|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
5.9.2009 11:05:22   
rakica 2
MM- čestitke za vajin danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.9.2009 11:22:18   
palegia30
Riko čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.9.2009 11:22:23   
september25
Pozdravljene!!!
Rižkoo čestitke še z moje strani! Malemu Liamu pa vse lepo na življenjski poti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM tudi tebi naj ostane ta dan v lepem spominu, najlepši dan bo prav tako kmalu tu!!!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.9.2009 11:55:29   
ninasiki
MM veliko sreče, zdrauja in ljubezni na vajini skupni življenski poti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.9.2009 12:03:11   
emaa
Pa je prvi oktobrček tu, je kar fajn fant, sploh glede na to, da je pohitel. Čestitke Rižkoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.9.2009 12:26:26   
Emilly
Rižkooo, Liam - ČESTITKE!!!user posted image user posted image Kakšen korenjak, se mu je pa mudilo...sam da je vse OK!! Pa lepo privajnje drug na drugega vam želimuser posted image

MM - čudovit dan vama želim, potem pa uživajta v radostih zakonskega življenja in seveda naj traja in traja....

Jst pa perem prvi stroj cunjic zauser posted image user posted image user posted image .Sem čist vesela, sej bom pol mal manj verjetn, ko bo treba vse polikat... user posted image Tud jst bolj tko likam, enkrat na tri mesece... Ja zdej bo treba bolj pogosto.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.9.2009 13:06:30   
štefy
Čestitke tudi iz moje strani.Rižkoo čimprej okrevajta in da bosta zdrava                                                              MM tebi pa iskrene čestitke ob tako lepem dnevu in dogodku vsem želim vse naj naj.   

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.9.2009 13:14:18   
Anonimen
MM tebi res en lep, čudovit dan...iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu štefy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.9.2009 13:24:20   
Februarka08
Uf, komaj gledamuser posted image tale čebula ti pa da vetrauser posted image Mi2 kuhava kot nora, dobro da mi možek pomagauser posted image bo pomoje res odlično kosilo, no vsaj upam da bouser posted image zdaj sem se prišla dol uležat, da mal križ spočijem, potem pa še finiš.
Pa spi se miuser posted image danes ni blo še nič kaveuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.9.2009 13:27:24   
LINDI
RIŽKO,LIAM iskrene čestitke obema in tudi očiju,čimveč se objemajte,lubčkajte,stiskajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.9.2009 13:28:32   
LINDI
MALA MRAVLJICA ISKRENE ČESTITKE,NAJ TI TA DAN OSTANE V LEPEM SPOMINUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.9.2009 15:46:01   
katrin***
Čaw punce,

MM...ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI!!!user posted image user posted image

Rižko...vse naj naj ob novem članu, ki je pa pravi korenjak ob primerjavi z našim user posted image  k ma pa le 1850gr, ampak bomo tudi mi zrasliuser posted image

Vsem pa hvala za vzpodbudne besede. Ja, je res bolje, da bom pod stalno kontrolo, ker sem prejle res opazila malo večji moker izcedek, ko sm šla na wc in možno,da je to tudi plodovnicauser posted image user posted image  Ker drugače mi res ni jasno, kam bi drugače ta voda šla, očitno mi odteka že kar neki časa zelo po malem,da sploh nisem opazila. Ko je bla pa vročina na udaru pa sploh ne - ja, ko bi človek vedel, bi blo vse drugačeuser posted image user posted image
Bom se oglasila, ko se bom lahko, če ne bo pa boob poročalauser posted image

Uživajte v vikendu, js grem počivat, ker mam filing da je bolje, da ne stojim, da še kaj ne steče preveč ven.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.9.2009 15:50:48   
ninasiki
čau bejbe

kako paše tale svež luft user posted image user posted image user posted image  mi smo pa zdele sobo prepleskal in čakamo do jutri če bo treba še kej popraulat pol pa sam še polimam nalepkice in je priprauljeno da se počas sestau pojstlica in pa previjalna user posted image user posted image user posted image  je biu moj kr pridn

grem pospraulat nazaj sm priletela samo da vidim če je kej nouga

LP pa pridne bodte user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.9.2009 15:53:53   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

Moj pregled danes pa je potrdil sum mojega G, da imam premalo plodovnice in tako je Pušenjak takoj odredil sprejem v ponedeljek ob 8h zjutraj. Z user posted image  je vse o.k, živahen, zdrav le vode ima premalo pa ne ve zakaj tako. Uglavnem spremljali bodo moje stanje in se potem odločili kdaj bo CR - ja, še vedno sedi na riti, ker se ne more obrniti zaradi premalo plodovnice. Lahko čez 14 dni lahko pa tudi že drug teden. Uglavnem, toliko da boste vedele, da bom od ponedeljka bolj kot ne nedosegljiva na RR, razn če bom kje kšn računalnik staknila pa se seveda oglasim user posted image  Sicer pa kar zdele pooblaščam boob, da vam bo poročala kaj se dogaja - a ne boob?!user posted image

katrin, user posted image user posted image user posted image da se tudi zate vse izteče kot je treba in da CR ne bo potreben še tako kmalu.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.9.2009 15:56:27   
tane
Rižkooo, VSE NAJLEPŠE vsem trem in polno veselja in radosti ob prihodu korenjaka Liama!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.9.2009 16:06:00   
majakla

Sem že (kot ponavadi) vsa solzna!

Rižko - čestitam! Želim ti veliko cartanja,
mirne noči, polne pleničke in ogromno veselja
s sinčkom.

MM - a si že gospa?
Veliko sreče in ljubezni, darilo pa bo tudi vsak
čas pri vaju. Srečno!

Lep vikend vsem!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.9.2009 16:57:33   
tane
Tole je pa zate MM:

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.9.2009 17:05:16   
spelka12
rižkoo iskrene čestitke in veliko cartanja z Liamom.user posted image user posted image
katrin veliko sreče in upam, da ostanete še 14 dni 2v1.user posted image user posted image

Pri nas so se priprave tudi že začele. Previjalna in vozek sta prišla včeraj, cunje se že perejo, torbo za v P in ostalo pa naslednji teden. Ne morem verjeti, da je šlo tako hitro.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.9.2009 17:05:57   
Crystall
Katrin ... čuvaj se. Mislim nate user posted image user posted image  in verjamem, da bo vse ok. Je pa super, da so ti takoj odredili tako redne preglede!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 17:19:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.9.2009 17:29:23   
Crystall
Ko gledam tele slikce, ki jih pošiljate MM ... si zelooo želim, da bi tudi sama kmalu stopila pred oltar in svojemu dragemu potrdila ljubezen in zvestobo. Mi je par dni nazaj moj dragi rekel, da se v tem desetletju še ne boma poročila. Haha, ker s 1.1.2010 prihaja že novo desetletje. Upam, da bomo kmalu vsi trije nosili isti priimek. user posted image  Res imam zelo rada svojega fanta user posted image . In piknik poroka, bakle .... Ahhh, sem čisti romantik user posted image

Sem pa zdajle naredila tiramisu. Bom zvečer dragega presenetila, ko pride domov.

In kaj ve počnete? Jaz imam danes pospravljalni dan ...

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 17:30:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2047
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 17:33:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.9.2009 18:11:07   
frrrr
Rižkoo in Liam - veliko zdravja, prespanih noči in fejst se crkljajte!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.9.2009 18:12:00   
frrrr
MalaMravljica - želim ti lep poročni dan!
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?