Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 9:17:20
|
|
|
|
Češnca
|
Dobro jutro... Končno petek! Sem čisto povožena. Sem končno zares dobila obisk s Krvavca - fešta, res, skor kot, da bi mela čiščo! Sem spala kot ubita. Mi je možek prinesel Juša, jst nisem nič slišala. Je pa tud lepo spal naš cuker: od 20h do 2h, potem pa še do 6h...In ja, še do 8h sva potegnila! Juš je skoraj že dober, še mal kašlja. Anžej mi je pa včeraj zakuhal - pa sem mislila, da je že ok. Ah, sej bo kmalu pomlad!!! anci banci ni nujno, da se bo nehal dojit, mogoče mu kaj ni odgovarjalo... Zobki - ni konec, dokler jih ni 20! Sori, ampak je res. No, pri nas še ta prvega nimamo, tako da smo na slabšem kot vi! Se grem mal po teh valat z našim telovadcem. Pa danes mam zobarja... Bom šla vsaj mal ven!
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 9:24:22
|
|
|
|
anci banci
|
Češnca hvala za odgovor:) joj se sprašujem, le kaj mu ni odgovarjalo za dojenje, ker je bil tak manijak na joške
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 9:31:51
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci Češnca hvala za odgovor:) joj se sprašujem, le kaj mu ni odgovarjalo za dojenje, ker je bil tak manijak na joške Ni za kaj! Lahko so spet zobki. Juš se recimo ni hotel, ker je težko dihal skozi nos (prehlad). Lahko je muha enodnevnica... Se danes doji?
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 10:10:50
|
|
|
|
anci banci
|
ne.. še vedno zavrača prehlajen ni, gledam pu ustih, tud nobenih novih zobkov oz.nič se ne pripravlja na to
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:10:57
|
|
|
|
anci banci
|
edina dobra stvar danes je pa da sem naredila kolokvij-z 92%......jupiii še 2 in bo en predmet za mano
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:11:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci edina dobra stvar danes je pa da sem naredila kolokvij-z 92%......jupiii še 2 in bo en predmet za mano BRAVO!!!!!! ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:16:32
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: anci banci edina dobra stvar danes je pa da sem naredila kolokvij-z 92%......jupiii še 2 in bo en predmet za mano BRAVO!!!!!! ČESTITAM hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:23:15
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci edina dobra stvar danes je pa da sem naredila kolokvij-z 92%......jupiii še 2 in bo en predmet za mano Super, čestitam Res ste pridne, punce Jaz pa imam izpit 18.2. ... pa sem se nekaj že učila, ampak imam še kar precej za predelat ... Upam, da bo
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:23:41
|
|
|
|
donna22
|
anci banci, kaj pa študiraš ti?
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:29:54
|
|
|
|
anci banci
|
dona22 bomo držal pesti da ti uspe:) študiram na visoki poslovni šoli- poslovanje in management (e-študij) pa ti?
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:33:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Res ste pridne, punce Jaz pa imam izpit 18.2. ... pa sem se nekaj že učila, ampak imam še kar precej za predelat ... Upam, da bo Seveda bo šlo Bomo držali pesti Jaz bi tudi mogla met 18. še enega, pa sem si premislila, ker se bomo 1. marca selili (oz. en teden prej), in ne bo časa. Kje boš mela izpit? V MB ali v Kopru?
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:33:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci dona22 bomo držal pesti da ti uspe:) študiram na visoki poslovni šoli- poslovanje in management (e-študij) pa ti? To mora bit fajn: e-študij, kajne?
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:39:48
|
|
|
|
vim
|
Ancibanci najprej čestitke za opravljen kolokvij, teli procenti pa niso od muh. Kar pa se Svita tiče glede zavračanja joške ti ne znam svetovati, je pa res da nekateri otroci joško odvranejo sami. Glede tega se jaz ne bi sekirala, ker je malček že dovolj velik in joška ni več futr production. Glede spanja pa....na tvojem mestu bi poklicala pediatrinjo in jo povprašala za mnenje, lahko da nima kakšnih vidnih zunanjih znakov ampak nekaj ga vrjetno moti. Če so res zobje bo dala morda ona kakšen gel, samo če so zobje potem vrjetno veš ker grize vsako igračo posebaj. Lahko pa da ima zopet preskok v rasti. Kaka praviš da normalno, torej krči niso. Morda pa vseeno za 1 teden ukini AD3 kaplijice nekateri so razdražljivi po tem. Kaj več pa tudi jaz ne vem Pa še en nasvet....daj pejte za vikend kam (če je možno) in tam tudi prespite pa da vidiš kako bo spal, če je sprememba.
