|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
29.7.2009 12:14:32   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Evo, domača naloga je narejena. Sem glasovala za vse.

Ch.21,kdaj si dala slikico gor od Glorie? Jaz sem prej iskala,pa je nisem našla.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.7.2009 12:15:59   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Dobro jutro!

Dolgo sem vas prebirala na Čvekanju v pričakovanju, zdaj pa je čas, da se vam pridružim, če seveda lahko. user posted image

Sama sem rodila 21.7. Ajdo in Simona, zdaj pa sem do ramen v plenicah, dojenju, dodajanju, podiranju kupčkov, itd.

Ne bom pozdravljala vsako posebej, le mojo Rubinko! Draga moja, nešteto pozitivnih misli sem ti že in ti še vedno pošiljam vsak dan za Gajo in Zojo!

Napišem kasneje kaj več, zdaj pa je alarm in moram odfrfrotati!

Shadow,dobrodošla!user posted image user posted image user posted image Ti se nam kr pridruži,saj več nas je,boljše je!user posted image .Pa za info bi nam dala podatke od tvojih dveh pkratkov,da te dodamo na seznam!Smotka jaz,saj si že napisalauser posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 29.7.2009 12:16:32 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.7.2009 12:17:09   
matcar
Rubin,tudi tvoje podatke nam daj,pa od male miss,da te dodamo na seznam

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.7.2009 12:17:26   
marta82

hej hoj!
Saraya, boga tvoja punčka. Sta bili kaj pri zdravniku?

Pri nas pa nismo nič spali, niti včeraj čez dan, niti ponoči. Zjutraj je bila pri nas patronažna sestra, ker je videla kako mala bljuva po Neocatu je svetovala, da gremo na Aptamil in to smo naredili. Mala bljuva manj, ampak poje tudi manj, njej je popolnoma zadosti, če poje na vsaki 2 uri, 10 ml, pa še to jo je treba prosit in jo spominjat naj je, ko preseže 10 ml začne izvajat svoje ceremoniale (odrivanje stekleničke, zverinsko jokanje, skakanje v naročju,pljuvanje hrane iz ust, bruhanje,...).
Skrbi pa me, ker je ponoči skozi jokala. Bojim se, da je kaj narobe z njo in, da zato ni hotela jesti.
Kaj, če jo boli, ko požira in zato noče jesti? Nič več ne vem, zmedena semuser posted image user posted image , ni mi jasno tudi, če je ponoči jokala, ker čez dan ni nič spala. Nikoli še ni bilo tako hudo, kot včeraj.
Se kateri kaj sanja, kaj bi lahko bilo?
Z B. sumiva tudi, da je mala zaprta, sicer je vsaka plenička pokakana, ampak malo malo. Navadno smo kakali skoraj v vsako pleničko, pa veliko, zdaj pa kakamo čisto malo.

P.s. Zakaj otroci nimajo navodil za uporabo?user posted image

Kaj pa če ima alergijo na kravje mleko? Morda bi za 3 tedne zamenjala formulo za Aptamil ADC pa vidiš, če bo bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 354
29.7.2009 12:20:15   
ly117
Dan!

Midva sva že tudi doma. Lukec spi jaz pa spet jem.

Shadow dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.7.2009 12:20:18   
marta82
Rubin, tudi jaz stiskam pesti za tvoji princeski (sem prebrala tvojo zgodbo na Nedonošenčkih). Upam, da bo šlo vse samo še navzgor.

Shadow dobrodošla.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.7.2009 12:22:01   
matcar

NAŠI SONČKI

user posted image

- Saraya user posted image user posted image A. 9.5.2005
user posted image M. 27.8 2008

- Vrtnica 79 user posted image user posted image L. 23.10 2001
user posted image V.28.11.2007

- Botrca user posted image user posted image Jan 8.12. 2007

- Matcar user posted image user posted image Lea 3.3. 2001
user posted image Maks 24.12. 2007
user posted image Saš 2.4. 2009

-Ly117 user posted image user posted image Luka 19.4. 2009

-LenaG user posted image user posted image Tisa 17.8 2008

-Tasa_m user posted image user posted image Lija 20.2.2009

-Mala Čebelicauser posted image user posted image Klara 19.3 2009

-Marta82 user posted image user posted image Tinej 31.1.2009

-Shadow user posted image user posted image user posted image Ajda in Simon 21.7.2009

< Sporočilo je popravil matcar -- 29.7.2009 12:23:41 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.7.2009 12:25:15   
matcar
Jaz pa Maksa poštimam,pa mu dam zdravila,pa grem malo počivat.Se tipkamo...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.7.2009 12:59:30   
arabela*
MATCAR...daj mi povej,kolk je cena hofrovih pleni in koliko jih je notri?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.7.2009 13:03:18   
tasa_m
Pozdravljene.
Midve sma s sprehoda nazaj, sma bile v Qulandii. Ma pravijo da nimajo dnara, pol pa je v Sparu taka gužva da sem za mleko, pa breskve čakala dobrih 10.min. preden mi je pokasirala user posted image

