|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
12.8.2009 23:46:21   
skačica
čer!

Še jaz po nekaj dnevih. Sicer vas berem, za pisat pa nisem imela časa, sem šla raje spat, že tko hodim čist prepozn.
Danes sem bila pri sodelavki na obisku, ki ima 2 meseca starega fantka, zvečer sta pa prišla bratranec in njegova zaročenka z vabilom na poroko- 14 dni pred mojim rokom. Če bom še 2v1 greva zihr, še prej pa sestrina poroka. Za obe dve poroki že imam oblekici- eno kupila v La Vie, drugo pa v New Yorkerju. Ne morš verjet, ampak je res lepa, lepša kot tista ta prva pa še poceni je bila.

majakla- tud jaz mislim, da nista nič egoistična ali kaj takega, ker se poročita letos. Saj njuna poroka nima nobene veze z vama. Se poročita, ko jima pač paše. Tudi midva se nisva ozirala na druge. Moja sestra je 6 dni pred najino poroko rodila (ni prišla na civilni del, ker je bil na prostem,v cerkev tudi ne, je pa prišla v hotel na večerjo, čeprav je bila še fejst uboga, ker je imela težek porod.) Možev brat je bil priča, njegova žena je pa rodila 1 mesec prej in je imela malo ves čas s sabo, v lupinci ali vozičku, ko je bila lačna, sta se podojili malo stran od mize in to je to. Za obe (sestro in svakinjo) sva rezervirala še hotelsko sobo, da sta se lahko v miru pošlihtali, če sta želeli. Skratka obe sta preživeli BP.
Letos se pa ta sestra, ki je malo pred poroko rodila, poroči. In to še ne en mesec pred mojim PDP-jem. Sem bila vesela povabila, sem ji pa že v naprej povedala, da se zna zgodit, da ne pridem, če bi prej rodila.
Ne gledam pa na to, da je to njuno leto ali pa da je bilo leto 2006 najino in se ne bi smelo nič drugega dogajat v naši najožji familiji. Smo imeli v letih 2006, 2007 in 2008 toliko lepih dogodkov (3 rojstva v enem letu, diploma, poroka, selitve,...) in zraven tudi tragičnih (smrt moje babice, atija in mojega mlajšega brata, vsi trije v letu in pol), da je o kaj takem brezveze razmišljat.
Zdele sem zabluzila, ampak hotela sem povedat, da jaz ne gledam na to niti slučajno tako kot ti.sej vem, samo nosečniški hormoniuser posted image , jaz sem tud moji sestri že rekla, da me ne bo, ker nočem kvariti njenih slik, ker sem tak slonuser posted image , ko mi je nekaj pametovala kaj naj si oblečem, zdej je pa tiho.

pomivanje oken- ja, tud jaz slišala, ampak mislim, da strokovnjaki tega ne potrjujejo. Jaz sem kar malo gledala kaj počnem v prvi nosečnosti pa je imela mala 1x zadrgnjeno popkovino okoli vratu.

tehtnica- no, jaz sem prvi dan škorpijona, torej 24.10., otrok pa sigurno ne more tok časa zamujat, da bi lahko bil škorpijonček. Upam in mislim, da bo kar tehtnica. Sej poznam same ok ljudi, rojene pod tem znamenjem tko da ni panike. Sem tudi brala kakšni so otročki tehtnice in baje so suuupeeeerr, tko da...

dojenje po CR- nimam lastnih izkušenj, vem, da je pri vsaki ženski drugače, zato je o tem težko pametovat, lahko samo napišem izkušnjo moje starejše sestre: po CR je normalno dojila več kot eno leto, od samega začetka brez težav, ni pa rečeno, da bo tako vsaka. Poznam tudi eno, ki ni po CR nikoli dojila, ker ji je blo vse tako zelo težko, od samega šoka po rojstvu otroka pa baje tudi mleka ni imela. Eh, ne vem, težko je biti pameten.
Kolikor te pa berem michelle pa mislim, da boš ti to izpeljala BP, četudi bi imela CR.

Aha, še tole: sem danes pri sodelavki jedla tako dobro pecivo, da sem jo prosila še za kakšen kos za domovuser posted image . Sem ga dala mami in sestri pa mojmu probat in so bli vsi navdušeni. Komaj čakam, da mi po mailu pošlje recept in ga sprobam. Vam ga javim, da se še ve posladkate, je pa samo ena plast biskvita potem pa še 4 plasti drugih pregrešnih sestavinuser posted image .

