|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
2.2.2010 9:44:19   
Češnca
Hej, punce moje!!! user posted image
Grozno sem vas zanemarjala zadnje čase... user posted image Najprej je bil naš ta velki bubanček, zdej je pa Juš - včeraj mu je zalivalo nos do onemoglosti, nisem mogla sproti čistit, ponoči mi je pa zakuhal. user posted image Tko da živim med fiziološko, baby vacom, termometrom, vlaženjem zraka... user posted image Ampak mislim, da gre že na boljše! Včeraj smo ga skopali v tavelki banji - smo sprobali Fredov obroč user posted image - je navdušeno plaval (itak! user posted image ), pa še prepucal se je lepo. user posted image

majčula - pri zaprtosti pomagajo sladkane kamilice ali pa voda namočenih suhih sliv (jst jih pustim čez noč, zjutraj mu dam za pit po žličkah), kasneje, ko bodo že več jedli, pa fajn pomaga leča.
Uf, služba, ja... Ni kaj, boš pa poleti izkoristila!!! user posted image
Ti pošljem zs glede FB. user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image za tako pridno jedko!!! Naš Anžej je bil tud tak, je šlo ekspresno hitro; Juš ma pa po 5ih žličkah ponavadi zadost in zapečati svoja ustka. user posted image
Hehe, pri nas imamo zobozdravnika prvič šele pri 2 letih. Priporočila so bila pa takrat, ko sva šla na predavanje (v okviru šole za starše), da se zobe takoj začne umivat (ampak ne 100x na dan), instant čaje so res odsvetovali... Fantek, ki se čuva z našim Anžejem še vedno pije čaj po flaški (aprila bo star 3 leta) in je zobozdravnica rekla, da dokler se s flaško ne crklja in mu ne nadomešča dude, je ok - četud bi jo mel do konca življenja. user posted image
Tudi tebi sem poslala zs. user posted image

vim držim pesti za izpit in varstvo (da te ne bo še to skrbelo zraven)!

rina, ursikam tudi vidve sta carice, ker pridno študirata!!! Jst mam pa slabo vest zraven... user posted image

Juš se prebuja...šibam!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.2.2010 10:05:21   
šivilja
Majčula - nekaj nasvetov, ki sem jih slišala:
- riž korenje in oksidiran nariban jabolček zapirajo (čim manj tega)
- čim več tekočine ob GH - ali v kašici ali po njej popita
- vedno nekaj maščobe ob GH
- namočene suhe slive - namakaš 24 ur, uporabiš vodo, pa tudi slive prekuhaš in dodaš npr. riževi kašici (jaz tako delam - vsak večer eno slivo in kakamo vsak dan, prej pa nismo)
- sladkane kamilice
- masaža trebušča v smeri peristaltike

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.2.2010 10:10:26   
Nikita
IZVIRNO SPOROČILO: majčula

GH-midve sva kar pridni, naša miška rada papca...imava pa zato težave z zaprtostjo...joj se tako matra, mi je kar hudo. Kako to rešujete????????

No, sej sta ti že zgori fajn vse povedle punci, ampak ne škodi, če še svojo izkušnjo napišemuser posted image

Jst zdej vsak drug večer namočim v vodi neki suhih sliv in jih zjutri nahitro zavrem v tej vodi, pol pa spasiram in dam še tople na tešče par žličk naši frajli. Jih tak lepo jeuser posted image In potem to v dveh dneh poje, tak da ni treba vsak dan namakat in kuhat. Ji pa od takrat, ko je imela res ful ful zaprtje (sma obe jokali zraven) kakanje ne dela več nobenih težav! Res preverjeno deluje!!!Aja, pa po nasvetu forumovk sem ji mal zmanjšala oz. na začetku kr ukinla korenček in banane.

