ninocka
|
Dober dan po dolgem casu... sem tolk zaposlena z drugimi stvarmi, da mam ful mal cajta za RR. Preberem mogoce se, napisem pa bolj malo. Mi se mamo fino, Lian je ena taka pridna maca moja . Vceraj je dopolnil 3 mesece (kako cas bezi)... Res je priden, dojimo se se zmeraj lepo, ponoci lepo spi (zbudi se 1/2x za hranjenje) in brez problema zaspi nazaj, prav tako je pa z uspavanjem. Cez dan tudi veliko spi, je pa tudi ze vedno vec casa buden. Zdaj ze kaksno uro lezi v lezalniku in meditira / najprej je ene 15 min z rokicami udarjal po igrackah, pol se je pa umiril in gleda naokoli... Na dopustu je bil tud ful priden, zjutraj je na plazi pojedel in zaspla, smo se sli mi 2x kopat in se na sladoled, ko se je zbudil, previl, pojedel, mal gledal okrog, potem pa pset zaspal. Moram rect, da nimamo nobenih problemov z njim in je tak carti... Prejsnji teden sem bla z najstarejsim v RA in sem jo prosila, ce lahko se Liana pogleda. Je rekla, da je zategnjen, da je treba iyvajat pravilen handling in pa vaje za sproscanje. Ce ne bo OK, pa naj pridemo nazaj k njej. Jutri imava pregled in UZ kolkov, me zanima, ce ga bo tudi cepila? Oblekce imamo ze bolj ali manj 62/68. Se mi zdi, da se je ful potegnil in pridobil na tezi...je ratal tak konkreten decko... Pa tolk se smeji, ko ga lupckamo ali ogovarjamo. Starejsa dva sta pa tud cist nora nanjga in bi ga samo cmokala in vlekla za rokice, pa nogice, pa Lian to, pa Lian ono, pa kdaj bo zrastel :) Urnik mamo pa nekak takole zdaj / ob cca 7h zvecer se gremo umit in potem podojit in spat. Zjutraj se zbudi okrog &ih, podoji, previje, preoblece, mal se crkljamo, stiskamo, lupckamo, potem pa cez kaksno urco zaspi in spi tam do 4 ure. Se spet previjemo, pojemo in spet mal gledamo, pol pa spet zaspi do ene 4ih popoldne. Od takrat do 7ih je pa ponavadi buden in se malo nosimo, mal vozickamo, mal gledamo okrog...pol gremo pa ze spat. Dnevi pa drvijo mimo s svetlobno hitrostjo... Tolk na hitrco od nas, moram se prebrat kaj se kaj pri vam dogaja.