|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
5.9.2009 18:14:42   
frrrr
Katrin*** - drž se, pa počakaj še mau...

skačica - upam, da se imate lepo na poroki in vas ne zebe...

mi smo ostali doma. včeraj padla odločitev, danes pa se potrdilo, da bilo tako prav. mali v četrtek zvečer bruhal (res je veliko pojedel), včeraj bil čist ok, danes zjutraj pa spet zves zajtrk vn vrgel, pa ga ni velik pojedel. očitno neki ne štima. vglavnem smo doma, se crkljamo in fino imamo user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.9.2009 18:37:43   
lenika83
Michelle1 sem jaz spraševala za čaj iz malinovih listov, tako da hvala za informacije. Sem našla polno različnih informacij o tem kdaj in koliko naj se ga pije. Nekje sem celo prebrala, da bi se naj po 35. tednu začelo, najprej z eno skodelico dnevno, potem pa vsak teden eno skodelico več. Malo je še časa, da se odločim kako ga bom pila.

Jaz sem pa bila danes cel dan v polnem zagonu in sem zdaj tako utrujena, da komaj sploh sedim. Dopoldne sem polepila slikice po stenah otroške sobe, potem sem en pošten kup oblačilc zlikala, popoldne smo imeli pa piknik. Zdaj bi pa še morala skočiti na en obisk, pa se mi sploh ne da več. Me celo telo boli.

Tabelco bom uredila in dopolnila jutri zjutraj, ker sem zdaj čisto brez energije in se mi ne ljubi tega delati user posted image

Pa še to, da ne pozabim... Nekaj smo zadnjič pisale o tem, da bi ena dala gsm številko, da bi ji sporočale o porodih. Glede na to, da se ni nobena javila, sem rekla, da lahko dam jaz, ker računam, da še nekaj časa ne grem nikamor user posted image  A se zmenimo, da vam dam mojo telefonsko na zs, ali imate kakšen drugačen predlog?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.9.2009 18:41:31   
lenika83
MalaMravljica želim vama veliko, veliko, veliko sreče na skupni poti!!!

user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.9.2009 20:38:03   
Februarka08
Lenika, imaš zsuser posted image

Jaz sem tudi tako utrujena, da se mi trenutno še pod tuš ne da ituser posted image sem ravno vse pospravila po stanovanju, še zadnje cunje iz sušilca porovnala in zdaj mam počitek. Kosilo je uspelo, smo se najedli postrvi, mmm, je blo prav dobrouser posted image pecivo je tudi še kar okusno, samo ga noben ni jeduuser posted image tako da ga mam cel pladenj, a pride katera?user posted image Je pa čokoladen, tako da bojo user posted image kar poskakovaliuser posted image

Prijeten večer vsem, uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.9.2009 20:52:09   
Meliitak
ohoho Februarka, zgleda da sva si dons misli brale...pr nas so ble tud postrvi, sam jih je sodelavc od mojga speku, ker moj pravi da doma že ne bo delal rib, ker pol vse smrdi...a dej dej bi že preživel...kar se tiče čokolade sem pa včeri kupla paket čokoladnih lučk in jih že pol manjka he, he...mam očeta ko mu cukr pade pol je tok kot cel let ne in to je blo včeri he, he

...kar se tiče drugih idej za kosilo pa mi zmankuje, ker moj itak v službi je (a ni fajn ker je kuhar), jest pa si zmišlevat sam zase ne znam pol pa ponavad pristanem pri kaki testeninski čorbici al pa kaki hrani k se hitrej nardi samo za eno osebo...sj po orodu bo pa on 14 dni kuhal, se bo že mogu navadt da ni tko k v službi in bo na izi si vzel sestavine, ker drgač kr bolj pikantno zna skuhat...

...tko da grem rajš eno nektarino v usta dat he, he...držte se

uuu MM zdej ziher že uživa zakonski lajf kot prava gospa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.9.2009 21:19:14   
Crystall
Za vas ena luškana pesmica: http://www.youtube.com/watch?v=aJCe4L7jMTw

user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.9.2009 21:26:03   
Februarka08
Meliitak, moj jih je pa zunaj danes spekel, tako da jih je samo notri prinesel in smo papcaliuser posted image

