|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
13.8.2009 19:15:39   
rozilu
Joooj lindi, ti si pa res imela en dan.... jaz bi se kar zjokala, če bi se mi vse to naenkrat zgodilo - sploh ne vem če bi še imela energijo biti jezna user posted image (OK, to jer zaradi trenutnega razpoloženja). Drugače pa se je vsaj glede os. zdravnika srečno končalo, ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tane

hmmmmm....rozilu glede bonsaja za oba...nič slabega ampak iz prve roke vem, da je vzgoja oz. vzdrževanje bonsajev ZELO zahtevno, večina ljudi sploh ne ve...največkrat se potem zgodi, da se jim kar hitro posušijo...ne vem samo v razmislek, ker vem, da cenovno so pa tudi ZELO dragi...

Tane hvala za dobronameren nasvet. Ma punca je botaničarka (OK, to samo po sebi ne pomeni, da zna gojiti rastline), pa smo pretipali teren in je rekla, da že ima en bonsaj in da so ji všeč... Tako da mislim, da ne bomo kiksnili. Aja, pa še to: ta gospa, kjer bomo vzeli rastlince je tak entuziast... da zraven svojo vizitko in jo mora obdarovanec čim prej poklicat, da razloži nego točno te rastline; potem če gre kaj narobe jo lahko kadarkoli pokličeš, enkrat letno prineseš rastlinco k njej na presajanje (zastonj), lahko pa ti jo tudi obrezuje in čuva med dopustom itd. (OK, to zaračuna). Tako da sem kar pomirjena user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 826
13.8.2009 19:24:37   
rozilu
Drugače pa grem tudi jaz jutri popoldan končno malo na oddih user posted image - za tri dni med hribe, jupiii. Bom dala res možgane in NOGE na off, bo pasalo. user posted image OK, če bojo nogice ful boljše se bom odpravila na kako lažjo rekreacijo, če ne jih bom pa kr v Bistrico namakala user posted image .

stuhica, sej pri vas na Gorenjskem je prijetno hladna klima, ne?? Vsaj ponoči, nooo

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 827
13.8.2009 19:59:16   
boob
čer,

končno se je mal shladilo. . ampak res mal.

lindi dobra si da nisi koga prtegnla tam. . . jst dvomim da bi plačala. .pa da nevejo kok časa prej se začne porodniška. . . joooojjjjj

september25 jst sm tud že mal gledla te kompletke za iz porodnišnce, ampak mi tud edn ni bil niti približno ušeč. Vse je neki tok nakičeno, tako da bom raj kr mal pokombinirala, ampak se morem spravit najprej v kašno trgovino. .
Sm pa tok lena zadnje čase, se mi neda popolnoma NIČ

Glede spanja pa . . groza. . najprej je problem zaspat pol pa se od 3h zbudim in do 5h ni šans da zaspim. . na WC grem pa tudi do 7x na noč. . .Joooj kaj šele bo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 828
13.8.2009 21:22:06   
Emilly
Lindi - halooouser posted image . Ta je pa dobra. Moram pa rečt, da jst pa komaj že čakam naslednji pregled!!! Že od morf. me niso nič konkretno pregledal, samo srčka poslušamouser posted image , tako da če pa zdaj ne bo UZ kot se zagre, jih bodo pa tud od mene slišaluser posted image . Bi tud plačala, sam naj povejo seveda prej!!!user posted image .

Michelle - Barvo študentke. Res ste pogumneuser posted image user posted image

Krči - vsako jutro sem se že prov navadla, da ne smem stegnt nog, nobenega pretegovanja... ker potem tud krčev ni. Seveda se velikokrat spozabimuser posted image , pa smo tam...Takrat pa nogo (mišico) stegnem do konca , prste proti sebi in bolečina mine takoj (me je dragi naučil). To res deluje, že čez sekundo nevem več, da je kaj blo. Je pa zoprno, ker me to mori vsako jutro in seveda še ponoči, če se zbudim...

Jst sem pa danes dobila štempiljkico v MŠuser posted image user posted image . Jutri greva še po potrdilo zauser posted image in mava šolo narejenouser posted image . Ja sem prov ponosna na svojga, s kakšnim navdušenjem je hodil, na začetku je bil kar nekaj proti...Zdej se pa čedalje bolj mehčauser posted image user posted image .