Grem, lahko noč.

< Sporočilo je popravil skačica -- 12.8.2009 23:54:23 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.8.2009 8:10:48   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Vam ga javim, da se še ve posladkate, je pa samo ena plast biskvita potem pa še 4 plasti drugih pregrešnih sestavinuser posted image .

I like user posted image

Aja, pupe pa hvala za nasvete za sproženje poroda. Lahko ste kar brez skrbi, ker ne bom šla pomivat oken user posted image . To se pri meni zgodi takoooooo zelo redko, da mi zihr ne bi padlo na pamet. Bomo raje user posted image user posted image . Če ne pa stopnice, hehe. No lep dan vam želim!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 13.8.2009 8:12:04 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.8.2009 8:40:40   
lenika83
Dobro jutro!

Danes pa še skoraj vse spite?

Nekaj me zanima... Počasi sem ugotovila, da bi bilo treba otročku tudi kaj oblečt user posted image  Zdaj imam pa malo težave pri nakupovanju. Katere številke oblačil večinoma kupujete 56 ali 62? Mene vsi strašijo, da je pa lahko otrok bolj velik, pa bo 56 premalo. Res pa je, da poznam samo enega otroka, ko je bil 57 cm velik , ostali pa vsi okoli 50 cm. Tiste, ki že imate otroke mi povejte koliko časa recimo so potem vaši user posted image  nosili številko 56.

Ne bi rada nakupila polne omare nekih cunjic, ki jih bo user posted image  potem samo enkrat oblekla, po drugi strani pa ne bi rada, da bi bila skoraj cel čas v istih oblačilih.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.8.2009 9:08:51   
Aniiita
Živjo punce,

se vam samo na hitro javljam. Sva si včeraj z mojim user posted image privoščila izlet ob Soči (končno, govoriva že eno leto user posted image ), je bilo res lepo, vendar me tako danes čaka več obveznosti.. Tudi za nazaj sem vas bolj preletela..

Bila sem tudi na pregledu, vse ok- pupika je bila v takem položaju, da je težko do obrazka prišel, ma eno 3D slikco nama je pol vseeno dal.. Obrnjena je še na ritko, kaj drugega posebnega pa sedaj ni meril..tako da nevem koliko tehta ne nič od tega. Je rekel, da nasledjič vse to. Naslednji pregled pa imam 9.9.2009 user posted image Še nič na dva tedna pri nas. Baje da po 34 tednu..

Lepo preživite dan user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.8.2009 9:19:45   
skačica
jutro!

Midve sva pokonci in jaz sem ravnokar dala prat prve cunjice za Zaro. Jih je za cel poln pralni stroj, samo bodijev, pajackov, majčk in hlačk. Res veliko cunjic, je še veliko od Ize. Jih pofotkam, ko jih posušim in zložim.

crystall- jaz ti povem samo mojo izkušnjo, ni pa nujno, da bo pri vas tudi tako. No, jaz sem veliko stvari nakupila v velikosti 56 in Iza se je rodila dolga 51 cm. Od HM cunjce št. 56 so itak malo večje in jih je BP nosila več kot 2 meseca,nekatere še več, potem počasi 62. Tko da tudi zdele imamo kar nekaj cunjc  56, ker pričakujemo, da bo Zara približno enako dolga.Ja, pa Iza tudi ni pobrala cunjic po širini, je bila težka 3520 g, se pravi čisto povprečje.

glede pregledov-tudi jaz jih imam na 4-5 tednov in se nič ne sekiram, je blo v prvo enako. Se mi zdi BV, da bi skoz tam visela, če ni nobenih problemov. Če bi bilo pa kaj narobe, bi pa itak poklicala in bi lahko takoj tja letela. Imam pa tudi že napotnico za v P in lahko grem vedno v P, če bi mi bila ginekologinja predaleč.

Letim, Izi je treba ritko brisatuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.8.2009 9:48:20   
mateja8
Ojla souser posted image  po dolgem, dolgem času. Brala sem vas kar redno, malo manj pa sem se javljala.

