ninocka
|
Mi smo meli vceraj sistemstski pri 3 mesecih. Je bil cepljen (nc jokal, no mickeno zacivkal), pa se UZ kolkov je naredila (vse OK). Je bil ful pohvaljen, pa skoz je govorila Kolk je lep! Ja, pa kako si ti lep! Pol me pa pogleda in rece A vam kdaj recejo, da je lep? Pa pravim jst, ja, sej za vse tri skoz govorijo in P spet: Ja, sej so vsi trije rees lepi Tezek je 5800, velik 60 cm, obseg glavice ima pa 40 cm. Za naslednji pregled sva se zmenile, da bo se pogledala, kako je z naso zategnjenostjo in ce ne bo bolje, bo dala napotnico za RA. Sicer se ful trudimo doma, da izvajamo handling, pa ga sproscam, pa masiram...bomo vidli... Sem na hitrco preletela (nimam ful casa, ker skoz sam po netu gledam in urejam za poroko): znizano placilo za vrtec se odda do 15. novembra vsako leto, ampak po tistem, ko je otrok sprejet v vrtec. zdruzevanje skupin v vrtcu - to je potemv popoldanskem varstvu, ko gre ze vecina otrok domov in jih vse skupaj naberejo v dezurni igralnici. Pri nam je to po 4 uri popoldan, jih pa ful gledajo. Tista opazka o vzgojiteljicah se mije zdela prav nesramna, ker se vzg za nase otrocke res trudijo in si ne zasluzijo tega. Ce pa tko razmisljate, je pa res boljse, da je otrok doma v varstvu...kar je pa spet druga zgodba... gosta hrana - mi bomo zaceli po 6 mesecu - za dojene otroke se priporoca po 6 mesecu, za tiste na flaski pa po 4 mesecu. Zacnes pa s mlecnimi kasicami in ko to ze normalno je, preides na zelenjavo in sadje. Tista, ki je dajala fruchtzwerge in alspko smetano - to so stvari, ki jih uvajas nazadnje...moje mnenje, sicer je pa vsaka odgovorna za svojega otroka. cmokanje rokic - bolj zaradi tega, ker zdaj odkriva rokice, kot pa zaradi zobkov. Prijemat zacne pa igracke v roke tam po 4 mesecu nekje (ce se se prav spomnim). giggica - jst tud mislim, da ne bo panike - preden grete na pot ga fajn nahrani, pa bo verjetno v avtu spal, ko pa zacne (ce zacne) jokat, se pa ustavite, ga nahranis, previjes in via naprej luna80 - mogoce pa ni zamenjala noc za dan, ampak jo ponoci kaj matra, napenja...in ker ponoci ne spi, je podnevi utrujena in poseldicno vec spi. spela30, jst sem si spremenila barvo las v nosecnosti - iz blondinke na rdecelasko, pa se mojmu nisem nic povedal. Sem samo prisla v sluzbo in ga prej poklicala za kavo. Je za mano hodil, pa me ni spoznal