|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
6.9.2009 9:55:56   
lenika83
Dobro jutro, dober dan!

Malo sem dopolnila in popravila tabelo, upam da je vse ok. Če sem pri kateri kaj zafrknila, pa naj kar javi, bom naslednjič popravila.

Hvala vsem, ki ste mi na zs poslale telefonske številke, da se bomo lahko obvestile o dogajanju.

Lep dan!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.9.2009 10:07:31   
naty6
Dobro jutro.
Zelo lepo si to uredila lenika 83.
Pri nas je danes sončno in upam da tako tudi ostane, saj gremo na piknik v gorice.
Drugače pa začnem jutri z porodniškim dopustom in imam pregled pri G. Upam, da mi da napotnico za vsak slučaj, čeprav mislim da ne bo potrebe. Sobo za dojenčka/dojenčicouser posted image smo prepleskali, nalepili nekaj nalepk, perilo je že vse zaprano, zlikano in pospravljeno v omari. Danes moram le prinesti nazaj svojo previjalno mizo od sestre in to je to. Edino kaj nimam še pripravljeno je torba za P....upam da mi uspe to uredit v prihajajočem tednu.
Če se danes več ne beremo...želim vsem prav lep prijeten dan brez kakšnih nevšečnosti.

Naty

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.9.2009 10:32:10   
Februarka08
Dan.

Evo, jaz končno na standardnem mestu, sem že tako bentila danes da ni za povedatuser posted image user posted image no, pa moj tudiuser posted image sva fasala molje v kuhni!!! Pa to ni res, ta hudič je tako trdovraten da se ga sploh ne morš znebit! Sem kupla tist ki se kao prilepi na omarico, se ni niti 1 prijel. Valda da se ni, sva našla ličinke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Vse sva vrgla stran! Celo omaro ki imam za začimbe in osnovne stvari za kuhanje. Tako da je ostalo kar je blo zapakirano, praktično mam vse praznouser posted image user posted image pa dobro, upam da nisva kje kakšnega spregledala in da so šli vsi pa pa! Me prav zanima kje sva jih staknila... no, upam da smo to porihtali in da ne bova več živčev trosila za to.
Stroj se pere, pospravljeno je, od včerajšnjega kosila je pa tudi še nekaj ostalo, tako da samo neko prilogo nardim in je to touser posted image

Lenika, ful dobro si naredilauser posted image mogoče moj popravek, imam pregled 16.9. pa saj 1 dan gor ali doluser posted image
Vidim, da nas ima precej probleme s Huser posted image pri meni je včasih kar ok, včasih pa za user posted image in zdaj je spet tak čas... itak mam pa že celo user posted image probleme s prebavo - je vse na trdo in zaprto, tako da...user posted image pri tamali je blo isto, potem se je pa spet popravilo... jaz sumim železo, ker imam od takrat to, ko sem ga nehala jest v 1.user posted image je blo pa spet dobro, tako da... ampak more bit, že tako mi ga primanjkuje...

Lepo nedeljo vam želim, izkoristite sonček, jaz ga bom popoldne. Zdaj raje malo še počijemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.9.2009 11:09:49   
tršica
Oj!

Vidim, da smo vse začele pakirat za v P :)) Za vsak slučaj ne?

H... jaz pa zaenkrat nimam teh težav. Vmes se mi je nekaj zdelo, da bi lahko bilo to to, pa sem se vrgla v sadje in je nadloga minila. Tako se tudi zdaj rešujem in jem res veliko sadja.

No, sonček je res tu, ampak meni se danes nič ne da. Sva bila včeraj na izletu in se mi zdi, da nisem več za take hece. Mogoče danes samo kakšen sprehod, če se spravim. Juhica se kuha, ostalo pa že še bo.

Nea_teja_: povej kako se je razpletlo. Upam, da še malo zdržiš.

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.9.2009 11:14:50   
Nea_teja_
Ja križ me še vedno špika trebuh trd kot kamen,špika pa malo manj

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.9.2009 12:14:48   
rozilu
Dan,

samo na hitro vas malo pozdravim. Hitiva z dragim v trgovino (sem preverjala odpiralne čase Obi-jev in Bauhaus-ov, pa sem skočila še malo na forum user posted image ). Aja, obvezno bom šela še za kako cunjico za dojenčka pogledat...