Pri meni je vse o.k. Glede pregledov je tako, da jih imam na 14 dni ampak to zaradi pritiska.
Naša pupa raste, mi je pa zadnjič G rekla, da je malo manjša. Vendar nič zaskrbljujočega. Je rekla, da je meni in mojim kilam primerna, ker sem se do 31t zredila za 5 kil.

Mam pa eno vprašanje za vas. Ene 4 dni me tako po spodnjem delu trebuha boli, kot da bom menstruacijo dobila, pa ne vem kaj bi to blo. A ma katera kake podobne bolečine?

Prezgodnji porod. Jaz si želim da bi rodila tako ene 2 al pa 3 tedne prej, da mi ne bi bilo treba it v bolnico in not čakat na porod, ker si tega res ne želim. Drugače pa se v prvo nisem nič pazila kaj delam, pa tut seksal smo kar redno in mi tut to ni nič sprožilo poroda, tko da to je bol stvar posameznice in po moje ni nekih splošnih pravil.

Cunjice. Jaz sem cunjice že oprala, nisem pa še vsega zlikala. Bom danes ali pa jutri. Malo sem pohitela s pranjem, ker preurejamo stanovanje in je veliko dela s tem, pa potem vmes še mal za pupo pripravljam, da me ne bi kaj prehitelo in bi mel moj dragi potem delo s pripravami, ko bi bla jaz v porodnišnici.
Nekaj bodijev na peklop - mislm da tri in troje žabice sem še dokupila, sicer pa vse imam.

Zdaj sem dobila odločbo, da imam bolniško skos do porodniške. Saj moram met bolniško, če sem pa kar naprej okol dohtarjev. Pa papirje za porodniški dopust moram oddat na CSD najkasneje drug teden, tako mi je na CSDju rekla, tako da moram nest na šiht podpisat.

Se javim še kaj, pa slikco bušija bom prilimala na seznamček bušijev.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.8.2009 10:13:16   
Februarka08
Dan.user posted image

Jaz že spet mal počivam, nabiram energijo za jutrišnji danuser posted image joj, dopoldne imam pregled in me kar stiskauser posted image popoldne pa če bo vse ok, šoping. Potem pa že sobota - mal po obiskih, popoldne pakiranjeuser posted image , pol pa že nedeljauser posted image k bo moj dragi basal v avtouser posted image in končno ponedeljekuser posted image ma sem smešna, ne??user posted image Midva samo še o dopustu sanjava in odštevava, se nama tako vleče da je kaj...

Jaz morm tud mal bušija slikat... ga že nisem nekaj časa. Da vidim mal spremembuser posted image
Glede kg - zdaj v teh tednih od pregleda sem mislim da skor na istemuser posted image je blo pa v 1. tudi tako, sem šla gledat v materinsko, potem sem se pa do nasl. pregleda zredila za 3 kg in je G kar podčrtala tiste kguser posted image no, bomo vidli kaj bo zdaj...

Spala sem spet zaničuser posted image jaz pa nikakor ne morm nazaj zaspat ko grem lulatuser posted image user posted image in potem je še user posted image začel svoje nočne akrobacije... se je spet tresel kot da bi bil na elektrikii pa kobacal pa ne vem kaj še vse... v glavnem, ni blo miru da bi zaspala...

Frrrr, hvala za pohvaleuser posted image

Zdaj ko je tamala zunaj in je men že spet slabo, si grem pa sendvič narest. Se javim potem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.8.2009 10:20:21   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu
Drugače pa sem danes šla pogledat za darilo moji kolegici za poroko. user posted image In odločitev je padla: bonsai bo, in to kar dva. Ne bomo nič prispevali za poročno potovanje, ker tistih 100€ jim verjetno ne bo kaj dosti pomenilo. Za bonsai se pa pač nismo mogli odločit katerega: en je tak nežen, eleganten, cvetoč - ženstven (rešeljika) - za njo. Drugi pa čisto moški, krepek in zdrav (gaber) - za njega. Upam, da bosta zadovoljna in da bosta rastlini lepo uspevali pri njiju (ma niti ne dvomim, ker sta ful ljubitelja vrta in obrezovanja itd.). Smo pa prej pretipali teren, če so (njej) všeč bonsai, in je rekla da ja - upam edino da ni kaj posumila user posted image .

