Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 17:13:55
|
|
|
|
linaema
|
No,vceraj je pa bla reakcija na cepivo, mal vročince,pa nebogljena, tako da sem zvečer sam v poslo padla. danes vse ok; sva se šli sprehajat po snegu. sam ta napovedan mraz mi pa nič ne diši; no,lep preostanek nedelje
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 18:33:18
|
|
|
|
andmoj
|
Pozdravček še iz našega konca. Kot vidim, vas je kar dosti na FB-ju. Med drugimi sem tudi jaz in mi lahko na zs pišete, da vas dodam. Drugače smo zdravi, mene dajejo malo slabosti, sam upam, da bo tako, kot prvč, da hitro izgine. Aja, prosim, da moje zaenkrat ne omenjate na fb. Povedala bova šele po ns, toliko, da vidim, če je vse ok. Mi je pa na prvem pregledu zračunala pdp 26.08.!!! Katrinka želim ti lepo . ha smo kar pohitele, kajne???? Meni pa g ni nič rekla, da je prekmalu, sem pa pričakovala, da bo kaj omenila. Joj, mene pa nič ne vleče v ta mraz, jo kar oblečem in nesem malo na balkon, da se naužije svežega zraka.
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 19:40:15
|
|
|
|
donna22
|
andmoj, čestitke še enkrat Boš pa imela še eno poletno dete Ti bom poslala zs za facebook ...
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 20:01:13
|
|
|
|
Špela30
|
andmoj... jaaaa, super za datum, še en "poletko". Naj slabosti kmalu minejo... Sem ti poslala ZS. rina... veliko sreče in znanja pri izpitih ti želim! Belika... se strinjam s tabo, tile naši julijčki so absolutni zmagovalci v lepoti! Tale mraz tudi meni ne paše, ampak Taj je pa tako vesel, ko sva zunaj. Tako, da greva vsak dan ven, če ne drugače, vsaj na teraso in balkon... Jaz se tresem od mrazu, on pa tako zvedavo opazuje in se smejčka... Upam, da napovedi o polarnem mrazu ne držijo najbolj! Ekola, pa je vikenda konec..., kako hitro letijo dnevi ane?! Lep večer mamice in bejbiji!
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 20:29:41
|
|
|
|
_ella_
|
Kakšen polarni maraz? Moja pa zunaj zmerom zaspi. V roku najmanj 10 min zaspi in vse prespi, še doma, ko jo v hodnik porinem včasih še kako uro spi. Nekako ji v vozičku paše.
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 31.1.2010 21:38:44
|
|
|
|
Špela30
|
Ella, sej to je super, se pravi ji paše svež zrakec, da kar zaspančka . Po poročilih so rekli, da naj bi bilo v naslednjih dne tudi do -20.
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 0:12:14
|
|
|
|
vim
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ Kakšen polarni maraz? Moja pa zunaj zmerom zaspi. V roku najmanj 10 min zaspi in vse prespi, še doma, ko jo v hodnik porinem včasih še kako uro spi. Nekako ji v vozičku paše. ENAKO. V vozičku spi, drugače pa skorajda ni šans.
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 9:33:48
|
|
|
|
anci banci
|
andmoj...čestitke še enkrat ojla bejbe:) sem bila v soboto v Novi Gorici na probi poročnih oblek (4 babnice in nič otrok)...jupiiiii ..je kar pasalo po dolgem času, brez otroškega joka.. samo ko sem se vozla nazaj v lj... sem tolk mojga sončka pogrešala, da sem skor vn padla, ko je tako snežilo in smo se po polžje premikali... drugače pa obleka zbrana.. tista rdeča ki je meni všeč me naredi tako kot bi bila povit štrudel... tako bo vseeno bela ampak ima dodatke rdeče:) ampak ne morš verjet kake folk zbira... total kič...vse z volančki (brez zamere če jih ima katera rada, jaz jih sovražim na polno) slikale smo se, sam zgledam na slikah kot trodelni rambo... bo treba še 4 kg izgubit:( a ja najem je pa 3x cenejši, kot v ljubljani
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 10:23:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 andmoj, čestitke še enkrat Boš pa imela še eno poletno dete Se podpišem
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 10:25:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 rina... veliko sreče in znanja pri izpitih ti želim! Hvala Sem ravno prišla s kolokvija, in občutek je - dober Zdaj še imam v čet zagovor vaj, potem pa zaključim za to izpitno obdobje in samo še čakam rezultate
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 10:36:56
|
|
|
|
bybyka_1987
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: donna22 andmoj, čestitke še enkrat Boš pa imela še eno poletno dete Se podpišem cestitke tudi iz moje strani
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 10:38:33
|
|
|
|
bybyka_1987
|
no drugace pa je danes pri nas -16 tako da ne gremo nic na sprehod
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 12:48:32
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 rina... veliko sreče in znanja pri izpitih ti želim! Hvala Sem ravno prišla s kolokvija, in občutek je - dober Zdaj še imam v čet zagovor vaj, potem pa zaključim za to izpitno obdobje in samo še čakam rezultate bravo rina 22... jaz sem večraj imela kolokvij za diplomski izpit(e-študij ima izpite ob nedeljah).. pa klinac je zmrznil internet... tolk sem jezna ko ris.. upam da si ti bolj uspešna...