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.8.2009 21:24:48   
Emilly
Aja Lindi meni se začne bolniška 26.9 (PDP mam 24.10), teb se pol verjetn začne 25.9.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.8.2009 22:10:05   
Aniiita
Michelle- razturaj, kamor koli si že vpisala user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.8.2009 22:32:11   
malaMravljica
Lindi, ma hudo to s placilom pregleda in ti prej ne pove. Jaz zihr ne bi placala, ker ti je dolzna prej povedat. In kaj 3. uz moras placat.

Aniiita, ves naslednji obisk Soce bo pa ze z dojenckom, sedaj si ne upam vec, ceprav bi takoooo rada.

Februarka, kolk si lepa nosecka!

mateja8, mene je tudi sedaj 2 dni bolel trebuh, danes je pa samo od sebe prenehalo. no mogoce ni samo od sebe, danes sem ce dan likala in stanovanje spucala, mogoce je pa to pomagalo user posted image

Drugace sem pa jaz od sedaj tudi ponosna lastnica vozicka. Sem ga danes narocila in sedaj cakam, da pride, baje da naj bi prisel v 3-4 tednih, sam bo vejetn prej.

kompletek za iz porodnisnice: kaj boste kaj posebnega kupile al kako. Jaz se hotla kar nekaj v st 56 vzet kar sem pac ze kupila.

krci: jaz se tudi ne smem nic pretegnit zjutraj, ker ga takoj dobim v nogo.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.8.2009 22:59:09   
rozilu
Jaaaa, februarka - ful lušten buši - pa še lepo si ga oblekla. A veš da ko sem slikico vidla (še pred post-om) sem vedla da si to ti user posted image user posted image

MM - čestitke za voziček, je pa trajalo od takrat ko si se odločila za njega, do naročila user posted image . Ma si bila pridna in vztrajna, zato si ga zaslužiš (oz. tvoj user posted image ).

Jaz za kompletek še nič ne vem... Jah moja svakinja si je vse spravila v čemer je svojo pupiko pripeljala domov - zadnjič mi je pokazala in je zraven še original plenička, ker je ni polulala user posted image . Ma OK, to mi je malo pretirano, če mi bo pa kaj padlo v oči, bom pa izbrala za pot domov...

Punce, veste kaj vse jaz delam, da bi se moje zatekle noge normalizirale.... No v službi delam vse proti temu: veliko stojim in sedim, samo ko se spomnim jih dam na kako škatlo, da so malo višje. Doma pa si zvečer naredim ledeno kopel z domačo grobo soljo iz solin - potem vems si jih stuširam s toplo vodo, pa spet v slano kopel itd. (no, knajpam jih). Potem si vtrem gel proti oteklim nogam, seveda jih lepo zmasiram v smeri proti srcu (da bi kao odvečna tekočina odtekla) in potem jih dam še za 15 min v luft ob steno... In veste koliko pomaga: mogoče za 2 mm user posted image . Ima še katera kak nasvet?

No grem zdaj jih dat v luft... mogoče vas pol še kaj pogledam, če ne pa nočko

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
13.8.2009 23:16:21   
malaMravljica
rozilu, sam se je splacalo komplcirat in zivcke sprobavat. Uradna cena je 909 eur, jaz sem ga dobila pa za 760 eur in tu notri je se postnina in doplacilo, ker ga bom placala po povzetju, da me kaj ne nasankajo. Sedaj pa ne vem kdo se ga bolj veseli: jaz, moj ljubi al kar bodoci voznik/ca v njem

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 834
13.8.2009 23:25:03   
skačica
čer!

Jaz sem čist fertik, sem zlikala vse cunjce št. 56 in 62. Se pravi, da smo za 4 mesece dobri, razen, če bi se dojenčica nenormalno redila. Iza se ni in tudi zdej ne pričakujem kake debeluškeuser posted image .
Zdele se bodo oprale še pleničke, jih vržem v sušilca, jutri pa še to zlikam in sem konc. HB, si ne predstavljam, da bi čez nekaj tednov likala, sem že zdele komaj stala zraven likalne mize.
Vam nalepim fotke:
user posted image
user posted image

pa še moj trebuh prejšnjo nedeljo, se pravi v 33. tednu:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
13.8.2009 23:30:46   
skačica
zdej pa dalje, da mi ne bi slučajno vsega zbrisal.

kompletek za iz P: Za Izo sem kupila čisto posebnega, se je pa izkazal za blazno nepraktičnega, ker sem morala zg. del vleči čez glavo in to 5 dni staremu dojenčku. Sem zraven švicala za znort. Zdej te napake ne bom ponovila. Je pa res, da je bil full lep. Vam ga nalepim:
user posted image
Sem ga kupila v Zari.

