tršica
|
Pozdravljene! Nazadnje sem rekla, da se javim, ko se ohladi. No, vmes je bilo ze 21 vasih strani ohladitev. Uspela sem prebrat do 22. strani, roej mi jih se 13 ostane. Malo bom pokomentirala, čeprav bom verjetno kaj izven konteksta. CSD: meni so rekli, da naj pridem 5. septembra, ko dobim zadnjo plačo. 60 dni prej je prvi mozni dan, ko lahko začneš z urejanjem vseh papirjev. Glede zavarovanja otroka po kom, pa so mi svetovali, da naj ga zavaruje tisti od staršev, ki ima večjo plačo in mu bo to potem bolj koristilo. dojenček: naš dojenček vneto miga. Res se včasih že kar ustrašim, če se mi dolgo ne oglasi, pa potem samo roko na trebuh položim, pa se že takoj javi :) oblačila: jaz sem imela veliko srečo in sem veliko stvari dobila v izposojo ali pa celo v dar. Vse cotke sem že oprala, nekaj sem jih tudi zlikala, vsega pa ne mislim likat. Tudi za naju ne likam, razen seveda moževih srajc. Nekako sva se navadila, da cunje stresev predno jih obesiva, ko so suhe pa jih takoj zloživa na ravni podlagi in je učinek približno isti kot po liknanju. Kaj vem! Likanje se mi zdi nepotrebno delo, ko pa je že drugega dela dovolj. No, med oblačilci za dojenčka sem našla nekaj malega 56 stevilk, več pa jih je potem od 62 naprej. Mislim,k da bo dovolj, drugače bomo pa še kaj dpkupili, ko bomo videli kakšna bo poraba. Chrystal: Čestitke za službo. Ker sem v istem poklicu kot ti in vem kakšna je "scena" na področju podaljševanja delovnih razmerij in števila otrok v šolah, sem še posebej vesela, da so ti podaljšali. Verjetno ti ravnatelj ni hotel vlivati nekega praznega upanja, ker po moje ni še sam vedel ali bo dovolj otrok, da ostaneš ali ne. No, v glavnem super! levi bok: jaz se zavestno obračam na levi bok, čeprav se velikokrat zbudim kar na hrbtu. Spanje mi motijo nenehni obiski wcja. Najbolj pa me boli desni kolk, ko vstanem. Komaj stopim na nogo in začnem hodit. Pa menda to spada zraven. V sredo itak imam pregled, pa mi bodo že povedali, če kaj ne štima. Šport sem opustila že kaki mesec nazaj, se še pa peljem s kolesom, pa travo sem včeraj zunaj kosila. Mislim, da bi morala večkrat na kakšen sprehod, pa mi to ni noben izziv. Mogoče bi morala še kaj na rolarje, pa malo cvikam, ker nisem rolala od lanske sezone. porod: No, o tem pa še nič ne razmišljam. V torek začnem z MŠ, ki v celju traja 3 dni, pa bom potem verjetno bolj razmišljala o tem. Zaenkrat razmišljam o čisto normalnem porodu. Kako in za kaj me bodo pa navdušli na MŠ, bomo pa videli. priimki: Mi2 sva se poročila in jaz imam oba priimka. Najin dojenček pa bo imel zagotovo samo možev priimek. Saj se ve, da smo skupaj in da smo družina. Vidim pa v šoli, kako otroci trpijo, ki imajo po dva priimka, in da še ni dovolj imajo nekateri še sva imena. Poznam primer, ko je v 5. razredu otrok prosil mamico, naj se ze poroci z atijem, da bo potem lahko imel samo en priimek :) Logika otrok, ne? No, ampak vsak ima o tem svoje mnenje, a ne? sluzba: Kot Chrystal, pa verjetno še katera, ki sem jo zgrešila, uživam na dopustu še naslednji teden, potem pa nazaj v službo. Predvidevam, da bom 2. teden v septembru šla na bolniško, potem pa se mi začne porodniška. Se pa že veselim, da grem spet malo med šolske stene, pa čeprav zdaj bolj pisarniško kot pa pedagoško :) No, upam, da nisem preveč zatežila. Povedala itak nisem kaj pametnega. Ko preberem še nadaljnih 13 strani, pa se spet kaj javim. Vem samo, da moram biti hitra, ker drgač jih bo spet novih 20 :)
|