hmmmmm....rozilu glede bonsaja za oba...nič slabega ampak iz prve roke vem, da je vzgoja oz. vzdrževanje bonsajev ZELO zahtevno, večina ljudi sploh ne ve...največkrat se potem zgodi, da se jim kar hitro posušijo...ne vem samo v razmislek, ker vem, da cenovno so pa tudi ZELO dragi...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.8.2009 10:22:25   
tane
če katero zanima še glede višine starševskega nadomestila, si lahko tule naredite izračun:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

da boste vsaj približno vedele koliko 'plače' boste prejemale med porodniškim dopustom.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.8.2009 11:30:00   
katrin***
Ojla vsem skupaj,

js sm pa danes spala kot top, no, poleg rednega obiska wc-ja, drugače pa sijajnouser posted image  Še danes oddelam dobre 3 urice na šihtu in imam zpote podaljšani vikend. A veste kok to paše, da si tudi v petek doma in malo dlje pospiš in celo dopoldne še kaj narediš - skuhaš, pospraviš, malo polenariš ipd.
Danes gremo tri kolegice v Zvezdo na čvek in bo sigurno jutri dež padal, tako da se kar pripraviteuser posted image  Prej pa grem še malo v šoping po banjico k jo majo zlo poceni v Pikapolonici, pa kšne take stvari še ko jih nimam. Me pa zanima katero kozmetiko boste ve kupovale za naše user posted image  Takoj na začetku verjetno ne, ampak potem kasneje. Je toliko ponudbe, da sploh ne vem. Aja, pa kateri tale nosni aspirator al kako že je dober? Sprašujem že sedaj, ker kupujem počasi in ne vse naenkrat, ker moj proračun ne bi prenesel vsega skupajuser posted image  A je mogoče katera že uporabljala mrežaste Tosamine hlačke za po porodu? Baje so super če si šivana. Grem jutri v Tosamo mal nakupovat pa me zanima vaše mnenje.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.8.2009 12:00:46   
majakla

Še 1x hvala vsem za odgovore,
res pomaga(te), HVALA.

Je pa res, da tudi hormoni delajo
svoje in nas malo user posted image .

Bomo videli kakšno bo stanje,
glavno, da bo user posted image  ok.

Lep dan in vikend vam želim,
imam še ogromno dela v službi,
ker popoldne skočim na morje.

Pa Pa vas berem že v nedeljo.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.8.2009 12:10:42   
emaa
Dojenje in CR jaz sem brez problemov dojila po CR, imela dovolj mleka za oba (dvojčka), čeprav se eden potem iz drugih razlogov ni dojil, sem si pa brizgala. Ali bo ali ne bo mleko se pa pač vnaprej ne more vedet, bojo pa glih tako otroci zrasli. 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.8.2009 12:47:41   
Februarka08
Katrin, na začetku kar se tiče kozmetike rabiš samo nežno milo za user posted image in pa olje po kopanju. Jaz sem mela vse od Nivee in bom mela tud zdajuser posted image mmmmmmmm, kako to lepo dišiuser posted image komaj čakam spet ta vonjuser posted image user posted image glede aspiratorja pa... mi smo mal kasneje kupil enga na baterije in je kar v redu. Povleče ven dosti, morš met pa seveda mal potrpljenjauser posted image in velik fiziološke raztopine. Je pa ob tem delu tudi veeeeeeeeeeeelikoooooooooooo joka... vsaj pri nasuser posted image Je pa zelo popularen Baby Vac, ga vse zelo pohvalijo.

No, princesa spi, jaz sem za kosilo tud že vse pripravila, imamo spet ješprenjuser posted image ma sem ga skuhala za celo vas, tako da ga bomo jedli že 3. danuser posted image user posted image sicer danes v malo drugačni obliki, ma mi vsaj za šporgetom ni treba stat... če jim pa kaj ni všeč, naj pa ne jejouser posted image še danes kuham za vse, jutri baje tašča kuha, ker mam jaz pregled in bo vse natempirano... končno bomo potem spet sami jedliuser posted image

Zdaj pa dalje počivat, spet me spodaj vse štoka in boliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.8.2009 13:49:04   
malaMravljica
frrr... joj pol bom pa jaz tudi danes mal na trebuhu spala. Ves, jaz imam itak eno ekstremno varjanto vodne postelje in mi je res udobno, sam si nisem upala, ker sem se bala, da pol bi dojencku prostora notri zmanjkalo. Danes pa bom, se ze sedaj veselim.