Eno vprašanje: ali še katero mučijo hemeroidiuser posted image mene tako boli da komaj sedimuser posted image user posted image user posted image se spomnim po 1. porodu kakšne sem fasala, da če že šivana nisem bila, sem pa to dobila, prav tako sem komaj sedelauser posted image zdaj morm to vsaj mal pozdravit do poroda, ker bo sigurno spet istouser posted image ma to je tako nadležno in boleče da ni za povedatuser posted image user posted image ah, upam da čimprej mine...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.9.2009 22:21:52   
rozilu
Februarka, na žalost se ti pri tej nadlogi kar pridružujem user posted image . Zaenkrat ni hudo, ne boli, je pa zoprno nadležno... Sicer se je to z odhodom iz službe (1 teden) malo izboljšalo (kot vse ostale tegobe), popolnoma pa ne. user posted image Sem tudi sama se hotela tega znebiti še pred porodom, ker potem rata baje vse še slabše... Zdaj imam eno kremico iz lekarne, pa ni preveč učinkovita očitno user posted image , mogoče bom šla do os. zdravnice, pa bomo vidli...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.9.2009 22:26:48   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Pa še to, da ne pozabim... Nekaj smo zadnjič pisale o tem, da bi ena dala gsm številko, da bi ji sporočale o porodih. Glede na to, da se ni nobena javila, sem rekla, da lahko dam jaz, ker računam, da še nekaj časa ne grem nikamor user posted image  A se zmenimo, da vam dam mojo telefonsko na zs, ali imate kakšen drugačen predlog?

Se strinjam in že imaš moj ZS, čeprav se tudi meni še nikamor ne mudi user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.9.2009 7:45:40   
Meliitak
HB Februarka, da ZAENKRAT nimam težav s hemoroidi...so enkrat ven udarl, mi je mal kri tekla, in je blo blato full trdo, da sem se kr mal več napenjala, pa je moj reku da je to od Nutelle in mi jo je prepovedal jest, pa tud ko jem kakšne sladke stvari (npr marmelado), mi postane slabo če mal več pojem in pol moj spet teži da bodo hemoroidi...ampak ta slabost mislm da ni s tem povezana, po moje mam mal več cukra pa noben nkol nč meru, jest tuhtam sama od sebe

...drugač mam pa jest probleme s tem že od prej, ker mam čit uničeno prebavo...sem pa se od takrat odločil čim več pit, jest čimmanj mastne hrane in čim več vitaminov(sadje in zelenjava) in mineralov (rezen soli, k je itak strup za vse nas), pa vlaknin, poleg tega pa so mi svetovali da vsakodnevno jemljem najmanj po eno tabletko alg, katere uravnavajo telesno ravnovesje...no ja o tem sicer nevem al ga res, ampak alge pa vsak dan pogoltnem ja...baje so tud polne mineralov in vlaknin (???)

...moja prebava je sicer dobra (1-2x dnevno), ampak bolj tekoča (to že od začetka nosečnosti), pa to kao baje ni nč narobe, bi mogla mal več banan pojest pa prepečenca pa kaj vem kaj še (sj veste dijeta), jest pa rajš vstrajam pri moji prehrani, da moja dojenčica vsaj kaj vitaminov dobi

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.9.2009 7:52:16   
Meliitak
uh kok sem vljudna pa DOBRO JUTRO!!!

user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.9.2009 7:59:33   
Crystall
Dobro jutro!

Melita hvala za sončka user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.9.2009 8:04:22   
boob
dobro jutro še iz moje strani

katrin . . sm komi učeri zvečer vidla da me pooblaščaš user posted image   seveda bom poročala. . . Sej v P spodej imajo tako lušno kavarno, tako da bom tud na obisk pršla če boš hotela user posted image

jooj jst sm tok zaspana. . sam čim se uležem se začnem premetavat in imam takoj oči k sova. . .pol pa še mojga zbudim. . .Bom probala sede mal odspat če bo šlo  

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.9.2009 8:17:17   
najčka
Dobro jutro še z moje strani. Februarka jaz sem tudi v klubu H pa dobr bomo že preživeli, se spomnim da sem jih mela že enkrat prej, pa je blo kar hudo, sam tudi to mine. Če ne pa na operacijo pa odstranijo če je prehudo. No zdej pa grem eno kavico spit, pa se pol kaj oglasim.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.9.2009 8:39:51   
Nea_teja_
Dobro jutro še od mene.No kot kaže se tudi pri nas nekaj čudno dogaja.Upam da bo minilo čene bo pa treba iti malo pogledat v P.Punce a kera ve a morm prej po napotnico do dežurnega al ne?

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.9.2009 9:03:24   
karmen b
Dobro jutro tudi od mene...

Nea_teja_ a je še nisi od gin. dobila. Jaz mam napotnico za p in za rešilca že več kot en mesec.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.9.2009 9:05:00   
Nea_teja_
Ne prejšnič mi je dala samo za porodniško in paket v sredo naj bi mi dala pa še napotnice

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.9.2009 9:11:37   
Anonimen
Dobor jutro punce. Kam se vam pa vsem zdaj kar naenkrat mudi v Puser posted image ? Dajmo še mal počakat...

