Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 14:40:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,Botrca!Pridi me kaj pogledat v Punat-dom Frankopan-skupina MIŠKE! Nič ne obljubim... To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo moraš
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 15:16:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo moraš Ne, saj vem...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 15:51:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo moraš Ne, saj vem... Vredi te! Kdaj grete vi?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 16:33:38
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo Matcar si zamenjala avatar? Da se zlije z to oranžno barvo..tak poletni??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 17:00:50
|
|
|
|
botrca
|
Matcar lep avatar imaš...res paše k tej oranžni... .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 19:05:12
|
|
|
|
christiana21
|
Hej hoj! Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič več , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 19:48:26
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Hej hoj! Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič več , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice. Mije kar hudo, ko si predstaljam ta neprestani boj s hranjenjem . . . Res držim pesti, da bo kmalu bolje in boste začeli normalno papcat . . . Še prej pa čimprejšnji odpust domov in da bo vse OK
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 19:55:44
|
|
|
|
LenaG
|
Pozdravljene tudi vse ostale . . . Rubin tudi za tebe in tvoje sončke Saraya kako pa je kaj pri tebi?n Še vedno z vročino? Upam, da bo pa zdaj res minila. Res vam vsem držim pesti in pošiljam pozitivno energijo, da bi bilo vse čimprej vredu, v to da bo pa tako ni dvoma. Sem vas včeraj samo na hitrco prebrala, sva z možekom imela obisk iz Kamnika. Je prišel en poročni par po dlike in fotoalbum in smo se začvekali. Masta tudi vsak svojo hčero, stari pa sta 9 in 10, pa smo meli kaj za čvekat. Pa o dopustih in dogodovščinah itd... Je bilo res super. Tak da potem pa se mi ni več dalo pisat in sem šla raje spat. Jaz sem preživela še en delovni dan in moram priznat, da zaenkrat še paše ta sprememba, mala pikica pa me tudi ne uspe pogrešati. Bomo videli kako bo vnaprej. Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 19:57:24
|
|
|
|
LenaG
|
aja pa glasovala sme že tudi In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdete Sem tudi zanjo glasovala.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 20:23:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Hej hoj! Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič več , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice. E, bošček. Komaj domov prišla pa spet v bolnici. zate in za B za Glorijo pa koš .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 20:24:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile. Meni je tak vseeno ali jutri ali pa v petek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 20:27:44
|
|
|
|
LenaG
|
Rubin že samo iz tvojega pisanja je razbrati da si dober človek in že samo zato te obkroža pozitivna energija. . . tako kot ti, sta tudi tvoji pravi borki in upam, da boste čimprej doma, družinica. Res si zaslužite. Si niti predstavljat ne znam kako je to. Tudi midve s pikico ti pošiljava kup . za tebe
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 20:32:42
|
|
|
|
LenaG
|
Nič čvekice, vidim da vas še ni. Pridem kasneje nazaj, da vidim kako je s kafetkom jutri
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 20:57:38
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:02:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vredi te! Kdaj grete vi? 4.8.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:04:46
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:05:12
|
|
|
|
tasa_m
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:06:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Hej hoj! Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič več , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice. za Klaro Glorio. Bodita močna aja,..sem pa dala prvi glas Klari Glorii na maminajdi.si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:07:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG aja pa glasovala sme že tudi In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdete Sem tudi zanjo glasovala. jaz sem tud za njo že popoldan glasovala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:07:52
|
|
|
|
botrca
|
Chrristiana21 zate in za tvojo pikico... , da se čim prej vrne iz bolnice. Vem kak je to ko ti otrok noče jest. Moj je do 15.meseca non-stop bruhal. Zdaj je že dolgo odkar ni...ne morem pa še 100% rečt, da tega ni več, ker imam še vedno strah ko ga hranim da mi bo ven vrgel. Pri 18. mesecih je to zelo redko... upam, da do 2. leta čisto mine.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:09:02
|
|
|
|
botrca
|
Meni kava jutri in v petek ne odgovarja, lahko samo v soboto dopoldan. Ostale povejte. Pol me pa itak ni.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:13:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:13:36
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca..kam greste na dopust??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:13:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer vsem skupaj. čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 29.7.2009 21:14:13
|
|
|
|
arabela*
|
botrca...boš slučajno šla kaj v A ?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......