Smo pa delovni danes, urejamo sobe, da lahko dokončno urediva bivališče za najinega user posted image . Maaa, prav lepo je, ker imava vse na novo prepleskano v prekrasne žive barve in not sije septembrski sonček... Sta pa pridna tašča in tast, ki sta nama prišla pomagat (oz. mene sta kar odslovila, da naj raje počivam). Vsi me nekaj razvajajo, jaz pa na koncu niti user posted image ne bom mogla držat, ker se bom tako polenila user posted image .

Lepo nedeljo vam želim!! user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.9.2009 12:43:53   
lindi1
NEJA -TEJA jaz ti ne morem svetovati,ker res nimam pojma kako in kakšni zgledajo popadki,upam,pa da še ne greš v Rim,malo še ostani z nami,upam,da se oglasi kakšna ,ki je to že dala čez,da bi ti svetovala kako in kaj...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.9.2009 12:48:28   
Februarka08
Nea_teja jaz sem mela tud skozi cel dan ful boleče otrdevanje trebuha pri 1. porodu... pa sem spraševala če je to to, pa so mi vse rekle, da pri njih ni blo otrdevanja, samo popadki, ki so se začeli v križu. Tako da sem mislila da to ni to in da bo minilo. No, pa se je na koncu razvilo v konkretne popadke in sem rodila. Me je pa špikalo, kasneje pa skoz bolj bolelo, da sem mogla predihavat. Srečno!user posted image

Jaz pa perem že 3. stroj danes user posted image pol je pa dost user posted image je pa finiš za našega bebeka, sem oprala posteljnino in obrobo za zibko, tako da komaj čakam da se vse posuši, da še zibko mal okrasim, nastavim vrtiljak in je to to user posted image pa torbo zanj sem oprala, dekce in kovterček, moja torba se pa lufta na terasi user posted image mojega že mal panika daje, čeprav ne vem kaj naj si sploh pripravim user posted image me kar malo zvije, ko pomislim, da bo šlo kmalu zares user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.9.2009 13:39:32   
karmen b
No punce, mene je pa Rižkoo pooblastila, da posredujem njeno sms sporočilo iz porodnišnice:

Pravi, da se počuti fenomenalno, nič šivana,nič, nič...O popadkih nebi...je trajal od 17:30, ko je skup padla user posted image , do 22:13, zelo hitro, ampak so bili potrebni ubijalski umetni popadki, polm je pa šlo v 20 min. Ni znala potisnt dol apmak v bučo, drugač bi velik prej prišel. Doji že, sesa po celo uro na 3 ure. Sestre so prav presenečene. Ocenjen je po Abgarju z 9 in 10. Pravi fantiček mamin...Take obrazke dela, da se mamici meša od sreče, včer se je mal nasmejčku, skratka....srečnejša ni še bila...Zud nas čaka to...čudovito je!Aha, pogreša pa bušija, kr ni ga... Sle so pa sam 4,5 kg dol, zaraz jošk, ki so šle gor user posted image . Lp, Rižkoo in njel Liam.

To sem kar prepisala, tako, da so to čisto Rižkove besede malo zasukane, ker sem pač jaz napisala...no pa sej zastopte bistvo.
Dodatno še sporoča, da je LIam v vodni posteljici, je najmanjši in najbolj priden, pa ga še posebej pedenajo user posted image

To bo pa vse....sej bo verjetno Rižkoo zdej vsak cajt doma in bo naprej sama kej napisala.