Sedaj imam se tok dela doma, bi bilo fajn, da spucam celo stanovanje in sobo za goste pripravim, pa ne vem kolk mi bo zneslo. Pol bom pa vozicek narocila user posted image   Cist uradno sva se zmenila, da kupimo bugabooja in me danes celo ne boli vec glava zaradi cene.  Sam za barvo se ne vem, bom kar nekaj oz nekaj prakticno, da se ne maze tako zelo.

Glede kozmetike sem pa jaz vse od Welede vzela, pa tudi ne kaj dosti, vem da imam trdo milo in kremico za mraz in veter in se nekaj. Za ciscenje noska tudi ze imam, sam znamko ne morem iz glave povedat, vzela sem nekaj, kar je dobilo na forumih same pohvale, vsi uporabniki so rekli, da je super, pa ni neka znanost drugace. Pa skarjice sem tudi tako kupila, na priporocila kupcev. Punce, mene je drugace tako strah, ker sem ze precej dalec, ne ostaja vec veliko tednov, sobica pa se nic, sicer je v izdelavi, sam ni se pobeljeno, kam nimam zlozit cunj zato se nisem nic oprala.

Aniiita, a na Soci si bila, jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image   kaj ima se tisto lepo barvo in je tako mrzla. imam tukaj nad racunalnikom en plakatek od Soce in se mi je sedaj kar milo storilo.

punce, okna pri nas so taka, da mi je akr nerodno ko sonce posije skozi, sam ste me sedaj cist prepricale, da jih ne bom sla pomit. Pa mojemu sem to rekla zvecer ko je bila ze tema in je rekel da kaj pretiravam, da so cist cista, ja ponoci itak da so.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 14:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
13.8.2009 15:19:26   
stuhica
Pozdravljene so nosečkice,user posted image

evo me sem crknjena ko vol,user posted image sem kuhala pa pomivala, pa postpravljala in zdej sem že čist fertik... tmalaga je pa naečaknija vzela za pol ure ss abo grem po sestro na šiht.   da se vsaj mal odddahnem...

Drgač pa ja včeri sem ibla na pregledu sem končno vidla svojga bodočga člana/ico mal... nism nič vprašala tako da ne vemo je pa  naš Dr house reku da je vse Ok, d avelik je tm nekje od1300-1400 me pa zanima kolk so kaj vaši bili težki pri 28t4 dni?

Brala za nazaj vas nisem niti uspela, prišla sem komi do računalnika včeri sem bila cel dan zmatrana , zaspana, salbo mi je bilo in še na bruhanje mi je šlo skoz... pa moj cuker je bil čist cel dan čez mejo tako da katastrofa.... dons mi paše da je bil sinočiu dež in d aje dan s mal boljš vsaj zame vzdržno vreme...

Se pa počas pripravljamo na praznovanje rosjtnega dne našga malčka in sicer v nedeljo bomo imeli en piknik.. tako da si vsaj enkrat  mal na easy spočijem in ne rabim skrbet a bodo imel vsi vse al ne... za pit pa za jest... pa še posode mi ne bo treba pomivat... to sem najbolj vesela...
user posted image user posted image user posted image

Moj naslednji pregled za v tabelco je 9,9. razen če ga ne spremenim ker mam ravno ta dan na faksu izpit in ne bom utegnila z eno ritjo bit na dveh koncih... sem pa mislila tako prfokso prosit če je kaka varianta da bi zagovaarjala izpit v Lju in ne v portorožu---- pa ne vem če mi bo uspelo če ji rečem da sem nosečauser posted image user posted image user posted image Sicer se mi zdi taka človeška teta... user posted image  no bomo vidl.

tolk za zdej grem še cuker počas zmert pa pol upam da vas uspem čveke kej prebrat...

Cunjice še nisem prala sem ugotovila da jih imam bolj malo bo treba dokupit....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.8.2009 15:40:54   
manca
pa se malo javim še jazuser posted image

sem imela včeraj pregled, je na hitro naredila UZ in je vse ok. Voda ter pritisk sta ok, samo kri se je malo poslabšala in sem dobila Retafer tabletke. Upam, da bo kaj pomagalo.
Dobila tudi papir od gin. za CSD, tako da dam sedaj samo še v službi izpolnit zaradi plač in konec meseca odnesem na CSD in imam potem mir.

