skačica
|
še nič novičk od rižkoota. No, sej to res lahko traja, sploh če ti odteče voda, popadkov pa ni. Jaz sem rodila po 9-ih urah, odkar mi je odtekla voda pa še to z umetnimi, ker svojih sploh nisem imela. Nič. Držim pesti še naprej, da bo potekalo vse tako kot mora, tassika, ti pa le obvesti, ko bo rizkoo postala mamica. Se prav veselim. katrin- ooooo, potem je pa tudi pri tebi lahko hitro. No upam, da še malo počakaš, če je le tvojmu bejbiju ok notri. Sej bodo zdravniki vse spremljali in je res fino, da boš pod kontrolo. Jaz sem končno frej vseh del. Zdele sem si še lase oprala, nohte na nogah nalakirala (mislim, da zadnjič, ker sem se komja še lahko sklanjala) pa na rokah. Jutri imam zjutraj frizerja, da me malo polika in kak pramen spne pol pa še make up in gotovo. Skrbi me vreme. Sicer bo sončno, ampak bolj hladno in zdej ne vem, če ne bom zmrznila v tisti oblekici. Sicer sega do kolen, ima rokavčke (kratke), ampak vseeno. No, sej bom vidla, drugače si bom pa pač kar eno jopco čez ogrnila. torba za v P: res takoj drug teden si jo pripravim, verjetno že v ponedeljek. Si bom še ene fajn copate oprala in svoje s sabo nesla pa lanolin moram it še kupit, tuš gel, šampon,...skratka te zadeve za osebno nego. Mrežaste hlačke smo imele v prvo ves čas na voljo pa tudi vložkov kolikor si jih hotel. Zdej si bom nesla s sabo en paket za vsak slučaj. Me, ta poročene, moramo s sabo nest tudi kopijo poročnega lista, kajne? Takrat smo ga morale, zdej pa ne vem ali je še potrebno ali ne več??? MM- uživaj jutri, se bom še tekom dneva mal nate spomnila. februarka- moja tud ne brca ravno močno, se pa ves čas premika in to res ornk, ker mi trebuh kar valovi. Je bila Iza veliko bolj mirna v trebuhu, no pol je pa nekaj časa ponoč žurala. Upam, da bo tale bolj spala na začetku. Grem....pa pridem še kaj počekirat...vmes bom pa polikala Izine oblekice za jutri pa mojidve tudi. No, tega pa še nisem naredila.
|