Ko berem, da mate težave s H, mene tud skrbi, da bi jih dobila, pa zaenkrat nisem še mela težav hvala Bogu. Se pa trudim pojesti čim več sadja, zaradi česar nastane drug problem! Tok mi je dober za jest, ampak me pa tako nesramno napihne, da komaj živim potem. A ma še katera te težave?Pojedla bi namreč sicer še veliko več sadja, pa se mu zavestno odpovem, ker mi je potem težko. Kakšen predlog?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.9.2009 13:48:19   
Nea_teja_
Ja sej jest sem rodila že tri gospodične sam vse tri z umetnimi pop tako da kako zgledajo naravni in kako user posted image se začnejo se mi niti ne sanja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.9.2009 13:58:20   
najčka
No punce dejmo se mal ustavt, pa ne boste zdej kar vse pobegnile v P. Kar lepo se dol uležte, pa počivat. mal magnezija spit pa kakšen buscopan , pa pol če res ne bo boljš pa ginekologa mal vprašat kako pa kaj. No ja sej najlažje je bit ful pameten za druge, bogve kaj bi jaz nardila, je pa res da mene u bistvu že celo nosečnost špika pa boli tko da sem se že navadla. Tko da ko bo šlo zares pa nimam pojma kaj bom no lep dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.9.2009 15:33:59   
*chance*
oooooooooo....kaj sem zamudila, ko me včeraj popoldne ni bilo nič na forum...
ČESTITKE Rižkooo ob rojstvu sinčka Liama.user posted image user posted image user posted image Želim vama zdravja in veselih ter ljubezni in topline polnih trenutkov!user posted image user posted image user posted image Torej imamo že enega, ki je po horoskopu devica in to smo res fajn ljudje, tko kot vsi ostaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
6.9.2009 15:39:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.9.2009 17:31:13   
lindi1
Super za rižkoo in Liama,super novičke,sploh,da ni šivana in da mali vleče kot za stavo,kar naj ga pedenajo našega oktoberčka,mislim,da si to zaslužiuser posted image In še en objemček mamici in sinčku od meneuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.9.2009 19:15:04   
Bobipalcka
Dan!

Prav ne morem verjeti, da je že res tako daleč, da se že naši bučkeci mali rojevajouser posted image Js si pa skos govorim, da naj zdržim še vsaj ene 3 tedne, pol pa prosto po prešernu. Čeprav se že tako zelo veselim, da ni za povedat....ampak se mi še vseeno zdi, da sem čist nepripravljenauser posted image

Drgač se še vedno fajn počutim in nimam posebnih težav, razen to otrdevanje trebuha in občasne bolečine v spodnjem delu in križu. Me včasih že malo panika, ampak je ponavadi kmalu bolje, ko se uležem na bok. Bomo videli...upam res, da malika zdrži v trebuščku še vsaj do konca septembra. Čeprav mi je kr precej lažje ko vem, da so zdej maleki že tolk veliki in razviti, da posebnih težav ne bi smelo biti, tudi če nas prehitijo. Ta misel me totalno pomirjauser posted image

Sicer pa sem bila zdej na nekakšni predporodni pripravi v Avstriji in se mi njihov sistem totalno dopade. V 36. tednu naju s fantom čaka še ena "seansa" in bo po moje super. Dobila sem en kup reči, samih naravnih za mehčanje materničnega vratu...ene svečke z vsebnostjo različnih rastlin, ki pripomorejo k mehčanju materničnega ustja, ki si jih vstavljam že od 32. tedna naprej, potem si pridno masiram presredek, ki se mi zdi je vedno bolj prožen, kar mi je zakon, zdej drug teden začnem piti še malinov čaj, po 37. tednu pa bomo začeli še s parnimi kopelmi iz senenih rož. In potem upali na čimlažji porod, ki pa bo najbrž sam po sebi čist ena fantastčna izkušnja. Jaz že zdej vem, da bom jokala ko dež, ko se bo malika rodilauser posted image user posted image user posted image

Za tabelo še nekaj podatkov...nasledji pregled imam 16.9., dobimo pa punčkouser posted image

Lep dan želim vsem, in čestitke Rižko in mali Liam!!user posted image

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.9.2009 19:17:51   
Nea_teja_
No evo pri nas vse mirno še dobro nej zdrži vsaj do srede  ko imam pregled pri moji G.