Naslednji pregled 2.9.09

V službi dobila tudi odobren dopustuser posted image , tako da grem delat še 7 x, potem pa dopust + porodniška...že komaj čakam, da bom frej.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.8.2009 15:51:14   
Februarka08
Mi smo se najedli, pol sem pa skočila pod mrzel tuš (ma je pasalauser posted image ) pa še glavo sem si umila in posušila, oblekla frišne cunje, tako da je počutje takoj malo boljšeuser posted image sem si še bušija slikala, evo limam slikceuser posted image
Moj je šel nazaj v službo, ampak bo kmalu doma, potem gremo pa do naših po tisto ˝trugo˝ user posted image za na avto. Se javim zvečer, lep preostanek dnevauser posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.8.2009 16:04:05   
Aniiita
MalaMravljica..ja , Soča je še vedno taka...pa gužve ni tam nobene in res pomirjujoče žubori (vsaj tam,kjer sva se midva ustavila).. vzemi si en dan za izletek- pomoje ti ne bo žal. user posted image

Kozmetika- jaz bom tudi uporabljala Weledino (zaenkrat imam milo), drugo bom kupovala pa po potrebi. No, za ritko mazat bom kupila eno, ki jo v lekarni delajo, so jo ful pohvalili (je baje tudi precej naravna)..kakšno olje z atelo in to bom pa raje potem kupila..mogoče sploh ne bo imela suhe kože.. Se mi zdi brezveze nanašat neke stvari na njihovo občutljivo kožo, če to sploh ni potrebno.

Članek o "naravnem porodu
"- dobila sem en ful dober članek kako se pripravit na porod (predvsem brez medikamentov) in kako porod sploh zgleda ter kako soledovat z dihanjem in vsem, da gre skozi najboljše možno kot lahko. Če katero zanima in bi želela prebrati, mi lahko pošljem mail na ZS in posredujem, ker je v PDF obliki.. Mi je pa mei res dober..prebereš to in vse veš, se mi zdi.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.8.2009 17:31:24   
LINDI
Jaz sem tudi danes s pregleda,naslednji je 2.09.09 pri ginekologinji,in pri internistki 24.08.09 v  Ljubljani, sem totalno utrujena od letanja sem in tjauser posted image pa vroče mi je,mi je naredila  ginekologinja sama od sebe neki pregled rasti...je velik za 31 tednov,bom pa jutri v 30 tako,da je v redu ima pa že 1500kg,zredila sem se 6,5kg,klub  mojim napadom sladoledauser posted image Ja in na koncu sem morala ta pregled celo plačati,brez ,da bi mi to prej povedali,kao,da je zdaj ta pregled samoplačniški je pa 60e,ne moreš verjeti kakšen odnosuser posted image lahko vsaj prej povejo,a ne....pa spraševala sem kdaj se mi začne porodniški dopust,ni vedela ne ginekologinja in ne sestrauser posted image sta me poslale na CSDuser posted image dol padeš...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.8.2009 18:08:31   
Anonimen
helouuuu..

No jaz sem pa danes zaključila v službi, sedaj pa 3,5t bolniške potem porodniška potem pa bo že skrajni čas, da spoznamo user posted image . Ne vem sicer kako bom kaj zdržala na bolniški, ker sem tako aktivna, vendar me tale špikanje zadnje 2 dneva spravlja malo nazaj. Včasih me malo zaboli v križu, včasih globoko v nožnici. No ja naj naš user posted image še malo počaka tam notri.

Sem pa že vse spakirala za morje in jutri odrineva z dragim. Čeprav naši niso zadovoljni zaradi špikanja, ampak saj ne bom maratona plavalauser posted image

Danes sva kupila tudi AC401r, sva dobila ugodno na bolhi za 110 €, pa je moj dragi poslovnež  zrihtal za 90 € tako, da je super. Sva malo preiskusila in je res super zadevca. Upamo lahko, da se nam tisti alarem ne bo vklopiluser posted image

LINDI  to je pa res nesramno, da ti ne povejo da je to samoplačniški pregled. Jaz bi se sigurin r*****, ker tko pa to ne gre. Prej ti naj povejo pa se potem sam odločiš. 60 € pa res ni malo no...Porodniški dopust pa se ti začne 28 dni pred PDP-jem.

