tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene Bom še to poskusla,samo moram kupit.Je najbrž sok za dobit,predvidevam.Hvala še za ta nasvet. glede aloe bi vprasala farmacevtke ali pediatrinjo se bolje. dobi se 100% sok v lekarni, v mercatorju so uni s 6%, ki jih jaz ne bi dajala tok micenim. Lekarne LJ imajo trenutno akcijo - aloe vera z okusom goznih sadezev je z jabucki (njihov bonitetni sistem) znizana z 20 na 13€.