Tudi jaz še nimam napotnice za v P, pa sem zakorakala v 36t. Pregled pa imam v 36t pa 4d...verjetno bo takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.9.2009 9:14:18   
Nea_teja_
Punce meni otrdeva trebuh ,boli v križu in vsake toliko me ornk špikne v spodnjem delu trebuha a je to touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.9.2009 9:18:57   
karmen b
Potem pa najbolje, da do srede počakaš, ker se ti tako še na sme nikamor mudit user posted image ... Drugače, če pa te skrbi, pa pojdi do G že jutri, pa naj ti dajo.

Kam boš pa šla ti rodit, glede na to, da mava isti dan rok? Predvidevam, da v Postojno, ker ti je verjetno bližja če se ne motim.

Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.9.2009 9:23:02   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce meni otrdeva trebuh ,boli v križu in vsake toliko me ornk špikne v spodnjem delu trebuha a je to touser posted image
Kaj pa če spiješ ne magnesol al pa kak drug magnezijev napitek? Meni ponavadi pomaga, ker ga ne pijem redno, pač pa samo takrat, ko se začnem kaj čudno počutit, da mi kej zlo dol pritiska. Je pa tudi možno, da te takole boli, če si slučajno kaj zaprta, ker prevavni trak nima več tolk prostora in pol vse tišči in mene ponavadi tišči v križu in tud spodaj začne špikat. Treba je počivat takrat, pa mine.

Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.9.2009 9:23:29   
Nea_teja_
Ja nevem verjetno res kr v PostojnoJ čeprov na izkušnjo bi šla rajši v Lj.Jest bi že čakala sam nevem če bo gospodič hotu počakat

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.9.2009 9:40:32   
Izabela_

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Hmmm, jaz sem bila tudi bolj slaba z ugotavljanjem, ali gre za popadke ali ne pri prvem, ampak vem, da me je skoz bolj bolelo v križu in je bilo to to. Če se ti zdi ful drugače, kot običajno, so to lahko popadki, mogoče pa imaš le slabo jutro... Držim pesti.

Februarka: jaz imam tudi malo težav s H, ampak večinoma ne grejo ne naprej ne nazaj. Kupila sem si eno kremo v lekarni, pa ni kakšnih izboljšav/poslabšanj. Če te ful boli, reči G za recept, on verjetno že ve, kaj je učinkovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.9.2009 9:42:05   
Izabela_
Mala mravljica, iskrene čestitke! user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.9.2009 9:50:49   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image  , ŠT. user posted image , PREGLED

1.10.

nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )          ??

2.10.

Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )           ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )           ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image      7.9.
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     9.9.
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )           ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     ??

3.10.

hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted imageuser posted image      9.9.

5.10.

emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )            17.9.
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??
naty6                                             (?user posted image ,1user posted image )    user posted image     ??

7.10.

mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )          ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10.

tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )user posted image      14.9.

9.10.

pravoda (26)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     15.9.

10.10.

mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )           ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9.    
štefy (36)Koroška                         (5user posted image ,4user posted imageuser posted image       15.9.

11.10.

MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      9.9.

13.10.

trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image )            7.9.
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        7.9.
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image       9.9.

14.10.

katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         ??
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         15.9.
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10.

Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9.
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )           24.9.
Meliitak (32) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9.
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image       19.9.
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image ) user posted image          9.9.

16.10.

mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       ??

17.10.

didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         9.9.
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       7.9.

18.10.

Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

19.10.

muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         8.9.

20.10.

palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10.

pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        15.9.
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10.

Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9.
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )          24.9.
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      22.9.
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )           ??

23.10.

pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image      8.9.,18.9.
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9.
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )            ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )           ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??

24.10.

vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image       21.9.

25.10.

lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      21.9.
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         22.9.
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         15.9.,25.9.

26.10.

manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )           ??
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      22.9.

28.10.

Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??

30.10.

stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )          9.9.
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9.
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        16.9.

31.10.

TRIŠ (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )          ??
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )         ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     22.9.

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 15 x user posted image
                                                                 20 x user posted image
                                                                 41 x user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image DRUGAČE SE ZELO TEZKO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image   LOČI PODATKE OD TEKSTA user posted image user posted image user posted image user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

user posted image

DATUM, NICK (PDP), IME, TEŽA, DOLŽINA

4.9.

Rižkoo (12.10.), Liam, 2600g, 47 cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?