Za zdaj nimam namena kaj posebnega kupovat, čeprav sem videla v Okaidiju tako lep jopček, da zna bit, da bo šel enkrat z mano domov in ga bo imela pupa za iz P.. Bom še vidla, sicer imam pa doma kar nekaj kompletkov, ki so lepi in bi bli komot za obleč. Sem pa tudi jaz shranila prve cunjice od Ize.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.8.2009 23:41:55   
skačica
MM- ja, fin voziček si naročila. Tudi jaz bi tega, če me ne bi moj prepričal, da je od Ize še čisto lep in oh in sploh super. Bom pa sedaj tega uporabljala ene 5 mesecev potem bomo presedlali pa na Moon fit marelo, k se ji naklon regulira. Tudi lep voziček. Komaj čakam, da bomo spet vozičkali.
februarka- ja, res si lepa nosečka in imaš prav lep trebušček. user posted image

Vse hodite nekaj na dopuste, mi moramo bit do torka še doma, ker sem na bolniški, potem pa mislim, da gremo v sredo na morčka, do nedelje. Če ne bomo kam drugam mahnili. Mojga sicer vleče na en rally, ampak mislim, da se ga bo moral odpovedat, drugače gremo lahko samo za 2 dni, kar je pa BV.

spanje in krči- mah, mene še ne grabijo krči tok v noge, ampak me včasih zagrabi v trebuh. To je tud smotano. Drugače pa spim kolikor toliko ok in se ni za prritoževat. Tudi v prvo sem celo nosečnost spala kot angelček. Samo eno noč v celi nosečnosti sem bila že ob štirih zjutraj pokonc in sem šla pač likat cunjce in pleničke za Izo. Te noči ne bom pozabilauser posted image .

punce- kaj pa boste nesle na poroko za darilo? Ok, MM bonsaje, ker ve, da bo to palilo, kaj pa druge?
Midva bova dala moji sestri in njenemu kar denar, sem mislila od 200-250 eurov. Je to dovolj, glede na to, da nisem priča, sem pa sestra?
Bratrancu sva pa mislila dat 100 eurov in kakšno malenkost zraven, je to dovolj? Sem bila nazadnje dve leti nazaj na poroki pri enem kolegu in sploh ne vem koliko sva takrat dala.

Še kaj pozabila? Eh, grem pleničke zmetat v sušilca, da se začnejo sušit. Sem pa tudi jaz nekaj potiskanih kupila, kar v Mullerju, so mi tud luštne.

Lahko noč.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.8.2009 23:57:41   
metka_zone
Ojla, punce!

Malo se vam javim,da me ne črtate dol s seznama user posted image ...
V ponedeljek imam ponovno kontrolo rasti in držite pesti za malega,ker sedaj se pa gre zares.Vse sem delala kot je treba ( počitek,levi bok,obilno tekočine,...)in sedaj se tresem glede sodnega dne pri svoji G...user posted image

Zadnji hip sem ujela akcijo v Baby centru in naročila rjav Quinny (hvala bogu,da so nekaj zameštrali in sem izbirala barvo,ker moder je pa meni čisto na tleh in avtosedež Maxi cosi city user posted image ...Pojma nimam o vozičku in tem sedežu,ampak voziček je voziček,sedež bo pa itak sam za 9 mesecev,če sklepam po prvem otroku.

Cotke imam pripravljene, moj mora pa kmalu z zvezdno hitrostjo prvorojencu sobo uredit,ker se porod bliža!!!!!!!!Pa edina stvar,ki je zrihtana so gips plate po stenah,da ne govorim,da je treba kupit vrata,radiator,laminat,pleskat,pohištvo postavit,....user posted image  

Nič,uživajte in se dobro naspite...Jaz se grem učiti user posted image ...

