skačica
|
čer! Še jaz po nekaj dnevih. Sicer vas berem, za pisat pa nisem imela časa, sem šla raje spat, že tko hodim čist prepozn. Danes sem bila pri sodelavki na obisku, ki ima 2 meseca starega fantka, zvečer sta pa prišla bratranec in njegova zaročenka z vabilom na poroko- 14 dni pred mojim rokom. Če bom še 2v1 greva zihr, še prej pa sestrina poroka. Za obe dve poroki že imam oblekici- eno kupila v La Vie, drugo pa v New Yorkerju. Ne morš verjet, ampak je res lepa, lepša kot tista ta prva pa še poceni je bila. majakla- tud jaz mislim, da nista nič egoistična ali kaj takega, ker se poročita letos. Saj njuna poroka nima nobene veze z vama. Se poročita, ko jima pač paše. Tudi midva se nisva ozirala na druge. Moja sestra je 6 dni pred najino poroko rodila (ni prišla na civilni del, ker je bil na prostem,v cerkev tudi ne, je pa prišla v hotel na večerjo, čeprav je bila še fejst uboga, ker je imela težek porod.) Možev brat je bil priča, njegova žena je pa rodila 1 mesec prej in je imela malo ves čas s sabo, v lupinci ali vozičku, ko je bila lačna, sta se podojili malo stran od mize in to je to. Za obe (sestro in svakinjo) sva rezervirala še hotelsko sobo, da sta se lahko v miru pošlihtali, če sta želeli. Skratka obe sta preživeli BP. Letos se pa ta sestra, ki je malo pred poroko rodila, poroči. In to še ne en mesec pred mojim PDP-jem. Sem bila vesela povabila, sem ji pa že v naprej povedala, da se zna zgodit, da ne pridem, če bi prej rodila. Ne gledam pa na to, da je to njuno leto ali pa da je bilo leto 2006 najino in se ne bi smelo nič drugega dogajat v naši najožji familiji. Smo imeli v letih 2006, 2007 in 2008 toliko lepih dogodkov (3 rojstva v enem letu, diploma, poroka, selitve,...) in zraven tudi tragičnih (smrt moje babice, atija in mojega mlajšega brata, vsi trije v letu in pol), da je o kaj takem brezveze razmišljat. Zdele sem zabluzila, ampak hotela sem povedat, da jaz ne gledam na to niti slučajno tako kot ti.sej vem, samo nosečniški hormoni , jaz sem tud moji sestri že rekla, da me ne bo, ker nočem kvariti njenih slik, ker sem tak slon , ko mi je nekaj pametovala kaj naj si oblečem, zdej je pa tiho. pomivanje oken- ja, tud jaz slišala, ampak mislim, da strokovnjaki tega ne potrjujejo. Jaz sem kar malo gledala kaj počnem v prvi nosečnosti pa je imela mala 1x zadrgnjeno popkovino okoli vratu. tehtnica- no, jaz sem prvi dan škorpijona, torej 24.10., otrok pa sigurno ne more tok časa zamujat, da bi lahko bil škorpijonček. Upam in mislim, da bo kar tehtnica. Sej poznam same ok ljudi, rojene pod tem znamenjem tko da ni panike. Sem tudi brala kakšni so otročki tehtnice in baje so suuupeeeerr, tko da... dojenje po CR- nimam lastnih izkušenj, vem, da je pri vsaki ženski drugače, zato je o tem težko pametovat, lahko samo napišem izkušnjo moje starejše sestre: po CR je normalno dojila več kot eno leto, od samega začetka brez težav, ni pa rečeno, da bo tako vsaka. Poznam tudi eno, ki ni po CR nikoli dojila, ker ji je blo vse tako zelo težko, od samega šoka po rojstvu otroka pa baje tudi mleka ni imela. Eh, ne vem, težko je biti pameten. Kolikor te pa berem michelle pa mislim, da boš ti to izpeljala BP, četudi bi imela CR. Aha, še tole: sem danes pri sodelavki jedla tako dobro pecivo, da sem jo prosila še za kakšen kos za domov . Sem ga dala mami in sestri pa mojmu probat in so bli vsi navdušeni. Komaj čakam, da mi po mailu pošlje recept in ga sprobam. Vam ga javim, da se še ve posladkate, je pa samo ena plast biskvita potem pa še 4 plasti drugih pregrešnih sestavin . Grem, lahko noč.
< Sporočilo je popravil skačica -- 12.8.2009 23:54:23 >
|