< Sporočilo je popravil Nikita -- 2.2.2010 10:12:53 >

Sonce lahko sije vsak dan...vse je odvisno od nas samih;)

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.2.2010 10:16:13   
Nikita
Letovanje s kužkom - Sem zasledila, da vas ima neki tu na forumu kužke, pa se obračam na vas. Mi bi radi šli od petka do pondelka na morje nekam na Hrvaško, v hotel, kamor bi vzel tud kužka s sabo. Sam mnda ni nobenga takega hotela zdle odprtgauser posted image (sem preklicala vse agencije v naši okolici). A ma kira kak nasvet za kak pametn apartma al pa kej podobnga?Sem tak žalostna, ker bi res rada, da bi vsi šli. Je pa majhna pasma in ne kaka 60 kilska mrcinauser posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.2.2010 11:44:19   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

Letovanje s kužkom - Sem zasledila, da vas ima neki tu na forumu kužke, pa se obračam na vas. Mi bi radi šli od petka do pondelka na morje nekam na Hrvaško, v hotel, kamor bi vzel tud kužka s sabo. Sam mnda ni nobenga takega hotela zdle odprtgauser posted image (sem preklicala vse agencije v naši okolici). A ma kira kak nasvet za kak pametn apartma al pa kej podobnga?Sem tak žalostna, ker bi res rada, da bi vsi šli. Je pa majhna pasma in ne kaka 60 kilska mrcinauser posted image

Nikita, nevem kam na HR mislite it...zato ti bo mogoče najbolj prav prišel tale link...
http://www.uniline.hr/hrvaska/apartmaji-ljubljencke.php

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.2.2010 11:45:45   
rina22
No, koončno sem dobila rezultate za kolokvij in izpit - oboje nardilauser posted image

ursikam in Češnca, ne se sekirat, vse bouser posted image Verjamem, da bomo vse, ki še študiramo, tole čim prej porihtaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu linaema)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.2.2010 11:46:09   
rina22
Drugače pa danes žalujem - je moj zajček umrl ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.2.2010 11:50:25   
Špela30
Češnca... držim pestke, da čimprej ozdravite!user posted image user posted image user posted image

ursika... tudi pri nas z GH počasi napredujemo. Ma, sej se nikamor ne mudi. En dan je pravi jedec, drugi dan komaj kaj poje...user posted image Sem mu pa včeraj dala kašico BIO od babylove, madonca je pojedel v momentu celo???

majčula
... imaš ZS.

Gremo na sooooončka, poljubčka vsem!!!

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.2.2010 11:50:59   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

No, koončno sem dobila rezultate za kolokvij in izpit - oboje nardilauser posted image

ursikam in Češnca, ne se sekirat, vse bouser posted image Verjamem, da bomo vse, ki še študiramo, tole čim prej porihtaleuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.2.2010 11:51:45   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Drugače pa danes žalujem - je moj zajček umrl ponoči user posted image user posted image user posted image

Ne no, ojojuser posted image user posted image user posted image Sožalje!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.2.2010 11:52:54   
rina22
špela, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.2.2010 12:08:10   
donna22
rina22, čestitkeuser posted image user posted image

Drugače pa sožalje zaradi zajčkauser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.2.2010 13:55:31   
karyk
Ojla punce, naša miška spančka, mami pa ima čas za RR.

Ursikam mi smo tud bolj počasni, čeprav zadnje dva dni je kr pridno jedla. Ponavadi začnemo tako, da najprej mora nekaj mleka spit, ker drugač sploh ne odpre ust, potem pa sprejme žlico. Danes mleka celo ni bilo treba dat, je usta takoj odprlauser posted image , jedle pa smo krompir in špinačo, je bilo mljask.
Blacky24 pri zobarju še nismo bile, moram pa P vprašat kje v Lj sprejmejo tako majhne. Sam halo brez flaške po 6 mescu, kako pa naj daš otroku pred spanjem mleko. Po žličkiuser posted image
Ti pošljem ZSuser posted image , majčula tebi tudi.
Nikita poznam punco, ki ima apartma v Maredi pa hiško na Visu. Mareda je zdaj verjetno čist prazna, Vis pa najbrž predeleč. Če te mogoče kaj zanima, ti lahko posredujem številko.
Češnca bošček je tale tvoj Juš, naj čimprej okreva
Rina22 bravo za izpit, pa sožalje za zajčka

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.2.2010 14:13:45   
Nikita
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

Nikita, nevem kam na HR mislite it...zato ti bo mogoče najbolj prav prišel tale link...
http://www.uniline.hr/hrvaska/apartmaji-ljubljencke.php

Špela super si! Tole bo pa večkrat prav pršluser posted image
Stokrat hvalauser posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.2.2010 14:15:32   
Nikita
IZVIRNO SPOROČILO: karyk

Nikita poznam punco, ki ima apartma v Maredi pa hiško na Visu. Mareda je zdaj verjetno čist prazna, Vis pa najbrž predeleč. Če te mogoče kaj zanima, ti lahko posredujem številko.

