|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.9.2009 18:38:02   
HelloKitty1
Punce kakšna materinska šola poteka na Rudniku? Kokrat pa je ? Ker medva sva mislila it v torek v ZD Šiška....

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.9.2009 18:48:25   
Februarka08
Joj, še zdaj ničuser posted image nimam več časa, šibam na čvekuser posted image
Rižkoo, še vedno mislim nateuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.9.2009 19:18:56   
Crystall
Juhuhu ... prihaja prvi oktobrček! Rižkoooo ... v mislih sem s tabo user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
4.9.2009 19:36:20   
rakica 2
uuu kašne radovednce smouser posted image user posted image pa saj smo vse na tem.še dans uštimam torbo,pa pol stvari še nimam uštimano kr mojuser posted image misli da je še vč ku dost cajtauser posted image                        upam da se že crklja mali rižkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 19:36:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1980
4.9.2009 19:46:50   
Nea_teja_
A še vedno nič novic o rižkotu.To pa dolgo traja.Mislimo nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
4.9.2009 19:59:19   
rozilu
Haha, boob, jaz sem tudi mislila, da se je kaj drugega ulilo pri tebi user posted image . Pri nas pa nič dežju podobnega... je grozno soparno, pa en huuud jugo piha. Sem šla (mogoče še zadnjič letos? user posted image ) malo odplavat na mirni del obale. Mogoče bo pa zato danes boljša noč kot včeraj...

Karmen - glede ZOOja: mogoče bo fajn za se it sprehajat, samo mislim da našim user posted image ne bo še preveč zanimivo. Mojemu triinpolletnemu nečaku so bila lani najbolj zanimiva igrala user posted image . No sej prej je bil tudi navdušen nad slonom pa tko, bomo pa mamice bolj uživale user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
4.9.2009 20:03:41   
karmen b
Rozilu sej tako nekako je tam fino, ker se lahko sprehodiš med živalmi, brez prisotnosti avtomobilov in potem gremo na zasluženo kavico. Menda da se fino obnese...to so namreč izkušnje mladih mamic.

Rižkoo dej vse od seme, mi dihamo s tabo...čist mal še!!!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
4.9.2009 20:19:19   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Punce kakšna materinska šola poteka na Rudniku? Kokrat pa je ? Ker medva sva mislila it v torek v ZD Šiška....

Natipkala sem ti cel roman in me je vrglo ven. ne da se mi vse še enkrat pisat. Bom na kratko.

Začne se v ponedeljek v ZD Rudnik ob 18h. Traja dva tedna vsak dan od pon.- čet.
Za prosta mesta se boš morala pozanimat verjetno v pon. dopoldne v ZD Vič ali ZD Rudnik. Če želiš izvedeti več podrobnosti, mi sporoči svoj telefon na zs, pa ti razložim z besedami, ker se mi ne da tok tipkat. Pa brez zamere user posted image ... Mi bo v veselje, če se tam srečamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
4.9.2009 20:39:52   
štefy
Saj ne morem verjet da še ni nič sedaj se pa že meni meša vsake toliko vržem mojega iz računalnika da lahko preverjam kako je z Rižkoonom pa vedno nič.Mislim da bomo mogle malo bolj močno zadihati z njo da ji bo lažjeuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
4.9.2009 20:47:05   
majakla

Saj ne vem več, naj me "skrbi" za našo Rižko,
ali naj se veselim za našo MM, v glavnem pa
imam občutek, da bo jutri prav poseben dan
za obe in seveda vse nas.

user posted image Lep večer user posted image .

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
4.9.2009 20:47:31   
ninasiki
dejmo rižko z tabo zbiramo vse moči da boš čim lažje šla čez vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
4.9.2009 21:35:39   
Crystall
Upam, da kmalu izvemo novičko, da ima Rižkoo krasnega, zdravega malega fantička user posted image  

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.9.2009 21:53:15   
katrin***
Čer punce,

Rižkoo...držim pesti, da se vse srečno izteče in s čim manj bolečinami user posted image user posted image

Moj pregled danes pa je potrdil sum mojega G, da imam premalo plodovnice in tako je Pušenjak takoj odredil sprejem v ponedeljek ob 8h zjutraj. Z user posted image  je vse o.k, živahen, zdrav le vode ima premalo pa ne ve zakaj tako. Uglavnem spremljali bodo moje stanje in se potem odločili kdaj bo CR - ja, še vedno sedi na riti, ker se ne more obrniti zaradi premalo plodovnice. Lahko čez 14 dni lahko pa tudi že drug teden. Uglavnem, toliko da boste vedele, da bom od ponedeljka bolj kot ne nedosegljiva na RR, razn če bom kje kšn računalnik staknila pa se seveda oglasim user posted image  Sicer pa kar zdele pooblaščam boob, da vam bo poročala kaj se dogaja - a ne boob?!user posted image

No, toliko zaenkrat pa se oglasim še kej.

