup prespala...in pol greva tam pol 12 in spi eno uro pol sve nekje 15-30 min auf in pol spiva do 3,4,5 kakor kdaj...no danes ko sem tako čakala da bo zaspala ni pa ni zaspala šele ob pol 3 je zasapla in pol spala do 4...je pa tako, če jaz poleg spim in ko se zbudi vidi, da spim bo spala naprej, če pa me ni poleg pa ko se zbudi vstane...sam ko vstane se čez 5 min že mane po očeh...ob 7 pa je že itak zmanjka...imamo neko noro foro, da noče v vozičku spat...mora bit res že tako utrujena, da še jokat ne more(to je zelo redko)....tk, da mi ful razllično spimo... miška a veš, da sem mogla kake rite tud najt... nalini škoda sam zaradi maje je boljše,da preložimo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 20:50:14
|
|
|
|
sonček85
|
štorkljica:ti z veseljem sonček:lepo da se javiš *spanje:ko spimo čez dan spimo po polh ,včasih kako uro *Hvala nalini:seveda smo te,super za mere,pikico,kri.Jaz te spremljam na FB *hvala Jaz sem se pa zaljubila v te stvari ki so v tem katalogu na strani 51-54 http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/pdf/katalog-2008-09.pdf
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.9.2009 21:22:27
|
|
|
|
nmagk
|
Sonček ful so lepe stvari,kje so pa cene?Tak ležalnik bi mi prav prišel na morju,s strehico in pokrit proti mrčesu,zdej ga bo že prerasla.Jaz že pakiram male stvari za odpis tokrat dajem za skoz,konec rojevanja Želim vam mirno nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!