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 13:31:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 rina... veliko sreče in znanja pri izpitih ti želim! Hvala Sem ravno prišla s kolokvija, in občutek je - dober Zdaj še imam v čet zagovor vaj, potem pa zaključim za to izpitno obdobje in samo še čakam rezultate bravo rina 22... jaz sem večraj imela kolokvij za diplomski izpit(e-študij ima izpite ob nedeljah).. pa klinac je zmrznil internet... tolk sem jezna ko ris.. upam da si ti bolj uspešna... anci banci Upam, da naslednjič uspe Si velikoooo bolj pridna, kot jaz. Jaz sem še komaj v 4. letniku, kje je še diploma Rezultate pa še čakam.. Bi že mogli danes bit za en izpit pa en kolokvij gor, pa jih še kar ni Sem že tak na trnih, skoz hodim gledat, pa nič Bo že...
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 14:18:27
|
|
|
|
donna22
|
rina22, čestitke Si pridna anci banci, saj bo tudi tebi zlaufalo Kot ste že nekatere vidle na FB, imamo 2 zobka Pa res ni blo prehudo, bolj je bla sitna, drugo pa nič ... Potem pa sem včeraj ji dajala za pit iz kozarca (rajši tak pije kot iz flaše ali pa česa drugega), pa sem trčla s kozarcem ob nekaj ... Danes pa sem bolj podrobno pogledala, pa sta kar dva
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 16:43:57
|
|
|
|
karyk
|
Ojla punce, čez vikend smo še malo praznovali moj RD. Hvala za čestitke. Moja punca je zdaj po cepljenju že OK, pikice ki so se pojavle po trebuščku pa potem še po nogicah, so izginle, HB. Špela, to je bila reakcija po cepljenju, in ne 6. bolezen. ursikam in rina bravo da zmoreta poleg še študij Katrinka super za , to je res lepa novička. Sem pa zvedla, da je od bratranca žena noseča , rok pa ima na isti dan kot sem ga imela jaz. Jupiii, zadnje 3 leta imamo med sorodniki same poletne otroke . anci banci vidla sem slikice na FB, na poroki boš res kot prava princeska, ker obleka zgleda fantastična Linaema lepe mere svet držim pesti za Nežo, da bo čimhitreje bolje Sem na FB, tako da lahko me dodate, oz. pišem na ZS Alarm, polna plenica.
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 16:50:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 rina22, čestitke Si pridna Hvala, donna. Samo v bistvu še vedno čakam rezultate Sem že tak jezna. Bi eni naj bili že v petek, eni pa danes, pa ni še nobenih Saj veš, kak je to, ko živčki delajo Pridna pa - ne vem, če sem ravno pridna.. Vem, da moram čim več narediti, poleg tega pa imam noro dosti volje Res.. ni mi težko vsak prosti trenutek poprijeti za knjigo, pa zvečer, zjutraj... Ne vem, še nikoli nisem mela tolko volje in zagona V sem pa bila prava lenivka Zato moram zdaj tolko bolj migat. Samo kot pravim, migam predvem zaradi volje Kot ste že nekatere vidle na FB, imamo 2 zobka Pa res ni blo prehudo, bolj je bla sitna, drugo pa nič ... Potem pa sem včeraj ji dajala za pit iz kozarca (rajši tak pije kot iz flaše ali pa česa drugega), pa sem trčla s kozarcem ob nekaj ... Danes pa sem bolj podrobno pogledala, pa sta kar dva Zala, bravo za zobka Sem vesela za vas Pa HB, da je ni fejst matralo Prava ženska Na FB pa že nisem bila dooooooolgo tak, da bi kaj utegnila gledat, tak da je to zame frišna novica
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 16:52:29
|
|
|
|
vim
|
Ancibanci ja včasih se zgodi, da je obleka na obešalniku lepa, ko jo oblečeš pa ojej. Ampak važno je, da si jo dobila in da si si všeč....a fotko bomo kakšno videle zdajšna izbira al še ne....firbec pač Sem pa ravnokar zvedela, da so mi prestavili uro izpita za 2h kasneje ja itak saj varstvo ni problem , ljudje nimamo drugih obveznosti.....a naj se gredo solit...zdaj se pa ukvarjam kako naj skombiniram varstvo.
