|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
29.7.2009 7:30:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Moji glasovi so oddani za danes!user posted image
tudi moji!! Ravnokar sem glasovala za naše bebije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.7.2009 7:33:34   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saraya.. a ima še M. vedno vročino? user posted image [image][/image] zate!

ja..spet ima 38.3...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.7.2009 7:34:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya.. a ima še M. vedno vročino? user posted image [image][/image] zate!

ja..spet ima 38.3...user posted image
bogica user posted image , upam,da vročina čimprej mine. A ji niti sirup ali pa svečke ne pomagajo??user posted image

dajte preberte si tole user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4372834/mpage_1/key_/tm.htm#4372915

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.7.2009 7:35:59   
arabela*
ma full je s......, ko nevem al ima vročino še od prehlada ali od včerajšnjega udarca....pojma več nimam...ko pa ji dam svečko,pa je vredu,se zašvica..in je boljše...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.7.2009 7:37:35   
tasa_m

ma full je s......, ko nevem al ima vročino še od prehlada ali od včerajšnjega udarca....pojma več nimam...ko pa ji dam svečko,pa je vredu,se zašvica..in je boljše...
user posted image user posted image user posted image zanjo.

Saj to ej ful d.r.e.k.  ja, ko ne veš.
A včeraj je padla? Nisem nič brala za nazaj.
L. mi  je zdaj zaspala, ko sem mislila ven it..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.7.2009 7:39:30   
arabela*

ni padla..z glavo se je butnila v steno....ima tako navado ,da vdarja z glavo sunkovito nazaj....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.7.2009 7:40:02 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.7.2009 7:47:26   
tasa_m

ni padla..z glavo se je butnila v steno....ima tako navado ,da vdarja z glavo sunkovito nazaj....user posted image
ohjoj. Bogica.
Verjamem da ti je prav grozno, ko ne moreta ven zdaj, ko je tako lepo vreme..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.7.2009 8:15:51   
marta82
Dobro jutro punce.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.7.2009 8:16:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Moji glasovi so oddani za danes!user posted image

Moji tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.7.2009 8:16:57   
marta82
Saraya upam, da vročina čimprej pade. Bogica mala.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.7.2009 8:17:57   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.7.2009 8:19:25   
botrca
Matcar to pa je za Leo:

Pikica lepo se imej na morju, pa misli kaj na nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate in pridna bodi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.7.2009 8:29:43   
botrca
Matcar in Tasa_m sem našla do kdaj traja to tekmovanje do 31.8. 1.9 bodo objavljeni rezultati. Tak, da punce čaka nas še dosti delauser posted image .

Grem se spravit pa šibam v mesto po opravkih ki jih nisem včeraj uspela opravit pa na kavo z eno prijateljico.

Se tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.7.2009 8:33:48   
marta82
Tudi jaz šibam. Lep dan!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.7.2009 8:37:17   
christiana21
hej hoj!
Saraya, boga tvoja punčka. Sta bili kaj pri zdravniku?

Pri nas pa nismo nič spali, niti včeraj čez dan, niti ponoči. Zjutraj je bila pri nas patronažna sestra, ker je videla kako mala bljuva po Neocatu je svetovala, da gremo na Aptamil in to smo naredili. Mala bljuva manj, ampak poje tudi manj, njej je popolnoma zadosti, če poje na vsaki 2 uri, 10 ml, pa še to jo je treba prosit in jo spominjat naj je, ko preseže 10 ml začne izvajat svoje ceremoniale (odrivanje stekleničke, zverinsko jokanje, skakanje v naročju,pljuvanje hrane iz ust, bruhanje,...).
Skrbi pa me, ker je ponoči skozi jokala. Bojim se, da je kaj narobe z njo in, da zato ni hotela jesti.
Kaj, če jo boli, ko požira in zato noče jesti? Nič več ne vem, zmedena semuser posted image user posted image , ni mi jasno tudi, če je ponoči jokala, ker čez dan ni nič spala. Nikoli še ni bilo tako hudo, kot včeraj.
Se kateri kaj sanja, kaj bi lahko bilo?
Z B. sumiva tudi, da je mala zaprta, sicer je vsaka plenička pokakana, ampak malo malo. Navadno smo kakali skoraj v vsako pleničko, pa veliko, zdaj pa kakamo čisto malo.