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.9.2009 20:22:21   
Februarka08
Evo mene... nekaj tudi meni trebuh otrdeva, ampak brez bolečin, tako da... saj sploh ne bi bla pozorna na to, samo kaj ko imam cerklažo in morm it ob 1. popadku že v P, da mi jo odstranijouser posted image user posted image kako pa naj vem kdaj bo ta popadek in ali je to touser posted image user posted image user posted image mah, samo to premišljujem...
Sem pa prej prav user posted image zaradi H ker me tako boli da ni za povedat!user posted image Ne morm nič, še v leže me boli, kaj šele da bi sedela... pol me pa moj sprašuje kako naj mi pomaga in ali bi to ali ono, pol pa jest pop**** za brezveze ker sem že čist brez volje da mi gre vedno vse narobe, čeprav ni on nič kriv in mi ne more pomagatuser posted image mah... Čimprej naj mine še telih par tednov (upam da zdržim) da bo potem malo lažje vse skupaj. Zame in za vse. Oh, kaj vam jamram, a ne? Nekomu moramuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.9.2009 20:28:05   
Emilly
Danes pa niste take čveke, se vidi, da je vikenduser posted image

Jst sem pa tud čist preveč delovna dans. Zjutraj sem najprej po celmu stanovanju pobrisala prah, potem pomila vsa tla in upam da sem tla pomila zadnjič pred prenovouser posted image , upam...oprala sem še dva stroja cunjic zauser posted image  in se zvečer po sprehodu lotila še likanja... seveda je teh cunjic tolk, da mi ni uspelo vse, ah sej je jutri še en dan, sem prov fejst utrujena že...

Punce nehajte z otrdevanji trebuhov in popadki, sej smo šele začetek septembra nouser posted image  Meni zaenkrat še ne (al pa nevem da miuser posted image user posted image ) nevem sej po moje bi vedla ne, če bi mi otrdeval al kako?  Se počutim prov fajn zaenkrat...

Bravo za Rižkota in Liama, da je vse superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.9.2009 21:10:17   
stuhica
No Punceuser posted image zdej pa res mal počakte.zuser posted image .. semj rižko ne bo imela nič proti saj ve da se ji bomo kmal pridružle... ...

je pa tako jaz nimam nič težav z H, islimd a že zarad t diete zarad cukra imam res super prebavo vska drug dna brez težav tako da ni panike kar se tega tiče...se kar strinjam z Michellle

Nakupi Zadnič sva šla po izpitu v petek še mal v šoping pa sem dokupla še en par malenkosti ki jih nimamo, ampak glavnina je pokrita, kar rabim še nabavt je previjalna za na posteljo in pa  tisti vrtiljak cunijice v glavnem bodo za prvo silo kar ob manjaklo bomo dokupl še kake žabice pa mrbit kak bodi še:

Drgač pa februarka ti k imša te cune že vse pripravjene kolk maš kej bodijev? Pa tistih majčk, jest mam zdej  cca 12 bodijev na preklop pa ene 6 tetra majčk na preklop al kva so že, pa ene 4 žabice k se spenjo na ramenih... pa dvoje do pasu, pa štumfke pa kapice pa 2 pižamice 56 in 2x 62, zdej pa en vem če bo to dost, kaj ti meniš??  Morm s epa pol po izpitih spravt vse pra, pa likat... oh kriza....

Jutri imamo prvi dan uvajanja v vvrtec upam da se dobr izteče je že ves navdušen no ja upam samo da tud tak ostaneuser posted image user posted image  sam mi je pa kr mal hudo... user posted image  kr zjokala bi se k gre moj sonček prvič v vrtec... user posted image user posted image  pa sej zato je morda bolje da ga bo ta dva tri dni uvajal kar ati in ne jaz tako da mi bo vsaj malo jokanja prihranjeno, sem mu pa obljubila da ga bo ati peljal mami ga bo pa hodila iskat...

V sredo imam še en izpit na faksu in sicer mam zjutraj šepregled pri svojem G ki ga komaj čakam da visdim če je vse ok z mojim user posted image , tako da po pregledu po tamalga v v rtec pol pa k mami v popoldanskop varstvo pol pa v portorož na izpit.... oh se mi sploh ne da, upam lke da ga nardim...

Bobipalčka ti imaš pa res fajne predpriprave, kar se tega vsega tiče je pr nas vse bolj bogo, vseskup nič proti tvojemu pripovedovanju... ampak kaj čmo rodit bo vseen treba al tle al pa kje drugje, s bušiji ne bomo več dolg čakale....

