Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:15:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni kava jutri in v petek ne odgovarja, lahko samo v soboto dopoldan. Ostale povejte. Pol me pa itak ni. meni odgovarja drug teden....ko bomo popolnoma zdravi...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca...ti boš cel mesec ma morju al kako
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:17:06
|
|
|
|
arabela*
|
Cristiana21,Rubin.......za vajine ..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:23:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni kava jutri in v petek ne odgovarja, lahko samo v soboto dopoldan. Ostale povejte. Pol me pa itak ni. meni odgovarja drug teden....ko bomo popolnoma zdravi... no, pol pa bo boljše da se drug teden dobimo. Midve greva jutri na fuzbal, v petek sma sicer v mestu verjetno (odvisno od tašče), v sob. pa ima Tomaž roj.dan in gremo mal praznovat, tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:24:55
|
|
|
|
tasa_m
|
GOOOOOLLLLLLL !!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:25:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Najprej na Krk, potem pa k mojim staršem v Srbijo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:26:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no, pol pa bo boljše da se drug teden dobimo. Midve greva jutri na fuzbal, v petek sma sicer v mestu verjetno (odvisno od tašče), v sob. pa ima Tomaž roj.dan in gremo mal praznovat, tak da...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:26:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...boš slučajno šla kaj v A ? Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:26:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Najprej na Krk, potem pa k mojim staršem v Srbijo. asica...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:27:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...boš slučajno šla kaj v A ? Zakaj? sem misla,če boš slučajno kaj šla,da bi mi mleko prinesla....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:27:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Najprej na Krk, potem pa k mojim staršem v Srbijo. asica... zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:28:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Najprej na Krk, potem pa k mojim staršem v Srbijo. asica... zakaj? ja zakaj..........ker boš tak dolgo na dopustu
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:28:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem misla,če boš slučajno kaj šla,da bi mi mleko prinesla.... ja lahko ti grem, samo če v soboto ne bo kave nima smisla
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:28:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Najprej na Krk, potem pa k mojim staršem v Srbijo. asica...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:29:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja zakaj..........ker boš tak dolgo na dopustu ni me do 10.9.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem misla,če boš slučajno kaj šla,da bi mi mleko prinesla.... ja lahko ti grem, samo če v soboto ne bo kave nima smisla ja saj....ma ne..saj se bom peljala dol...saj ni tak daleč,ne?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:30:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...ti boš cel mesec ma morju al kako ne, bilo bi pa fajn. En teden na morju ostalo v Srbiji
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:31:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj....ma ne..saj se bom peljala dol...saj ni tak daleč,ne? ma ki pa...čez mejo na prvi pumpi (za njo) zaviješ desno in se malo naprej pelješ in takoj boš videla z desne strani je. Ne moreš zgrešiti.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:33:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj....ma ne..saj se bom peljala dol...saj ni tak daleč,ne? ma ki pa...čez mejo na prvi pumpi (za njo) zaviješ desno in se malo naprej pelješ in takoj boš videla z desne strani je. Ne moreš zgrešiti. peljem pa se kje.....??tam čez kungoto al kako??kje je najbližje??in kak delovni čas imajo tam??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:38:21
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Jaz pa vem, jaz pa vem Pa ne povem
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:39:58
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca..kam greste na dopust?? Jaz pa vem, jaz pa vem Pa ne povem Preberem, napišem . . . pa ste zmes že tolk naregale , ve kvakice
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:43:47
|
|
|
|
LenaG
|
No potem pa kavica naslednji teden. Če pa bo kateri jutri vseeno do kavice, pa naj me kar pokliče
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:44:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya peljem pa se kje.....??tam čez kungoto al kako??kje je najbližje??in kak delovni čas imajo tam?? Kak imate iz Mb ne vem...jaz se peljem po stari cesti čez Šentilj da ne rabim vinjete plačevat. Tu je najbližje...od mene. Sicer pa je najboljši, da prvič gre matcar s tabo ona je že bila 1x z mano in ve kam se peljat in ki je najbližje. Delovni čas pa je vsak dan od 8-12:30 in od 14.30-18:00. Lahko pa se vseeno dobimo v soboto na kavi pa ti dam kartico, da boš imela popust.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:48:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG No potem pa kavica naslednji teden. Če pa bo kateri jutri vseeno do kavice, pa naj me kar pokliče Jaz imam vsaki dan za kavico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:51:27
|
|
|
|
christiana21
|
Čer! Evo mene, sva šla z B. k mojemu očetu po denar za kredit za hišo, B. je namreč izgubil službo, denar, ki mu ga dolgujejo bi moral dobiti danes, pa je dobil sms, da denarja še ne bo . Vse gre narobe. Jaz grem spat, me je včeraj osa v bedro vsekala, me vse boli, pa bedro mam veeeliiiikooooo. Lahko noč.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......