|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
29.7.2009 14:40:00   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hvala,Botrca!Pridi me kaj pogledat v Punat-dom Frankopan-skupina MIŠKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne obljubim...user posted image

To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo morašuser posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.7.2009 15:16:17   
botrca

To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo morašuser posted image user posted image user posted image

Ne, saj vem...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.7.2009 15:51:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne, saj vem...user posted image

Vredi te!
Kdaj grete vi?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.7.2009 16:33:38   
tasa_m
ooo Matcar si zamenjala avatar? Da se zlije z to oranžno barvo..tak poletni?? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.7.2009 17:00:50   
botrca
Matcar lep avatar imaš...res paše k tej oranžni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.7.2009 19:05:12   
christiana21
Hej hoj!

Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič večuser posted image user posted image user posted image , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.7.2009 19:48:26   
LenaG
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hej hoj!

Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič večuser posted image user posted image user posted image , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice.

Mije kar hudo, ko si predstaljam ta neprestani boj s hranjenjem . . . Res držim pesti, da bo kmalu bolje in boste začeli normalno papcat . . . Še prej pa čimprejšnji odpust domov in da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.7.2009 19:55:44   
LenaG
Pozdravljene tudi vse ostale . . .

user posted image user posted image user posted image  Rubin tudi za tebe in tvoje sončke

Saraya kako pa je kaj pri tebi?n Še vedno z vročino? Upam, da bo pa zdaj res minila.

Res vam vsem držim pesti in pošiljam pozitivno energijo, da bi bilo vse čimprej vredu, v to da bo pa tako ni dvoma.

Sem vas včeraj samo na hitrco prebrala, sva z možekom imela obisk iz Kamnika. Je prišel en poročni par po dlike in fotoalbum in smo se začvekali. Masta tudi vsak svojo hčero, stari pa sta  9 in 10, pa smo meli kaj za čvekat. Pa o dopustih in dogodovščinah  itd... Je bilo res super. Tak da potem pa se mi ni več dalo pisat in sem šla raje spat.

Jaz sem preživela še en delovni dan in moram priznat, da zaenkrat še paše ta sprememba, mala pikica pa me tudi ne uspe pogrešati. Bomo videli kako bo vnaprej.

Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile.

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 383
29.7.2009 19:57:24   
LenaG
aja pa glasovala sme že tudiuser posted image user posted image user posted image

In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdeteuser posted image  Sem tudi zanjo glasovala.

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.7.2009 20:23:13   
ly117

Hej hoj!

E, bošček. Komaj domov prišla pa spet v bolnici. user posted image user posted image user posted image zate in za B za Glorijo pa koš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 385
29.7.2009 20:24:54   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile.

Meni je tak vseeno ali jutri ali pa v petek.

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.7.2009 20:27:44   
LenaG
Rubin že samo iz tvojega pisanja je razbrati da si dober človek in že samo zato te obkroža pozitivna energija. . . tako kot ti, sta tudi tvoji pravi borki in upam, da boste čimprej doma, družinica. Res si zaslužite.
Si niti predstavljat ne znam kako je to. Tudi midve s pikico ti pošiljava kupuser posted image . user posted image user posted image user posted image  za tebe

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.7.2009 20:32:42   
LenaG
Nič čvekice, vidim da vas še ni. Pridem kasneje nazaj, da vidim kako je s kafetkom jutriuser posted image

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.7.2009 20:57:38   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.7.2009 21:02:40   
botrca

Vredi te!
Kdaj grete vi?

4.8.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.7.2009 21:04:46   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.7.2009 21:05:12   
tasa_m
čer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.7.2009 21:06:41   
tasa_m

Hej hoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio.
Bodita močna user posted image

aja,..sem pa dala prvi glas Klari Glorii na maminajdi.si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
29.7.2009 21:07:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

aja pa glasovala sme že tudiuser posted image user posted image user posted image

In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdeteuser posted image  Sem tudi zanjo glasovala.
jaz sem tud za njo že popoldan glasovala user posted image user posted image

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.7.2009 21:07:52   
botrca
Chrristiana21 zate in za tvojo pikico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej vrne iz bolnice. Vem kak je to ko ti otrok noče jest. Moj je do 15.meseca non-stop bruhal. Zdaj je že dolgo odkar ni...ne morem pa še 100% rečt, da tega ni več, ker imam še vedno strah ko ga hranim da mi bo ven vrgel. Pri 18. mesecih je to zelo redko...user posted image  upam, da do 2. leta čisto mine.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.7.2009 21:09:02   
botrca
Meni kava jutri in v petek ne odgovarja, lahko samo v soboto dopoldan. Ostale povejte. Pol me pa itak ni.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.7.2009 21:13:30   
ly117
Čer vsem skupaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.7.2009 21:13:36   
tasa_m
botrca..kam greste na dopust?? 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.7.2009 21:13:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer vsem skupaj.
čer user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.7.2009 21:14:13   
arabela*
botrca...boš slučajno šla kaj v A ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......