Karyk hvala, sam sem na Špelinem linku že neki našla...jupiuser posted image

(odgovor članu karyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.2.2010 15:02:47   
Špela30
Wiiiiii, pa smo ga tudi mi dobili...1.zobek!!!user posted image

Nikita
... me veseli, da si našla nekaj za vas. Meni tudi ta stran zeloooo pomaga, ker naš dopust ni dopust brez VSEH članovuser posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.2.2010 15:12:15   
Galateal
No, pa se je tudi pri  nas zgodilo... da ponoči (skoraj) nič ne spimo. Že ene tri tedne hodim naokrog kot zombi. Sem običajno zvečer imela čas za forum, zdaj pa, ko tamala zvečer zadrema kar v posteljo padem. Za pol ure ali urco, ker je potem spet alarm... in tako celo noč... Ves čas me hoče videti, ker če odpre oči in nisem tam je cela panika. Najbolje bi bilo, da bi stoje spala ob njeni posteljici.

Sem samo približno sledila dogajanju na forumu, da malo pokomentiram.

Prav pogrešam slikice vaših dojenčkov user posted image . Na FB me namreč ni. Za to res nimam časa. Zato podpiram idejo o zaklenjeni temi. Da bi me spet sproščeno lako klepetale.

Menstruacija je po 15 mesecih prišla. Na srečo nič bolj boleča kot je bila prej, tudi nič dlje trajajoča, ampak ene trikrat močnejša.

Naše dete se sicer še vedno pridno doji. Že cel mesec je zvečer mlečne kašice (najprej riževo, sedaj tudi že proseno in pirino), pred dobrim tednom pa sva začeli tudi z ostalo GH. Zaenkrat prav vse rada je, samo danes ji kolerabica ni šla preveč dobro po grlu user posted image
Pediater nam je svetoval, da do dopolnjenega sedmega meseca uvedemo že kar večino hrane, tudi škrob in gluten ter meso, saj s šestimi meseci dojenčki porabijo zaloge železa.
Tako da imamo kar napet ritem uvajanja GH in skoraj vsak dan poskusimo kaj novega. Začeli smo s korenčkom (kašica in sveže iztisnjen sok), bučko (skuhano in pretlačeno), pire krompirjem. Vodo v kateri kuham zelenjavo malo solim in ko hrano pretlačim dodam malo olivnega olja. Bi rada kdaj dodala tudi repično olje, pa ne vem, kje se ga dobi. Če katera mogoče ve?
Pri sadju je že jedla jabolček (sveže nariban), suhe slive (skuhane in spasirane) in breskov sok. Proti zaprtju ji je super pomagal kompot iz jabolk in sliv.
V naslednjih dneh imamo na meniju še cvetačo, brokoli, blitvo, špinačo, avokado, banano, hruško, mango, papajo, marelico, višnjo, nashi, koruzni zdrob, gres in ajdovo kašo pa piščanca in purana, mogoče tudi že goveje meso. V bistvu vse razen jajc, agrumov, kivija, ananasa, jagod, stročnic, mleka in mlečnih izdelkov ter svinjine.

Drugače pa,

user posted image za Rino, pa user posted image za njenega zajčka.
Za vse ostale, ki vas še čakajo obveznosti na faksu ali pa so vaši dojenčki bogi in prebolevajo reakcije na cepivo, viroze, izraščanje zobk... pa user posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.2.2010 15:32:56   
Galateal
Malo sem se še pozabila pohvaliti:
punči je praznovala pol leta in sem ji solidarnostno spekla korenčkovo torto. Mi smo jedli korenčke iz marcipana, dojenčica pa je v rokico zagrabila kar pravi korenček in ga cuzala. Torto je pa tudi probala. Je zagrizla v glazuro iz sladkorja in soka user posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.2.2010 16:14:01   
donna22
Upam, da nam ne bo zaradi facebooka tema propadlauser posted image Res je, da nismo neke čveke, zdaj pa se je še večina tem preselila tja goruser posted image user posted image Opazla sem npr., da imajo marčevke že 7. del, nekatere pridejo tudi do 10., me pa bomo menda kar na 1. ostaleuser posted image user posted image

Galateal, tudi pri meni je včasih isto ... Kako noč se zbuja in me MORA videt ob sebi, sicer je takoj problemuser posted image Zato pa navadno grem zvečer spat isti čas kot ona in se vstanem takrat kot ona, kar pa seveda ni ravno najboljšeuser posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.2.2010 21:25:25   
Anonimen
ojla..na drugo stran smo padle...bom hitro popravila...
no, mi smo mrtvo zmatrani, ker smo spet plavali:)

čestitam vsem zobkarjem in obmesečnicam!!