Lp

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.8.2009 0:33:08   
frrrr
lenika83, js sm v prvo kupila ene tri pajacke 56, ostalo pa vse 62. ker sem rodila 3 tedne prej, je mali nosil prva dva meseca 50tko (H&M). sta šla mama in mož nakupit v času, ko sem bila v prodnišnici in sta full cortkane stvari kupila... aja, pa nekaj tini mini oblačilc sem imela še svojih user posted image vglavnem nisem neki full šopingirala, zdej pa sploh ne bom. no, 4 bodije sem kupila (2x 56 in 2x 62), ker sem pri sinu imela samo mako in tetra majčke (še svoje user posted image )

cifre oblačil... H&M so zelo velike, Okaidi so zelo majhne, Sparky so tut dokaj majhne... recimo sine nosil oblačila H&M št. 68, Sparky št. 74/80, Okaidi 74/80 istočasno.

katrin*** - hvala, da si me na une hlačke spomnila... tut če nisi šivan (js v prvo nisem bila), so fajn... pa vložki vir80 tut prav pridejo. to sem že naredila zalogo, na hlačke pa pozabila.
od kozmetike za otročka smo mi uporabljali nivea otroško olje ali pa mandljevo olje od lj lekarn, s katerim smo gubice mazali, pa včasih v kopel vlili (tut za temence je ok). za ritko smo uporabljali tole od kozmetike makra http://www.lovecnacene.si/hladilno-mazilo-makra-kozmetika/m/90615/ pa bepanthen mazilo ali praško pasto, če bila rita vneta. obvezna oprema je tut alkohol (za razkužit previjalno, pa tut za popek čistit so nam v MŠ svetovali kar alkohol) in pa fiziološka raztopina (za očke čistit, popek, nosek). za čiščenje noska navadna vata, za čiščenje popka zloženec (recimo 5x5). milo smo kupili trdo otroško in smo malega namilili 1x tedensko s tem. patronažna pokazala kako to spedenat, namilili na previjalni, potem pa v vodi samo sprali in to blo to.
za nosek čistit sem kupila sicer eno pumpico, a je nismo uporabljali, ker se mi je zdelo preveč nasilno (pa dete je težko tolk pri miru)... smo samo fiziološko in vato prakticirali. zdaj, ko je večji pa sterimar špricamo v nosek in potem sčistimo z vato. no, zdaj se zna že osmrkat user posted image
termometer... mi imamo ušesnega in smo zelo zadovoljni. za nego nohtov pa sem poskusila s škarjicami, a ne znam... sem raje kupila ščipalec (bil kr v kompletku otroške kozmetične torbice)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.8.2009 0:45:38   
frrrr
skačica - men se zdi 100€ + spominek čist lepo darilo. mi smo lani to prakticirali za 3 poroke in letos za eno. no, pri bratu smo poleg tega še poročno torto mi plačali in je kr naneslo na tvojo vrednost za sestro. imam na koledarju napisano, da se 5. poroči user posted image sem vpisala ene 4 mesece nazaj, ko mi je povedala, pa se je zdaj koledar že tolk obrnil okrog, da se to tut vidi user posted image

danes bila os. zdravnici, da sva za komisijo napisale prošnjo za podaljšanje polovičnega del. časa. potem sem šla v lekarno in nabavla nekaj malenkosti (se mi je zdelo, da večino itaq že imamo), pa sem čez 60€ tam pustila. in prej sem ugotovila, da moram še po hlačke, ter praško pasto. jej jej jej... zihr se bo še kaj našlo...

grem spat. jutri gremo na morje za čez vikend. organizirala sem pa še eno del. akcijo user posted image prideta oče in brat barvat stopnišče in okna+balkonska vrata. js ne smem barve vonjat user posted image user posted image se mi pa ne zdi, da bi kr cel dan zastonj delal, namesto ga preživel s svojo familijo. pridna sta ni kaj. bosta sred noči enkrat vstala in se pripeljala več kot 100km daleč, da nam popedenata stanovanje. bratu sem uradno naročilo poslala, ampak sem mu rekla, da ne sme nič govorit očetu, da mu bom plačala, sicer bo kej hud

lepo spite! pa lep vikend!

MM
si te kr predstavljam kk uživaš na trebuhu user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.8.2009 0:46:21 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.8.2009 7:55:54   
emaa
Metka_zone a zaostaja v rasti, upam, da bo v ponedeljek v redu.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.8.2009 8:04:17   
frrrr
sem mogla še mau pokukat user posted image

mere otročkov v maternici... to se lahko full zmotijo... proti koncu tut za kilogram. tako da punce ne se sekirat. vse bo z našimi otročki ok.

skačica - pozabla pohvalit tvoje kupe zlikanih oblačilc user posted image pa trebušček tut tak luštkan user posted image
prav tako od Februarke user posted image

pa lep dan... prav fino hladno je... grem spakirat, potem pa v službo za kakšno urco ali dve.
uživajte!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.8.2009 8:11:37   
Crystall
Dobro jutro!

