|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
24.9.2009 11:15:03   
Miška2006
brigita, štekam...mi je vse jasno kako to gre glede FBuser posted image

detelja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi name si se spomnila (riticeuser posted image user posted image user posted image )

sonček, prosimuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
24.9.2009 11:19:23   
Miška2006
eno razkužilo je še kar naravno ... čaki ti napišem kako se kliče ... je v spraju, v srebrno roza embalaži, ga imaš za 200 pihov, je prav pocket varianta..."no-germs"..brez alkohola... razkužilo na bazi organskega limoninega soka...distributer ars pharme, Ljubljana...proizvajalca ne vidim, ker se mi je nalepka strgala...sem ga pa kupila v lekarni v novi gorici

ni pa glih poceni...stane 10€

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 24.9.2009 11:23:21 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
24.9.2009 11:21:56   
kpmk
miška2006- a to razkužilo lahko potem pride v stik z usti,...... a se uporablja za rokice al igračke no sej vse pride potem v usta.. HVALA

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
24.9.2009 11:26:08   
Miška2006
Piše, da je za splošno uporabo...raba kjerkoli brez brisač...ne izsušuje kože, naravno navlaži brez ostankov in občutka lepljivosti...se posuši v 15 sekundah...tako piše na delu nalepke, kjer še lahko kaj preberemuser posted image . Mini je OK. Rabim ga za tavečjega in tamalo.

Ti napišem ZS

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
24.9.2009 11:30:36   
kpmk
miška2006-HVALA!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
24.9.2009 13:00:55   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  čestitke za obmesečnice vsem
Sonček kok sta luškana,slika je kar za kako revijo.
Men je dons tud skor raznesl zizeuser posted image  Karolinca je spala 11,5 ur skupaj,sem jo zjutraj kar gledala če še diha.

Žalostne zgodbe ja res jih je težko brat,vendar smo tu zato,da se bodrimo med seboj in Miklarom to sedaj močno potrebuje,seveda na njeni temi,žalostno,pa naj bi bili v Lj.ful strokovnjaki,me prav zanima kateri dr.je bil tak kreten.

Lepo je bilo pogledati pomočnike po dolgem cajtuuser posted image .

Lepo se imejte in uživajte v teh lepih sončnih dneh.

Za srečanje sem tudi jaz za,Lj. in okolica.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
24.9.2009 14:22:05   
štorkljica
Dan!

Sonček user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani, res žalostne stvari...upam, da bo z očetom vse vreduuser posted image user posted image user posted image zanj, prebrala sem tudi zgodbo tvoje prijateljice in sem začela prav jokat zraven...pa jaz res redko jočem...nimam besed no...
Pa bravo user posted image user posted image user posted image za Aleksove prevale in 5 meswecev.

pomočniki un je res smešen...Hello Kittyuser posted image user posted image user posted image

kpmk sto let za leseno žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image kje jih pobirašuser posted image , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni.

Brigitka verjetno rabi ponoči malo več cartanja...bo tudi to minilo, če ne prej potem takrat ko se bosta nehala dojituser posted image

veronikab user posted image user posted image user posted image za Jakobovo in tvojo prespano noč! Samo tako naprej Jakobuser posted image

klavdik user posted image user posted image user posted image tudi tebi za 2 prespani noči...samo tako naprej tudi viuser posted image

zanchy sem se malce nasmejala tvojemu postu, kako Sebastjančka moti njegov buši pri vsakdanjih dojenčkovih raziskovalnih opravilih, potem pa sem šla pogledat na seznamček koliko je težek in so mi prav oči ven stopile....tvoj pa res rad papauser posted image user posted image user posted image mami mu ugajauser posted image

OK kar sem videla sem pokomentirala...ostale samo omenjam...user posted image
Meni se Sofija še tudi ne preobrača ne na trebuh in ne na hrbet, ampak midve pa vsak dan pridno vadive - počasi bo. Ko jo dvigujem iz ležečega položaja jo vedno dvignem tako, da jo najprej posedem za 1-2 sekundi in jo pol primem pod pajske in dvignem. Včeraj začela z GH...tamala vse izpljuvalauser posted image user posted image , danes sem ji zato dala na pokušino krhelj jabolke, ki sem jo glih mazala pred njo...pa je nekaj z jezičkom opletala okoli in okoli in se zraven kislo držalauser posted image .
Jutri bom kuhala jabolko in ji potem malo dala po žlički taki gosti sok, bomo videli kaj bo.