Pa mirno nočko vsem skupaj user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.9.2009 21:54:50   
tassika
Punce jaz sem vprašala mojo mami in je rekla, da tudi če ti odteče voda, da te dajo na ctg in če je z otročkom vse ok potem čakajo na naravni porod, ne forsirajo nekaj z umetnimi popadki, zato še ni nobenih novičk od rižko. Bom pa sporočila takoj ko kaj izvem, tudi ponoči če dobim sms, samo to ne pomeni, da zdaj dežurajte tukaj gor, se lahko vse skupaj zamakne do jutra ali pa ga jaz prespimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.9.2009 22:10:29   
rozilu
Katrin user posted image

Kljub vsemu vidim, da so te malo pomirili ni ne zganjaš kake panike. To se mi zdi super, ker vaju bodo itak spremljali in bo vse še >OK, tudi če bo malo prehitro user posted image . Bomo držale pesti tako kot za rižko.

Hvala tassika za update, bomo probale kaj zaspat user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.9.2009 22:16:33   
skačica
še nič novičk od rižkoota. No, sej to res lahko traja, sploh če ti odteče voda, popadkov pa ni. Jaz sem rodila po 9-ih urah, odkar mi je odtekla voda pa še to z umetnimi, ker svojih sploh nisem imela. Nič.
Držim pesti še naprej, da bo potekalo vse tako kot mora, tassika, ti pa le obvesti, ko bo rizkoo postala mamica. Se prav veselim.

katrin- ooooo, potem je pa tudi pri tebi lahko hitro. No upam, da še malo počakaš, če je le tvojmu bejbiju ok notri. Sej bodo zdravniki vse spremljali in je res fino, da boš pod kontrolo.

Jaz sem končno frej vseh del. Zdele sem si še lase oprala, nohte na nogah nalakirala (mislim, da zadnjič, ker sem se komja še lahko sklanjala) pa na rokah. Jutri imam zjutraj frizerja, da me malo polika in kak pramen spne pol pa še make up in gotovo.
Skrbi me vreme. Sicer bo sončno, ampak bolj hladno in zdej ne vem, če ne bom zmrznila v tisti oblekici. Sicer sega do kolen, ima rokavčke (kratke), ampak vseeno. No, sej bom vidla, drugače si bom pa pač kar eno jopco čez ogrnila.

torba za v P: res takoj drug teden si jo pripravim, verjetno že v ponedeljek.
Si bom še ene fajn copate oprala in svoje s sabo nesla pa lanolin moram it še kupit, tuš gel, šampon,...skratka te zadeve za osebno nego. Mrežaste hlačke smo imele v prvo ves čas na voljo pa tudi vložkov kolikor si jih hotel. Zdej si bom nesla s sabo en paket za vsak slučaj.
Me, ta poročene, moramo s sabo nest tudi kopijo poročnega lista, kajne? Takrat smo ga morale, zdej pa ne vem ali je še potrebno ali ne več???

MM- uživaj jutri, se bom še tekom dneva mal nate spomnila.

februarka- moja tud ne brca ravno močno, se pa ves čas premika in to res ornk, ker mi trebuh kar valovi. Je bila Iza veliko bolj mirna v trebuhu, no pol je pa nekaj časa ponoč žurala. Upam, da bo tale bolj spala na začetku.

Grem....pa pridem še kaj počekirat...vmes bom pa polikala Izine oblekice za jutri pa mojidve tudi. No, tega pa še nisem naredila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.9.2009 22:26:33   
Crystall
MM ... uživaj jutri in naj bo jutrišnji dan za vaju res poseben in čudovit. Želim vama vse lepo. Kmalu pa dobita še najlepše poročno darilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.9.2009 22:53:26   
karmen b
MM tudi jaz ti želim najlepši poročni dan...naj vama v zakon pricurlja veliko sreče, lepih trenutkov, čudovitih otrok, kolikor jih bosta želela. Štart je že dober user posted image !

