rina22
|
Dobro jutro Najprej, hvala vsem, da ste napisale ceno za cepljenje prota rotavirusu Samo res, zakaj pa take razlike?? Zanimivo... sabina84, saj vem, da veliko dojenčkov poliva. Naju je pač poslala P v bolnico, ker je v posvetovalnici (ko je malo obrnila na trebušček ji je malo mlekeca prišlo v usta) opazila, da poliva. Ji pa tudi jaz naredim vedno malo več mleka, vseeno pa gledam, da je nekje tak, kot sem napisala. Tak, da ona je stara malo več kot mesec in pol, tak da ji naredim 130 ml. Pa potem spije, kolko pač spije.. Ne vem, če sva se prav zastopile vrtec - midva bova verjetno malo vpisala, ko bo stara dve ali pa tri leta. Mislim, da bo drugo leto še kar doma. Jaz bom še ziher, ko bom mela še kaj za fax postoriti, ko pa ne bo časa, pa bodo babice vskočile (časa za učit sem mislila ). Pa če ni potrebe, je otroka (baje) tak najbolje vpisati, ko je star 3 leta. Če pa moraš prej, pa je po eni strani tudi vredu, se prej navadi katalena2007, meni osebno Aptamil AR ni všeč, ker je najina mala mela čist vredu prebavo in vse pred Aptamilom AR. Zdaj pa komaj kaka, ma full trdo blato, pa full jo boli, ko mora kakati Sem povedala P, pa je rekla, da je to normalno Halo, samo meni pa ni Tak da komaj čakam, da bo stara 3 mesece, da dobi nazaj Aptamil Imunofortis - če bo seveda nehala polivati po njem.. Res pa je, da po Aptamilu AR ne poliva skoraj nič. Je pa pač težje prebavljiv. Pa ko gldaš sestavine, nima dodane tiste sestavine za uravnavanje prebave, kar Imunofortis ima. Seveda je odločitev tvoja, če boš dala hčerkici AR, samo jaz bi se ga na veliko izognila, če bi le lahko Lahko pa probaš, pa boš vidla sama najbolj. tickersi, mi lahko prosim poveste, a vi jih vidite? Jaz jih ne. Pa če jih, se moj več ne vidi? Ker sem zbrisala.. Vprašam, ker nikoli se ne ve.. Špela, si me včeraj fajn šokirala
|