Včeraj srečala deteljo in njeno Majo v trgovini,,,,kak lušna bejba je tale Maja (pa mami seveda tudiuser posted image ) in tako pridno sedi v voziču pa zvedavo opazuje po trgoviniuser posted image user posted image verjetno že tuhta kaj vse bi melauser posted image user posted image

OK zdaj pa šibam po tavečjo v vrtecuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.9.2009 14:22:11   
sonček85
kpmk.jaz za razkuževanje uporabljam tisto razkužilo ki ga imajo v bolnici ,se ga kupi v lekarni,hrbet mu pa mažem z materino dušico.Pa kaj ti v lekarni včas prav pretiravajo,kaj vse ni pa se uporablja.Mama sama ve kaj je in kaj ni dobro,no včasih majo pa res prav da ne bom tko negativno rekla.

pa hvala zlata si user posted image user posted image http://www.arspharmae.com/articles.php?lng=si&pg=110  - O TEM JE PA MIŠKA GOVORILA

nmagk:joj hvala za tko lepo pohvalo.No ko si pa že glih omenila ,moja porodna zgodba bo drugi mesec v reviji Mama na katero sem naročena,se pravi 28.10user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smno jedli za kosilo špinačo in krompri in je pojedel malo več kot 5 žlicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.9.2009 14:24:13   
sonček85
t
men je pa en tikerček zginuuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.9.2009 14:33:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

kpmk sto let za leseno žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image kje jih pobirašuser posted image , razkuževanje...nevem če je glih treba razkuževat, raje večkrat igračke in rokice prebriši z vlažilnimi robčki...tisti od Penatena (modri) so še posebej nežni.

he he ta izraz je od Brigite23user posted image user posted image user posted image
pa lahko potem rokice v usta "nese"?????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.9.2009 14:38:47   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk.jaz za razkuževanje uporabljam tisto razkužilo ki ga imajo v bolnici ,se ga kupi v lekarni  sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s temuser posted image ,hrbet mu pa mažem z materino dušico.Pa kaj ti v lekarni včas prav pretiravajo,kaj vse ni pa se uporablja.Mama sama ve kaj je in kaj ni dobro,no včasih majo pa res prav da ne bom tko negativno rekla. pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat user posted image  ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... user posted image user posted image

pa hvala zlata si user posted image user posted image http://www.arspharmae.com/articles.php?lng=si&pg=110  - O TEM JE PA MIŠKA GOVORILA  a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčkeuser posted image  sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo.

nmagk:joj hvala za tko lepo pohvalo.No ko si pa že glih omenila ,moja porodna zgodba bo drugi mesec v reviji Mama na katero sem naročena,se pravi 28.10user posted image user posted image user posted image user posted image    iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo user posted image user posted image

Danes smno jedli za kosilo špinačo in krompri in je pojedel malo več kot 5 žlicuser posted image user posted image user posted image user posted image   Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.9.2009 14:41:51   
veronikab
Eh, jaz ne pretiravam glede umivanja rok in igrač, saj če tako gledate, bodo naši sončki prej ali slej začeli 'čistiti' naša stanovanja. Se spomnim, ko je bil nečak od mojega enkrat pri nama, je najprej po vseh 4-ih prelazil celo stanovanje in balkon, seveda je v eni rokici imel pol žemlice, ki jo je nadrobil, ko je pa delal drugi krog, je pa vse kar je nadrobil pobral in pojedel.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.9.2009 15:10:27   
sonček85

sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s temuser posted image
Jaz s tem razkužim in potem mu nekaj časa ne pustim v usta.Igrače pa itak umijem še potem

pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat user posted image  ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... user posted image user posted image
Ma daj včas res pretiravajo.Prav da si razkurjena

a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčkeuser posted image  sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo.ja kar daj,pa boš videla

iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo user posted image user posted image Ja naročena sem nanjo in sem rekla za foro bom poslala in če me bojo izbrali bojo čene pa ne in so mi 2t nazaj pisali da bo objavljeno 28.10

Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radiuser posted image saj je dobra sam men je blek ker je čist brez okusa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.9.2009 15:25:10   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sam a ni to mal premočn za dojenčke da bi mu rokce s temuser posted image
Jaz s tem razkužim in potem mu nekaj časa ne pustim v usta.Igrače pa itak umijem še potem

pa veš kak sem se počutla k najbolj neumna tam, češ pa kak sem neodgovorna kaj si umislim..... ehj sej zato pa sem tam da vprašam in ne kupim glih prila za rokce glancat user posted image  ma mal pretiravam sam res ej, pje sm bla razkurjena..... user posted image user posted image
Ma daj včas res pretiravajo.Prav da si razkurjena mi bi to imeli samo za na pot...... no sej bom vidlauser posted image

a to, aha.... nič ne piše da je za dojenčkeuser posted image  sej sva zmenjeni.... jutri še v lj vprašam, če majo.ja kar daj,pa boš videla

iiiii kako pa to?????? dej javi da preberemo user posted image user posted image Ja naročena sem nanjo in sem rekla za foro bom poslala in če me bojo izbrali bojo čene pa ne in so mi 2t nazaj pisali da bo objavljeno 28.10 iiii iiii iii superca user posted image

Superca le tako naprej,,.... mi jo imamo pa Zelo radiuser posted image saj je dobra sam men je blek ker je čist brez okusa jst sem bla 100% da je ne bo hotu ker je res blek.... pa jo ima hb full rad (trkam)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.9.2009 15:29:06   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

he he ta izraz je od Brigite23user posted image user posted image user posted image

Lahko, saj je gor označeno, da še učke lahko z njimi brišeš - pol sluznici v ustih nima kaj bit.

user posted image aja, pol pa sori Brigitka, da sem takle kul izraz prisodila drugi...sem ga danes 1x že uporablauser posted image

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 24.9.2009 15:32:17 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.9.2009 15:33:25   
štorkljica
user posted image user posted image Sonček zaporodno zgodbo, jo bom prebrala!

Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.9.2009 15:35:40   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Lahko, saj je gor označeno, da še učke lahko z njimi brišeš - pol sluznici v ustih nima kaj bit.

user posted image aja, pol pa sori Brigitka, da sem takle kul izraz prisodila drugi...sem ga danes 1x že uporablauser posted image

O štorklica hvala ... grem še danes ponj. user posted image  HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.9.2009 19:25:13   
2soncek2
Pozdravljene mamice!

Naj vas malo pozdravim. Moja princeska bo cez 2 dni ze 7 mesecev stara! Pridno rastemo in se redimo. Mesec dni pa jemo ze tudi druge dobrote, ne samo maminega mlekeca.Zacela sem s korenckom, nadaljevala z blitvo in bucko, jabolko, hrusko...Ponudite svojim malckom sladki krompir, ker zaziga. Moja je danes pojedla celo skledelico spasiranega krompirja z buckouser posted image user posted image user posted image .

Imamo tudi ze 2 spodnja zobka in se smejemo kot kak zajcekuser posted image user posted image user posted image user posted image .Spimo pa bolj tako, a upamo, da bomo 1x le doziveli ter prespali vecji del noci. Imamo tudi problem s slabokrvnostjo, dobili smo sirup, ki pa je "bljak" pravi nase dete, vse kar ji dam v usta, izpljuva...tako sem se odlocila, da grem v Avstrijo kupit tabletke, ki so baje zelo v redu...poskusala bom tudi s prehrano in bomo videli...

user posted image Ah ja, zanima me, koliko se spijo vasi malcki cez danuser posted image ...moja spi 3x-zjutraj nekej ob 10., potem opoldan pa se popoldan, vsakic nekje od 30 min pa tudi do 1,5 ure.

Soncek 85user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo prijateljico, srce se mi je trgalo, ko sem prebrala njeno zgodbo...nimam besed, kar solze me oblijejo, ko pomislim nanjo.

Pozdravcek.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.9.2009 19:47:49   
Nalini
mene pa na tej temi noben ne pogreša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

po doooooooolgem času se vam javljam .....