Danes sem pa med prvimi user posted image . Moj dragi je očeta odpeljal nekaj v Celje, jaz pa ne morem več spati.

Včeraj sva imela fenomenalen dan - najprej sva šla v Ikeo v Celovcu, potem pa še v Minimundus. Moj dragi ni vedel, kam ga peljem in je bilo presenečenje res super user posted image . v Minimundusu sta razstavljeni tudi dve slovenski znamenitosti - grad na Bledu in NUK. Je prav simpatično videti zraven slovensko zastavo.

Glede kozmetike za malega bom uporabljala od welede kremo za mraz, bepanthen, hladilno mazilo iz lekarne in olivno olje - seveda, kar bo potrebno. To si bom pripravila prej doma. Če bomo ugotovili, da potrebujemo tudi trdo milo, bomo kupili weledinega. Mi je weleda res všeč. Tud midva jo uporabljava ali pa od alverda.

Kompletek za iz porodnišnice - naročila sem kar nekaj kompletkov. Ne vem še, za katerega se bom odločila. Gledala bom, da je praktično. Sem pa v Avstriji gledala krasne kompletke - samo na žalost so za mene predragi user posted image . Ne morem dati 30 eur za hlače in jopco. Imam pa doma na razpolago en bež plišast kompletek, enega rumenega in še kaj bi se našlo. Bom poslikala in objavila ko bomo prali in imeli vse razstavljeno.

MM ... čestitke za nakup vozička user posted image .

Dopustnice ... max. uživajte user posted image

Februarka ... krasen trebušček user posted image

Lindi ... vidim, da si res imela smolo. Meni doslej ni bilo treba nič plačati - razen za samoplačniške preglede. Poskušaj pozabiti in se čim manj sekirati. Čeprav vem, da je to lahko govoriti in težje storiti. Sama sem se ogromno sekirala zradi službe, potem sem pa odšla na 3D in je imel mali rokice pred obrazkom in se skrival .... Takrat sem se vprašala, če ga je mogoče strah  vsega, kar je doživljala njegova mami tiste dni.

Michelle ... bravo za ponovna študentska leta user posted image

Skačica ... čudovit trebušček user posted image . Ko sem vidla tvoj kupček oblačil, me je pa malce stisnilo user posted image . Jz niti pod razno nimam toliko. Upam, da ne potrebujem tako veliko oblačilc. Računam na to, da bo pralni stroj max. delal user posted image
Glede denarja za na poroko, pa mislim, da je dovolj.

Aspiratorja za nosek še ne bomo kupovali - će ga bomo potrebovali, ga bomo kasneje kupili. Škarjice za nohte imam doma že nekaj časa - kovinske z zaobljeno konico, termometer bomo morali pa novega kupit - in bomo kupili kar navadnega digitalnega za pod pazduho - pa bom probala med dojenjem zmerit vročino.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.8.2009 8:50:37   
Februarka08
Jutro.

Skačica kako si bila pridnauser posted image in kako lep trebuščekuser posted image res si lepauser posted image

Ostalega nisem brala, ker letim pod tuš in na pregled... upam da bo vse ok, me je ful strahuser posted image

Se javim kasneje, pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.8.2009 8:56:54   
Crystall
Februarka ... VSE BO OK!!! Držim pesti. Ti pa le javi, kako je bilo. user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.8.2009 9:06:18   
LINDI
Saj se ne skiram več,sem že boljše,saj mi nebi bilo panike  plačati,ker zelo rada vidim bejbija,se kar raznežim,samo želim si,da bi bili odnosi malo drugačni,ne razumem,jaz delam v trgovini in sem tudi okrog klicala,če je kdo kaj hotel,pa mu nismo imeli...tam ti pa samo reče,da ne ve,kdaj se ti začne porodniški dopustuser posted image upam,da se skulirajo in da druge ne bodo imele takih problemov,ker so to čisto osnovne stvari...