Liji sem kupila danes knjigico-iz blaga- in je tak fascinirana nad njo da imam mir že cel čas..user posted image

Shadow.. dobrodošla in čestitam, ob rojstvu user posted image

Nič, grem kuhat..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.7.2009 13:21:58   
arabela*
Me pa smo bile prej za pol urce zunaj..je M padla temperatura na 37.2,pa smo šle..ker je tak lepo zunaj...Se ji pa pozna da sedaj,ko je bolana,je taka mirna punčka...
pa spet nič ne spi..očke krvave od zaspanosti..je bila 15 minut v postli,pol pa spet auf....user posted image

Jaz pa že kuham..rebrce v krompirju in čebuli,zraven pa paradajz in kumarce..njami amiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.7.2009 13:22:42   
arabela*
Glede kafeja ta tedn...bom še javla kako in kaj...če bo pupa zdrava se vidimo,drugače pa žal ne...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.7.2009 13:39:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Glede kafeja ta tedn...bom še javla kako in kaj...če bo pupa zdrava se vidimo,drugače pa žal ne...user posted image

Jaz ti ne priporočam da greš kam z njo, naj se do konca pozdravi, ker lahko ti še kaj zraven faše ali pa kateri od naših otrok. Pelji jo k P, ker ima že 2-3 dni skozi vročino, boš tudi ti bolj pomirjena...Pa kaj če spustiš eno kavo, se boste pa naslednji teden dobile.

< Sporočilo je popravil botrca -- 29.7.2009 13:49:05 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.7.2009 13:42:02   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ch.21,kdaj si dala slikico gor od Glorie? Jaz sem prej iskala,pa je nisem našla.user posted image

Jaz sem šla gledat in je ni gor...da nisi dala na kako drugo tekmovanjeuser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.7.2009 13:43:47   
botrca

P.s. Zakaj otroci nimajo navodil za uporabo?user posted image

to bi včasih res prav prišlo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
29.7.2009 13:44:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hvala,Botrca!Pridi me kaj pogledat v Punat-dom Frankopan-skupina MIŠKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne obljubim...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.7.2009 13:47:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

zdaj pa sem do ramen v plenicah, dojenju, dodajanju, podiranju kupčkov, itd.

in še boš doooooooolgooooooo časa...user posted image .

Drugače pa dobrodošla in seveda da se nam lahko pridružiš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.7.2009 14:09:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz ti ne priporočam da greš kam z njo, naj se do konca pozdravi, ker lahko ti še kaj zraven faše ali pa kateri od naših otrok. Pelji jo k P, ker ima že 2-3 dni skozi vročino, boš tudi ti bolj pomirjena...Pa kaj če spustiš eno kavo, se boste pa naslednji teden dobile.

botrca.....sem napisala,če bo zdrava.....saj bolane sigurne nebi vozila v družbo...halo..user posted image

K zdravniku pa kaj jo čem fijakat...če pa itak vedno eno in isto..predpiše antibiotik..in je to to....jaz pa sem full proti kakršnim koli tabletam za otroke..tako da.....zdaj je že boljša...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.7.2009 14:11:11   
arabela*
MATCAR....kdaj imaš v planu it telovadit?

Jaz sem študirala enkrat okol petnajstega...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.7.2009 14:12:11   
botrca

botrca.....sem napisala,če bo zdrava.....saj bolane sigurne nebi vozila v družbo...halo..user posted image

K zdravniku pa kaj jo čem fijakat...če pa itak vedno eno in isto..predpiše antibiotik..in je to to....jaz pa sem full proti kakršnim koli tabletam za otroke..tako da.....zdaj je že boljša...user posted image

Ne mi zamerit in ne me narobe razumet...valjda, da ne prideš če bo še imela vročino. Pravim ti, da če ima že 3 ali koliko dni nihanje vročine je sigurno nekaj narobe. Naj jo P pregleda.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.7.2009 14:13:13   
botrca

katerega meseca in leta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram te malo zezat, ne mi zamerit.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.7.2009 14:17:55   
arabela*

ja valda da ni zdrava..saj vem..malo kašla,verjetno kaka viroza...
Ampak do zdaj vedno ko sem jo peljala,so rekli nič hudega...s tistimi antibiotiki pa si tak naredi več škode kot koristi....
Saj bom vidla kako bo...nisem ji zbijala vročine in ima danes malo...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.7.2009 14:18:23   
arabela*

katerega meseca in leta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram te malo zezat, ne mi zamerit.

hee.zdaj nasledni mesec...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.7.2009 14:35:30   
matcar

hee.zdaj nasledni mesec...user posted image

Jaz sem tudi tak planirala,ja okoli 15.tega.Me je blo malo strah,da boš že zdaj htela it.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.7.2009 14:37:38   
matcar

MATCAR...daj mi povej,kolk je cena hofrovih pleni in koliko jih je notri?user posted image

V Hofer-ju so plenice 12,49 eur. Pakirane pa so št.3-90 kom,št.4-80 kom in št.5-70 kom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......