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:52:54
|
|
|
|
donna22
|
Hvala vam za pike poke anci, študiram slovenščino, tako kot rina. rina, vse izpite imam v Kopru ... Pa mi res več ni tja za hodit Saj je res, da se nekateri sami odvrnejo od joške in da jim pri tej starosti ni več glavna prehrana ... Samo po moje vseeno mama tega ne more kar tako sprejet Jaz ne bi, to je zame poseben način cartanja med nama z Zalo; pa tudi ful radaima to joško. Že to mi je bil kar šok, ko sem naenkrat ugotovla, da jo dojim le še kakih 3krat dnevno, pred tem pa včasih na 2-3 ure. Pa ful rada ima drugo hrano ... V glavnem, ne bi hotela s tem odsekat kar iznenada Za zobke pa tudi ni nujno, da so neki taki znaki ... Zala se meni ni nič slinila ali pa tiščala stvari v usta (no, vsaj ne bolj kot ponavadi, ker itak vsako igračo da v usta že nekaj mesecev) ... Se pa strinjam, da večkrat paše kaka sprememba ... Tako da se mogoče res splača probat. Meni je od začetka dostikrat pomagalo že, če sem jo v drugo sobo ali pa nadstropje nižje nesla.
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 12:57:04
|
|
|
|
anci banci
|
rina22..je fajn ta študij, sam je tolk enih tedenskih nalog in zahteva totalno sprotno učenje, da mi gre tud že mal na živce...kakor zgleda to lahko žal ni... dobr pri izpitih ki jih pišeš od doma, imaš lahko gradivo pri sebi, sam če se nisi nič učil -ti prov nič ne pomaga.. no pa še drago je vim ..kapljice AD3 , ta teden sploh ne uporabljam-pozabljam na njih ker so v hladilniku gele za zobe imam, sirup mu tud dajem tako da sploh ne vem v čem je problem... normalno kaka nič se ne zvija.. žejen ni, lačen tud ne... no edino ta preskok bi bil še možen(pa že tko je velik, kam bo še zrastu:) ) za vikend bom šli mal v Lašče, mal v Škofjo loko, in v Novo Gorico.. samo prespala pa ne bi nikjer drugje kako doma, če bodo take štale.. če se v naslednjih dneh ne bo več hotel ponoči dojit(kakor to noč), ga bom popokala k svoji mami in bo tam spal brez mene kake tri noči, ker se moram naspat..ne funkcioniram več normalno.. čist sem razdražena in verjetno to tud prenašam na Svita in na mojga, tako da sta pol oba živčna glede dojenja pa sem pomislila da se noče, ker mogoče (sicer po ne vem kakem čudežu) bom dobila -spontane itak nikol še nisem imela, samo s tabletami
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:18:51
|
|
|
|
donna22
|
anci, pa ga naj tvoj malo ima, ko pride iz službe, da greš vsaj malo spat ... Ali pa ga za celo popoldan daš kateri babici ... Ne vem no, si ne predstavljam, kako je to, ampak se mi smiliš, ko si tako grozno utrujena in neprespana. Ja baje tudi vpliva, se takrat manj radi dojijo. A spontane še prav nikoli v življenju nisi imela? Kdaj pa so odkrili te tvoje težave?