Aleksej ima dva zobeka - dobil v roku treh dni .... skoraj brez joka sta prilezla na plan ..... zdaj se morata samo z Majo dogovorit kdaj bosta dobila ta tretjega (sta dobila zobke v istem časuuser posted image )
bili smo na morju (histrion v Portorožu) - bilo je lepo, mali je užival v vodici, veliko smo se sprehajali, cartali .... in posledično iz morja prišli zellooooo razvajeni in s porušenim ritmom .....
v tem času smo imeli tudi posvetovalnico - pri skoraj šsetih mescih (5 mescov 3 tedne) Aleksej tehta 7250 g in je velik 68 cm ---- dobil je tudi tretjo pikico in v laboratoriju smo dali kri ---- vse prestali brez jokauser posted image

spanje je še pri nas vedno katastrofa .... user posted image  .. budimo se na 2 - 2,5 uri ..... in nočemo dude ampak mamino zizo ....user posted image

pokomentirat vas še pridem, grem še zdaj malo fejsbukat ....

sem pa ful prehlajena - včeraj zvečer me je nekaj zagrabilo ....user posted image  ....  z nosa mi ful tečččččeeeee ..... sem si skuhala čaj in se nafilala z vitamini

Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.9.2009 19:51:08   
veronikab
2soncek2 - glede dnevnega spanja - naš spi podobno kot vaša princeska: vstane tam okrog 7h, je približno 2 h pokonci pol ima 1. rundo dop. spanca, naslednja sledi okrog 12h in pol še enkrt pop. Dop. in pop. spanec trajata od 20min pa do 1 h, opoldanski spanec pa potegne od 2-4 h.user posted image user posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.9.2009 19:52:45   
veronikab
Dobrodošla nazaj Nalini!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.9.2009 20:03:33   
Nalini
sonček ... user posted image za srečo in user posted image  ....
Aleks je lep fant, z zeloooo lepimi očkami user posted image  .... pridno rastita in se cartajta ..... pa pri krstu je bil tudi tak fejstuser posted image

štorkljica .... tudi Aleksej se noče obračat (čeprav z hrbta na trebušček ve - obratno še ne) - pa kravic noče pasti .... se takoj začne pritoževatuser posted image  ,,,,, jaz ga ne silim ..... se pa čisto ok razvija ....

detelja ... žal jutri odpade zaradi mojega prehladauser posted image user posted image user posted image

veronika ... a ti maš facebookuser posted image  in super za spanje user posted image

spanje čez dan ... 3-4 x po 30 minut al pa 40 .... popoldanski spanec občasno tudi uro pa pol ali pa dve ....

razkuževanje .... ne pretiravam ....

obmesečnice .... user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo rastite

piknik .... meni je vseeno kje, če bomo lahko bomo prišli ..... a še kera prekmurka misli itiuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.9.2009 20:19:22   
detelja
spanje moja majči zelo različno spi...sam dopoldan je katastrofa...dopoldan gre 3-4 x spat za 10-15 min..no danes je celo eno uro skup prespala...in pol greva tam pol 12 in spi eno uro pol sve nekje 15-30 min auf in pol spiva do 3,4,5 kakor kdaj...no danes ko sem tako čakala da bo zaspala ni pa ni zaspala šele ob pol 3 je zasapla in pol spala do 4...je pa tako, če jaz poleg spim in ko se zbudi vidi, da spim bo spala naprej, če pa me ni poleg pa ko se zbudi vstane...sam ko vstane se čez 5 min že mane po očeh...ob 7 pa je že itak zmanjka...imamo neko noro foro, da noče v vozičku spat...mora bit res že tako utrujena, da še jokat ne more(to je zelo redko)....tk, da mi ful razllično spimo...

miška a veš, da sem mogla kake rite tud najt...user posted image user posted image user posted image

nalini škoda sam zaradi maje je boljše,da preložimo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.9.2009 20:50:14   
sonček85
štorkljica:ti z veseljem
sonček:lepo da se javiš
*spanje:ko spimo čez dan spimo po polh ,včasih kako uro
*Hvala
nalini:seveda smo te,super za mere,pikico,kri.Jaz te spremljam na FBuser posted image
*hvala

Jaz sem se pa zaljubila v te stvari ki so v tem katalogu na strani  51-54user posted image user posted image user posted image http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/pdf/katalog-2008-09.pdf

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.9.2009 21:22:27   
nmagk
Sonček ful so lepe stvari,kje so pa cene?Tak ležalnik bi mi prav prišel na morju,s strehico in pokrit proti mrčesu,zdej ga bo že prerasla.Jaz že pakiram male stvari za odpis tokrat dajem za skoz,konec rojevanjauser posted image

Želim vam mirno nočko.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!