Rižkoo še vedno držimo pesti, da bo vse potekalo čim manj boleče in da čim prej popestješ svojega fantiča.user posted image

Drage dame, lahko noč in nemoten spanec vam želim.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.9.2009 23:51:59   
stuhica
RIŽKO DRŽIMO PESTI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZAte in za tvojega sončka okotbrčka.... Drži se punca saj bo...

Oh sem bila kr šokirana k sem prebrala da se  je začelo...

Jest sem dons bla na izpitu v Portorožu- nardila sem ful vesela da jih imam 7 že pod streho še 3 za ta letnik ( no ja dva al pa enga si pustim za drugo šolsko leto ker ne bom uspela... ) v sredo pa imam še enega... tako da sem na dobri poti da se lahko vpišem v drugi letnik magisterija... upam da mi uspe, sem pa vesela da sme se tega dans znebila in da je že pod streho...

Pol sva s epa ustavla na Rudniku in sva šla mal šopingirat sem tamalmu kupla teniske pa trenerko za v vrtec, pa za dojenčka pižamico in ene hlačke plišaste... si nisem mogla kaj da ne bi...

Torbica za  v P ma jaz jo še ne bom pripravljala, mam itak šele 30. 10 rok oziroma celo 2.11. tako da mislim da tolk me pa res ne bo prehitelo... no ja bomo že  nkeak

Michell no pa se nama je še ena  nosečka pridružila za 30.  da ne bova sami user posted image
Mrbit bom pa jaz tazadna k bo tm sred novembra rodila user posted image user posted image kdo ve ... sej to pač pride nepričakovano in enkrat more, saj ne bodo večno not ostal user posted image user posted image  

upam da  nam kdo sproči za Rižkota..... oh tele polne lune  a res tolk vplivajo na nas tud za rodit...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.9.2009 23:53:26   
stuhica
MM ti nam nujno sproči kako je akj z poročenim moškim spat!!user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče v zakonu.. in naj ti  občasni viharji ne  okrnejo tvoje sreče...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.9.2009 0:40:51   
tršica
Joj, punce... jaz berem od 58 strani od sedmih zvečer naprej, same stare čveke in šele zdaj pridem do glavnih in najpomembnejših novic.

Skačica in MM, vso srečo jutri, predvsem pa vsaki naslednji dan. Biti poročen ni nič drugače kot ne biti poročen. Če si izbereš pravega življenjskega sopotnika, se ne spremeni čisto nič. Še vedno je vse enako fajn, samo da je občutek, vsaj meni, boljši. Srečno, torej!

Rižko, jaz verjamem, da zdaj že mirno spiš, mali pobalinček pa je tudi zagotovo zdrav in vesel že pri mamici. Me je pa res malo stisnilo, saj si imela PDP samo en dan pred mano. Že res, da imam večinoma vse pripravljeno, ampak jaz še pa nisem. Se mi zdi, da je vse skupaj še takooooo daleč. Se bo treba zbudit in stopit v realnost. Vse smo zelo zelo blizu.

Kak fajn!
Mislim, da že vse čakamo tisti veseli dan :)

Lepo se imejte in pazite nase. Uživajte v porodniških, saj se počasi že začenjajo.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.9.2009 0:57:56   
skačica
sem do zdele igrala igrce na računalniku, me izgleda še vedno trka luna in ne morem spat.user posted image  Jutr bom pa kot zombi.

tršica- ne, ne, sej se ne poročim jutri jaz, ampak moja mlajša sestra. Midva sva v torek praznovala 3. obletnico porokeuser posted image

Lahko noč.

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.9.2009 2:27:24   
karmen b
Rižkoo LIAM je prijokal na svet...ČESTITAMO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podrobnosti napišem zjutraj, ker grem nazaj spat in še brez očal sem in tiplam bolj na slepo user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.9.2009 5:11:29   
maj2009
go rižko!!!!!!!
iskrene čestitke!!!sm se zdele zbudla in vidm sms!!!
super, samo da je vse ok!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce pa imamo prvega oktobrčka!!!!(no mal je prehitu!!!)user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?