šivilja:
tvoji kuharski nasveti so super..se vidi, da maš izkušnje-vse, kar sem probala, deluje..
galateal: kar se spanja tiče, smo že en mesec na istem, tako da upam, da zdržiš...
letovanje s kužkom: hotel Lucija -pustijo pse...
rina čestitke za izpit.upam, da se hitro potolažiš zaradi zajčka..

študij:hvala za komplimente,ampak to so moji stari dolgovi, dosti stvari bi lahko že lani naredila, ampak v tisti vročini s trebuhom se mi ni dalo. Pa še grozno anemična sem bla in takooo utrujena da sem tud po 4 ure čez dan spala...groza...
majčula:super, da z user posted image tako uživata in pohajata, res je, še prehitro bo minilo to leto..

Sicer pa je naš Luka prebrisan-samo sladko oz.sadje bi jedel, zelenjava pa bolj tako tako...
paše kaj hočem napisat, pa vse pozabim...
nočko

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.2.2010 21:31:45   
šrimpf
jaz sicer sem na fb, ampak zelo malo sodelujem, slikce sem pa snela zaradi podobnih zgodb kot tule na RR. bi res raje zaklenjen forum.

zobki - še kar nič, očitno bomo zadnji user posted image

galateal - repično olje se dobi v vsaki trgovini, v večjih pa itak

tudi mi smo zboleli, tokrat kar vsi trije, najprej oči, potem pa še midva. Ampak sej bo. sesalc pa fiziološka sta zakon!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.2.2010 22:06:12   
_ella_
Ja ta sesalec je tudi pri meni v uporbi. Samo ne vem kaj naj naredim ponoč, vsakič ko se mi mala zbudi, se joka in hoče na joško, potem si pa spet nos zabaše še s mlekom. Sesat ji pa ne morem, ker bi se potem čist zbudila. Na dudo jo pa ne morem umiriti. Pa še zbuja se mi na pol ureuser posted image

Mislim pa da spet zobek dobiva, je tako jokava ponoči, da je kar joj.

Ja če kera zna naresti ta zaklenjen forum, ker to na FB ni to,no vsaj zame ne.

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.2.2010 22:14:16   
zoga08
Hoj,

user posted image čestitke za zobke in obmesečnice, opravlenje izpite in ostalo.

No pri nas vse po starem.

mam vprašanje? A zobek zraste od dans na jutr, al po parih urah, dneh?

Mi še kar čakamo 1. zobek.

TRMA in jok. Lea je že odkrila pojem jokanja,user posted image če ji kaj ne paše in traja dokler ne doseže svojega potem se pa smeji v obraz. Kako lahk to odpravim?

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.2.2010 22:24:45   
zoga08

ELLA a si poskusla z operil kaplicam za otroke, jaz sem ji dala eno pred spanjem se mi zdi da je bilo mal bolje. Pa vlažilec v sobo (jaz mam 24 ur na dan prižganga ker mamo ful suh zrak v stanovanju) pa mal dvignjeno ležišče. Jaz sem ji spucala ko je bila kriza tud ponoč.

A se ti zbuja ker je lačna al se samo crklja?

No moja se je zbujala ker je bla lačna in zato zvečer jeva kašico in pol se še dojiva. Zdej je ok.

SPANJE: Ali imajo vaši kakšne pliš živalice v postelji. Moja ne zaspi brez kuža in treh dud. Si pa zdej ži včasih sama da dudo nazaj v usta ponoči, ko se zbudi. Oh tko paše ko ni treba vstat in it dat dude v usta.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.2.2010 22:55:38   
vim
Rina super user posted image za kolokvij in user posted image za zajčka.

Tudi moj dan uspešen...izpit narejen two more to go. Varstvo....ja naš je šel v službo z očijem . Mu pa itak ni bilo hudo, ker samo da se dogaja, akcija pa je Gašper čisto zadovoljen.

Žoga mi ne zaspimo, če se vrtiljak ene 10x ne zavrti.....user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?