P.s. Zakaj otroci nimajo navodil za uporabo?user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.7.2009 8:55:24   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar to pa je za Leo:

Pikica lepo se imej na morju, pa misli kaj na nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate in pridna bodi.

Hvala,Botrca!Pridi me kaj pogledat v Punat-dom Frankopan-skupina MIŠKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.7.2009 8:56:36   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

hej hoj!
Saraya, boga tvoja punčka. Sta bili kaj pri zdravniku?

Pri nas pa nismo nič spali, niti včeraj čez dan, niti ponoči. Zjutraj je bila pri nas patronažna sestra, ker je videla kako mala bljuva po Neocatu je svetovala, da gremo na Aptamil in to smo naredili. Mala bljuva manj, ampak poje tudi manj, njej je popolnoma zadosti, če poje na vsaki 2 uri, 10 ml, pa še to jo je treba prosit in jo spominjat naj je, ko preseže 10 ml začne izvajat svoje ceremoniale (odrivanje stekleničke, zverinsko jokanje, skakanje v naročju,pljuvanje hrane iz ust, bruhanje,...).
Skrbi pa me, ker je ponoči skozi jokala. Bojim se, da je kaj narobe z njo in, da zato ni hotela jesti.
Kaj, če jo boli, ko požira in zato noče jesti? Nič več ne vem, zmedena semuser posted image user posted image , ni mi jasno tudi, če je ponoči jokala, ker čez dan ni nič spala. Nikoli še ni bilo tako hudo, kot včeraj.
Se kateri kaj sanja, kaj bi lahko bilo?
Z B. sumiva tudi, da je mala zaprta, sicer je vsaka plenička pokakana, ampak malo malo. Navadno smo kakali skoraj v vsako pleničko, pa veliko, zdaj pa kakamo čisto malo.

P.s. Zakaj otroci nimajo navodil za uporabo?user posted image

Ne vem,mogoče ji pa res hrana ne odgovarja. Boš vidla,kako bo danes,pa če bo enako,jo pelji k Z,samo ne v B,ampak k njeni pediatrinji

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.7.2009 8:58:00   
matcar
Saraya,jaz bi jo na tvojem mestu peljala k Z. Tudi če ne bo kaj hujšega,boš vsaj mirna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.7.2009 9:04:24   
christiana21
Njena pediatrinja ne dela, je na dopustu, ne vem pa kdo jo nadomešča in kje lahko to najdem.
Za koga vse se glasuje na maminajdi? jaz imam tudi Glorio gor.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.7.2009 9:04:58   
ly117
Christiana21 jaz mislim da je zaprta od hrane, ker si jo menjala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.7.2009 9:22:56   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Njena pediatrinja ne dela, je na dopustu, ne vem pa kdo jo nadomešča in kje lahko to najdem.
Za koga vse se glasuje na maminajdi? jaz imam tudi Glorio gor.

nekdo te bo ziher vzel,če je njena na dopustu,to te ne rabi skrbet. Na maminajdi.si pa so naslednji otročki:
-Jan(Bauman-od botrce)
-Lija(Tasa_m)
-Maks(Matcar)
-Saš(Matcar)

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.7.2009 9:30:18   
matcar
Nič,bo treba nekaj migat začet,pa še Leo peljem v mesto,se z "babico" dobita. Se tipkamo kasneje...Pa lep dan vam želim

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.7.2009 9:31:07   
ly117
Saj jaz grem tudi počasi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.7.2009 9:37:10   
christiana21
Evo, domača naloga je narejena. Sem glasovala za vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.7.2009 10:04:33   
Shadow
Dobro jutro!

Dolgo sem vas prebirala na Čvekanju v pričakovanju, zdaj pa je čas, da se vam pridružim, če seveda lahko. user posted image

Sama sem rodila 21.7. Ajdo in Simona, zdaj pa sem do ramen v plenicah, dojenju, dodajanju, podiranju kupčkov, itd.

Ne bom pozdravljala vsako posebej, le mojo Rubinko! Draga moja, nešteto pozitivnih misli sem ti že in ti še vedno pošiljam vsak dan za Gajo in Zojo!

Napišem kasneje kaj več, zdaj pa je alarm in moram odfrfrotati!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......