Glede cunjic za domov je meni mami kupila lep plišast kompletek,vendar moram pogledati velikost,ga imamo doma predno sem zanosila,ker ji je bil tako zelo všečuser posted image moja mami pa dojenčki,čisto nora je nanje,je rekla nekomu bo žeprav prišel,očitno zdaj meniuser posted image

MALA MRAVLJICAza kakšno barvo vozička si se pa potem odločila,če ni skrivnosssstuser posted image

Punce ste zelo pridne s pranjem in likanjem cunjic,,mene pa nekaj zanima,a pa ostanejo bele  do oktobra,ali bela po likanju rata tko rumena malouser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.8.2009 9:08:04   
LINDI
FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image ZA pregled

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.8.2009 10:02:24   
malaMravljica
Skacica, meni se je tudi malo zameglilo, ko sem videla tvoje kupe oblacilc. Si pridna, vse lepo naredila, pohvale, sam men se zdi, da jaz imam full manj. Mogoce bo vec, ko vse zlikam in dam tako na kup na mizo. V ponedeljek ima nas Hofer akcijo stojal za susenje, bom kupila in pol susila na balkonu. Se ze tako veselim.

metka_zone, ma saj ves da tebe ne bi nikoli skenslali no  Sem sam seda par punc vn vrgla, ker so na cveku pri septembrkah ali novembrkah, tu pa niso vec acktivne.

LINDI, na koncu sem izbirala prav prakticno, da se ne bo prevec mazal in sem vzela kombinacijo modre. Kar mi je bilo tako lepo, se bojim da bi bilo takoj zamazano, pa se bez in oranzna sta zelo popularni barvi in je pol daljsi rok dobave, ze tako bom cakala do 4 tedne na dostavo. Saj itak za v vozicek pletem dekico, ki bo total pisana in bo full lepo pozivila modro barvo.

Poroke in darila,  joj ste pridne z darili. Sicer midva nisva bila se na nobeni poroki zadnje case, ko se bova pa midva porocila, bo prav kmalu, pa ne pricakujeva cist nic in upam, da bodo vsi to vzeli resno, ker pac res noceva nic. Ce bodo pa kaj prevec tezili bova pa odprla porocno knjigo in napisala zelje notri, sam to bo recimo porocno potovanje za 2 osebi 3 tedne ene res eksotike, pa mofoce kaksen hud sporten avto, same  zadeve, ki jih nihce ne bo kupil. Mogoce sva nesramna, sam ko sva ze omenila da noceva nic sem videla, da naju kar ignorirajo. Itak s poroko bom dobila meni najboljsega moza, on pa najboljso mozno gospo.

Spanje, res sem se dala malo na trebuh in pokrcila nogo, je bilo cist ok, dojencek se tudi ni pritozeval, pol pa spat polovica na bok, polovica na trebuh, suuuuper. Pa na Wc sem sla sam enkrat celo noc, jupiiii...

mere otroka v trebuhu, ne se prevec sekirat glede teh mir. To je ocena in meni je reku, da je mozna napaka tam okoli 20 % Saj ga ne more stehtat in garantirat tudi ne more te teze.

majakla, poglej na koledarcek, sva ze pod 50 dni do PDP user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 848
14.8.2009 10:27:48   
LINDI
Jaz se tudi dam  malo na trebuh,malo na bok,pa pod trebuh si povšter nabašem,tko me vsaj ne boli križ,in vsaj nekaj ur spim,drugače se pa samo premetavam sem in tja.

Jaz sem tudi že zdavnaj kupila voziček tudi modre barve edino  vmes je malo bež,ne veliko,tko ena črta,pa takrat sploh še  nisem vedela,da bomo imeli fantauser posted image ,nisem se pa v nek strošek spustila,sem kupila rabljenega,pa je skoraj kot nov,zidava,pa še na bolniški sem,tako,da....malo gledamo na denaruser posted image žal...

Neposredna povezava do sporočila: 849
14.8.2009 10:32:48   
malaMravljica
Lindi, ma jaz sem se ze zdavnej zapicla v ta vozicek in me je tudi kar glava bolela od cene, sem hotla ze kaj cenejsega vzet, pol sem hotla tega rabljenega, sam 2 leti rabljen ima ceno skor kot nov in je brezveze, bom tega pol lahko zelo dobro prodala. Sedaj ko je anrocen me pa sploh nic vec ne sekira, sem pa drugo vse na razprodajah kupila. Sedaj gledam pa se kos za smeti, brezkasetnega, ker une vrecke so drugace cist predrage.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.