donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna80 Dobro jutro! Danes ja za mano že tretja grozna noč.... . Totalen odklop. Tamala mi spi čez dan non-stop. Pokonci je mogoče kakih pet urc maximalno! Včeraj mi je rogobilila od polnoči naprej . Skoz neki stokala, pa nič ji ni bilo prav, kokr sem jo položila v košku....Dons ponoč se je zbudila ob enih, sem jo podojila , in fak no, vem se mi je še konkretno pokakcala in seveda potem je sledilo previjanje, nakar jo jaz položim v košek in dudo v usta....potem ona dudo skoz ven meče in misli, da ji jo bom skoz notr v usta dajala. Sem obupala in sem jo pustila, da se je drla v košku celih 35 min. Ko se je zdrla, je valda zaspala. Poln kufer sem jo mela s tem njenim izsiljevanjem, da jo bom vzela iz koška. Mož, ki je vse to zraven poslušal mi je dal čisto prav. Hvalabogu. In če bo danes spet tako, bom nardila isto. Enkrat se bo že naveličala.... sej mogoče ne delam prav, ampak če jo bom ves čas nosila mi bojo roke stran padle. Ni problema čez dan, samo ponoči je pa grozn. Sploh ne vem kaj nej nardim, da bo čez dan več pokonci. Ona je pokonci kako urco, potem pa spet zaspi za 2-3 urce. In to mi dela cel dan . S tem da je stara že 2,5 meseca. Jaz sem jo enkrat tudi ponoči pustila, da se je zdrla Sem pa bla zraven nje, tak da je vedla, da ni sama ... Ampak mi je do takrat lepo spala ponoči, potem pa je hotela pozornost, pa sem ji samo hotela pokazat, da čez dan je lahko na rokah, se pogovarjama itd., noč pa je za spanje ... Se pa grozno počutiš, ko to narediš Ampak vsega pa res ne moreš pustit... Kolk pa kej vaši notročki čez dan spijo??? Sej pravjo, da je fulll dobr, če otročki velik spijo...Spi pa itak izključno na trebuščku s tem da ona si vedno sama obrača glavco levo in desno. Kokr ji pač bolj paše. Nč, šibam jz še kej narest preden se zbudi. Uživajte v sončku, spet je en lep dan pred nami, tko da ga maximalno izkoristite in uživajte na sončku :) Čaw Meni ponoči ful lepo spi (od 21h, 22h pa do 8h z vmesnim hranjenjem, ki je sicer nekje na 3 do 4 ure, ampak to ni panike, ker jo dojim pa še zraven mene spi, tak da to lepo naredim na pol med spanjem ), čez dan pa noče več ... Včasih dopoldan kako urco, mogoče dvakrat tako, popoldan pa dvakrat ali trikrat po 15 minut ... Sicer si želim, da bi kdaj kaj več zaspala, ampak se ne smem preveč pritoževat, dokler mi ponoči spi Je pa res, da če mi je čez dan nihče ne popazi malo, sploh nimam časa za nič drugega IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zadnjic sm jo uponasala kako joka je bila tok uzaljena da je dala pol kr mir...lumpki so - zlo pametni otroci pa ceprav tok majhni Meni je tudi užaljena, če jo oponašam in se še bolj razjezi Res razumejo marsikaj
|