karmen b
|
No punce, mene je pa Rižkoo pooblastila, da posredujem njeno sms sporočilo iz porodnišnice: Pravi, da se počuti fenomenalno, nič šivana,nič, nič...O popadkih nebi...je trajal od 17:30, ko je skup padla , do 22:13, zelo hitro, ampak so bili potrebni ubijalski umetni popadki, polm je pa šlo v 20 min. Ni znala potisnt dol apmak v bučo, drugač bi velik prej prišel. Doji že, sesa po celo uro na 3 ure. Sestre so prav presenečene. Ocenjen je po Abgarju z 9 in 10. Pravi fantiček mamin...Take obrazke dela, da se mamici meša od sreče, včer se je mal nasmejčku, skratka....srečnejša ni še bila...Zud nas čaka to...čudovito je!Aha, pogreša pa bušija, kr ni ga... Sle so pa sam 4,5 kg dol, zaraz jošk, ki so šle gor . Lp, Rižkoo in njel Liam. To sem kar prepisala, tako, da so to čisto Rižkove besede malo zasukane, ker sem pač jaz napisala...no pa sej zastopte bistvo. Dodatno še sporoča, da je LIam v vodni posteljici, je najmanjši in najbolj priden, pa ga še posebej pedenajo To bo pa vse....sej bo verjetno Rižkoo zdej vsak cajt doma in bo naprej sama kej napisala. Ko berem, da mate težave s H, mene tud skrbi, da bi jih dobila, pa zaenkrat nisem še mela težav hvala Bogu. Se pa trudim pojesti čim več sadja, zaradi česar nastane drug problem! Tok mi je dober za jest, ampak me pa tako nesramno napihne, da komaj živim potem. A ma še katera te težave?Pojedla bi namreč sicer še veliko več sadja, pa se mu zavestno odpovem, ker mi je potem težko. Kakšen predlog?