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:22:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 anci, pa ga naj tvoj malo ima, ko pride iz službe, da greš vsaj malo spat ... Ali pa ga za celo popoldan daš kateri babici ... Ne vem no, si ne predstavljam, kako je to, ampak se mi smiliš, ko si tako grozno utrujena in neprespana. Se strinjam z donno. Tudi jaz pozabljam na kapljice zaradi hladilnika donna, sem mislila, da si se lahko kaj zmenla, da bi v MB delala kake izpite, kot sva se menle. Škoda.. Ker ti ne bi bilo treba tak daleč hodit. Če pa z druge strani pogledaš, pa vzameš tole kot mali izlet Pa združiš prijetno s koristnim
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:23:47
|
|
|
|
rina22
|
Zdaj, ko ste me že ravno spomnile na Se je vam tudi po porodu full spremenila? Jaz mam dlje, močneje in še bolj boleče krče
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:30:57
|
|
|
|
donna22
|
Jaz imam sicer D3 kapljice, tudi v hladilniku, pa tudi kar malo pozabljam na njih Zale to seveda ne moti, itak ni navdušena nad njimi rina22, saj po svoje je izlet Pa se srečam s kakimi kolegicami in to ... Na koncu ugotovim, da je blo čisto fajn. Samo spravit se mi ne da. Tako kot se ne uspem spravit v Mb, da bi se mi2 malo vidle Res, kdaj se bomo srečali? pa še jaz vedno nisem dobla in nič ne kaže na to ... Pa tudi krčev nisem imela nikoli, upam da bo tako ostalo. Zala je neka pridna postala, se kar sama zaposli Dam jo na tla na tiste mehke puzzle, igrače okrog, pa se ona ukvarja s tem Tako da če je katera dovolj blizu doma in rabi malo počitka ... komot katero dopoldan prevzamem vašega Plus to, da so dojenčki dojenčkom zanimivi ... Se potem kar zaposlijo samo z opazovanjem
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:42:54
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 anci, pa ga naj tvoj malo ima, ko pride iz službe, da greš vsaj malo spat ... Ali pa ga za celo popoldan daš kateri babici ... Ne vem no, si ne predstavljam, kako je to, ampak se mi smiliš, ko si tako grozno utrujena in neprespana. Ja baje tudi vpliva, se takrat manj radi dojijo. A spontane še prav nikoli v življenju nisi imela? Kdaj pa so odkrili te tvoje težave? moj je pa tud čist izmozgan, ker tud on posledično ne spi...Bi ga dala babici, sam je ena še vedno polno zaposlena(ima svojo firmo in po cele dneve dela), ena pa živi čist v drugem kraju .. no prvo sem imela spontano pri 12h, potem pa nič več...pol sem šla pri 18h pa k ginekologu in mi je najprej dala tabletke za sprožitev in potem kontracepcijske, da sem s pomočjo njih imela redno 7 let ... ko sem hotela pa zanosit , so padle pa preiskave in pri 26 so končno ugotovili da imam policistične jajčnike... skoraj 3 leta sva se matrala pol so naju pa dal na umetno oploditev in hvala b... je v prvo uspelo:)
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:44:18
|
|
|
|
katrinka
|
dober dan...po dolgem casu spet jaz tu.... za nazaj se nisem sla brati, bom ob priliki moja frajla je prehlajena - upam da bo kmal dobr, jaz pa dete sva ok - hb za as pokomentiram ob priliki
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 13:45:46
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dober dan...po dolgem casu spet jaz tu.... za nazaj se nisem sla brati, bom ob priliki moja frajla je prehlajena - upam da bo kmal dobr, jaz pa dete sva ok - hb za as pokomentiram ob priliki naj se frajlica čimprej pozdravi in super za detetce:)
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 14:14:21
|
|
|
|
Svet
|
Jz skooos mislim na vas, ampak enostavno nimam časa zlest sem gor..k se mi meša. Skos sem po bolnicah s temi otroki. Če ni ena, je pa druga. Dihanje, ušesa...skooos. 14 dni nazaj ana v bolnici, prejšnji teden pa NEža:((( Zdej pa še vedno obe vneta ušesa, obe antibiotik ter obe a Ventolinu...seveda Neža ni nč v vrtcu,men se pa trga..kaj je to usest se v miru, pojest, se mirno stuširat???:((( Upam, da bo kmal boljš! Sončka pošiljemo vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 16:00:23
|
|
|
|
šivilja
|
Še en zombi v klubu - od dveh ponoči nismo spali. Jo je kakec matral (tridnevni), in če sem prav videla zobek - mislim da je danes prebil dlesen. Zdaj moram pa šivat za pusta- sta si zaželela starega grka in nodija (ma kje se to spomnijo)
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 5.2.2010 16:48:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 rina22, saj po svoje je izlet Pa se srečam s kakimi kolegicami in to ... Na koncu ugotovim, da je blo čisto fajn. Samo spravit se mi ne da. Tako kot se ne uspem spravit v Mb, da bi se mi2 malo vidle Res, kdaj se bomo srečali? Veš, da sem ravno nekaj dni nazaj razmišljala o tem - res Res upaaaaam, da čimprej Ko sva se dogovorili in sem jaz potem se šla tisti dan menit za prakso, sem nekaj malega kupla za Zalo in je od tega že tolko časa, da ji je že ziher premalo Zdaj se čez 14 dni selimo (kooooončno ) in upam, da se res enkrat vidimo - bomo tam meli več prostora (komaj čakam). Pa še takoj z ac je. Tak da ste tak hitro pri nas, kot bi mogno Pridna Zala, da se tak sama igra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?