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
13.8.2009 18:29:40   
lunika
Ojla punce!
Kako smo kaj? Jaz sem kar dobro, še 12* pridem v službo, potem pa dopust in porodniška od 22.9. naprej! Že kar malo odštevam, sem že naveličana vsega! Vas kej mučijo krči?
Mene kar naprej krč grabi v nogah in me boli kot hudir! Pa od časa do časa mi user posted image pritiska na desno stran trebuha tako da je taka neprijetna bolečina!
Glede papirjev, sem jih pa js že odnesla na socialno, glede paketa sem dobila že tudi kodo in sem že kar naročila preko spleta in sem že dobila domov, posteljico pa previjalno mizo!
Poslala sem papirje tudi na firmo, da mi jih izpolnejo in da jih odnesem na csd. Za očetovski dopust pa tudi morma izpolniti zadeve!
Punce glede porok pa tako, če bomo zmogle bomo šle drugače pa ne vem, bomo pač doma! Midva imava še 2 ! Prva je 5.9., naslednja pa 26.9. takrat je moj tudi poročna priča! superca! Jaz imam pa 20.10. rok! Ne vem kako bo! Bomo menda že preživeli tako finančno kot tudi psihično! lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.8.2009 18:42:43   
LINDI
Ja,saj sem rekla,da kaj se grejo, pa huda sem bila,pa ni nič pomagalo,je rekla,da pač moram plačati,ker je zdravnica pregled naredilauser posted image je pa nova zdravnica ravno iz specializacijeuser posted image samo moslim,da to ni razlog,da ne pove,ja saj potem sem na CSD klicala,pa je rekla,da 28dni prej,ampak jaz nisem imela koledarja pri sebi,morala sem pa v službo čimprej sporočiti,na CSD mi je pa rekla, da nima koledarjauser posted image pa saj ma računalnik,in da naj rečem v službi,da naj od 23.10.09 štejejo nazaj 28 dniuser posted image user posted image pa naj še reče kdo,da je to  normalnouser posted image Potem sem imela pa še okrog osebnega delo,ker nisem vedela,kaj naj,ker imam 24.08.09 pregled v LJ.DO28.08.09 imam pa bolniško,pa zamenjati bi morala osebno  zdravnico,ker je šla prejšnja stran,ampak do 28 mi pa mora nekdo to poslati naprej...s tem,da tanova,ki bi me vzela,je takrat na dopustu,  tista,ki jo pa nadomešča,pa ne vzame kartoteke,ampak samo na list piše...user posted image mislim,in potem mi to zdravstvo plačujemo,ampak sem imela srečo,sem šla po kartoteko in je bil tam en zdravnik,ki je najboljši tukaj pri nas v Z.D. sem mu vse razložila,in je rekel,da naj 24 po pregledu pridem,da on takrat dela in da mi bo vse on naprej poslaluser posted image user posted image user posted image ,pa bom potem,ko bo prišla kartoteka šla k novi zdravnici,me je kar potolažil,prav dober jeuser posted image Tako,da na koncu sem bila veselauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.8.2009 19:01:05   
LINDI
Mene tudi grabi krč in bognedaj,da tko zjutraj ali zvečer stegnem noge,potem je šelo hudo in kar nekaj časa ne spusti,pa pravi moja ginekologinja,da je to vse normalnouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.8.2009 19:02:17   
september25
Ojla!
Lindi ta je pa huda! Ja baje da je potrebno plačat tretji UZ, ampak pol bi js plačevala že od tretjega mesca naprej, ker mi vsakič dela UZ pa do zdej še ni blo treba plačat. To naše zdravstvo je res kr neki.

Drgač sn bla pa js dans mal po nakupih. V Hoferju sn vzela en paket tetra pleničk, so tako lepo potiskane, take cartik- pač za podlaganje. Pa še ful pocen so ble... Drgač pa me zanima, če je že katera razmišljala o tem kaj bo kupila za user posted image za odhod iz porodnišnice? Sn dans gledla te garniturce v pikapolonici pa niso nč kej tak ekstra lepe...

V soboto zjutraj pa na dopust- v hribe!!! Men tako paše ta zrak ... mal nad 1500m!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.