Emily ti tud počivaj da se ti ne bodo popadki začeli ne smete pretiravat z delom sedaj drage sonosečke sej se bo vse uštimalo boste vidle...

nč grem pisat tole semianrsko za računovodstvo pa mal se še učit tako da dajn s e imejte pa se slišimo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.9.2009 21:20:44   
katrin***
Čer punce,

evo mene še dons tukile gor, da vas mal pozdravim in rečem lep pozdrav do slišanja user posted image  No, boob, potem bo mobi dobr delal user posted image user posted image  Za obiske se bom pa zmenil, ko bom vidla situacijo tam gori.

Držte se pa ne prevelik čvekat, ker ne bom uspela vsega nadoknadituser posted image user posted image user posted image

Zdej pa hitr pod tuš še šibam potem pa spat, jutri pa v nove zmage.

lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s Pa hvala k boste mislne name user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.9.2009 22:29:44   
frrrr
js sm si torbo za v porodnišnico pripravla user posted image za vsak slučaj user posted image

pa trenutno se perejo oblačilca za bebico... že 3. runda, tadrugo morm pobrat... likala bom pa jutr. ne bom 2x prala, ker so bila oblačilca pred slabim letom v uporabi in od takrat so oprana, ter zlikana čakala na našo drugo dete. spiram pa 2x.

hemeroidov v prvo nisem imela, tut zdaj jih ne pričakujem. s prebavo na srečo nimam problemov, tut donata ne potrebujem.
me pa grozno srbi trebuh pod popkom... sem se dans že 3x mau namazala, potem je pa bolje...

zdaj grem pa kavč glihat... lepo noč, pa naj se vam ne mudi kam...

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.9.2009 22:56:06   
rakica 2
lenika,lepo si se spomnla glede tabelce,tel št pa sm ti poslala na zs.drgač pa se je stanje pr nas mal umirilo,čeprav se mi zdi da me bo kdaj na pol preklalo,tok kot tauser posted image divja v primerjavi z obema prej mi to ni glih normalno,no da vidmo kaj bo v sredo na pregleduuser posted image .sm prav vesela da je z rižkom in Liamom vse uredu.Mi je pa fuuull všeč to ime in če bi imela user posted image bi mu dala enako ime,ampak G pravi da bouser posted image ,šlogarca pa user posted image ,pa spet nč ne vemuser posted image user posted image user posted image morm kupt še modr kompletkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.9.2009 7:50:36   
boob
Dobro jutro punce

a še vse spite?? Jst pa že dobro uro pokonc. . . sm se pa danes dobro na spala, blo kratko ampak sladko user posted image

A se še kateri dogaja da ji roke-dlani mrtvijo. . jst opažam ene 10 dni, čim se uležem mi začnejo dlani al pa sam prsti na roki mrtvet. . . upam sam da ni spet z hrbtom kej narobe, ker imam poškodbo. ..mogoče se je pa sam frajlca namestila tko, na kašn živc.

Lenika user posted image  za seznam

ga. MM kako je blo. . .si/ste užival

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.9.2009 8:03:27   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene. Me je zbudil poštar, sem mislila, da je odločba CSD je pa še dohodnina...no tud to je dobruser posted image .

Jaz spim zadnje čase malo boljše, ampak me pa zdaj cca. 3 dni srbijo podplati oz. isti toči na obeh podlatih. Ampak vztrajam in se ne praskam. Tudi prste na nogi imam občano rahlo take trde ( pomoje so otečeni), kot zgleda se je pri meni malo otekanje začelo. Glede srbenja pa ne vem, ne bom delala panike...za 1x. Sita sem že teh antibiotikov in Fe, ki jih moram jesti. Špikanje se je pri meni umirilo tako, da že 2 dni ne pijem Mg. Saj se pojavi občasno ampak ni tako močno. Ali ve že vse čutite popadke ? Jaz ne vem, ampak mislim, da špikanje pa tudi niso popadki. user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.9.2009 8:12:00   
frrrr
zoo sem pozabla komentirat. mi imeli lani letno vstopnico, letos tut... tudi naslednje leto jo zihr nabavim user posted image torej sem zraven user posted image

lep sončkast dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?