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 16:52:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: karyk Ojla punce, čez vikend smo še malo praznovali moj RD. Hvala za čestitke. Mene ni blo kaj dosti na RR zadnje čase, tak da z zamudo, pa vseeno iz srca - VSE NAJBOLJŠE ursikam in rina bravo da zmoreta poleg še študij Hvala
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 16:53:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Sem pa ravnokar zvedela, da so mi prestavili uro izpita za 2h kasneje ja itak saj varstvo ni problem , ljudje nimamo drugih obveznosti.....a naj se gredo solit...zdaj se pa ukvarjam kako naj skombiniram varstvo. Držim pesti, da boš uspela dobit varstvo, in seveda, da dobro opraviš izpit
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 17:58:06
|
|
|
|
karyk
|
Rina hvala Vim še ena pridna mamica, držim pesti, da dobro odpraviš izpit
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 18:58:55
|
|
|
|
anci banci
|
vim fotke si poglej na Fb-ju... sicer tiste obleke ki je moja izbrana ni, ker jo niso še imeli, sem pa probala isti model
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 20:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
vim, rina: držim pesti za izpit!!!sej bo...meni upam,da bo do naslednjega tedna uspelo temo prijavit. potem pa pisat članek in se s statistiko zafrkavat... ancibanci:sej sem že vse na fb pokomentirala-ko lutkica boš.aja če še nimaš fotografa, ti lahko enga ful dobrega priporočim... andmoj:bravo za nosečnost!pazi se... donna: bravo za zobke... Kako sicer napredujete z GH?Mi ful počasi, nismo še nadomestili obroka... nočko
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 1.2.2010 22:24:10
|
|
|
|
Blacky24
|
Da se še jaz malo oglasim po dooolgem času. Vedno zmanka časa, preberem še kaj, ko pa hočem kaj nakracati mi pa vedno nekaj pride vmes , za FB še najdem čas, da se malo spravim k živim, za forum ga pa ponvadi zmanjka. Mi smo tudi danes imeli pregled, pikico uspešno prestali, malo zajokcali, drugače pa ok. Z razliko od prejšnjič sedaj vsaj ni vročine (trkam), prejšnjič nas je kuhalo skoraj 40. No, tako za orientacijo našega baby bajseka smo veliki 67 in tehtamo 9400 Baje ni nobene panike, ker lepo sledi svoji krivulji. Bo že res, če dohtarju pravijo .. kaj morem, če je pa žlica najbojlša prijateljica Imamo že praktično 3 obroke Gh, ni je stvari, ki ji nebi šla po grlu, ni važno ali je sladko ali kislo. Jo moram pri vsakem obroku držat nazaj, ker ona bi kar kljunček odpirala A takšne stvari da se dogajajo na forumu? Sicer nikoli nisem ravno rada preveč na javno tamale "limala", zdaj bom pa še malo bolj previdna. Je res boljše očitno FB.. če je katera za ... Pa še eno vprašanje za tiste, katerih otročki so bili napoteni k zobozdravniku... so pri vas tudi tako komplicirali? Da pri 6 mesecih ukiniti flaško (vso tekočino po žlički - tudi mleko) tisti 2 šrbini umivati parkat dnevno, če ponoči spije čaj takoj pokonci in umit zobe... nobenih instant čajev, dobra je samo filter vrečka na liter vode , nobenih sokov, nič kar vsebuje fruktozo. So mi prav dvignili živec, ne vem no, ene osnove higiene morjo bit, sama vem da si po vsakem dl soka nisem (si ne) letim umit zob pa v življenju še nisem imela ene same luknje
|
|
|
|
RE: Julijske morske zvezdice in ježki 2.2.2010 0:22:31
|
|
|
|
majčula
|
čer uf sem komaj za nazaj prebrala, nisem bila pridna pa sem špricala vse kar se dogaja na forumu in FB-ju... Jaz bi vas tud mela na FB-ju!!!! Glede na to, da imam pogosto ime in še pogostejši priimek, bi bila vesela, če mi ve pošljete ZS...Hvaaaaaaalaaaaaaaa... No, mi dve sva drugače čist super, jutri imava tretjo pikico, upam, da bo OK tako kot pri prejšnih dveh. Drugače se potepava kolikor se da, saj se služba približuje s svetlobno hitrostjo ...tud mene stiska, ko pomislim... Pa še prej bom morala itdelat (sem obljubila šefici, saj je punca, ki me nadomešča zanosila) ne po osem ur, ampak kako uro dve tri, pa sigurno ...Bom pa zato poleti mesec in pol fraj in bomo preživeli na morčku... Za vse , ki ste bubani GH-midve sva kar pridni, naša miška rada papca...imava pa zato težave z zaprtostjo...joj se tako matra, mi je kar hudo. Kako to rešujete???????? Zih sem še kej hotla pokomentirat... Nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!